2363
-
#1026 Csütörtökön jön a trailer, augusztus vége felé valószínűleg az első epizód. -
#1025 Lassan igazán jöhetnének a "komolyabb" trailerek, már tűkön ülök... :D
Ben Browder vendégszereplésére pedig külön kiváncsi vagyok :P -
#1024 haha, de durva lett volna ha tényleg megjelenik :D -
#1023 Hiába no, ha nem James Bond 50 éves idén, hanem a DW, akkor valószínűleg ennél több jut neki az Olimpián:
(ezen kívül a lánggal futott Matt Smith) -
#1022 Ráadásul az első szabály, hogy a Doktor hazudik :)
regeneration - DW wiki oldal, jól végigcsócsálva a lenti pár mondatot. -
#1021 Kösz, akkor lesz még bőven epizód, megnyugodtam. :) -
#1020 Elvileg, viszont Matt Smith, azaz a 11. Doktor a Sarah Jane Adventures 4. évadjának egyik részében (Death of the Doctor) azt mondja, hogy 507-szer tud regenerálódni, habár ezt nem indokolja meg, illetve nem is tudjuk, hogy igazat beszél e. Tekintve, hogy a regenerálás képességét az Időlordok adhatták és elvehették (hiszen annak idején a Mesternek is felajánlottak egy új regenerációs ciklust), ezért elképzelhető, hogy Galifrey pusztulásával megszűnt a 12 regeneráció limitje. -
#1019 Na megnéztem ezt a 96-os filmet. Szerintem klassz de egyet nem értek. Azt mondja a Doki, hogy 13 életük van. Akkor neki már csak 2, nem? Aztán end of story... -
#1018 Ha igen, akkor mindig, minden nyilatkozatuknál - szerintem simán ilyenek, fiatalok, bolondok :) -
#1017 kösz :D basszus...tuti a kocsmából jöttek :D enyhén be vannak csípve :D -
#1016 Délelőtt még nem volt az :(
-
#1015 Privát videó... :((( -
#1014 beszélgetés a ComicCon-on - nemteljesen normálisak :) -
Szakesz #1013 LINK hozzá. -
Szakesz #1012 Egész pontosan ez lenne az. Szerintem egyáltalán nem spoileres, bár fene se tudja, hogy kinek mi számít annak. :)
-
Szakesz #1011 A Children of Earth tényleg zseniális volt. A vége kimondottan drámai volt, de nekem Gwen monológja is nagyon tetszett a Doktorról. :) -
#1010 Doctor Whoból végignéztem 50 év összes tévés részét, és meghallgattam sok száz hangjátékot, rádiójátékot, hangoskönyvet, és egyelőre nem unom :)
Ráadásuil újranézve egy csomó utalás, kikacsintás, apróság tűnik fel úgy, hogy már ismerem a sorozat végét, a későbbi eseményeket, és ezekre is tudok figyelni. Teljesen más élmény, mint amikor frissen, elsőre gyorsan megnéztem (pl. az első sorozat Bad Wolfozása sokkal többször előfordul, mint az elsőre feltűnik).
...bár van egy-egy rész, ami így még fájdalmasabb, pl. Love and Monsters :)
Még nagyon rég, gimnázium alatt az ST:TNG-t nézegettem, de valahogy az a világ nem tudott megfogni - bár most a crossover képregény a Borg-Cyberman mókával igen érdekes :) -
Zero 7th #1009 Júj, az azért durva. Én mostanában ritkásan olvasok, nézek újra olyan dolgokat, amiket már olvastam, láttam.
Pl most Star Trek nézésre kényszerítettem magam. Mindig úgy gondoltam, hogy az egy gagyi, nagyon gáz sorozat...és még mindig így gondolom, de valahogy képes vagyok nézni, és végül is egész érdekes sztorik vannak benne, amik miatt el tudom viselni a gagyisztikusságát.
Annyiból tartozik ez ide, hogy a Dr. Who juttatott el erre a szintre, azt is úgy kezdtem el nézni, hogy ha már a fél világ scifi geekjei odavannak érte, annyira rossz csak nem lehet. Aztán jónak bizonyult.
Hát, ST még azért itt nem tart, de már az is eredmény, hogy adtam neki egy esélyt. :) -
#1008 uhh elég nagy fan vagy akkor :D -
#1007 Én így a nagy szünetet kitöltendő végignézem a teljes új szériát - Rose-tól Doctor, Widow and Wardrobe-ig, Torchwoodostul, Sarah Jane Adventuresestül, külön részekkel, mindennel együtt. Utazáshoz pedig a magyarul nem megjelent könyveket, novellákat hallgatom. -
Zero 7th #1006 Ja tényleg, elnézést. Na, hát ennyire maradt meg az emlékeimben, pedig kb fél éve néztem. Ez is azért elmond valamit... (Azt, hogy a sorozatról, vagy a memóriámról, azt ne firtassuk) :P -
#1005 Ami szerinted "elmegy", az a Children of Earth, az amcsi sorozat pedig a Miracle Day :) (és szerintem ha az is 5 rész, akkor az egy pörgős, jó sorozat - a Children pedig egész kiváló volt) -
Zero 7th #1004 Ja, hát szegény Torchwood a végére kifutott az ötletekből. A Miracle Day még elmegy, de az amcsi sorozat borzalmasan unalmas lett. Ha azt az egész sztorit egy részben lövik el, nem széthúzva 10re, akkor is csak az erős közepest éri el... -
#1003 Feleannyi részben sokkal jobb lett volna, mint amennyi az volt... -
Szakesz #1002 Ez a Torchwood - Miracle Day egész jól kezdődik. Eddig az első három részt sikerült megtekintenem, de idáig kifejezetten tetszik. Látszik, hogy kellően átgondolták a történetet, és vannak kisebb utalások a Doctor Who-ra is, ami igazán kellemessé teszi az egészet.
[i]Lassan kezdem megszokni, hogy Captain Jack Harkness-t nem lövik le, betonozzák be, szúrják le, robbantják fel, temetik el vagy mérgezik meg félpercenként. :)[/spoiler]
-
#1001 yeeeeeeeeeeeeee, ez szép 1000. hozzászólás :D -
#1000 It’s been rumoured for a while and now confirmation comes that Doctor Who’s Series 7 opener is titled Asylum of the Daleks.
The news was revealed by the BFI who will be screening the episode on 14th August, with tickets to go on sale 10th July.
This means Doctor Who is almost certainly going to return to TV late August, as all the signs pointed to back when the Guardian announced another screening at the 2012 Edinburgh International Television Festival.
Evidence strongly suggests that Saturday 25th August will be the date BBC1 premieres, which is a bank holiday weekend.
So it looks like we’re only two months away from Doctor Who being back on our screens!
forrás -
#999 Marthánál sokan nem viselték el a "jajjdeszerelmesvagyok" stílusát, amit az első találkozástól előadott (és sokak szerint nem is voltak túl fantasztikus részek abban a sorozatban, kivéve a Blinket, amiben meg alig szerepelnek :) ) - Donna pedig már a karácsonyi részében is zseniális komika volt, később is nagyon lehetett érezni köztük, hogy nagyon egy hullámhosszon vannak, ráadásul hálásabb sztorikat kaptak - mint most Matt Smith és Karen Gillan. -
Zero 7th #998 Fura, mert én talán Marthat bírtam a legjobban. Donna nekem kifejezetten az idegeimre ment, főleg mert egy hülye picsa, plusz még csak nem is kifejezetten dekoratív... -
#997 Rose Tyler 4ever! -
#996 Nagyjából, bár vannak kivételek, és kivételes személyek is (Marthánál Donna annyival népszerűbb volt, hogy őt nem sírták vissza, csak a 4. sorozat végén már UNIT-osként kapott jópontokat) :) Viszont 2-3 companionnal/Doktorral később már kezd kikristályosodni az, hogy kik, és melyik epizódok voltak igazán népszerűek.
Egy brit sorozatnál pedig ki más, mint a brit tudósok mondanák meg a tutit? :)
-
#995 szófal a függvény az állandó, csak mindig tolódik egyel ahogy haladunk az időben?:D A "Brit tudósok" biztos erre is fognak találni valami magyarázatot. -
#994 Igen, sokan így vannak az aktuális Doktorral is - "nice, de nekem még mindig az előző Doktor a best" - és az előző az generációnként változik, William Hartnelltől David Tennantig. A companionok hasonló elven működnek. -
#993 nice de nekem még mindig Amy a best :) -
#992 Első hivatalos közös fotó: a Doktor és (valószínűleg) Clara:
Nagyon jó az új Doktor ruha is, és Clara(?) is úgy néz ki napjainkból származik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És forgatás közben:
-
#991 Az kicsit messze van, de ha arra járok eskü megnézem. :D -
#990 ez alapján 1997 :) (és fan, nem fun - kicsit mást jelent a két szó) -
#989 Nem 96 ban?:) de mondjuk mindegy is egy Funnak látnia kell:) főleg ha itt lakik:) -
#988 ...amit 1997-ben építettek és tettek oda :) -
#987 Google streetviewen is jól látszik