Doctor Who (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Andr0
megnéztem tegnapi részt 😮 nagyon epic

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amy-baby remélem gyorsan visszakerül a TARDIS-ra õ a best😊

Armin & Ayu fan

Dzsini
Arra leszek kíváncsi, hogy a Sarah Jane Adventures 5. sorozatból a már leforgatott 3 részt (6 epizód) leadják-e valamikor. Azt megmondták, hogy Lis Sladen nélkül nem fogják befejezni a sorozatot, de a meglevõ anyagot talán ki lehet kerekíteni egy rövid évadra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Andr0
én amondó vagyok, hogy legalább lesz dokink õsszel is😄

Armin & Ayu fan

Dzsini
várom jövõ hét végén a masszív káromkodásokat a szeptemberig tartó szünet miatt 😊

fénykardos népség, Cybermen, Sontaran, Silurian.... lesz itt minden, mint a búcsúban

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
Na ez már valami, lesz akció bõven. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
csakatorchwood😄 jólesz ez a restart😄 bár ez a kiírás "Stars original series" xD

Armin & Ayu fan

Dzsini
Torchwood full trailer - jó kis amerikai módra.

Dzsini
És mindezek mellett az ismert galaxisok legkeményebb, leghatásosabb hadereje volt az utolsó nagy idõháború elõtt, többször uraltak mindenki másnál nagyobb területeket, és akasztották össze a vécépumpát minden más fajjal (és alkalmanként egymással).

Totti5
Amennyire idétlen és gagyik voltak elõször annyira megkedveltem õket. Annyira hülyék és annyira alázza õket a Doki hogy már jó😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dzsini
Nézd meg addig a régieket, van sok igen jó Dalekos történet (minimum kötelezõ a Genesis of the Daleks a negyedik Doktorral)

Narxis
Neeeeeee, az messze van még. 😞(

Dzsini
Leghamarabb a következõ (7.) évadban, sok a potenciál az új technicolor brigádban 😊

Pénz már van rájuk, úgyhogy lehet virítani

Narxis

Narxis
Pont ezért szerethetõ ellenségek. 😄 Bár mikor elõször láttam az új Doktor sorozatban(régit még mindig nem néztem meg) ott eléggé badass-ek voltak, amolyan terminátor félék. 😄

Monja már el valaki, hogy miért szeretik sokan annyira a dalekeket? csúnyák, buták, ügyetlenek és kialakításuknak hála valószínüleg egy fakockát sem tudnának egy másik mellé rakni, nem hogy világot hódítani

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Narxis
Eheti rész zsír volt, de örülnék már egy dálekos résznek. 😄

Andr0
eheti részrõl annyit mondanék, hogy:

"Trust me, I'm The Doctor."

Armin & Ayu fan

Jobb ötletem van az egyik a Mester a másik a Doktor lenne.
Szerintetek melyik lenne jó a 2 közül a Mesternek és melyik a Doktornak?
Szerintetek milyen lenne Hugh Laurie vagy Tim Roth Doktornak?
Én megnézném õket😊
tényleg,erre nem is gondoltam
köszi a választ
Dzsini
Másik idõzóna

renden,de nekem az 5 rész van meg,jó a feltöltés,csak azt nem értem hogy miért írják hogy 14:56-kor volt feltöltve
fileserve-röl szedtem le
Andr0
max 1 órája lehet elérhetõ. Nézd meg itt.

Armin & Ayu fan

sziasztok
letöltöttem a ki vagy doki ötödik részét
ez nem is lenne meglepõ de a fájlmegosztó oldalon az írják hogy Uploaded on 21/05/11 14:56

ez hogy lehet hogy ma 14:56-kor töltötték fel mikor az aktuális részt csak este adták le?
Dzsini

Fabio Capello
Én csak két zseniális párbeszédet emelnék ki :]

"Neil Armstrong (via the TV): One small step for man one giant leap for mankind

The Doctor: AND ONE GIANT KICK UP THE BACKSIDE FOR THE SILENCE !!!!!!!!!"

"-Fear me, Doctor. I've killed many Time Lords.
-Fear ME. I've killed them all."

Dzsini
Nem kuka! Borsszóró a klasszikus megnevezés 😊 (pepperpot)

Na igen. Az elsõ egy-két évad engem pl elégé sokkolt. Ezernyi következetlenség, fura díszlet, na meg a Dalekok, az számomra valami borzasztóan iritáló és idegesítõ "kuka-habverõ-wcpumpa" valamik. Cserébe egyre jobb lett, David Tennantól meg megvagyok véve rendesen. :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Totti5
Tévében láttam 1-2 részt anno és ilyen Barátok közt szintûnek tünt ahogy jött a Dalek a hordójában stb stb😊 így nem is néztem. Nem is baj, mert angolul jobb és így egyben meg még jobb volt. Nem bírtam leállni róla amíg Tennant volt a Doki, és nagyon sajánlom hogy lejárt az ideje és új Doki lépett a színre, ami sajnos annyira nem jön be, de a részek egyre látványosabbak a storyk is nagyon jók, így továbbra is az egyik kedvenc. Viszont Karen Gillan nagyon jó választás volt.

Narxis
😄DDD

Narxis
Na aki sztárok miatt nem néz egy jó sorozatot azt tudom sajnálni. Nem azt mondom, hogy nekem nincs kedvenc színészem, de ha egy sorozat tetszik akkor nézem, mindegy kik játszanak benne. Aki nem nézi a Doctor Who-t az számomra emberiség elleni büntettet követ el! 😊

Amúgy az angolok is egész jó sorozatokat csinálnak, ott a Primeval vagy az Outcasts. Utóbbit sajnos már megszüntették, de nekem nagyon tetszett.

Dokihoz visszatérve, remélem látunk még idõurakat és nem csak gonosz világelpusztítósakat. 😄

Dzsini
Superman Angliában:

Dzsini
Az angol sorozatok elég más stílust képviselnek, közel sincs olyan ismertségük-nézettségük, mint akár a "bukott" amerikai sorozatoknak, nem csak a Doctor Whonak, úgy általában is. Ráadásul a 2005-ös újrakezdés technikailag még elég gyengécske volt, így aki ott belenézett könnyen kedvét veszthette azon nyomban 😊

Plusz nem divat nézni, mert nincsenek benne amerikai sztárok 😊 (ezért is lesz érdekes júliusban a Torchwood Bill Pullmannal, a Starz által megtámogatva)

Totti5
Csöndben figyelem a topikot, nagyon nem tudok még hozzászólni, mert az 5x09nél tartok még csak. Talán nem ismerik sokan, vagy hülyeségnek tartják...

Narxis
Ez isteni rész volt. Amúgy nem értem, hogy miért csak ennyi hozzászólás van, világ egyik legjobb ha nem a legjobb sorozata.

Andr0
pff ez nagyon jó rész volt 😊 TARDIS (L) XD

Armin & Ayu fan

Dzsini
Ilyen az, amikor egy olyan rajongó ír részt, aki beleásta magát a régi részekbe is 😊 (hangjátékban amúgy volt már hasonlóra példa)

A következõ egy duplarész elsõ fele lesz, majd meglátjuk.

Fabio Capello
Osztom. Zseniális rész volt!

Viszont a következõ ajánló alapján elég laposnak tûnik... :|

Dzsini
Gaiman egy zseni.

Dzsini

Gordis2k
Sziasztok az originálhoz nincs felirat? Legalább angol😊Néha kicsit rosszul érthetõ

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

Dzsini

Andr0
Amynek idõutazós gyereke van... az idõben csak néha fut össze az anyjával xD ezért IGEN/NEM mert egyszer ott van egyszer valahol máshol az idõben 😮OO

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
lolol 😄

értem
én is valami ilyet szûrtem le mikor kiírták hogy negatív,pozitív és így tovább,ahogy írtad
állítólag a következõ részben lesz látható a tizedik Doktor Tardisa
Dzsini
Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem / Igen / Nem ...

Nagyon szuper ez az évad.
Szerintem jobb mint az 5. volt, és még jobb is lesz mert nemsoká sajnos itt van a hetedik epizód és megint szünet. 😞
Amúgy Amy terhes?
Dzsini
Egy ismert életformát (ami konkrétan programozta, elõállította a rendszert) lefagyasztani/életben tartani/leállítani egyszerûbb, mint egy teljesen ismeretlen életformát megismerni, rájönni, hogy mi számít sérülésnek rajta (karcolás, tüsszentés, láz, víz a tüdõben), és azt gyógyítani vagy kezelni. A vírusok ráadásul nem adaptálódnak egy villanás alatt egyik fajról a másikra (lásd madárinfluenza -> emberinfluenza), tehát a két faj fiziológiája nagy mértékben hasonlít. Plusz a Doktornál is felismerte, tudta kezelni a szabadon repkedõ vírusokat. A pilótákat pedig hagyta elpusztulni, kezeléssel sem próbálkozott, hiszen a pilótafülkében ültek.

Ez írói hiba, kár szépíteni.

Fabio Capello
Megfulladni más mint egy teljesen ismeretlen vírustól meghalni 😊

Dzsini
A következõ részt írta Neil Gaiman bácsi 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szép nagy bug a mostani részben: ha az életfenntartó program olyan vérprofi, hogy az épp megfulladni készülõ tagot könnyedén életben tartja, hogyhogy nem sikerült neki az eredeti utasokat legalább lefagyasztani, amíg nem szerez gyógyszert a náthára?