2363
-
#946 Akkor ez ilyen Dalek Reunion lesz. :D -
#945 She tells Doctor Who Magazine: “We’ll have more physical Daleks in the room than ever before in the history of Doctor Who. The running total is somewhere between 20 and 30 real ones.
“We’re collecting every Dalek known to man. Lots of different Daleks. It’s going to be great.”
-
#944 lol ez jó :D -
#943 timey wimey :) -
#942 #849 második rész borítója. -
#941 ójaj. -
#940 -
#939 Úgy néz ki az "összes" a Dalekoknál nem csak viccből lesz ott:
(1967-ből)
forrás - már csak az a kérdés, Moffat csak poénból kerestette elő a raktárból, vagy forgatnak velük? -
#938 (a Doctor Who Unbound történetek egyszeri, "mi lenne, ha" szélsőségek, még a Doctor Who laza kánonjánál is sokkal lazábban veszik a dolgokat - a Doktor soha nem kezdett el utazni, és ott maradt Gallifrey-en időügynökként, ő a gonosz, és a Mester a jófiú, ilyesmik) -
#937 már írtak rá történetet :) - A Doktort az a színésznő játssza, aki a mostani karácsonyi részben volt a női katona.
-
#936 mi így szeretünk xD -
#935 ja, pffffff de utálom ezt a napot, ilyenkor minden híroldal ellövi ezeket a "poénokat" pedig érdekes lenne egy női doki :D -
#934 xD -
#933 (azért nézz rá a naptárra) -
#932 O-M-G de durva lesz ha ezt meglépik. :O -
#931 Magas labda volt, ügyesen lecsapták :) -
#930 idén (is) megpróbálják... :D -
#929 looool, na ez rásszistá :D -
#928 a nigók mindig random srácok...:D -
#927 Nem, az egy főszereplő volt, csak nem jut eszembe a neve és lusta voltam guglizni. :D Na de most megnéztem, Mickey Smith volt a neve. :D -
#926 fuuuuuuuj rasszista...
"felnyitották azt a gömböt, ott volt Rose és a néger srác meg egy tudós"
Helyesen: volt Rose és a random srác meg a tudós"
xD
-
#925 Basszus, ez így durva lesz. Remélem nagyon badass-re csinálják majd a Dalekokat, egy cseppnyi viccelődés se legyen, tényleg legyenek félelmetesek mint pl. amikor felnyitották azt a gömböt, ott volt Rose és a néger srác meg egy tudós. Az tök durva volt ahogy a tudóst kinyírták, akkor tényleg félelmetesek voltak. Vagy amikor az új részekben először találkozott velük a 9-es Doki. Amikor ilyen gyenge volt és ki volt láncolva. Na azok jó részek voltak. Utána is jók voltak, de pl. a 2. világháborús részben szerintem nevetségesek lettek, főleg, hogy "beöltöztették" őket katonáknak. :D -
#924 “We’re not going to lose the old Daleks. We’re keeping them. They’re coming back. We’ll just use them all at once, and have different ranks. All I’ve done is give the Daleks an officer class.”
-
Swarczi #923 Tetszik a trailer, csak sajnos nehéz lesz kibírni szeptemberig -
#922 kockáról kockára -
#921 Miért lenne kötelező a legújabb Doktort szeretni a legjobban? Ha megnéznéd a régi sorozatokat és a filmet is, akkor még nyolc választásod lehetne kedvencnek :) -
#920 Én csak mostanában kezdtem el nézni az új dokis részeket, de nekem az előző doki szimpatikusabb volt. Csak én vagyok így ezzel? -
#919 Hangjátékban már egy egyiptomi hercegnő utazott az ötödik Doktorral :)
-
#918 hát az beteg lenne...:D de a csajnak megvan hozzá az arca -
#917 Az új társ a karácsonyi részben szerepel majd először, amit májustól kezdenek forgatni - amit itt láthattál, az az első néhány részből van, a jelenlegi terv alapján a western a 3. epizód lesz, az első a cím alapján (<valami> of the <valamik>) a Dalekok visszatérését hozza, a másodikban szerepel Rory apukája (tehát jelenkori), a negyedik valami Béccsel kapcsolatos (hogy ez egy bolygó vagy város, azt nem tudni - lásd Barcelona), az ötödik pedig valószínűleg New York, Angyalok, és Amyék távozása. -
#916 lol, lehet hogy maga Nefertiti lesz a Doktor új társa? :P -
#915 Wáááááááá de rohadt jó!!! :D -
#914 Normális minőségben:
-
#913 Nincs róla "dokumentáció", egy-két szöveg foglalkozik csak az utolsó nagy Időháború eseményeivel (Forgotten és Agent Provocateur c. képregények), a regenerációt, és a háború lezárásának pillanatát nem írták meg sehol, csak egy-egy mondatot ejtenek el pár helyen.
A cél ezzel igazából az volt, hogy tiszta lappal kezdjék az új sorozatot, RTD pedig már nem vesz részt a történetben.
A legtöbbet úgy tudhatod meg az eseményekről első kézből, ha a Forgotten képregény 6 számát elolvasod (nem beszélve arról, hogy amúgy is remek sztori). -
Slee #912 Azt a filmet láttam:) csak azt hittem van valami átvezeteő is esetleg:S -
#911 Dzsini mindig ezeket a könyveket meg hangjátékokat emlegeti, lehet azokban. -
Zero 7th #910 Nem valami rajzfilmes részben történik a dolog..? -
#909 Ha láttad a nyolcadik doktorral készült nagyfilmet, akkor láttál mindent, nincsen "dokumentáció" arról, ahogy a nyolcadik doktor a kilencedikké regenerálódik. -
Slee #908 Üdv . én néztem a régi és az új sorozatot is. viszont biztos h nekem egy (szerintem special )kimaradt, amikor a 8.ból 9. doktor lesz valaki megtudná mondani a címét, vagy azt h honnan tudnám beszerezni? :) előre is köszi -
#907 :) Doctor Who Convention-ről