2363
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Dzsini
    Mennyivel pörgősebb lett volna a történet, ha ez mondjuk a 3-4. rész környékén kiderül, és nem társadalmi drámát csinál belőle RTD...
  • Andr0
    Torchwood :O nagyon jó rész volt Angelo papa ügyködik xD... BTW spoileres észrevétel:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kellett Jacknek elmondani, hogy miért nem tud meghalni... tuti ezt fordította meg Angelo.
  • Dzsini
    lehet, hogy az egyik Doktor (1-akármennyi) valahol ott van a Földön és aktívkodik - az, hogy nem látjuk, még nem jelenti, hogy nem :)
  • Narxis
    Jaja. :D
  • Fabio Capello
    ez az amúgy, amit speciel nem értek, a mostani Miracle Day halálpontosan egy olyan dolog, amire a Doktornak ugrania kéne :P
  • Dzsini
    Nem Matt Smith mondta, hanem az elejétől fogva kategorikusan az volt a döntés, hogy egy felnőtteknek való sorozatba nem hozzák be a fiataloknak kitalált hőst.

Amúgy előzetes, csak magyarul a trailert is annak szokták nevezni, azért írtam egyértelműsítést.
  • Narxis
    Jó tudom, de nem tudtam rá jobb szót. :P Nekem amúgy az jött le, hogy a Doki nem tudja mitévő legyen vagy pedig rájött valamire ami Amy-nek rossz hír, pl. nem láthatja a lányát vagy nem tom.

Am. jó ez a Torchwood is, utolértem a sorit, kár, hogy Matt Smith állítólag azt mondta, hogy nem akar benne szerepelni.

• Dzsini
    Ez nem előzetes olyan értelemben, hogy ezt nem fogjuk látni a későbbi részekben - ez egy rövid köztes egyperces, olyan, mint ami az Impossible Astronaut, a Black Spot és a Good Man előtt is volt.
  • Andr0
    +1
  • Narxis
    O-M-G, utálom megnézni ezeket az előzeteseket mert utána szenvedek, hogy mikor folytatódik már... :D
  • Andr0
    áááá Amy csak Amy a best!!!! big love!! már hangjától is boldog vagyok xD
  • Dzsini

Pár héten belül (azt mondják 27-én, de még nincs benne a műsorújságban) folytatódik a történet.
  • Dzsini
    Heteske :) (főleg a regények és a hangjátékok alapján)
  • Narxis
    Most hogy mondod... nekem se :D de én más doktorokhoz viszonyítva értettem. :p

Am. tényleg... ki a kedvenced? Lehet, hogy már írtad.... az 5. doktor?
  • Gordis2k
    Hanem?
  • Dzsini
    Nekem nem ő a kedvenc Dokim :)
  • Narxis
    Kedvenc Dokink androidon!
  • Dzsini
    Az izmai is működtek, mégsem termeltek hőt mozgás közben - az ilyen apróságokat jótékonyan elnézzük :)
  • Narxis
    Owen-nél miért nem? Ráadásul visszatért mintha mi se történt volna, persze egy egész epizódot szenteltek ennek a bemutatására, hogy milyen szenvedés ez neki. Nekem is az volt, eléggé lelombozó, tudnak ezek az angolok... :D

Am. tényleg sajnáltam, bár azért élt. Amúgy eszembe jutott egy baki, szó volt róla, hogy nincs vérkeringése, nem érzi a tapintást, nem lélegzik stb. Mégis gond nélkül pulzust tudott mérni másokon tapintással. :)
  • Dzsini
    Hát, Owen-nél és főleg Suzie-nál azért én nem tartom igazán pozitív eredménynek a feltámasztást :)
  • Narxis
    Persze én nem szereplőkre gondoltam hanem Torchwood-ra.
  • Narxis
    Suzie, Owen, Rhys :P
  • Dzsini
    Mert a Torchwood az a sorozat, ahol csak úgy feltámasztják a szereplőket ugye? (Jacktől eltekintve, akinek a sorsát már a Face of Boe-nál sejthetjük, bár hogy hogy jut oda, az még nincs megírva)
  • Narxis
    :P

Most jön a Miracle Day, utolérlek titeket. Tök jó kimondani amúgy, hogy Torchwood - Miracle Day, menő, már előre vetíti, hogy feltámadnak. :)
  • Dzsini
    Rájöttünk :)
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee csak Ianto-t neeeeeeeeeeeeeeeeee, Day Four végén vok...
  • Narxis
    we are coming we are coming we are coming
  • Narxis
    Jaja, ha Dokinál 10-ből 9 rész happy end gondolom akkor itt fordítva akarták, itt csak az volt happy end amikor Owen az öngyilkos csajjal beszélgetett, annak nagyon szép vége lett.
  • Dzsini
    Hát, nem egy leányregény - nem cicóznak annyit egy-egy szereplővel... bezzeg Rory, már vagy négyszer meghalt, és még mindig rohangál :)
  • Narxis
    Az egész sorozat olyan depis, hogy hihetetlen. :S
  • Andr0
    Toshiko :'( ha még nem láttad végig akkor ne olvasd:
    nekem Toshiko és Owen is nagyon hiányzik... az volt a régi Torchwood... az igazi Torchwood!
  • Narxis
    Toshiko, Owen neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee(2.évad-Exit Wounds-nál tartok)... :S
  • Dzsini
    Ha a hosszúpuskán nincs, akkor nincs. Rugdosd a fordítókat, ott van a nevük.

Végső esetben tanulj meg angolul vagy eressz rá egy webes fordítót az angol feliratra - néha egészen egzotikus eredményt hoz :)
  • kobe94so
    Sziasztok .
    Valaki tud MAGYAR feliratot már az S04E04-HEZ " Escape to L.A. részhez ????
    már 1 hete keresgélek és nem találok :(((((((( holott már leadták a The Categories Of Life 4X05 részt :((((
    segítsetek!!!!
  • Dzsini
    Hetedik évad már le van fixálva 2012-re, legutóbbi hírek szerint teljes évad lesz, egy félreértés volt az előző hír, hogy szétosztanák két évre. Hogy 2013-ra mit terveznek, azt még nem tudni. Először úgyis a most karácsonyi rész hírei jönnek.
  • Narxis
    Ejj ez a Moffat nagyon titkolózik és nagyon kavarja a lapokat. Remélem azért lesz 7. évad tutira me gondolom ez még nincs lefixálva vagy igen? A jubileum miatt már tuti lesz?

A nézettség nem tudod milyen? Mintha korábban beszéltük volna, hogy átlagos. :S
  • Dzsini
    Nem teljesen, Omega Rassilonnal és a Másikkal (the Other) együtt az időutazás úttörői, az első időurak - az más kérdés, hogy ő is megzakkant, és az egész univerzumot tönkre akarta tenni. :)

Annyiban nem valószínű a visszahozása, mert egy jubileumi részben (Three Doctors) már előszedték, és nem sok fantázia lenne benne. Egyébként meg beszélnek 1963 óta az összes híres figuráról, mivel Moffat egyelőre semmit nem mondott, így maximum rajongói vágyálmok lehetnek. Barrowman (Jack) is mondta, hogy ő szívesen visszatér ha hívják, de egyelőre nem volt szó semmiről a jubileumra. Egyelőre a karácsonyi rész forgatását készítik elő, és még van egy (akár két) teljes évad hátra, ahol bármi történhet. Annyi tűnik egyelőre a legbiztosabbnak, hogy Matt Smith marad addig a Doktor.
  • Narxis
    áá pedig király lenne. Meg beszéltek valami omegáról is amit nem vágok. Valamilyen régi ellenség?
  • Dzsini
    Vagy nem :) Mivel még a tervezés elején járnak, így nem lehet előre semmit tudni - nagyjából azon kívül, hogy Eccleston nem akar ott lenni, bár szerintem van olyan pénz, ha azt akarják a készítők...
  • Narxis
    Jaja, olvastam a video kommenteknél abban amit linkeltél. :P Azt írta ott egy srác, hogy éppen ezért

feltünik majd Tennant is!!!!!!