2363
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Narxis
    Ezt a fordító dolgot észre se vettem, tényleg fura. :D A "nekem fontos" tárgyaknál nem azt mondta a Doki, hogy "lenyomatot" hagy a tárgyon?

Bár igazából mindegy már én is elfogadtam, hogy sok dolog azért van úgy mert az adott részben úgy kell legyen és logikát ebben a sorozatban ne keressek.
  • Zero 7th
    Whoa, várjunk csak, én a Bells of St John részről beszéltem! :D Akkor ezek szerint van új, és le vagyok maradva! :P
  • Dzsini
    Miért kapnál köveket? Nem feltétel, hogy mindenkinek minden rész bejöjjön, ez pedig a szokásosnál is mesésebb volt - starwars szintű lényhordát vonultettak, a most következő pedig kalandosabb, akciósabb lesz (Ice Warrior, "bázis ostrom alatt" zsáner rész).

Érdekes elemek: Clara számára valamiért nem, vagy csak részben működik a TARDIS fordítórendszere (később kiderülhet) - ezt akár be lehet tudni annak is, hogy akkor szokott (és nem szokott) működni, ha dramaturgiailag szerepe van a dolognak - most lehetett hülyéskedni a fura hangokkal és fura lényekkel, viszont volt egy elejtett mondat arról is, hogy kedveli-e őt a hajó, és Moffat néha ilyen apró elejtett apróságokat rak a történetekbe. (ezek legalább a fele félrevezetés a rajongók szórakoztatására : ))
    A világ felépítése is érdekes - légkör van a kavicsokon és köztük, az énekhang elég jól terjed a semmiben, és kapaszkodásból tanulható az űrmotor irányítása, egy csillag pedig nem túl komoly távolságról sem éget nagyon :)
    És hogy lehet egy "nekem fontos" emlékkel tovább kereskedni? :)
  • Zero 7th
    Nekem nem tetszett a sztori. Bocs, és várom a köveket. :P

Szal oké, light scifi, de ez még a szokásosnál is kicsit lightosabb volt, számomra már túl a határon.
  • Narxis
    Jah jó rész volt de tényleg agresszívabbnak tűnik a Doki.
  • Andr0
    hát picit volt agresszív, de ez a rész szerintem jó volt.
  • Fabio Capello
    Csak én érzem úgy, hogy most az évad másik felében jóval agresszívabb lett a Doktor, mint "kéne"?
  • Dzsini
    Jó kis mese lett.

Ki vette észre a Galaxis Útikalauzos - Douglas Adamses kikacsintást?
  • Gordis2k
    Sajna meg nem toltottem fel mashova ha van FB usered

Doctor Who trip
  • Narxis
    :DD
  • Dzsini
    Nem, nem érdekel senkit, nehogy véletlenül egy DW iránt érdeklődő topicba ilyesmiket pakolj fel :)
  • Narxis
    Tölts!
  • Gordis2k
    A Doctor Who Experience/muzeum egyszeruen fantasztikus volt...fantsztikus
    Ha valakit erdekel tolthetek fel kepeket.
  • Gordis2k
    Doctor Who Experience T-24h :)
  • Narxis
    ejj de rondák :D
  • Dzsini
    Ők térnek vissza benne:

Zygon a nevük, képernyőn egyszer szerepeltek még a Negyedik Doktornál, plusz néha említés szintjén (pl. a Pandoricánál)
  • Narxis

Nagyon durva rész lesz ez a jubileumos, ezt merem előre borítékolni.
  • Dzsini
    Ma volt az első olvasópróba

én sajnálom, hogy nem lett áprilisi tréfa 10 + Rose visszahozása - bár megértem a dolgot, egy ilyen jubileumon az elsődleges cél a rajongók kiszolgálása, és biztosan szórakoztató részt kapunk
  • Renegade
    érdekesség
  • Evoluti0N
    :) Nem vettem észre, de aztán fejszbúkon olvastam, hogy mások írták.
  • Dzsini
    ...azt bezzeg nem vettétek észre, hogy ki írta a könyvet, amiről Clara a kissráccal beszélget.
  • Dzsini
    Kicsit el vagytok tévedve - ez még mindig egy gyermekshow, és a Doktor alapvetően aszexuális (a Rose-os hülyeség volt igazából teljesen szerepen kívüli).
  • Andr0
    hát kb az lesz hogy utolsó részben megvolt az akció és Clara-t kicsinálja egy Dalek, majd kiderült hogy a csak még terhes is lett...:D 8. évadban akkor masszív háború lenne a Dalekok ellen.
  • Evoluti0N
    Biza. Amikor a 7. évadban először felbukkant, meg aztán a karácsonyi részben is, akkor már tudtam, hogy imádni fogom ezt az új companion-t (ilyen szépen "magyarosan" :)).
  • Narxis
    A kérdés, hogy mikor feküdnek össze? Utolsó részben? :D Durva lesz.
  • Andr0
    még a személyisége is olyan akit el tudnék viselni életem végéig. Szóval a Doki jól választott...:D
  • Evoluti0N
    Mondjuk teljesen érthető. A Doktor is férfi. Még ha nem is ember, akkor is férfi. Ki nem akarna összefeküdni egy olyan nővel, mint Clara? :D
  • Andr0
    gizdulni akart a Lány előtt... Van egy olyan gyanúm hogy ezek ketten össze fognak feküdni... Ez mélyebb kapcsolat lesz mint Rose és Doki...
  • Evoluti0N
    Tényleg voltak bénaságok.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A motorozós rész is. Mindenhova a TARDIS-szal közlekedik, erre most kitalálja, hogy inkább motorral fog, mert nem viszi "csatába" a TARDIS-t. Na persze. Mintha korábban nem tette volna meg 100 alkalommal :D
  • Narxis
    Jó rész volt de

Miért hagyták ott a TARDIS-t? Azt mondja a Doki, hogy mert fél, hogy rossz kezekbe kerül... hát ezt azért nehezen hittem el, nem tűnt ez a bagázs olyan veszélyesnek. De ha ezt még el is fogadjuk akkor a teraszos jelenet az ami totál kiborít. Tudja, hogy vadásznak rá és ott hagyja...de még vissza is szalad megkérdezni, hogy minden rendben? Persze rendben aztán megint lelép, hogy beszélgessen ezekkel a hackerekkel amit sztem a teraszon is megtehetett volna.

Szóval nekem összecsapottnak tűnt ez a rész, persze még így is simán nézhető rész de valahogy nekem nem jött be teljesen.
  • Evoluti0N
    Jó kezdés, fasza rész lett :)
  • Andr0
    Hát Epic!!!
    megint a GI... és ez a Clara... elég kis pofátlan bige, de aranyos :D
  • Dzsini
    én mondtam, hogy negyedre kint lesz :) jó kezdés.
  • Narxis
    Jah, egyből az jutott eszembe de még mindig nehéz elhinnem, annyira durvajó lenne. :D
  • Andr0
    Rose és a 10. doki emberi formája elvileg egy párhuzamos világban boldogan élnek szóval... megoldható :)
  • Narxis
    Na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! Te jó ég!!!!

Ez valami korai április 1 szivatás lehet. Ha ez tényleg igaz akkor velem madarat lehet majd fogatni!
  • Andr0
    "We're thrilled to confirm that David Tennant and Billie Piper will join Matt Smith and Jenna-Louise Coleman in the 50th Anniversary special!

And not only that, acting legend John Hurt will also be guest-starring!"
    Link

Comment: OMFG
  • Narxis
  • Dzsini
    6:15kor kezdődik, nagyjából 7ig tart, 1 óra eltolódás + 5 perc a feltöltés - maximum negyed 9-től már fent lesz mindenhol.
  • Narxis
    Készüljetek, ma este kedvenc Doktorunk kalandjai folytatódnak! Magyar idő szerint mikortól lehet tölteni? Kb. este 9-10?