2363
-
#466 8-án bemutatja a Starz a Torchwood új sorozatának első részét. A BBC 14-én mutatja be, és a hírek szerint "kicsit különbözik" majd a briteknek szerkesztett változat.
Dupla öröm a feliratkészítőknek :D -
#465 hehe :D -
#464 -
#463 klikk -
#462 igen tudom, de sehol nem találtam. -
#461 Amúgy, azt tudtátok, hogy Murray Gold annak idején írt egy latin nyelvű elbúcsúztató dalt a 10. doktornak (David Tennant)? -
#460 Jaja, épp eszembe jutott. Sőt, mostani rész után is egyből ezen filóztam, hogy milyen furcsa így összevissza látni a dolgokat, nem az, hogy nem értem, hanem, hogy fura. De ha az a River Song akkor meghal akkor csak fiatalabb lehetett miko megölte a Dokit a tónál. -
#459 :D
Mondjuk nem hiszem, vagyis kicsi az esély rá. Am. mi már láttuk River Song halálát, nem? A könyvtárban amikor a gépbe került. -
#458 River a 10. Doktor mellett halt meg/fog meghalni a könyvtárban. :) -
#457 hát, mint ahogy mondtad: Time can be rewritten, but people can't. -
#456 Jah, kinyírják River Song-ot. -
#455 Nincs más megoldás. Melody-nak golyót kell ereszteni mind2 szívébe. -
#454 Time can be rewritten! -
#453 még 200 évig nem, hacsak nem változtatják meg a halálát. -
#452 Zsír, akkor nem fog regenerálódni. :p -
#451 A BBC hivatalosan megerősített 14 újabb epizód Doctor Who-t (7. évad + karácsony 2012) Matt Smith-el. -
#450 Ja, egyszer elkapta őt River egy csókra - azon kívül még csak fognak ezt meg azt csinálni, de egyelőre a mostani Doktor inkább egy pubertáskor előtti tinédzser az esetek nagyobb részében :) (és egyre jobban hasonlít a második Doktorra, ő volt ilyen hobo stílusú) -
#449 Az hatalmas jelenet volt! :D -
#448 amikor River elmondta dokinak ki is ő.. Doki meg vágta a fejeket hogy de ezt is meg azt is csináltuk... xD -
#447 Egyébként a második pontra:
idézet a Forest of the Dead feliratból:
Doktor: Hozzákötöm magam a komputerhez és kölcsön veheti a memóriámat!
River: Nehéz, abba bele is halhatsz.
Doktor: Persze, könnyű kritizálni.
River: Kiégeti mindkét szíved, és nem tudsz majd regenerálódni.
-
#446 Ha más nincs, jó dolog spekulálgatni... :D -
#445 De, ez volt a "csata" - győztek, a Doktor vidáman távozott abban a tudatban, hogy a kislány biztonságban van (hiszen ott áll előtte felnőttként), a következő részben indulnak Hitler ellen.
- regeneráció szerű dolgot művelt, mivel nem időúr, csak megfertőződött a Vortexxel, így lehet, hogy pl. csak betegségek ellen jó, halál ellen nem véd. Nem lehet tudni.
- a 12 regenerációs "szabályt" már úgy tűnt többször is megszegték, az egyik Sarah Jane Adventures részben a Doktor azt mondja 507-szer regenerálódhat, így lehet, hogy ez csak egy Gallifreyen bevezetett korlát volt, a tanács adott és el is vett regenerációkat.
- azt még nem tudni, hogy ki volt az űrruhás ember az első részben, bár feltételezhető, hogy River - és feltételezhető, hogy már bőven felnőttként, csak egy űrruhában (az a jelenet nem a földi 1969-ben van, amikor őt gyermekként elrabolják, hanem a "jelenben")
- akkor ment, amikor tudta, hogy mennie kell, hogy ne fusson össze önmagával (mert azt elméletileg nem szabadna, kivétel az előző sorozat végén Amy Pondot, aki kézenfogva futkározik önmagával), ráadásul a Doktor elbeszélése alapján pontosan tudja, hogy ott mi történt vele, hiszen egy idősebb Doktor már elmondta neki, hogy mi hogy történt a csatában (erről szól a fordított időrendjük), és ezért nem igazán tud rajta változtatni (tehát "csak")
- azért kell Amynek elmondania, hogy terhes, hogy a Doktor elkezdje vizsgálni, rájöjjön, hogy elrabolták, és elkergesse őket Demon's Runról - így kerül Melody/River az erdőbe, majd onnan rabolják el a Silence-ék. Ha nem jött volna rá, akkor ott marad, és túl jól védett az az aszteroida a Silence-nek (a fej nélküli szerzeteseket pl. nem valószínű, hogy meg tudják zavarni, elvégre ők láthatóan másképp működnek) Valószínűleg ez a szál lesz kifejtve most a sorozat végén (12-13. rész), akkorra van beígérve újra a Silence.
Kiváló elfoglaltság egy alapvetően időutazásra és idővonalak kavarására építő sorozatban logikát keresni, ezt csinálják lassan 50 éve a rajongók :) -
#444 MÉG nem volt csata. Viszont a Doktor most eléggé morcos ahogy elnéztem, szóval lesz itt még történés.
Nadeviszont. Felmerül pár olyan kérdés, ami érdekes dolgokat vet fel:
-Láttuk az első részben a kislányt regenerálódni. Ha az kislány Melody Pond, aka. River, akkor a Könyvtáras részben, ahol River meghal, miért nem láttuk őt regenerálódni? Ilyen gyorsan elhasznált volna 12 regenerációt?
-Ha Melody=River=az űrruhás, aki megöli a Doktort, ő lenne az a nagyon jó ember? Miért vezetne ez ahhoz, hogy a Stormcage-ben kössön ki? Miért felnőttkorában, mikor még gyerekként öli meg?
-Ha River tudja, hogy meg fog ölni valakit, bárki is legyen az, miért hagyja magát sodorni az eseményekkel? Láthattuk, itt az utolsó részben is, mintha utalás lenne arra, hogy nem akkor megy, amikor mennie kéne, hanem csak a "csata" végével. Tegyük fel, ha a Doktort öli meg, az egy fix esemény az idővonalon, mint Pompei pl. Viszont az azt megelőző események egy részét, NAGY részét meg lehet változtatni, és ezzel elkerülni.
-Amikor az első részben találkoztunk a Silence-el, azt mondta Amynek, hogy el kell mondania a Doktornak, hogy terhes. Nem hiszem, hogy Amyt akkor cserélték volna ki, amikor ott foglyul ejtették, szerintem már korábban megtörtént. Viszont! Ha ez tényleg így van, elképzelhető, hogy a Silence segíteni akart? Valószínűleg soha nem tudták volna meg, hogy Amy terhes, és nem jönnek rá, hogy flesh, ha a Silence nem kényszeríti rá őt, hogy mondja el a Doktornak, hiszen azóta figyeli az állapotát. Vajon a Silence valójában csak jót akar, vagy egy renegát tagot láthattunk?
Netalántán ez is az ördögi terv része? :D -
#443 Az nem whoniverse :) (és Jack Harkness csak júliusban jön, neki van esélye fura dolgokra :D ) -
#442 Games of Thrones pl., ott is vérfertőznek durván. :D -
#441 Nem rémlik, hogy bárhol előfordulna egyáltalán említés szintjén, de biztos :P -
#440 mindenesetre ebben az évben a vérfertőzés a divat.:D -
#439 ...bár nem értem, hogy River Song miért félt annyira ettől a csatától (egyáltalán nem is volt csata), és miért emlegette állandóan, hogy olyan magasra emelkedik és akkorát zuhan majd a Doktor - hacsak nem ennyire idióta a Doki, hogy eddig nem jött rá, hogy a fél világegyetem féli a nevét, és most 3 mondattól megvilágosodott.
Azért dramaturgiailag elég gyengécske volt, inkább egy kis rajongókiszolgálás volt, mint a Pandoricás rész. Plusz megerősítette a modern Cyberman designt ebben az univerzumban is (ők majd még visszatérnek az őszi szakaszban).
A 'Let's kill Hitler' meg kritikán aluli cím :) -
#438 jaja nagyon epic volt a rész:D jó a story :D -
#437 OMFG, na elmehetnek a.... most ezen fogok agyalni őszig. :D -
#436 Kurva jó rész volt, Doktor legyél velünk nyáron isss!!! -
#435 Ez tipikusan a menjetek a büdös francba teaserek egyike, most aztán egész nyáron lehet spekulálni. :D -
Alex2 #434 azt nem láttam,mivel nekem csak hdtv-s felvételt láttam és ott ez nem volt rajta -
#433 [URL=http://thepiratebay.org/search/doctor%20who/0/99/0]csak 6-8 példányban "nincs fent" a piratebayen.[/URL]
Alex2: ott volt a rész végén, cast után :) -
Alex2 #432
Mit szóltok ehhez a videóhoz? -
#431 eztv -
wass12 #430 Nos, a Piratebay-en még nincs fenn, amiket meg a Google-vel találtam, azok ilyen-olyan okokból nem működnek. Szóval, jó lenne, ha valaki mutatna egy működőképes módot, mondjuk ugyanazt, amin át ő is hozzájutott. REmélem, ez azért nem olyan nagy kérés... -
#429 Még a sorozatnyitó rész előtt (és a karácsonyi rész után), kamerákon kívül.
wass12: bármelyik publikus torrentkeresőbe beírod, és találsz tucatnyi forrást. -
wass12 #428 Valaki tud adni egy linket vagy torrentet vagy valamit, ahol meg lehet nézni a legújabb részt? -
Renegade #427 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ami engem meglepett, és összezavart, az a Hús Pond, miért kellett? mikor volt a csere? mi van? :-)