2363
-
#2043 Ez mondjuk nem baki, saját döntése volt, hogy nem akadályozza meg a Dalekok létrejöttét (hiszen már korábban találkozott velük, és akkor még eszébe se jutott, hogy népirtást kövessen el).
Ettől függetlenül bőségesen vannak ellentmondások a sztorikban (és ha belevesszük a könyveket és a többit, akkor még több), de ez speciel nem az. -
Evoluti0N #2042 Az első? Inkább a századik. :) Nem baj, attól még szeretjük. Egy ilyen régóta futó sorozatban, ami egy ilyen összetett univerzumban játszódik, elkerülhetetlenek a logikai bakik. -
#2041 Hoppá akkor megvan az első nagy logikai baki a Doctor Who univerzumban! -
Dehogynem, több alkalommal is - bort, mézsört, rövidet tévében, azon kívül számos alkalommal sört, és egyebeket is. -
#2039 Azt se láttuk eddig, hogy bármelyikük ivott volna alkoholt, anélkül hogy utána kiköpné :) -
#2038 A negyedik Doktor személyesen jelen volt akkor, amikor Davros létrehozta az első Dalekot, és volt lehetősége beavatkozni. Szerinted?
Viszont azt még nem láttam eddig, hogy berúgta volna valamelyikük a TARDIS ajtaját - most pedig ez is megtörtént :) -
#2037 Am. a Doki egy óriási ziccert hagyott ki.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Simán kiirthatta volna a Dalekokat, párát így átalakít azt cső. Végén meg egymást nyírják ki és marad 1. Ez nagy hiba volt a sztoriban. -
#2036 Dalekok miatt megkapja a 9 pontot a 10-ből de kap még 1 pontot is mert jó rész volt tehát 10/10. -
#2035 még egész jól viselte :) -
#2034 jó rész volt
rustyt még tuti fogjuk látni -
#2033 meglepetés videó -
#2032 Talán...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!érdekes ez a jó dalek-rossz dalek dolog, és a Missy szál is kezd alakulni, ahogy elnéztem. -
#2031 -
#2030 Éééérdekes volt. Ez lenne az évad gondolatébresztős része? -
#2029 Egy kardigán mindenképp olcsóbb, mint egy tweed zakó vagy egy hosszú vászonkabát :)
A cipő mondjuk nehezebb feladat, mint a Converse "sandshoes" -
#2028 Lehet ezt a pár ruhát is tripla áron adni. :D -
#2027 Capaldi úgy alakította ki a jelmezét, hogy ne legyen túl drága beöltözni a rajongóknak :) -
Dark Energy #2026 Remélem sokáig.
Bár én szeretem a regeneráció témát és a 2-3 évenkénti cserélődés nekem teljesen megfelel. Mondom most ezt, mert eddig nem érintett negatívan a korábbiak "cseréje", de majd ha Capaldi fog búcsúzik, fogok siránkozni, az biztos. -
#2025 Szerintem lehetetlen megjósolni előre, szerintem maximum 3 év... De ha esetleg az 'öregebb' doktor nem jön be a közönségnek és esik drasztikusan a nézőszám, fix, hogy minél előbb 'nyugdíjazzák' :) (Lehet, a jubileumi részben is a 'And in years to come you might find yourself revisiting a few.' mondat egy utalás erre) Coleman távozása pedig várható, az utitársak esetében gyorsabb a rotáció :D -
#2024 És azt lehet tudni, hogy Capaldi meddig marad? Nem mintha kiakarnám ebrudalni, csak kíváncsiság :D -
#2023 Felreppent egy ilyen pletyka, és Coleman azt nyilatkozta, hogy nem fogja se cáfolni, se megerősíteni, mert nagyon jól szórakozik a kommentárokat olvasva :) -
#2022 Coleman már a szezon végén távozik? o_O Azt hittem tovább marad... -
#2021 -
#2020 LOL -
#2019 A kaszkadőr vigyáz arra, hogy az arca véletlenül se látszódjon :) szép hosszú paróka, és behajtva a haj az arca elé mikor hanyattvágódik. -
#2018 :DDDDDDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#2017 jah, én is olvastam -
#2016 hagyományosan akkor pusztul el a Föld és indul meg a nagy szétszóródás, úgyhogy van bőven esemény :) -
#2015 Am az érdekes, hogy ez az 51. század mindig feltűnik így v úgy...:D -
#2014 haha ez tök jó, tetszett :D -
#2013 -
#2012 De legalább nem beszélt butaságokat. :) -
#2011 A tizedik Doktor majdnem végigfeküdte az egész karácsonyi epizódot, csak a végére kelt fel vívni egy kicsit - hol ilyen, hol olyan. -
#2010 Nem volt rossz rész de ez a regenerálódás utáni jajj ilyen meg olyan vagyok kicsit elnyújtott lett, emiatt pedig erőltetettnek éreztem, egyáltalán nem volt vicces. -
#2009 Ha egyértelmű lenne, hogy ki volt, akkor nem "Missy"-t írtak volna a szereplőlistára.
Valószínűleg ő az évadra szóló történetszál.
Szerk.: azért kíváncsi lennék mik az indokaid amellett, hogy szerinted River az.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2014.08.25. 08:01:55 -
#2008 tetszett az új rész, eléggé érzelgős lett de nagyon jó volt, kellett
("I don't think that I'm
a hugging person now." azért ütött:D)
a végén az a nő River volt vagy kicsoda? -
#2007 Ez mennyire igaz, de a 9. dokit sehogy se tudtam megszeretni.. -
#2006 -
#2005 Az új színészek első részei mindig a közönséghez (is) szólnak, segítenek belerázódni az új szereplőbe. Ebben nagy segítség, ha ott van egy társ, aki szintén átélte a változást, és őt is "meg kell győzni".
Ez így volt az esetek nagyobb részében: 1-2-nél ott volt Polly és Ben, 2-3 reboot volt, 3-4-nél Sarah Jane Smith, 4-5-nél Adric, Nyssa és Tegan, 5-6-nál Peri, 6-7-nél Mel, 7-8 reboot szerett volna lenni, 8-W-9 utólag készült el, 9-10-nél Rose, 10-10 nem ér, 10-11 új rendezővel kis reboot volt, 11-12-nél pedig Clara.
És megtudtuk a részből, hogy Vastra és Jenny házasok :) -
#2004 Hmm. Nem volt olyan jó. De ennek ellenére tele volt érdekes dolgokkal. Tetszett, hogy a Doktor megöregedésével kapcsolatosan kicsit kiszóltak a közönségnek is. Jöjjenek a Dalekok...