2363
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • stargatelost
    Egy pár perces websorozat a hetedik évad elé. Ennyi, nem több :) :

• Bal0924
    De rendes 7x00 rész nincs, csak annak nevezhető, a karácsonyi kiadás.

A Pond Life 5x1 perces minisorozat, az mi?
  • Dzsini
    A Pond Life 5x1 perces minisorozatot lehet annak nevezni, plusz az előző évi karácsonyi részeket is a következő sorozat 0. résznek szokták jelölni - tehát több szempontból is igen lehet a válasz :)
  • Bal0924
    Hello!

A 7x00 rész létezik?
  • Dzsini
  • Narxis
    Akkor neked nem tetszett ez a rész? :D
  • Dzsini
    Még szerencse, hogy amúgy békemániás, fegyverellenes, mindent áldozatok nélkül szeretne megoldani... kivéve persze egy tetemes listát, ahol lazán kivégzett összesen ezreket-milliókat(-milliárdokat).

A forgatókönyvírót meg csókoltatom, ez már majdnem szappanoperás volt, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pont akkor viszi el a fatert, mikor kell egy "azonos géntípusú irányítópáros" :)
    , dehát az ilyesmik bőven beleférnek, főleg az utolsó előtti képsor miatt.
  • Fabio Capello
    No, én is megnéztem, fergeteges volt mint mindig :)
  • Narxis
    Skacok ez nagyon jó rész volt!

Mocskos Solomon megkapta ami járt neki! Szép volt Doktor!
  • Andr0
    csöppet beteg ez a sorozat:D de szeretem... :D
  • Dzsini
    Jó kis kaland rész lett :)
  • Andr0
    kint az új rész:)
  • Dzsini
    Az IMDB - mivel majdnem ugyanúgy szabadon szerkeszthető, mint egy wiki - elég megbízhatatlan ilyen szempontból, sokszor írnak be pletykát / hülyeséget / félreértést. Az új companion neve még nincs megerősítve, az említett teljes nevet állítólag forgatáson hallották, és #1120-ban már írtam róla :)
  • Narxis
    haha ez így szokott lenni :DDD Zero pedig addig ne nézze a topikot :P
  • Alex2
    most néztem az imdb-t
    itt van a szereplők nevei és itt Clara Oswin-ként szerepel
    http://www.imdb.com/title/tt2204480/
  • Andr0
    neeeeee.... nagyon nagy:D
  • Fabio Capello
    :D:D:D:D:D:D
  • Dzsini
    poén az első résszel kapcsolatban - kép, csak linkben rakom be ide, hátha valaki (pl. Zero) tényleg nem nézte még meg.
  • stargatelost
  • BoneDragon
    Veled mivan ember? Csak beírtam, mert meglepett. Menj aludni kisfiam ilyen stilussal.
  • stargatelost
    Vagy mczolly twitterjét, épp most írta ki mikorra lesz kész. De amúgy is paraszt dolog így benyögni, hogy "hú még nincs felirat." Na és?
  • stargatelost
    És? Feliratok.info fórumát olvasni kéne, a ilyenre vagy kíváncsi.
  • BoneDragon
    Még mindig nincs felirat. :o
  • Narxis
    :DD
  • Dzsini
    Persze, 50 év után Moffat közölni fogja, hogy a valódi neve Edömér.
  • Narxis
    Gyerekek ez BRUTÁL rész volt jó kis meglepetésekkel. Nagyon csini az új csaj. Egyébként a Doctor Who?-ra tényleg választ kapunk egyszer?:D Mindig csak suttogja a nevét...
  • Dzsini
    Nem biztos, de én ezt tippelem - hozzá jön az, hogy companionként a forgatáson 'Clara' néven szerepel, itt pedig 'Oswin Oswald' volt a szereplő neve - plusz az arcát itt a Doktor soha nem is látta, tehát csak számunkra lehet majd ismerős a karácsonyi résznél... bár ahogy Moffatot ismerem a maradék 4 részben fogjuk még látni őt :)
    Egy másik tipp egy másik oldalról: menekült már el Dalek a biztos halál elől vész-időugrással, ráadásképpen ez most még embernek is hiszi magát - így akárhova is kerül, emberalakú lesz, viszont az emlékei (részben) elvesznek a Dalek-létéből, új nevet kap (Clara), és a Doktor mellé szegődik - Dalek companion még úgysem volt :)) (a jó dumája és a kivételes intelligenciája megmarad)
  • Andr0
    Ő volt? Mármint a múltbeli énje megint találkozni fog a Doctorral és mellészegődik, majd valamikor elválnak és akkor ragad ezen a bolygón? Simán kinézem storybol...:D

Én amúgy elsőre beleszeredtem...:D aranyos vicces pörgös kicsaj... :D Szoflé Girl
  • Dzsini
    De igen ő lesz
    bár inkább ő volt, és valamilyen okból nem emlékszik rá, ahogy most már a Dalekok sem emlékeznek a Doktorra... - és nagy dumás lesz, párszor kicsit nekem is gyors és fura akcentusa volt :)
  • Andr0
    Én most ezt nem értettem:
    Az a csaj akiről kiderült hogy Dalek, nem ő lesz az új companion? Akkor most WTF van?:D

Amúgy jó rész volt... Évadnyitás váááá jön a doki még 1-2 részig legalább...
  • Dzsini
    Jó kis rész lett ez, és van benne szépen meglepetés :)
  • Andr0
    pont ezt akartam írni...:D csak lassan tölti le... SEEED PLS
  • Fabio Capello
    Kinnvan a rész, és addic7ed-en felirat is van már.
  • Andr0
    kintvaaaaan .... wiiiiiii
  • stargatelost
    Gondolom az angolra gondolt. (Azért brit akcentus mégiscsak :D ) Magyar felirat jövő héten lesz majd.
  • Andr0
    én nem várnék a feliratra...:D
  • Narxis
    +1 nap a felirat?
  • Dzsini
    7:20kor kezdődik a BBC-n a rész, 50 perces, tehát a mi időnk szerint 21 óra 10 után lehet számítani arra, hogy megjelenik mindenféle helyeken.
  • stargatelost
    Na erre vártam, hogy egybe megnézhessem, napi egy perc az nem játszott :D
  • Dzsini

Újranézésre és letöltésre: Pond Life egyben