2363
-
#1426 Ezt a fordító dolgot észre se vettem, tényleg fura. :D A "nekem fontos" tárgyaknál nem azt mondta a Doki, hogy "lenyomatot" hagy a tárgyon?
Bár igazából mindegy már én is elfogadtam, hogy sok dolog azért van úgy mert az adott részben úgy kell legyen és logikát ebben a sorozatban ne keressek. -
Zero 7th #1425 Whoa, várjunk csak, én a Bells of St John részről beszéltem! :D Akkor ezek szerint van új, és le vagyok maradva! :P -
#1424 Miért kapnál köveket? Nem feltétel, hogy mindenkinek minden rész bejöjjön, ez pedig a szokásosnál is mesésebb volt - starwars szintű lényhordát vonultettak, a most következő pedig kalandosabb, akciósabb lesz (Ice Warrior, "bázis ostrom alatt" zsáner rész).
Érdekes elemek: Clara számára valamiért nem, vagy csak részben működik a TARDIS fordítórendszere (később kiderülhet) - ezt akár be lehet tudni annak is, hogy akkor szokott (és nem szokott) működni, ha dramaturgiailag szerepe van a dolognak - most lehetett hülyéskedni a fura hangokkal és fura lényekkel, viszont volt egy elejtett mondat arról is, hogy kedveli-e őt a hajó, és Moffat néha ilyen apró elejtett apróságokat rak a történetekbe. (ezek legalább a fele félrevezetés a rajongók szórakoztatására : ))
A világ felépítése is érdekes - légkör van a kavicsokon és köztük, az énekhang elég jól terjed a semmiben, és kapaszkodásból tanulható az űrmotor irányítása, egy csillag pedig nem túl komoly távolságról sem éget nagyon :)
És hogy lehet egy "nekem fontos" emlékkel tovább kereskedni? :) -
Zero 7th #1423 Nekem nem tetszett a sztori. Bocs, és várom a köveket. :P
Szal oké, light scifi, de ez még a szokásosnál is kicsit lightosabb volt, számomra már túl a határon. -
#1422 Jah jó rész volt de tényleg agresszívabbnak tűnik a Doki. -
#1421 hát picit volt agresszív, de ez a rész szerintem jó volt. -
#1420 Csak én érzem úgy, hogy most az évad másik felében jóval agresszívabb lett a Doktor, mint "kéne"? -
#1419 Jó kis mese lett.
Ki vette észre a Galaxis Útikalauzos - Douglas Adamses kikacsintást? -
#1418 Sajna meg nem toltottem fel mashova ha van FB usered
Doctor Who trip -
#1417 :DD -
#1416 Nem, nem érdekel senkit, nehogy véletlenül egy DW iránt érdeklődő topicba ilyesmiket pakolj fel :) -
#1415 Tölts! -
#1414 A Doctor Who Experience/muzeum egyszeruen fantasztikus volt...fantsztikus
Ha valakit erdekel tolthetek fel kepeket. -
#1413 Doctor Who Experience T-24h :) -
#1412 ejj de rondák :D -
#1411 Ők térnek vissza benne:
Zygon a nevük, képernyőn egyszer szerepeltek még a Negyedik Doktornál, plusz néha említés szintjén (pl. a Pandoricánál) -
Nagyon durva rész lesz ez a jubileumos, ezt merem előre borítékolni. -
#1409 Ma volt az első olvasópróba
én sajnálom, hogy nem lett áprilisi tréfa 10 + Rose visszahozása - bár megértem a dolgot, egy ilyen jubileumon az elsődleges cél a rajongók kiszolgálása, és biztosan szórakoztató részt kapunk -
Renegade #1408 érdekesség -
Evoluti0N #1407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:) Nem vettem észre, de aztán fejszbúkon olvastam, hogy mások írták.Amelia Williams. -
#1406 ...azt bezzeg nem vettétek észre, hogy ki írta a könyvet, amiről Clara a kissráccal beszélget. -
#1405 Kicsit el vagytok tévedve - ez még mindig egy gyermekshow, és a Doktor alapvetően aszexuális (a Rose-os hülyeség volt igazából teljesen szerepen kívüli). -
#1404 hát kb az lesz hogy utolsó részben megvolt az akció és Clara-t kicsinálja egy Dalek, majd kiderült hogy a csak még terhes is lett...:D 8. évadban akkor masszív háború lenne a Dalekok ellen. -
Evoluti0N #1403 Biza. Amikor a 7. évadban először felbukkant, meg aztán a karácsonyi részben is, akkor már tudtam, hogy imádni fogom ezt az új companion-t (ilyen szépen "magyarosan" :)). -
#1402 A kérdés, hogy mikor feküdnek össze? Utolsó részben? :D Durva lesz. -
#1401 még a személyisége is olyan akit el tudnék viselni életem végéig. Szóval a Doki jól választott...:D -
Evoluti0N #1400 Mondjuk teljesen érthető. A Doktor is férfi. Még ha nem is ember, akkor is férfi. Ki nem akarna összefeküdni egy olyan nővel, mint Clara? :D -
#1399 gizdulni akart a Lány előtt... Van egy olyan gyanúm hogy ezek ketten össze fognak feküdni... Ez mélyebb kapcsolat lesz mint Rose és Doki... -
Evoluti0N #1398 Tényleg voltak bénaságok. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A motorozós rész is. Mindenhova a TARDIS-szal közlekedik, erre most kitalálja, hogy inkább motorral fog, mert nem viszi "csatába" a TARDIS-t. Na persze. Mintha korábban nem tette volna meg 100 alkalommal :D -
#1397 Jó rész volt de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miért hagyták ott a TARDIS-t? Azt mondja a Doki, hogy mert fél, hogy rossz kezekbe kerül... hát ezt azért nehezen hittem el, nem tűnt ez a bagázs olyan veszélyesnek. De ha ezt még el is fogadjuk akkor a teraszos jelenet az ami totál kiborít. Tudja, hogy vadásznak rá és ott hagyja...de még vissza is szalad megkérdezni, hogy minden rendben? Persze rendben aztán megint lelép, hogy beszélgessen ezekkel a hackerekkel amit sztem a teraszon is megtehetett volna.
Szóval nekem összecsapottnak tűnt ez a rész, persze még így is simán nézhető rész de valahogy nekem nem jött be teljesen. -
Evoluti0N #1396 Jó kezdés, fasza rész lett :) -
#1395 Hát Epic!!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megint a GI... és ez a Clara... elég kis pofátlan bige, de aranyos :D -
#1394 én mondtam, hogy negyedre kint lesz :) jó kezdés. -
#1393 Jah, egyből az jutott eszembe de még mindig nehéz elhinnem, annyira durvajó lenne. :D -
#1392 Rose és a 10. doki emberi formája elvileg egy párhuzamos világban boldogan élnek szóval... megoldható :) -
#1391 Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Te jó ég!!!!
Ez valami korai április 1 szivatás lehet. Ha ez tényleg igaz akkor velem madarat lehet majd fogatni! -
#1390 "We're thrilled to confirm that David Tennant and Billie Piper will join Matt Smith and Jenna-Louise Coleman in the 50th Anniversary special!
And not only that, acting legend John Hurt will also be guest-starring!"
Link
Comment: OMFG -
#1389 -
#1388 6:15kor kezdődik, nagyjából 7ig tart, 1 óra eltolódás + 5 perc a feltöltés - maximum negyed 9-től már fent lesz mindenhol. -
#1387 Készüljetek, ma este kedvenc Doktorunk kalandjai folytatódnak! Magyar idő szerint mikortól lehet tölteni? Kb. este 9-10?