2363
-
#1066 Megy is háttérképnek. :D -
#1065 kicsit Spoileres a kép... -
#1064 -
#1063 Jelenlegi legvalószínűbb premier időpont szeptember 1 - jövő hétvégén lesz az Egyesült Államokban előzetes vetítés, és a rákövetkező szombat estére még nincs kitöltve a "műsorújság" a BBC oldalán. -
#1062 -
#1061 -
#1060 most néztem a woment 45 perces és nagyon érdekes volt:) érdemes mindet megnézni! -
#1059 A Science-t már láttam, az jó volt - kicsit rövid, tehát csak belekapott pár dologba, de érdekes. -
#1058 Kösz, sejtettem, hogy ezek nem az "igazi" specialok. :( -
#1057 Dokumentumfilmek -
#1056 Ez mi? eztv-n írják
Special -- Aug 04, 2012 -- The Science of Doctor Who
Special -- Aug 11, 2012 -- The Women of Doctor Who
Special -- Aug 18, 2012 -- The Timey-Wimey Stuff of Doctor Who
Special -- Aug 25, 2012 -- The Destinations of Doctor Who -
#1055 Jaja, a Sherlock az egyértelműen filmminőségű, rengeteg izgalom, meglepetés stb. van egyetlen részében. -
#1054 Vagy ott van a Sherlock "sorozat" - 2x3x90 perc :) -
#1053 Én se érzem, hogy baj lenne de szvsz jó lenne. -
Zero 7th #1052 Nem érzem, hogy baj lenne, hogy nincs "igazi" mozifilm. Az angolok eléggé másképp állnak a témához, mint az amcsik, náluk a tévéfilmek is komolyan vannak véve.
Ott vannak pl a Korongvilág-filmek, 2x60 perces egy film, tévére készült, de szerintem minőség alapján simán elmenne mozifilmnek. A Going Postalt ráadásul itt forgatták Magyarországon, a fóti stúdióban, ahol a mozifilmeket is szokták. -
#1051 pff :DD -
#1050 -
#1049 Deeeeeeeee, nyugodtan. :) -
#1048 Most akkor nem állok neki spoilerezni :) -
#1047 Az jó, kellenek is azok. Lehetne egy az Omegaval( így hívják?) aki legutóbb megszállta a hajóját. Meg nem tom milyen ellenségei voltak régen akik nem sokat szerepeltek az új részekben. Most a dalekok és a szobrok is szerepelni fognak, szal azok kilőve? Mester talán még lehetne bár az se volt olyan régen. -
#1046 Azt már Matt Smith elejtette, hogy a 7. széria második fele (8 rész) mellé több special várható az évfordulóra. -
#1045 Hát akkor ennyi, nem lesz. Én attól még örülnék neki. -
#1044 Nekem tök mindegy minek hívják, de jó lenne majd valami évfordulós nagydurranásos film special akármi. Mozi igazából arra jó, hogy gyarapítsák a rajongótábort, de nekem aztán tényleg tök mindegy, csak legyen majd valami erről szóló filmspecial.
Nem azt a kérdést kell feltenni, hogy kivel hanem, hogy hánnyal? :D Persze erről már beszéltünk, hogy a régiek öregek, az újak közül meg max. 1 ha vállalná bár úgy se lenne rossz(nekem). -
#1043 Azt Moffat megmondta, hogy ha film, az csak és kizárólag az aktuális Doktorral lehet, sem régebbivel, sem alternatívval nem játszik.
Az persze előfordulhat, hogy váltáshoz készül a film, de az kiszúrás azokkal, akik mondjuk nem tudnak elmenni moziba, viszont rajongók, és tévében évek (évtizedek) óta követik a történetet. Ráadásképpen filmet készíteni és bemutatni nagyjából 2 országra (Nagy-Britannia és most a BBC America erősen tolja, tehát egy kicsit az Egyesült Államok) nem fognak, máshol pedig nincs érzékelhető komoly (fizető) rajongótábor.
http://doctorwhotv.co.uk/moffat-denies-doctor-who-movie-again-36755.htm -
#1042 harmadrészt, mégis melyik Doktorral? :D -
#1041 Minek? Jövőre lesz(nek) special(ok), azoknak darabja 60-70 perc (akár több is) - mivel tud többet nyújtani egy moziba készülő film, hogy nem felel meg a tévés formátum?
Más irányból nézve: milyen az a történet, amit nem lehet elmesélni mondjuk 2x40 percben egy sima sorozat részeként? Miért kellene óriási pénzből kialakítani a mozis forgatáshoz szükséges környezetet? -
#1040 Ez eléggé szomorú, petíciót kéne írni vagy valami. -
#1039 5 éven belül ne számíts rá, még csak nem is tervezik. -
#1038 Fain, remélem tényleg lesz valami nagy film. -
#1037 -
#1036 haha :D -
#1035 "Rupert Graves (Lestrade a Sherlockból) is going to be in an episode of Doctor Who this season.
Benedict Cumberbatch is in the new Star Trek Movie.
Christopher Eccleston is gonna be the villain in Thor 2.
It’s like everyone accidentally walked into the wrong classroom and are too British and polite to leave the lecture." -
#1034 jelenetről jelenetre - pár történeti elem, epizódcímek, ilyesmik spoileresek lehetnek benne, mindenki vérmérséklete szerint nézegesse. -
#1033 Dalekok, Angelek, összehozunk minden nagyobb főellenséget egy évadba? :D -
#1032 és ez még csak 5 rész, az évad első fele Karácsony előtt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
7x01 - Asylum of the Daleks
7x02 - Dinosaurs on a Spaceship
7x03 - A Town Called Mercy
7x04 - Cubed
7x05 - New-Yorkos angyalos rész
-
#1031 O-M-G
Szerintem ez így trailer alapján az egyik legjobb évad lesz! :D Nem mintha a többi rossz lett volna...csak mondom. -
#1030 -
#1029 -
kb. 1 óra múlva felkerül a BBC oldalára az új trailer - én pont úton leszek :) -
#1027 Dalekokkal ez nagyon ütni fog, lehet a dalekok elleni harcban megsérül a tér-idő kontinuum(vagy valami technikai blabla) és visszatér a többi időlord, mekkora királyság lenne.