Doctor Who (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Amúgy a nyakamat rá hogy Moffaték megint valami sunyiságon törik a fejüket, és felrúgnak pár öred DW szabályt..

Gondoljunk csak bele, többször is el lett mondva, hogy a Doktor halála a tónál fix pont az idõvonalon, nem lehet rajta változtatni.

Ennek, és annak ellenére hogy egyre inkább efelé haladunk az évadban:

1, A Doktor szemlátomást próbál tenni valamit, különben nem gondolkozna rajta ennyit

2, Nem jelentettek volna be hetedik évadot.

Kiváncsi vagyok, mi lesz a turpisság... Ja és. MÉG TÖBB RIVER SONGOT! 😄

Dzsini
Valahol azt olvastam, hogy majd (szokás szerint) a teljes sorozat után.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fabio Capello
Valaki tudja amúgy, a hatodik évadhoz jelent már meg OST? Fõleg a tegnapi rész akciózenéje érdekelne...

Narxis
Jaja, ez nehéz döntés volt, ettõl még nem lesz gonosz.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Andr0
Azért a Doktornak nehéz dolga van... ilyen döntéseket szerencsére nekünk még alkalmunk sem lesz meghozni, de én is ezt tettetem volna a helyében.

A tegnapi rész amúgy nagyon jó volt! 😄

Armin & Ayu fan

Dzsini
Mit tesz, ha egy kicsit nagyot markolnak a történetírók (néhány spoiler lesz benne innen-onnan, az olvassa csak el, aki nagyjából naprakész a történetekkel):

2011 március 19-20-al kezdõdött a Miracle - valamikor a tavasz folyamán történik a Doktor látogatása a félõs kisfiúnál.

2011 áprilisára már elég kemény volt a helyzet, a kategóriákat kialakították, több ország lezárta a határait - mindez fel sem tûnt Amy-éknek, mikor elutaztak az Egyesült Államokba találkozni a Doktorral az Impossible Astronautban, ahol április 22-én meghal a Doktor (és fel sem merül bennük, hogy esetleg a Miracle õt is megtartja) - majd találkoznak újra a Doktorral. Az öreg Canton Delaware meg van gyõzõdve róla, hogy nem fog találkozni velük újra, pedig jó egészségben van, nem valószínû, hogy egyes kategóriát kapna hamarosan.
(talán képernyõn kívül mesélnek a Doktornak a Miracle-rõl, õ pedig megnyugtatja õket(?), hogy minden rendben lesz - jó kezekben van az ügy 😄 )

2011 nyarának vége felé rajzolgatnak pár szép gabonakört a Doktort meghívni egy találkozóra, teljes nyugalomban és békében, miközben a háttérben teljes tempóval mûködnek a sütõk, sem Amy, sem Rory vagy Mels nem aggódik, bár a világgazdaság eléggé az összeomlás szélén van.

2011 végén / 2012 elején ér véget a TW sorozat, bár ez az ottani idõjáráson nem látszik (egyszer 6, egyszer 2 hónap ugrás van a történetben)

...és a legmókásabb: a 10. Doktorral volt egy történet, ahol a rajzolós kislány volt, és a 2012-es londoni Olimpia megnyitója (hozzá kell tenni teljes békében és gazdasági rendben - hamar helyrerázódtak a dolgok) - ott említik, hogy a lány apukája elõzõ évben halt meg.
(plusz a régi Doktoros sztorikat ismerõknek - Alistair Lethbridge-Stewart második felesége is 2011 júliusában halt meg, egy hajóbalesetben)

összefoglalva: soha ne próbálj meg egy (több) idõutazásra építõ sorozat különálló eseményei között kapcsolatot felépíteni, mert csak baj lesz belõle 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
A 11. Doktor viszont kezdi nagyon hozni a 7. Doktor regényekben olvasható ... "gonoszságát" - aljas, kihasználó, rendkívül öncélú.

És hát tudjuk, hogy ennek nem lesz jó vége.

Dzsini
...csak miért nem sikerült az elsõ 4-5 részt mondjuk kettõben elintézni. Olyan nehezen indult be, a vége legalább igazi Torchwoodos volt 😊

A sorozat meg igazi amerikai sorozatosan fejezõdik be - ha megrendelik a folytatást, akkor van mire (kikre) építkezni.

Narxis
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez tényleg durva volt, fõleg a vége, de utáltam azt a kurvát. Rex pedig OMG!!!

Egyszerûen muszáj folytatniuk a Torchwood-ot! Remélem atomjó nézettsége volt.

Andr0
Torchwood évadzáró:
Nagyon jó lett így az egész évad egyben. szerintem simán továbbvihetnék a szálat a "Plan B"-vel ott már a családokkal ütköznének meg... Easther halálát sajnálom nagyon jó karakter volt, de meg kellett halnia. Az a Rex féle feltámadós rész 😮 na arra nem számítottam.... Remélem lesz majd a közeljövõben következõ évad.

Armin & Ayu fan

Fabio Capello
LOOOOL 😄😄😄😄:😄😄:d

Dzsini
http://noob.hu/2011/09/09/7LCEX.jpg

Narxis
Ez jó! 😄

Dzsini
én kérek elnézésthttp://www.youtube.com/watch?v=REc-VG4kA1s

Narxis
Ez marha jó! 😄DD

Dzsini
Nem tudom tudjátok-e, hogy egyébként musicalszínész, táncos és énekes is, most jelent meg a 10. lemeze:

Amúgy ha már társadalmi dráma és RTD, akkor ajánlom mindenki figyelmébe a The Second Coming címû kétrészes tévésorozatot (2003-as, nem azonos a 2009-es mozifilmmel), ahol RTD elõször dolgozott Christopher Ecclestonnal, aki Isten fiát alakítja, aki napjainkban újra eljön az emberek közé - meglehetõs problémákat kavarva. Ha valakinek tetszik a mostani Torchwoodba szerintem nem igazán illõ, Totti által is emlegetett "milyenek az emberek" szál, akkor mindenképpen érdemes megnézni.

Andr0
nem fanatikus a gyerek ... 😄😄 amugy kurvajó.

Totti5: hát igen, ilyenek vagyunk, mi emberek...

Armin & Ayu fan

Dzsini

Totti5
Nem tudom ki hogy van vele, de eléggé sokkoló ez az új Torchwood évad. Olyan dolgok vannak benne, úgy mutatja be az emberi fajt hogy döbbenten, és csak pislogtam 1-1 rész után a semmibe...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Narxis
Há jah, eléggé el lett nyújtva.

DW: jó volt, de asszem a köv. rész még jobb lesz. 😄

Dzsini
Azért remélem a következõ TW megint epizódos lesz, vagy maximum 4-5 rész, mint a Children volt, mert ez így nagyon rétestészta.

Andr0
Doctor Who: minden percét élvezem ennek a sorozatnak XD

Torchwood: már csak 1 rész van hátra:S aztán jön megint egy szünet, addig amíg nem lesz ötlet az újabb évadra.

Armin & Ayu fan

Dzsini
A Torchwood sorozat több, mint a fele töltelék...

A Doktor sztori viszont igen kellemes lett 😊

Narxis
OMG új Torchwood rész kicsit töltelékrész lett... kivéve az uccsó 5 percet. 😄

Fabio Capello
Mivel részben Time Lord, magának tetszõ alakot/kort tud felvenni, és nem öregszik.

Dzsini
Vagy a részben vagy a kommentárokban említette, hogy kedve szerint változik a kora / nem öregszik (hiszen nem teljesen ember), ezért "várta meg" a szüleit, hogy tulajdonképpen õk neveljék fel - ott áll Amy az iskolában az igazgatói iroda elõtt mikor behívják, stb. Már Riverként sem öregszik, pedig a Hitleres incidens után beiratkozik egy egyetemre, körbekalandozza a világot egyedül és a Doktorral is, majd a Könyvtárban, mikor meghal még mindig ugyanolyan fiatal.

toxikus
Egy kérdés jutott eszembe

1 - A Good Man Goes to War --Melody Pond születése,Madame Kovarian magával viszi. Nem tudjuk de én azt tartom valószínûnek hogy itt nevelik fel és itt nevelik bele hogy megkel ölnie a Doctort.
2 - The Impossible Astronaut/Day of the Moon --Melody az ûrhajós ruhába? Majd 6 hónappal késõbb regenerálódik valószínûleg Mels lesz belõle.(6X02 Vége) (6x07-be mondja Mels:Legutoljára,egy kisgyerek lettem. New York közepén.)
3 - Let's Kill Hitler -- Mels egyût öregszik Amyvel és Roryval

Na mármost a Day of the Moon 69-ben játszódik Amy 89-ben született ha egyût nõttek fel Melodyval és egyût öregedtek akkor Melody mért nem öregedet semmit 69 és 89 között vagy amikor megismerték egymást.

Narxis
Adom! Egyetértek!

Fabio Capello
Alex Kingstonnak szobrot. Most. Egyszerûen zseniális ahogy Rivert alakítja.

Andr0
szép a csapat 😉 sok mindent megélt már a Doctor 50 év alatt😄

Armin & Ayu fan

Narxis
wáááá ez nagyon jó, tök jó látni a régi Doktorokat. 😄

Dzsini
Az elmúlt (majdnem)50 év részeibõl:

Narxis
Jaja, atomjó rész volt. Nincs is jobb dolog a világon mint megnézni egy Torchwood és egy Doctor Who epizódot egymás után. 😄

Andr0
Hát ezt mekkora volt!!!
Még mindig nem térek magamhoz😮 Doctor visszatért!! River is megjött😄 Nagyon ütött ez a rész, de Hitlert nem ölték meg 😉

Armin & Ayu fan

Narxis
😄

Andr0
erre szoktam azt mondani hogy minél több Anál jobb...

Armin & Ayu fan

Narxis
OMFG tényleg, végre, dupla élvezet. 😄

Andr0
ma Torchwood meg Doki :o de szép napunk is van 😉

Armin & Ayu fan

Narxis
Simán illeszkedne. 😄 A Ki vagy Doki? egy jól sikerült, beszédes cím, persze kellett hozzá az angol megfelelõje, de a Torchwood egy tulajdonnév, valószínûleg itt is egy beszédes címet akartak csak szerintem bénán hangzik, ne akarjunk mindent lefordítani. 😊 Vagy még lehetne egy kompromisszumos Torchwood - Ûrlényvadászok cím is, asszem mintha az AXN Scifi így promózta volna.

Dzsini
Az hogy illeszkedne a "Ki vagy, Doki?" mellé? 😊

...amúgy érdekes feladat lenne egy értelmes kifejezést kirakni ezekbõl a betûkbõl, a Torchwood név is úgy keletkezett, hogy mikor elkezdték a 2005-ös DW feltámasztást forgatni, akkor titokban akarták tartani a bejelentésig, és a betûket összekeverve 'Torchwood' néven futott a forgatás. Aztán a név annyira jól sikerült, hogy a második sorozatra visszahozták 😊

Narxis
Maradhatott volna Torchwood. 😛

Dzsini
Azt ne mondd, hogy a Tûzifa jobb lett volna 😊

Narxis
Ûrlényvadászok... 😄DDD aki ezt a címet adta neki azt belefojtanám egy kanál vízbe.

Dzsini
Nem foglalkoztam a szinkronnal, így nem tudom (bár egy Ûrlényvadászok címû sorozattól nehéz jót várni 😊 )

davidka003
Torchwood szinkronja olyan fosnak tûnik. Ki mit gondol?
Még egy részt sem láttam a sorozatból csak belenéztem.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Narxis
Jaaaaaaa, akkor már értem. 😄 Jack meg durván tolja. Durva volt a vége is, Kira õrnagy a Star Trek Deep Space 9-ból. 😊))

Dzsini
"I didn't make Captain Jack bisexual from any principle, but because I thought it would be more interesting for a narrative point of view. But, having created him, I'll defend him to the hilt."

bár - ahogy Jack késõbb mondta - a pansexual vagy omnisexual jobban illik hozzá, neki a faj is mindegy 😊

Dzsini
Persze, nyíltan vállalta is, és mindenhol természetesnek veszi a melegek, leszbikusok, transznemûek ábrázolását (a Fiúk a Klubból (Queer as Folk) volt az a sorozat, amivel nagyon befutott).

Narxis
RTD homokos vagy miért? 😄 Most a 38. percnél megint egy kis csókolózás... 😄 Am. durva ez a rész, lassan talán kiderül, hogy kik állnak a háttérben.

Dzsini
RTD szokása, minden sorozatába és filmjébe pakol ilyesmit - nem kell foglalkozni vele 😊 (egyébként az lesz az a jelenet, amit a BBC megint meg fog vágni, mert ott aztán végképp minden látszott 😄 )