Doctor Who (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
:O hozzál nekünk is, thx

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Fabio Capello
Én az enyémeket egyenesen Cardiffból hoztam haza, a legutóbbi DW Experience látogatásomkor :P

tigeroo
10 és 11. doki szonikus csavarhúzóját honnan érdemes megvenni? ebayen nézegetem serényen (de esetleg magyarországról is lehet), 5-6 ezerért már lehet hang és fényeffektel felruházottakat kapni

vagy ha van valami király how-to alapanyagokkal, akkor esetleg megcsinálni :)
Dzsini
Öreg, profi színész. Amit látsz tőle, az szándékos.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
nekem föltűnt, de nem voltam biztos benne, hogy szándékos :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
na ezt észre sem vettem a nagyképernyős tv-n nézve:)

Dzsini jól mondta, lubickol a szerepben.

Utoljára szerkesztette: RED BULL F, 2014.09.10. 10:58:30

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
szerintem teljesen rendben van capaldi, jól áll neki ez a komorabb stílus - ő nem vigyorog annyit mint a tejbetök és "nem az az ölelkezős típus" már :D
Azt sajnáltam, hogy a párbajos jelenetnél nem említi meg a Sycorax vezetőt. Az pedig jó kis poén lett volna :)

Dzsini
A Dalek nem mesterséges, Kaledokból állították elő őket, akik között ugyanúgy voltak "jók" és "rosszak", csak folyamatos fájdalom adminisztrálásával és célirányos tanítással elnyomtak a gyűlöleten kívül minden érzelmet bennük.. Ebből a szempontból eléggé hasonlítanak a Cyberman bagázsra (akik a 8. sorozat végén visszatérnek).

Amúgy a Robin Hoodos résszel kapcsolatban az eléggé közmegegyezéses nézet, hogy ezt a részt még Matt Smithnek írta Gatiss, csak el lett halasztva és nem teljesen újraírva (ezt Gatiss nem támasztotta alá de nem is cáfolta) - és belegondolva tényleg hozzá jobban illik a kanállal harc, az ilyen típusú viselkedés, a gyerekes piszkálódás a börtönben - és a "valódi mesefigura vagy te is" gondolat.

Emellett (természetesen a mindig jelen levő negatív vélemények mellett) számomra is meglepő, hogy milyen jó Capaldi fogadtatása, és az eddigi részeké is - pedig nagyon tartottak tőle, hogy a két fiatal, lánymágnes/családi doki után egy ilyen komolyabb, érettebb, öregebb figura nem lesz túl sikeres. Egyelőre viszont úgy néz ki, hogy bejön az embereknek a stílusa, és az, hogy Clara végre valódi szereplőként van jelen mellette, és nem biodíszlet, vagy történetszál (a lehetetlen lány). Capaldi pedig minden ízében imádja a szerepet, lubickol benne. Az meg, hogy a tévés részek scifibb jellegűek voltak - volt ott is ilyen is, olyan is Tennantnál is. Volt nagyon idétlen rész (slitheenek bármikor), volt eléggé gyenge rész (Love and Monsters, Fear Her), volt nagyon jó, amiben kb. 4 percet szerepel a Doktor (Blink), és amiben szinte csak ő szerepel (Midnight) - Capaldiból idáig összesen három részt láttunk. Ez alapján leírni őt bármilyennek szerintem elhamarkodottság.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gordis2k
Ertem en az idetlenkedest es hogy oszinte legyek elveztem is a kepregenyben mikor ilyen elborult tortenetek voltak( peldanak okaert epp volt egy ehez hasonlo tortenet hercegnovel meg sarkannyal), de a filmek sokkal inkabb voltak scifi jeleguek es most inkabb dedosak a poenok lassan elerunk a lecsuszot a gatyaja nevesunk szintre. Az elozo reszt meg hadjuk gondolatbebresztos... a dalek egy mesterseges letforma es nincs benne semmi jo... az emberi ertelemben vet josag csak azoknal a dalekoknal jatszott akit emberi maradvanyokbol allitottak elo bad wolf idejen. Lehet megszeretem a dokit ha a szineszi jateka letisztul es kovet egy vonalat mint peldaul a bajvivo jelenet az utolso reszben. Addig is keseru szajizzel vegig szenvedem sokat gondolva kedvenc doktoromra David Tennantre:). Amugy nagyon nincs idom mostanabban hateranyagokta, hogy fogadta az uj reszeket a fun tarsadalom?

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

LasDen
Szép lassan a Missy szál is ki fog bontakozni aztán lesz itt hadd el hadd :D

Dzsini
Azért ne mondj le róla, a későbbi részekben még összecsiszolódhattok.

Ez a rész pedig direkt kicsit idétlenkedős lett (amellett, hogy elég erőteljes gondolatok vannak benne a Doktorral kapcsolatban, aki szintén egy "mesehős", aki mégis létezik), az előző volt a gondolatébresztős, sötét oldalas. A következő az ijesztgetős lesz... minden évadban megvannak ezek a sztereotip részek (történettípusra is, hangvételre is), hol jobban hangsúlyozva, hol kevésbé. Most jobban.

Narxis
Hát igen ez az új Doktor valahogy nem az igazi.

Gordis2k
Gondoltam megnezem a 3dik reszt mielott irok, de sajnos nem valtozott a velemenyem... ugy latom TSJA megszuneset ugy probaljak potolni, hogy brutal gyerekesre kalibraljak a sorit.. szamomra igy elvezhetetlen scifibol teljesen atment mesebe:( . P.C.-t meg mar azelott sem szerettem... nem tudom, jogy veszelem at ezt az idoszakot, de szamomra nagy csalodas az uj evad.

Erdekessegnek meg annyi, hogy a kovetkezo reszbol a a kolyokkel egy utcaban laktunk itt Readingben.

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Dzsini
Elvileg ez lesz az "ijesztős" rész az évadban, ahogy a Robin Hood volt a vicces

Érdekesség:
A bemutatott Robin Hoodok között felfedezhető volt egy bizonyos Patrick Troughton (alias 2. Doktor), aki a maga idejében szintén eljátszotta a szerepet.

Narxis
Na ez megint valami gyerekes egyszerű sztori lesz, előre félek.

Narxis
Ez epik rész volt. Az elején viszont volt egy baki, amikor Clara kijött a TARDIS-ból akkor becsukta az ajtót aztán egyből távoli kamerát mutattak akkor meg újra nyitva volt. :p

LasDen
Ez jó rész volt, tetszett. Robin és a Doktor főleg az elején nagyon jók voltak :D

Dzsini
http://www.youtube.com/embed/OVj0B6v3t54

Dzsini
Ez mondjuk nem baki, saját döntése volt, hogy nem akadályozza meg a Dalekok létrejöttét (hiszen már korábban találkozott velük, és akkor még eszébe se jutott, hogy népirtást kövessen el).

Ettől függetlenül bőségesen vannak ellentmondások a sztorikban (és ha belevesszük a könyveket és a többit, akkor még több), de ez speciel nem az.

Az első? Inkább a századik. :) Nem baj, attól még szeretjük. Egy ilyen régóta futó sorozatban, ami egy ilyen összetett univerzumban játszódik, elkerülhetetlenek a logikai bakik.
Narxis
Hoppá akkor megvan az első nagy logikai baki a Doctor Who univerzumban!

Dzsini

Dehogynem, több alkalommal is - bort, mézsört, rövidet tévében, azon kívül számos alkalommal sört, és egyebeket is.

Fabio Capello
Azt se láttuk eddig, hogy bármelyikük ivott volna alkoholt, anélkül hogy utána kiköpné :)

Dzsini
A negyedik Doktor személyesen jelen volt akkor, amikor Davros létrehozta az első Dalekot, és volt lehetősége beavatkozni. Szerinted?

Viszont azt még nem láttam eddig, hogy berúgta volna valamelyikük a TARDIS ajtaját - most pedig ez is megtörtént :)

Narxis
Am. a Doki egy óriási ziccert hagyott ki.

Simán kiirthatta volna a Dalekokat, párát így átalakít azt cső. Végén meg egymást nyírják ki és marad 1. Ez nagy hiba volt a sztoriban.

Narxis
Dalekok miatt megkapja a 9 pontot a 10-ből de kap még 1 pontot is mert jó rész volt tehát 10/10.

tigeroo
még egész jól viselte :)
tigeroo
jó rész volt

rustyt még tuti fogjuk látni
Dzsini

Fabio Capello
Talán...

érdekes ez a jó dalek-rossz dalek dolog, és a Missy szál is kezd alakulni, ahogy elnéztem.

Dzsini
http://www.youtube.com/embed/7fwWU0QHHSY

Dzsini
Éééérdekes volt. Ez lenne az évad gondolatébresztős része?

Dzsini
Egy kardigán mindenképp olcsóbb, mint egy tweed zakó vagy egy hosszú vászonkabát :)
A cipő mondjuk nehezebb feladat, mint a Converse "sandshoes"

Narxis
Lehet ezt a pár ruhát is tripla áron adni. :D

Dzsini
Capaldi úgy alakította ki a jelmezét, hogy ne legyen túl drága beöltözni a rajongóknak :)

Remélem sokáig.
Bár én szeretem a regeneráció témát és a 2-3 évenkénti cserélődés nekem teljesen megfelel. Mondom most ezt, mert eddig nem érintett negatívan a korábbiak "cseréje", de majd ha Capaldi fog búcsúzik, fogok siránkozni, az biztos.

kopa1
Szerintem lehetetlen megjósolni előre, szerintem maximum 3 év... De ha esetleg az 'öregebb' doktor nem jön be a közönségnek és esik drasztikusan a nézőszám, fix, hogy minél előbb 'nyugdíjazzák' :) (Lehet, a jubileumi részben is a 'And in years to come you might find yourself revisiting a few.' mondat egy utalás erre) Coleman távozása pedig várható, az utitársak esetében gyorsabb a rotáció :D

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

LasDen
És azt lehet tudni, hogy Capaldi meddig marad? Nem mintha kiakarnám ebrudalni, csak kíváncsiság :D

Dzsini
Felreppent egy ilyen pletyka, és Coleman azt nyilatkozta, hogy nem fogja se cáfolni, se megerősíteni, mert nagyon jól szórakozik a kommentárokat olvasva :)

LasDen
Coleman már a szezon végén távozik? o_O Azt hittem tovább marad...

Dzsini

Narxis
LOL

Dzsini
A kaszkadőr vigyáz arra, hogy az arca véletlenül se látszódjon :) szép hosszú paróka, és behajtva a haj az arca elé mikor hanyattvágódik.

Fabio Capello
:DDDDDDD

LasDen
jah, én is olvastam

Dzsini
hagyományosan akkor pusztul el a Föld és indul meg a nagy szétszóródás, úgyhogy van bőven esemény :)

LasDen
Am az érdekes, hogy ez az 51. század mindig feltűnik így v úgy...:D