2363
-
Renegade #1386 hát pont nem, szvsz csak általános nevelés, ha más nem a BBC botrány után még Moffet sem mert volna egy ilyenbe beleszaladni :-) -
#1385 Szegényt pedonak nézték. :o -
#1384 Már csak egy hét
-
#1383 The Bells of Saint John confirmed for 6:15pm, 30th March
Természetesen Egyesült Királyság időzóna :) -
Zero 7th #1382 Csak az a baj, hogy ő egyetlen epizódot írt mintának, az amcsik meg azt hitték, hogy az az egész évad sztorija... :P
És pont ez a problémám nekem is, hogy változtattak az egész műsor formátumán. Nem hiszem el, hogy senki nincs az egész stábból, aki össze tudna adni kettőt meg kettőt és elmesélni a felsővezetésnek, hogy PONT mikor megváltozik az epizódikus sorozat szappanoperává, akkor veszít egy rakás rajongót a frencsájz... Ezt a következtetést levonni azért nem agysebészet, valamiért nekik mégsem sikerült. -
#1381 RTD írta ugyanúgy, állítása szerint ő meg volt vele elégedve (róla lehet tudni, hogy imád moralizálni, ez jól ki is jött a negyedik sorozatban, ahol hosszú részeken át rugózik a társadalmi vonatkozásokon, elszakadva a Torchwood eredeti feszült, pörgős ritmusától).
Valószínűleg azt várták, hogy ezt a stílust is elviszi a hátán a világ. Nem csak az írón múlnak a dolgok, mindenkin, aki részt vesz a kialakításban. Érdekes, hogy sokan pont a Starztól (nem a BBCA csinálta) azt várták, hogy felpörgeti a tempót, hiszen amerikából más stílus a megszokott. -
Zero 7th #1380 Nem volt elég sikeres, mert amikor átpasszolták a melót a BBC Americának, akkor a minőség beleállt a földbe. Így szoktak kivégezni frencsájzokat, kiadják valami tehetségtelen kókler bandának a sorozat ikszedik részét, azok elbaltázzák, fanok, eseti rajongók szétszélednek, a kiadó meg levonja a következtetést: "ez a frencsájz már nem érdekli az embereket", és lehúzza a rolót.
Én csak azt nem fogom fel, hogy ha ezt mindenki tudja, hogy így működik, akkor pont azok, akiknek EZ A DOLGUK, azok hogy nem látják ezt át?
Vagy ez már ilyen veszett fejsze nyele hozzáállás, hogy "hát, fiúk, a legutóbbi terméket úgy elbasztuk, hogy erre most már senki nem lesz kíváncsi", és azért lövik le? -
#1379 Az, tulajdonképpen a Sarah Jane Adventures szellemében készült, csak a DW frencsájzon kívül - gyereknyomozó-csapat.
Ha már RTD-t akarsz, akkor nézd meg a Second Coming tévéfilmet tőle (nem összekeverendő a majdnem azonos nevű The Second Coming filmmel - lehet, hogy én is összekevertem a címeket), Christopher Ecclestonnal, az zseniális.
-
#1378 pfff :P
Belenézek ebbe a Wizards vs. Aliens-be de trailer alapján valamilyen gyerekműsornak tűnik. -
#1377 A Torchwood RTD gyermeke, ő pedig most Wizards vs. Aliensezik, plusz a negyedik sorozat nem volt elég sikeres, hogy gyorsan felkérjék a következőre.
Moffat meg egyszerre forgat Sherlockot és Doctor Whot.
Nézz régi részeket :) -
#1376 Petíciót kéne írni a Torchwood folytatásáért. Nem állapot, hogy ilyen sokáig vagyunk Doktor univerzum nélkül. Tudom, nézzek régi részeket de azok meg régi részek, más stílusban készültek. -
#1375 Folytatódnak az epizódposzterek is:
-
Evoluti0N #1374 Nem szoktam szmájliorgiát csinálni, de most muszáj volt. Alig várom a folytatást. -
#1373 Neeeeeeeeeeeeeeee :P
Akkor majd a 9. szériában... -
#1372 Akkor ne áruljam el, hogy Jenna és Matt is leszerződtek már a 8. szériára? :) -
#1371 Te jó ég!!! Ez rohadt jó lesz!
"0:31 That is the fields of Trenzalore, this is what Dorium was talking about 'The Fall of the 11th!'"
-
#1370 Egyik:
Másik:
link -
#1369 Nézd meg a harmadik Doktor évadjait, annak nagyobb része UNIT :) -
#1368 Rendes sorozat kellene és akkor vetítsék amikor Doki szüneten van. -
#1367 UNIT hangjátékok készültek már. -
#1366 haha, ez jó :DD
Am. tegnap eszembe jutott, hogy csinálhatnának egy spinoff-ot a UNIT-tal. Ilyen nyomozós, kicsit Torchwood-os sorozat lehetne. -
#1365 Ha Red Nose Day, akkor Doctor Who idétlenkedés :)
-
#1364 Még két hét, mutatja is:
-
Evoluti0N #1363
-
#1362 Javitom az egész 5 évad ! :D -
#1361 Hello mindenkinek én is nagy rajongója vagyok a Doctor Who sorozatnak anno sok sok évvel ezelőtt még az RTL Klubon láttam az 1-2 Évadot a Doctor Who-nak. Nagyon jó évad lett volt mind a kettő és Rose egyből a kedvencem lett.
DE miután vége lett a 2 évadnak is egy elég hosszú szünet következett mivel akkor az épp aktuális sorozatok mentek (Prison Break Lost Heroes Smallville) és miután mindnek vége lett csak utána kerestem utána a neten hogy hol is tart ez a sorozat láttam hogy nagyon sok idő telt el azóta és akkor már épp a 6-évad ment !
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval utána kerestem a neten és szépen leszedtem először a 3 évadot a Speciális epizódokkal együtt akkor még a kedvenc Dokim David Tennant volt.
Minden nap megnéztem egy részt, sőt ha olyan volt dupla részt néztem, :D az első 2 évad is jó volt de a 3 évadban is voltak nagyon jó epizódok olyan részek voltak benne hogy már alig vártam hogy mi lesz a következő részben. :D
Eleinte nem nagyon jött be az új csaj Martha mert kissé megkedveltem Rose-t az első 2 évadban de megnéztem pár részt a 3 évadból és onnantól kezdve ugyanúgy bejött Martha is ahogy Rose az első 2 évadban.
Mikor végeztem a 3 évad-dal csak ámultam és bámultam hogy milyen jó évad volt is ez. neki is álltam leszedni a 4 évadot.
Mikor lejött mindig a 0 rész-el kezdtem és utána sorjában minden nap egy rész a dupla epizódokat egy nap persze, de már az első részben nagyot néztem hogy ki lesz a 4 évadban a Doktor társa hát persze hogy Donna aki a 3 évad 0- részében volt.
DE elég volt pár rész hozzá hogy Donnát is megkedveljük söt visszatértek a régi kedvenc szereplők is és ahogy néztem sorra az részeket a 4 évad még ennél is jobb lett sokkal jobb részek voltak benne mint a 3 évadban.
Miután megnéztem a 4 évadot részeit az utolsó 2 rész tetszett a legjobban hiszen mindenki benne volt aki kedvenc volt régebbről.
Jöttek a Speciális epizódok azokat is megnéztem szépen sorban az utolsó 2 rész az Ends of Time az nagyon szép lett és megható és nagyon sajnáltam hogy nem lesz többé már Tennant.
Ekkor megint egy kisebb szünet jött és késöbb pár hét múlva leszedtem az 5-dik Évadot is hogy megnézzük milyen lett a sorozat az új dokival eleinte furcsa volt az új doki nehéz volt megszokni de 2-3 rész múlva már megszoktam és az új társa Amy is nagyon csinos volt és dögös volt szóval öt is megkedveltük szinte azonnal !
Az első 3 évadban nem volt gond értettem mindent de már a 4 évadban voltak olyan részek gogy csak néztem mondom WTF ? most mi van ?, de az 5 évad erre még rátett egy lapáttal és már oylan részek voltak benne hogy csak néztem és kellett egy kis idő mire ki tudtam bogozni a szálakat.
Nem rég értem az 5 évad végére és meg kell hogy mondjam ez a sorozat egyre jobb lesz lehet ezt még fokozni ? xD
Voltak olyan részek amit nem tudtam hova tenni és csak később értettem őket meg ugye 4 évad 8 rész Library River meg az hogy miért került River a jövőben Storm Cage-be ?
Szóval az 5-dik évad 12 részéig a Pandorica-ig nagyjából értettem mindent de a 13 részben annyi minden történt hogy most kész káosz van a fejemben hogy most mi van ? :D
Leírná valaki röviden a 13 rész lényegét hogy mi volt ?
Mert ugye az egész 4-dik Évad Amy körül forgott és már az első részben elhangzott a Silence és ott volt a repedés is a falon.Egyáltalán hogy került oda a repedés a falra és mi köze volt Amy-nek ehhez ?
A Doktor azt mondta hogy egy egész életen át végig kísérte a repedés
és a repedés Amy emlékeiből táplálkozott és ugye a Doktor magával vitte és ahová Amy ment követte öt a repedés is, szóval minden ugy történt ahogy Amy elképzelte ? És persze a Pandoricának ugy lett vége hogy összeesett a világ egyetem már a 13 rész úgy kezdődött hogy csak néztem.
Szóval a Doki létrehozott egy Nagy BUMM 2-öt és ennek hatására vissza fele ment az idöben ahol először találkozott Amy-vel 7 éves korában és megváltoztatta az egészet és mondta neki hogy csak emlékezzen és bárkit vissza tud hozni hiszen a repedés az emlékeiből táplálkozott és az egész ugy folytatódott mintha meg sem történt volna az egész 5 évad egészen addig amig Amy el nem kezdett emlékezni.
Szóval várjuk a 6 évadot ennél már csak jobb lehet gondolom. :D
Eddig nálam ez a sorrend
1.Amy 2. Rose 3.Martha 4. Donna -
Evoluti0N #1360 Jól. Örülök neki, az egyik kedvenc szereplőm :D
Amy és Rory hiányozni fognak, de Clara is annyira imádni való, hogy te jó ég :) -
#1359 15 kép a 7.2-ből
A 12. képen jól látom, hogy visszatér a FEZ? :D -
#1358 Hol ilyen, hol olyan - mint Pom-pom :)
Nekem tetszik, az első generációkra emlékeztet. -
Evoluti0N #1357 Már korábban is meg akartam kérdezni, de mindig elfelejtem. Csak nekem nem tetszik a karácsonyi részben bemutatkozott új TARDIS kinézet? Számomra úgy néz ki, mint valami modern televíziós vetélkedő díszlete. A korábbi sokkal egyedibb és érdekesebb volt :S -
#1356 Jégharcosok régen:
És nemsokára:
Szerencsére a kezét kicsit megjavították, szegényekről nehezen lehetett elhinni, hogy legobábu kézzel fejlett marsi civilizációt építettek ki :) -
#1355 Bombát raktak bele és konkrétan felrobbantották a Hubbal együtt - Children of Earth eleje, és pár véres csont maradt belőle. -
#1354 csak találtam még1 kérdést :)
De most a TWböl :), nem sok részt láttam belőle, de volt 1 történet amit sikerült elcsípnem, amikor jack kapitányt megpróbálják megölni hogy ne legyen ott a kapcsolat felvételnél.
Nem emlékszem sok mindenre ami akkor történt, hogy is próbálták megölni és mi maradt jackböl? úgy rémlik hogy molekuláira robbant vagy ilyesmi :).
És ki halt meg ott? -
#1353 :DDDDDD -
#1352 csak vigyázva...
-
#1351 Azért egy-kettő sikítozhatna alattam... vagy felettem... :D -
#1350 Egy időre majd leszoknak a sikítógép companionokról, aztán lesznek még keményebb esetek is, mint az elején :)
Susan és Barbara amúgy hamar belerázódnak a kalandokba, ők rendben lesznek. -
Evoluti0N #1349 Elkezdtem nézni a régi Doctor Who-t és eddig tetszik. Azonban Susan nagyon idegesítő :D Egyfolytában sikítozik, pánikol, mindentől be van szarva (mondjuk a másik csaj se sokkal jobb). Értem én, hogy a 60-as évek még egy egész más világ volt és az emberek többsége valószínűleg nem talpraesett, önálló, bátor nőket akart látni, mint amilyenek az új Doktorok társai, de akkor is nagyon irritáló :D -
#1348 Nem tűnt fel, hogy minden ilyesmit csak akkor használnak, ha a dramaturgia szempontjából fontos? :)
Ha csak a 11. Doki történeteit megnézed, akkor is állandóan ellentmondásba kerül a saját maga által meghatározott "szabályokkal". Nem ez a lényeg, hanem a jó történetmesélés. -
#1347 akkor mi van azal hogy nem mehet a fix ponthoz, mert kiüti magát, vagy valami ilyesmit mondott.