2363
-
#1266 nálam lassan de biztosan tölt...:D -
#1265 17:15-kor kezdődött, egy órás, plusz 10 perc a kódolás, plusz 1 óra az időeltolódás, már meg is néztem :) -
#1264 kintvan tölthető? -
#1263 bitang az új főcím -
#1262 -
Na ez már döfi, főleg ezzel a színnel. -
#1260 Új TARDIS belső:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Igen erősen hajaz az első néhány klasszikus konzolszobára. -
Már lehet hallani egy pár taktust az új címzenéből is :) -
#1258 A 11. Doktorosoknak jóval nagyobb, mert a BBC America is teljes erővel elkezdte tolni őket, nem csak leadni valamikor három héttel a premier után főműsoridőn kívül. -
#1257 Tényleg, melyik évadnak volt a legjobb a nézettsége? Az újakra gondolok. -
#1256 Mutass valamit, ami mindenkinek kivétel nélkül tetszik :) -
#1255 adamcbourke 3 órával ezelőtt
-__- I really hope doctor who improves on the disastrous series 7..... but by the looks of this, it hasn't....
hmmm -
#1254 I know what I'm going to do on the morning of December 22nd: I'm going to run outside and shout "He did it! The Doctor saved us all!"
-
Zero 7th #1253 Ja, meg ami még feltűnt, az a rengeteg stock hangeffekt. Rendszeresen olyan hanggal nyílnak az ajtók, mint a Doomban, a Tardis ajtaja úgy nyikorog, mint az Alone in the Dark szekrényei, meg van egy csomó hasonló. -
Zero 7th #1252 Újranéztem egy csomó részt, rá kellett jönnöm, hogy a David Tennant-Freema Agyeman(Martha) párosítás tetszett a legjobban. Kár, hogy ők csak egy évadot szerepelnek együtt...
Most a Donnás részeknél tartok, az a karakter nagyon irritál. Viszont a nagyapja hihetetlen nagy arc, némileg ellensúlyoz. -
#1251 • The "2013 series" (Series 7, Part 2) has finished shooting (Dec 2012).
• The back end of the schedule includes "very heavy VFX episodes".
• Series 7, Part 2 will begin in on television in April 2013.
• The "Anniversary Special" will start shooting in April 2013 and is a "love letter to fans". -
#1250 Jó lesz. -
#1249 -
Renegade #1248 bizony, nagyon behúzza az embert, a másik tökéletes szerintem pedig a S6E01-02
persze are you my mummy? is remek, pláne a következő évadban a visszautalás :-)
de a borsszórókat még mindig utálom :-)
-
#1247 A Blink az egyik legjobb rész sokak szerint a teljes új szériából.
És az angyalok szerepelnek majd még néhányszor :) -
Evoluti0N #1246 Nem rég kezdtem el nézni a Doctor Who-t (az újat). Tegnap néztem a 3. évad 10. részét, amiben az angyalszobrok vannak. Annyira, de annyira zseniális rész volt, h ez most muszáj ide leírnom. Csak néztem a végén, hogy lehet ilyen nagyszerű sztorit és sztorivezetést kitalálni :) -
#1245 ezek -
Zero 7th #1244 Milyen kalandjátékok? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!C'est lui, dans la nuit- Docteur Qui
Il voyage dans le Tardis. Le boite de telephone. Fantastique d'espace!
L'interieur est beaucoup plus grand que l'exterieur
Et ca, c'est le mystere de Docteur Qui
L'enemie, il s'appele Davros, le capitain des Daleks
Il est demi-Dalek et demi-homme- incroyable!
Il veut controller le monde, toujours controller le monde
Il se leve le matin, il veut controller le monde!
Apres le petit-dejeuner, il veut controller le monde!
Mais ilne controllait le monde jamais! Ce n'est pas tres realistique
Avec les Daleks, le Docteur est superieur.
Exterminez-vous! Exterminez-vous encore! Ah, zutalors!
Le docteur gagne, il rit 'Ha, ha, ha- j'ai gagne parce que je suis Docteur Qui
(Translation: It's him, in the night- Doctor Who.
He travels in the Tardis, the telephone box. Fantastic space!
The interior is much larger than the exterior
And that is the mystery of Doctor Who
The enemy, he's called Davros, the captain of the Daleks.
He's half-Dalek, half-man- incredible!
He wants to control the world, always control the world
He wakes up in the morning, he wants to control the world
After breakfast, he wants to control the world!
But he will never control the world- it's not very realistic.
With Daleks, the Doctor a superior.
Exterminate! Exterminate again! Oh, no!
The doctor wins, he laughs 'Ha ha ha- I won because I am Doctor Who) -
#1242 Kipróbáltam az Eternity Clockot - hát, izé... a sztori félelmetesen rövid (és félbehagyott), bár jó ötlet. Ha egyszerre szerepel a két szereplő, akkor az AI elég ügyetlen - River beakad, nem tud fel-lemászni valahol, ilyesmik.
Viszont nem néz ki túl rosszul (bár nem 2012 végi színvonal), jó szövegek vannak benne, a minijátékok aranyosak (hasonlóak a kalandjátékokhoz), a Silence-es rész pedig egy olyan ötlet, amivel még nem nagyon találkoztam platformjátékban.
Összességében kézikonzolon egy ilyesmi bőven megfelel (PS Vitán is megjelent) de PS3-on / PC-n elég halovány, egyértelműen a jóval fiatalabb közönséghez szól. A kalandjátékok nekem jobban bejöttek. -
#1241 Logikusnak is tűnik egy kis designváltás, az előzőt nem ő alakította ki, hanem a TARDIS automatika, és minden pontja a Pondékra emlékezteti - új companion, kifesti a lakást. -
#1240 -
#1239 Sőt, van több konzolszoba is, a Négyeske egy ideig egy másikat használt
-
#1238 A régebbi Doktorok volt, hogy szezon közben változtatták a Desktop Theme-t :) -
#1237 Szándékosan is átalakíthatja? Vagy hogy még? Ha megsérül? -
#1236 nem feltétlenül. -
#1235 Naaa neeee. Új TARDIS pedig csak 1 módon jöhet létre....ha a Doktor regenerálódik! -
#1234 Állítólag az új TARDIS belső egy darabkája. -
#1233 Hmm ez valami időlord naptár? :o -
#1232 -
#1231 Idén is segíti eltölteni az időt a specialig a Doctor Who Adventure Calendar :) -
#1230 Persze, Vastra, Jenny (nem a Doktor lánya, hanem Vastra barátnője) és Strax szerpelni fognak a karácsonyi epizódban is. A meteor és a többi találgatás, ennyit lehet tudni a BBC részéről:
(a spoiler mögött a hivatalos angol leírás, szerintem semmi extra nincs benne, de hátha valaki nem akarja elolvasni)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Christmas Eve 1892 and the falling snow is the stuff of fairy-tales. When the fairy-tale becomes a nightmare and a chilling menace threatens Earth, an unorthodox young governess, Clara, calls on the Doctor for help. But the Doctor is in mourning, reclusive and determined not to engage in the problems of the universe. As old friends return, will the Doctor really abandon humankind or will he fight to save the world – and Christmas – from the icy clutches of this mysterious menace." -
#1229 Ez jó, hóemberek éles fogakkal. :D Am. a plakátból lehet következtetni, hogy miről fog szólni, sanszos, hogy a TARDIS most többet fog szerepelni és Londonban fog játszódni, a ruházat alapján a 19. században. Jó lesz ez, ja meg ott a minisode is, azok a szereplők is benne lesznek és valamilyen meteort vizsgálnak majd meg? -
#1228 -