2363
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Narxis
    Elérkezett a nagy nap! Visszaszámlálás indul.
  • Dzsini
    az új indítózene és grafika
  • Narxis
    Hoppá, kezdenek komolyra fordulni a dolgok!
  • Dzsini

Pond Life 5
  • Narxis
  • Narxis
    Nekem is! :D
  • Dzsini
  • Fabio Capello
    nekem is kell egy ilyen háziood :DD
  • Dzsini

Pond Life 4
  • Narxis
    ha-ha :D szelektív a memóriám :D
  • Dzsini
    Érdekes lehet ilyen rövid memóriával - nincs egy hete, hogy utoljára szó volt róla (#1075 és #1080 két napja), így simán nézheted csak az elmúlt sorozatot újra és újra...

de nem ártana megnézned a karodat, hogy nincsenek-e rajta strigulák.
  • Narxis
    Én csak annyira emlékeztem, hogy kevés rész lesz.
  • Dzsini
    Nem rossz tipp volt, #1032 óta vagy ötször átbeszéltük itt a dolgot, és már előtte is sokszor volt róla szó...
  • Narxis
    Jah nem tom, aszittem arra írtad. Me én csak tippeltem, hogy 5 rendes rész lesz a Doctor Who-ból, de úgy látszik eltaláltam.
  • Dzsini
    6 rész = 7x01-05 + karácsony... hol írtam, hogy most specialok lesznek?
  • Narxis
    Doctor Who-t nem lehet megunni. :D De ezt most nem értem. Lesz 6 special? Mikor? Linkelj egy menetrendet. :P
  • Dzsini
    A Specialoknál 4 rész volt egy évre :) Igaz elosztogatva, de húsvétkor 1, ősszel 1, karácsonykor meg 2... Ehhez képest most 6 rész is lesz.

Moffat azt mondta, hogy nem akarja azt, hogy az emberek természetesnek vegyék a Doctor Whot, hogy fix időben fix helyen mindig azt lehet nézni - unalmassá válna, aztán megint jönne 16 év szünet. Ezért változik az évadbeosztás, a sugárzási időpont, ezért kavarnak állandóan vele, hogy az embereknek keresni kelljen, várni kelljen rá, izguljanak miatta.
    Pszichológiai szempontból teljesen jogos a dolog.
  • Narxis
    Ja azt tudom, de nem lesz sok rész idén se. Leadnak 5 részt a Doctor Who-ból aztán szünet a karácsonyi részig. Azalatt lehetne ha nem is minden nap de mondjuk hetente? :D
  • Gordis2k
    2:)
  • Narxis
    :DDD remélem lesz még sok ilyen Pond Life
  • Dzsini

Pond Life - episode 3
  • Narxis
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem csak nem tud/tudnak elaludni miután meglátogatta őket a Doktor.
  • Andr0
    megint meghal?
  • Narxis
    ha-ha :DD Szegény Rory. :D
  • Dzsini
    Második rész:

linkben is
  • Gordis2k
    Szerintem nagyon jo:

POND LIFE 1:)
  • Zero 7th
    Öt részt már megnézek egyben, csak ahhoz nincs türelmem, hogy hétről hétre várjam, meg töltögessem egyesével.
  • BoneDragon
    Na most néztem meg a 6. évad utolsó részét, mert tudtam ha látom nem bírom kívárni azt a sok időt! Így csak 1 hetet kell, de még ez is sok, ááááá!
  • Fabio Capello
    egy hét... Már a falat kaparom! :D
  • Narxis
    Nagyon menők ezek a bronz dalekok, jobbak mint a színesek. :D
  • Dzsini
  • Dzsini
    Azzal ugye tisztában vagy, hogy a mostani sorozat valamikor jövő évben ér véget? 5 rész lesz (ha hetente adják, szeptemberben véget is ér: 1-8-15-22-29), aztán a karácsonyi special, aztán a sorozat maradéka csak a jubileumi évben?

Plusz vagy kiveszed a kedvencekből a topicot egy időre, vagy nagyon óvatosan nem olvasol el semmit itt egy bő hónapig :)
  • Narxis
    lol
  • Zero 7th
    Eh, engem idegesít, ha várni kell a részekre, szerintem addig nem kezdek bele, amíg nincs meg az egész sorozat. Aztán megnézem egy hétvégén... :P
  • Dzsini
    Jövő hétfőtől péntekig Pond Life - minitörténet 5 részben a 7. sorozat felvezetéseként :)

a BBC oldalán
  • Narxis
    fúúúú, legyen már szeptember 1
  • Dzsini
  • Dzsini
    Valóban elkeverték, régen volt külön wallpaper gallery... érdekes.

Viszont most már biztos: jövő szombat este elkezdődik az új sorozat - szeptember 1. este fél 8 (nálunk az fél 9, plusz 1 óra amíg letölthetővé válik :D )
  • Narxis
    Mert nem találom. :S
  • Dzsini
    800x400-ban? Miért nem a Doctor Who hivatalos oldalról szeded le normális méretben?