Doctor Who (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

remélem, a torchwood jobb, mint a doctor who... némelyik rész olyan idióta... a legjobbak azért egész tûrhetõek, bár csavar egyikben sincs.
Dzsini
van 2 spinoff sorozat, a Sarah Jane Adventures egy inkább gyerekeknek szóló, és a Torchwood, ami viszont felnõtt tartalommal és témákkal foglalkozik (van benne bõven vér, halál (homo)szexualitás, káromkodás... olyan sztorik, amiket a normál Doctor Who-ban nem lehetnek), ebbõl 2 sorozat ment le, az egyik a 3. évad alatt játszódik, és a végén kapcsolódik a sima sorozathoz, a másik pedig a 3-4. évad között.

(szerintem amúgy nem lehet igazán a BSG-vel összehasonlítani, teljesen más koncepcióval dolgozik a két sorozat, mindkettõ kiváló a maga nemében)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Victor1103
Ja és ha szerinted a Battlestar Galacticát lepipálja akkor tényleg fejet hajtok elõtte.<#vigyor3>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Akkor most ennek van spinn-off-ja is?Mert ezt terveztem kipróbálásra így vizsgidõszak kellõs közepére de még jó hogy Alias mellett döntöttem.Majd nyáron biztos belelesek mert ha gagyi lenne nem élt volna meg 4 évadot...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Valaki tudja honan tölthetel le részeket?
Dzsini
1986-ban volt egy mozifilm (a képernyõn csak ott szereplõ 8. doktorral), az volt az utolsó epizód a 2005-ös visszatérésig.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

stargatelost
Sokminden van már ebbõl, hiszen 1963 óta megy 😊
De ha a 2005-öst nézed, akkor abban nincs mozifilm (csak karácsonyi különkiadások szoktak lenni.)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Jrex
Sziasztok,azt olvastam h ebbõl van 1 "mozifilm" is,de azóta nem találom hol olvastam,igaz ez?

Bulykin
Hali all!
Most kezdtem el nézni ezt a sorozatot, eddig csak az 1.részt láttam és hát...fura😄
A folytatást várom, csak lassan jön a torrent😄😄 remélem elég szórakoztató, izgalmas kis sorozatra leltem😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Dzsini
pedig jók ám a régiek is, már láttam jópár részt, és lassan töltõdik mind a 26 régi sorozat... meg persze a hangjátékok, meg a könyvek, meg a képregények 😊

Torchwood2 utolsó rész csütörtökön, szombaton DW4 - jó kis hét lesz.

A Sarah Jane sorozat nem volt rossz, az is ment karácsony után.

stargatelost
na kicsit uppolom a témát, méltatlanul el van hanyagolva ez topik...

Negyedik évad Április 5.-én kezdõdik

Mondanom sem kell, hogy aki nézi a Doctor Who-t, az nézze a spin-offot is, vagyis a Torchwood-ot Cpt. Jack Harkness-el és csapatával 😊

Bátran kimondom, hogy nekem ez, a Doctor Who a kedvenc sorozatom. Mondom is hiszen nézek én PB-t, 24-et, Lostot(jó, õ a második kedvenc), BSG-t vagy akár Heroest, Dextert, House-t....stb....de mégis ez az a sorozat, amiben van annyi szellem és van olyan hangulata, ami megragadott és number one lett 😊
Brit sci-fi rulez!!!!!

(persze a 2005-ös-rõl beszélek, a régieket nem láttam és valszeg nem is fogom...)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Dzsini
énekesnõ, van vagy 2 albuma...

Qwerty4
Már elindult a sorozat az RTL Klubon!!!

Nagyon cucc.<#eljen>
Jó kis csaj a Rose, bejövõs.<#puszis>

Qwerty4

Dzsini
12 hozzászólással ezelõtt már mutattad 😊

a szinkron éééérdekes, van pár félrefordítás, meg a hangok nekem idegenek, de nem lett rossz (hál'égnek a TARDIS az maradt...)

Ezen a magyar site-on tudhattok meg sok mindent az egész Doktor Who világról. ...klikk

Dzsini
Kiváncsi leszek a szinkronra, meg az itthoni fogadtatásra...
(nekem mostanra ért le a teljes hangjáték-kollekció)

régen, baromi sokáig ment a sorozat és csak most újították fel.

amúgy a héten indul az rtlklubon is szinkronosan (ugyanaz, ami eddig a coolon ment)
Tök jó a sorozat, és ma tudtam meg hogy ez már egy tök régi dolog?
Nem tudja valaki a régebbi részekbõl van leforditva?

S a halál szele fújj a sápadt zafír égen túl.

Dzsini
link
kipucoltam a remixeket meg a rövid változatokat, remélem ezek közt van...

Annyi rémlik, hogy fekete-fehér volt a sorozat, és a mostani új sorozat zenéjétõl jött az emlék a régi zenével kapcsolatban, szal valami hasonló volt a vezérszál abban a zenében is. Kb ennyi, amire emléxem, még naon kicsi voltam, de megfogott a film is. Talán a Sky, vagy a Super Chanel adta a sorozatot...
😊

Dzsini
ha megmondod melyik sorozaté kell bezipelem és felpakolom valahova (szerzõt vagy évet írj)

Jah nekem is onnan ilyen ismeros,akkor nagyon neztem ezt a sorozatot,bar egy mukkot nem ertettem belole,de valahogyan jobb volt az osszhatas mint ebben az ujabb verzioban.

Köcce, de nem használok torrentet és társait.

Dzsini
van jópár torrent, ahol Doctor Who soundtrackeket tartanak, egy olyasmi címûben, hogy "Doctor Who Theme Music 1963-2006" benne van az összes - keresgélj rá.

Mekem a régi sorozat zenéje kéne!
Nincs ötlete valakinek hogy lehetne megszerezni??

Dzsini
<#eljen> 😊

Minthogy nálunk nagyon ismeretlen a sorozat, itt olvashattok a Doctor Who világról, az elõzményekrõl némi infot magyarul

Aramir
Sajna csak kiskoromban láttam néha egyet-egyet a Sky Channelen angolul, egy szót sem értettem.

Dzsini
hát, akkoriban még nem volt ilyen "sorozat" rendszer, mint most úgyhogy nem lehet igazából elosztani... legyen akkor úgy, hogy 8 doktor volt a mostani elõtt, és sokszáz rész 😊
a doktor azért cserélõdik, mert az elõzõ teste elhasználódott, és az õ fajtája tud új testet és valamennyire megváltozó személyiséget is szerezni. (így magyarázható a cserélgetés - a mostani sorozat doktora is lecserélõdik a következõre, úgyhogy meglesz a 10.)

Aramir
Nyolc különbözõ doki van, de szvsz egy sorozat, 25 évadot írnak, plusz a 8. doki csak valami tv filmben szerepelt, az már nem sorozat volt.
Gondolom lecserélték a fõszereplõt mindig, mint Tildát a Barátok Köztben 😄

Dzsini
nem egy, 8 régi sorozat van... (40 évnyi történelemmel)
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/classic/episodeguide/index.shtml
nem beszélve a többszáz(!) hangjátékról (havonta jelenik meg 2000 óta, elõtte is készült jónéhány), plusz rengeteg könyv, képregény meg egyéb...

Aramir
Ebbõl is van egy régi sorozat:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/classic/
Nomeg ugye a mostani új sorozat:
http://www.bbc.co.uk/doctorwho/
Egyébként szerintem tök jó a hangulata, és azt sem mondhatnám, hogy gyerekeknek szól, pl az THE UNQUIET DEAD c. rész egy kicsit horrorisztikus volt 😊

Köszönjük, Dzsini!
Dzsini
CHRIS: ....And I don't believe we just travelled hundred of light years.
DOCTOR: Why not?
CHRIS: "You cannot travel faster than light" - Einstein.
DOCTOR: What? Do you understand Einstein?
CHRIS: Yes.
DOCTOR: What? And quantum theory?
DOCTOR: What? And Planck?
DOCTOR: What? And Newton?
DOCTOR: What? And Schoenberg?
CHRIS: Of course.
DOCTOR: (pauses.) You've got a lot to unlearn.

Nagy Ervin

Nem, a Galaxis sorozat nem gyerekes, csak most tûnik annak a megvalósítás.
Ez ugye 2005-ös sorozat, itt viszonylag profin van megcsinálva minden, és igen, ez is britt sorozat, viszont gyerekenek szól.
Nekem talán Micha hívta fel a figyelmemet a DACon. Vagy Nellodee. Ki tudja?
Dzsini
még szerencse, hogy én angliában láttam... azt nemtudom, de ez a Doctor Who by RTL nagyon biztatóan hangzik 😊) a Shada hatalmas, pártucatszor meghallgattam már... meg pár részt még...

Szevasz Efreet! Hát én csak egyetlen kérdésért keveredtem ide, amit fel is tettem már: ki volt Johnny Depp magyarhangja a Csokigyárban? De ha itt olyanok leledzenek mint Te, akkor maradok!
Dzsini
szevasz Waux 😊 hát te hogy keveredtél ide? 😄

Akos 001
<#wilting>

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

A '84-es Galaxis Útikalauz stopposoknak sorozat is... studió-fílinges és gyerekes, de a dumák és a hangulat a lényeg. Azok sem klappoltak?
én láttam az elsõ 3 részt.
kicsit gyerekes, nem igazán fogott meg.
De állítólag mégis jó. A klisék meg minden egyéb ellenére.
Rafaelo
scifi sorozat egy idegenrõl aki segit megmenteni a földet ettõl attól
valami lánnyal 😞

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

gabber_saviola
hi , jól nyomod 9komment/2 topik <-----jó átlag ^^

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ismeri valaki ezt a brit kultsorozatot? Én csak hallomásból (érdekelt vagyok a brit szubkultúrában), de nagyon megörültem, amikor megtudtam, hogy - ha minden igaz - az RTL Klub gondozásában érkezik Magyarországra a sorozat. YaY! Tud valaki valamit errõl?

Képzeljétek (bár gondolom a hardcore fanok - such as myself - tudják ezt): Douglas Adams 'David Agnew' írói álnéven írt egy Doctor Who... hát, mondjuk, hogy epizódot. City of Death avagy Shada a címe. Használ benne plot elementeket az elsõ Dirk Gently könyvbõl.