2363
-
#746 Modjuk ki undorító... átugrom, de csak beleklickelek kicsit....le ver a víz rögtön... -
#745 :DDD -
Zero 7th #744 Tudom, a Doktor kifejtette valamelyik részben. De mindezek ellenére sem túlságosan kellemes látvány. -
#743 John Barrowman (a színész) nyíltan meleg, Russel T. Davies (az író) nyíltan meleg, innentől... :)
(az eredeti Jack nem ezért lett ő, és nem ezért lett omniszexuális, egyszerűen az a gondolat van mögötte, hogy a jövőben nem foglalkoznak majd ilyen hülye előítéletekkel, mint manapság) -
Zero 7th #742 Kicsit nehezen viselem ezt a sok biszex jelenetet a Torchwoodban... A csajok rendben, csinálják csak, de.... eh. -
Zero 7th #741 Piros szemű Ood-ot már találtam, de Rory itt sincs meg. :P
Viszont ebből így két képből már egyértelmű, hogy Amy hogy néz ki, tényleg ő van ott, ahol a spoilerekben mondod. -
#740 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és egy kis keresgélés után máshonnan egy nagyobb spoiler, direkt imgur-ról, hogy még csak véletlenül se lehessen könnyen betölteni: http://i.imgur.com/uEItN.jpg - Doktor, TARDIS, Amy, Rory, Van Gogh, a kalózkapitány, és valószínűleg a Master. -
#739 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amy szerintem középen felül a mágnes mellett jobbra vigyorog, Rory szerintem jobb középen a Deep Freeze felirat előtt
Bátraknak egy kicsit kisebb felbontásban egy rakás szánkózó Ood:
Ez talán könnyebb a civilek nélkül, Doktor, Amy, TARDIS megvan elég gyorsan rajta. -
Zero 7th #738 A Doktor és a TARDIS nekem megvan, viszont szerintem Amy, de főleg Rory bárki is lehet a "civilek" közül... Kivéve, ha pl Rory római ruhában van, de akkor meg nem találtam meg. :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Doktor a kép közepétől balra lent a tartályok közt, egy szürke átalakító mellett áll, a TARDIS meg a jobbközépen lévő magas acéloszlop talpa alatt van, épp csak a teteje látszik ki. -
#737 Lehetetlenség megtalálni. :D -
#736 itt a teljes könyv -
Zero 7th #735 Pl: találjátok meg a doktort! (11.)
-
Zero 7th #734 Itt van egy rakat hasonló Doctor Who és Torchwood témájú szarpoén. :P -
#733 /facepalm -
Zero 7th #732 Nna, befejeztem a 6. sorozatot is, nekiállok a Torchwoodnak. :) -
#731 -
#730 1995-ben már néhány nagyon geek figura aktívan használta az Internetet arra, hogy beszélgessen kedvenc témáiról... köztük volt valaki, aki 16 évvel később valóra válthatta egy ötletét.
"Here's a particularly stupid theory. If we take "The Doctor" to
be the Doctor's name - even if it is in the form of a title no
doubt meaning something deep and Gallifreyan - perhaps our
earthly use of the word "doctor" meaning healer or wise man is
direct result of the Doctor's multiple interventions in our
history as a healer and wise man. In other words, we got it from
him. This is a very silly idea and I'm consequently rather proud
of it.
Steven Moffat" -
#729 Ez már túl régi. :) Maradjunk a 20. században. -
#728 A mai angol leginkább csak a franciával lett feltöltve, a magyar pedig nagyjából az összes néppel, amelyik erre járt.
Az írásmód persze problémás, akkor még nem volt olyan szótár vagy szabályzat, ami az elfogadott írásmódot rögzítené - akár szövegen belül is írták hol így, hol úgy a dolgokat, egész a 19-20. századig.
-
Zero 7th #727 Hm, ezen most meglepődtem. A szavak eltérő írásmódját leszámítva egészen angol ez. Sokkal közelebb van a mai angolhoz, mint a Halotti beszéd a mai magyarhoz. Persze újabb is párszáz évvel. -
#726 Akkor kezdd innen, ez elég régies angol :) Ha ezt érted... ;) -
#725 "sokkal naprakészebb angolsággal vannak írva"
Pontosan! Ha azt értem akkor mindegyiket értem. -
És akkor inkább belekezdesz egy 25 éve kiadott könyvbe, ami ismeretlen személyekről, ismeretlen környezetben játszódik, mint egy 5 éve kiadott könyvbe, amelyikben ismerős személyek és stílusok vannak, sokkal naprakészebb angolsággal vannak írva, és a mai igényeknek jobban megfelelnek. -
#723 Majd azok is sorra kerülnek. :) Egyelőre csak meg akarom nézni, hogy mennyire érteném. Ha nem nagyon értem akkor marad az a pár magyar könyv. Nem perfekt az angolom, de olvastam már angol könyveket, témától függött, hogy mennyire értettem. Volt amit nagyon jól, volt amit nehezen. -
#722 Úgy nem sok értelme van, ha nem láttad a tévésorozatokat, mert rengeteg az utalás, a közös szereplők, stb.
Ott vannak a 9-10-11-es regények, mivel te ezeket ismered, talán ott kellene próbálkozni - bár lehet, hogy én vagyok a hülye, hogy szeretem érteni is, amit olvasok. -
#721 Akkor én is elkezdem a 7. Doktoros regényeket, aztán meglátjuk meddig jutok. -
#720 Ja, és a képregényeket nem is említettem :) Angolul amúgy csak az új Doktorokkal (9-11) idáig olyan 50 regény, 12 kisregény/novella, 15 hangosregény (ami nem jelent meg könyv formában), és pár tucat képregény jelent meg.
...én most amúgy 7. Doktoros regényeket olvasok szinte folyamatosan. -
#719 Angoltól se riadok vissza. Van olyan angol könyv ami egész könnyen megy olvasásban van ami nehezebben. Beleolvasok és meglátom.
De akkor belenézek az animációsba is ha ennyire jónak mondjátok. :P -
#718 Magyarul nem sok könyv jelent meg, egy régi 7. Doktoros, meg 2 9. Doktoros, és két Torchwood sztori.
A két animációs filmet nézd meg mindenesetre, jó sztorik. -
#717 Jó hát nekem is rágják a fülemet, hogy milyen jó az animációs Star Wars, faterom is nézte, de nekem akkor se bejövős. Ha már csak a sztori a lényeg, akkor inkább könyvek. -
#716 Hány facepalmos Doktor képet keressek még? Nem mindegy, hogy rajz, animáció vagy élőszereplős egy történet, ha jó?
A 8. Doktor egyetlen 1996-os filmben szerepelt, annak az elején lövik le a Heteskét. -
Zero 7th #715 Ja, mint a sorozatot is (illetve nekik IS).
Egyébként ez komcsi magyar berögzülés, hogy a rajzfilmek azok mind egy szálig gyerekeknek valók. USA is, Japán is minimum 30 éve gyárt nem kifejezetten gyerekeknek szóló rajzfilmeket... -
#714 Rajzfilmek? Azokat nem gyerekeknek csinálták? :D
Am. most találtam egy olyat is amiben lelövik a Dokit és átalakul asszem a 8. Doktorrá. Meg megtaláltam a többit is. -
#713 Ha már nekikezdesz, akkor a két nagyrajzfilmet se felejtsd ki - The Infinite Quest, Dreamland
-
#712 Gondolkoztam is 1-2 dolognál... :D de aszittem csak nem figyeltem valamelyik epizódnál. Há durva, akkor ezeket leszedem. -
#711 van még:
Nem sorozat része, ha meg olyan torrentet töltesz, hogy "full 10th doctor", abban benne van :)
... esetleg felmerülhet az is, hogy bármilyen DW oldalon rákeresel pl. a feliratokra, akkor elég feltűnő, hogy több olyan felirat is van, amihez nincs részed :)
A Runaway Bride az első sztori Donnával, anélkül nem igazán érthető az egész 4. sorozat, főleg az eleje, mikor újra találkoznak.
A Voyage-ban szerepel Kylie Minogue, arra emlékezhetsz talán :)
A Next Doctor és a Planet pedig egyszerűen jó részek, egy csomó utalással, ami végül az End of Time-ban csúcsosodik ki - pl. a négyszer kopogás, meg ilyenek. -
#710 :DD
Ezek maradtak ki:
The Runaway Bride (karácsony)
Voyage of the Damned (karácsony)-ez nem biztos
The Next Doctor
Planet of the Dead
De mé kellett így külön szedni? Vagy akkor belerakhatták volna a torrentbe. :p -
#709 -
#708 lol azt valahogy átgörgettem. :D Waters of Mars-ot láttam AXN-en és azért kezdtem el nézni a sorozatot. Ezeknek az extráknak egy része kimaradt. :D -
#707 #698-at pedig véletlenül se olvastad el? :)