2363
-
#586 http://noob.hu/2011/09/09/7LCEX.jpg -
#585 Ez jó! :D -
#584 én kérek elnézésthttp://www.youtube.com/watch?v=REc-VG4kA1s -
#583 Ez marha jó! :DDD -
#582 Nem tudom tudjátok-e, hogy egyébként musicalszínész, táncos és énekes is, most jelent meg a 10. lemeze:
Amúgy ha már társadalmi dráma és RTD, akkor ajánlom mindenki figyelmébe a The Second Coming című kétrészes tévésorozatot (2003-as, nem azonos a 2009-es mozifilmmel), ahol RTD először dolgozott Christopher Ecclestonnal, aki Isten fiát alakítja, aki napjainkban újra eljön az emberek közé - meglehetős problémákat kavarva. Ha valakinek tetszik a mostani Torchwoodba szerintem nem igazán illő, Totti által is emlegetett "milyenek az emberek" szál, akkor mindenképpen érdemes megnézni. -
#581 nem fanatikus a gyerek ... :D:D amugy kurvajó.
Totti5: hát igen, ilyenek vagyunk, mi emberek... -
#580 -
#579 Nem tudom ki hogy van vele, de eléggé sokkoló ez az új Torchwood évad. Olyan dolgok vannak benne, úgy mutatja be az emberi fajt hogy döbbenten, és csak pislogtam 1-1 rész után a semmibe... -
#578 Há jah, eléggé el lett nyújtva.
DW: jó volt, de asszem a köv. rész még jobb lesz. :D -
#577 Azért remélem a következő TW megint epizódos lesz, vagy maximum 4-5 rész, mint a Children volt, mert ez így nagyon rétestészta. -
#576 Doctor Who: minden percét élvezem ennek a sorozatnak XD
Torchwood: már csak 1 rész van hátra:S aztán jön megint egy szünet, addig amíg nem lesz ötlet az újabb évadra. -
#575 A Torchwood sorozat több, mint a fele töltelék...
A Doktor sztori viszont igen kellemes lett :) -
#574 OMG új Torchwood rész kicsit töltelékrész lett... kivéve az uccsó 5 percet. :D -
#573 Mivel részben Time Lord, magának tetsző alakot/kort tud felvenni, és nem öregszik. -
#572 Vagy a részben vagy a kommentárokban említette, hogy kedve szerint változik a kora / nem öregszik (hiszen nem teljesen ember), ezért "várta meg" a szüleit, hogy tulajdonképpen ők neveljék fel - ott áll Amy az iskolában az igazgatói iroda előtt mikor behívják, stb. Már Riverként sem öregszik, pedig a Hitleres incidens után beiratkozik egy egyetemre, körbekalandozza a világot egyedül és a Doktorral is, majd a Könyvtárban, mikor meghal még mindig ugyanolyan fiatal. -
#571 Egy kérdés jutott eszembe
1 - A Good Man Goes to War --Melody Pond születése,Madame Kovarian magával viszi. Nem tudjuk de én azt tartom valószínűnek hogy itt nevelik fel és itt nevelik bele hogy megkel ölnie a Doctort.
2 - The Impossible Astronaut/Day of the Moon --Melody az űrhajós ruhába? Majd 6 hónappal később regenerálódik valószínűleg Mels lesz belőle.(6X02 Vége) (6x07-be mondja Mels:Legutoljára,egy kisgyerek lettem. New York közepén.)
3 - Let's Kill Hitler -- Mels egyűt öregszik Amyvel és Roryval
Na mármost a Day of the Moon 69-ben játszódik Amy 89-ben született ha egyűt nőttek fel Melodyval és egyűt öregedtek akkor Melody mért nem öregedet semmit 69 és 89 között vagy amikor megismerték egymást.
-
#570 Adom! Egyetértek! -
#569 Alex Kingstonnak szobrot. Most. Egyszerűen zseniális ahogy Rivert alakítja. -
#568 szép a csapat ;) sok mindent megélt már a Doctor 50 év alatt:D -
#567 wáááá ez nagyon jó, tök jó látni a régi Doktorokat. :D -
#566 Az elmúlt (majdnem)50 év részeiből:
-
#565 Jaja, atomjó rész volt. Nincs is jobb dolog a világon mint megnézni egy Torchwood és egy Doctor Who epizódot egymás után. :D -
#564 Hát ezt mekkora volt!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még mindig nem térek magamhoz:O Doctor visszatért!! River is megjött:D Nagyon ütött ez a rész, de Hitlert nem ölték meg ;) -
#563 :D -
#562 erre szoktam azt mondani hogy minél több Anál jobb... -
#561 OMFG tényleg, végre, dupla élvezet. :D -
#560 ma Torchwood meg Doki :o de szép napunk is van ;) -
#559 Simán illeszkedne. :D A Ki vagy Doki? egy jól sikerült, beszédes cím, persze kellett hozzá az angol megfelelője, de a Torchwood egy tulajdonnév, valószínűleg itt is egy beszédes címet akartak csak szerintem bénán hangzik, ne akarjunk mindent lefordítani. :) Vagy még lehetne egy kompromisszumos Torchwood - Űrlényvadászok cím is, asszem mintha az AXN Scifi így promózta volna. -
#558 Az hogy illeszkedne a "Ki vagy, Doki?" mellé? :)
...amúgy érdekes feladat lenne egy értelmes kifejezést kirakni ezekből a betűkből, a Torchwood név is úgy keletkezett, hogy mikor elkezdték a 2005-ös DW feltámasztást forgatni, akkor titokban akarták tartani a bejelentésig, és a betűket összekeverve 'Torchwood' néven futott a forgatás. Aztán a név annyira jól sikerült, hogy a második sorozatra visszahozták :) -
#557 Maradhatott volna Torchwood. :P -
#556 Azt ne mondd, hogy a Tűzifa jobb lett volna :) -
#555 Űrlényvadászok... :DDDD aki ezt a címet adta neki azt belefojtanám egy kanál vízbe. -
#554 Nem foglalkoztam a szinkronnal, így nem tudom (bár egy Űrlényvadászok című sorozattól nehéz jót várni :) ) -
#553 Torchwood szinkronja olyan fosnak tűnik. Ki mit gondol?
Még egy részt sem láttam a sorozatból csak belenéztem. -
#552 Jaaaaaaa, akkor már értem. :D Jack meg durván tolja. Durva volt a vége is, Kira őrnagy a Star Trek Deep Space 9-ból. :))) -
#551 "I didn't make Captain Jack bisexual from any principle, but because I thought it would be more interesting for a narrative point of view. But, having created him, I'll defend him to the hilt."
bár - ahogy Jack később mondta - a pansexual vagy omnisexual jobban illik hozzá, neki a faj is mindegy :) -
#550 Persze, nyíltan vállalta is, és mindenhol természetesnek veszi a melegek, leszbikusok, transzneműek ábrázolását (a Fiúk a Klubból (Queer as Folk) volt az a sorozat, amivel nagyon befutott). -
#549 RTD homokos vagy miért? :D Most a 38. percnél megint egy kis csókolózás... :D Am. durva ez a rész, lassan talán kiderül, hogy kik állnak a háttérben. -
#548 RTD szokása, minden sorozatába és filmjébe pakol ilyesmit - nem kell foglalkozni vele :) (egyébként az lesz az a jelenet, amit a BBC megint meg fog vágni, mert ott aztán végképp minden látszott :D ) -
#547 Miért kell ennyi buzulást tenni egy sorozatba? Hányinger már tényleg...amúgy jó a sorozat csak ez ne lenne. Pedig még csak az új rész 12. percénél vagyok... :S