2363
-
#786 :DDDD -
Zero 7th #785 Eh, ez a Torchwood 4. szezon... Nem jön be. Unalmas, hogy ugyanazt az egy szitut izélgetik x részen keresztül. Régebben, amikor elkezdtem nézni a Dr. Who-t, aggódtam, hogy mi lesz, ha elfogy az ötlet. Hát ez... Szomorú.
A másik, meg hogy miért csináltak teljesen buzit Harknessből? Amikor először láttuk a Dr. Whoban, akkor még úgy nézet ki, hogy megbaszna ő mindenkit, aki még lélegzik. De mostanra már csak és kizárólag faszra gerjed. Ráadásul látnunk is kell, ahogy tolják egymást... EEEEEeeeh.
Torchwood kicsit kezdi leírni magát nálam. -
#784 mai énkérekelnézést rovatunkban:
-
#783 A Doktor ruhája egész jó pénzt fog hozni :)
itt vannak még linkek a többi aukción kínált tárgyra - dedikált macik, rajzok, stb. -
#782 Dalekokról beszéltek a következő évadra (bár emlegették, hogy a színes Dalek ötlet nem kapott széleskörű pozitív fogadtatást), az angyalokhoz meg talán új társak kellenének, Amy és River is többszörösen átestek rajtuk, és egy elméletileg elpusztított, ősi ellenséget nem lehet minden bolygóra ledobálni (igazi vámpírok se szerepeltek túl sokszor).
Régen se sütöttek el minden évadban minden klasszikus lényt, a mostaniban kaptunk újat is, és a régiek közül volt egy piszok jó Cyberman-es rész. -
#781 :(
Se dalekok, se angyalok már egy ideje. -
#780 Karácsony este fő családi programként nem lesz egy újabb Blink, abban teljesen biztos lehetsz. Moffat mesemondó és főleg apuka. -
#779 Ne tiltsd le mert érdekes, de nem azért írtam amit írtam, utólag láttam, hogy ott is erről beszélnek, szal nem vagyunk egyedül. :)
Remélem nem lesz túl meseszerű a karácsonyi rész, legyen nagyon ijesztő, mint az angyalos részek. -
#778 Így jár, aki kommenteket olvas :) (nálam le van tiltva a megjelenítésük) -
#777 Hát öööö erre inkább nem válaszolnék. :)
Am. egy ugyanilyen vita megy a youtube-on a trailer kommenteknél. -
#776 Akkor a mostani neked egy Narnia-másolat lesz, bármi is lesz a cselekmény, mert a címében van ruhásszekrény, és a történetben havas táj? :) -
#775 Olvastam, az alapok a lényegesek, onnan merítették, ennyi. -
#774 Te olvastad az eredeti Dickens-féle történetet? Azon kívül, hogy egy rossz embert megjavít benne valami "természetfeletti" mennyi egyezést találtál, ami alapján ez nem volt saját sztori? -
#773 Nem volt rossz, de lehetne már valami saját sztori. :P Lehet azt majd az új Doktor érkezésére tartogatják, köv. karácsonyra. -
#772 A múlt karácsonyi teljesen rendben volt, több minta pedig egyelőre nincs :) -
#771 Hát nem tom... ezekkel a klasszikus mesékkel egy kicsit khm-khm... -
#770 Children in need 2011 jelenet (évenként megrendezett nagy jótékonysági műsor):
és a trailer:
(Moffat sorra veszi a klasszikus meséket? :) ) -
#769 Íme az első plakát az új DW filmhez:
Narxis: akkor itt az ideje, hogy a 8-as Doktor filmjét megnézd, aztán belekóstolj a régi sorozatokba - végignézni csak nagyon bolondoknak érdemes mint én, de van néhány rész, ami annyira zseniális, hogy mindenképpen megéri. -
#768 Na megnéztem a szpesölöket. Ott vannak a szeren. Lehetne megint több ilyen, húsvéti, őszi stb. -
#767 Megjött a hivatalos reakció a BBC-től:
The BBC have since responded to the news and the official line is: “A feature film remains in development with BBC Worldwide Productions in Los Angeles. But, as of yet there is no script, cast or production crew in place.”
So there are plans for a Doctor Who movie, but it is still in the very early stages, meaning we will not see it for a long time yet. We suspect that Yates has actually been in discussions and he simply let the cat out of the bag a little prematurely here. One thing is clear, there’s definitely more to it than just the “same old rumour.”
But a lot can happen in three years, so who knows what form the final movie will take? Or if the film will even get out of the development stage, or if Yates will still even be attached to the project. The bottom line is, it’s far too early to be worrying about anything.
- Tehát terv van róla (persze, hogy van - sikeres sorozat világszerte, meg is lovagolják minden fronton), de egyelőre semmi konkrét álláspont nincs. Yates ezek szerint egyelőre csak mondja azt, amit talán szeretne hallani (vagy így akart a hírekbe kerülni), de az 50. évfordulóra biztos nem lesz belőle film (akkor már lassan forgatni kellene), és a legalább 3 év amíg ebből bármi is lehet, addigra belefér egy Doktor váltás is, bemutathatják a 12. Doktort a filmben, vagy akár a 12-13 váltásra is felépíthetik (azzal kapcsolatban pedig a régi sorozatokban van pár mókás legenda-történet, Moffat úgyis szereti a régi dolgokat előszedegetni, ha lesz egyáltalán beleszólása a dologba).
Addig is a 8. Doktor filmjét tessék megnézni, tényleg nem rossz - bár komoly vitákat keltett a maga idejében (amit utána megmagyaráztak), és érdekes, hogy leghamarabb a 10. Doktornál lett "hivatalosan" is része a történelemnek, addig nem lehetett tudni, hogy befogadja-e Paul McGann-t a BBC a hivatalos Doktorok sorába. Elvégre ő volt az, aki az Utolsó Nagy Időháborút befejezte (és rengeteg regény, képregény és hangjáték készült vele, onnan nagyjából ismerhető a Háború története is, viszont a nem-tévésorozat történetek kánonba illesztése kérdéses - de erről már írtam, mindenkinek ízlése szerint férnek bele történetek :) ).
(itt szerepelt először a Nyolcadik a többi Doktor társaságában tévés részben, később a Next Doctorban az egyik emlékpalackban látszott, majd az Eleventh Hourban.
-
#766 Nincs semmi gond a filmmel, az viszont akkor készült, amikor épp több, mint 10 éves szünetben volt a sorozat, és azzal akarták újraéleszteni, majd a 8. Doktorral (a képen leghátul, a TARDIS ajtó mellett jobbra) elkezdeni a sorozatokat. Nem lett belőle semmi, az újjáélesztés 9 évre rá, egy másik Doktorral történt meg.
Ha terveznek is egy filmet, ahogy írják egy új Doktort szeretnének bele, tehát leghamarabb Matt Smith távozásakor lehetne belefűzni a sztoriba - meglátjuk, történt már ezer furcsa dolog a Doctor Who világgal, nem ez lenne az első :) -
Zero 7th #765 Volt már egy egész estés Dr. Who film, amit ha jók az infóim, nem sikerült valami jól. Mégsem tette tönkre a frencsájzt. Nem kell ettől félni szerintem. Túl népszerű és hosszú "történelmű" sorozat ez ahhoz, hogy egy rossz film komoly bajt okozzon. -
#764 Szerintem se, Yates már amúgy is tönkretett pár franchise-t, ne nyúljon már a Doktorunkhoz. -
Cyberdevil #763 Doctor Who film Szvsz nem túl jó ötlet... :S -
#762 Jah, olyat találtam most. Am. szinkron se rossz. -
#761 szinkronosan? -
#760 El kezdtem nézni a speciálokat. Most ezt doctor who - 3x00 - a szökevény menyasszony [web-dl - hun].
Többi még töltődik, hehe, legalább van egy kis Doctor Whom ezekre az ínséges időkre. :p -
#759 [URL=http://yooouuutuuube.com/v/?width=192&height=120&yt=Lle-hmf6X6w&flux=1&direction=rand]mai napra rendelt "én kérek elnézést" rovatunk keretében[/URL] -
Alex2 #758 sikerült letöltenem és feltelepítenem a játékot, már csak egy probléma van,nem indul el, szerintem crack-kel majd, remélem nemsoká lesz -
itt kapható iPadra - 5,5 euro Doktoronként (9, 10, 11) -
#756 Frankó ábra. Gyakorlatilag csak fordított életszakaszban találkoztak, fiatal Pond az öregebb Dokival és vica versa. -
#755 -
Alex2 #754 a proxy-t hogyan lehet kijátszani?
-
#753 A letöltés a kisebb gond, egy proxyval simán el lehet játszani, hogy UK-ben vagyok - a telepítés a gond, arra egy pár napot kellett várni máskor is. -
Alex2 #752 Dzsini!
Ha sikerül megszerezned a Gunpowder Plot-ot akkor elmondod hogy miként sikerült,mert ugye a hivatalos oldalon csak az angolok tölthetik le.
Előre is köszönöm! -
#751 John Barrowman: "When you watch Torchwood there is a warning at the very beginning that some scenes may offend or disturb people, so if you allow your children to sit and watch it with you that’s your responsibility, it’s not ours anymore. We kissed, we held each other, we lay on top of each other in bed… and there were lots of complaints about that. Nobody complained that I was shot in the head four times, there were burning people in ovens, that I was stabbed by a mob of 50 people hundreds of times, and I was hanging dripping my blood in a pit. So that’s what confuses me, because you’re not complaining about gay sex, you’re complaining about two men kissing. And it’s 2011. And people say, “Well why should we have that on television?” Because the BBC have to represent the greater public — and there are gay people out there who pay their television license. For people to complain, that’s your prerogative — but you know what, none of them turned it off! They were just embarrassed because it put them in a position where they had to explain things to their kids or their family which probably should have been explained a long time ago."
-
#750 A karácsonyi rész előtti Doktor-szegény időszakot kicsit kitöltendő (meg amíg sikerül megszerezni a Gunpowder Plotot)
Egy dal, két előadó, két stílus:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barrowman a rövidgatyában és a magassarkúban azért kemény, gond nélkül rohangál és ugrál benne :)
plusz zárásnak egy kis önkifejezés:
(a teljes műsor itt kezdődik, érdemes végignézni, aki még nem látta ) -
#749 And they did it:) -
#748 Itt a szövegen van a hangsúly, kicsit komolyabb angoltudás nem árt hozzá:
-