2363
I am the Doctor whether you like it, or not!
  • Narxis
    Kopasz nő gyönyörű? Azért az elég durva lenne.
  • Evoluti0N
    Nincs olyan, hogy igaza van és nincs igaza. Van vélemény és ellenkező vélemény. Szerintem vannak gyönyörű kopasz nők és Karen is ide tartozik.
  • stargatelost
    Pedig igaza van, egy kopasz nő ocsmány, de számomra még a rövid haj sem elfogadható a legtöbb esetben. Tök mindegy, hogy szerepre készül, elbaszta a fejét :)
  • Dzsini
    "It’s liberating. I think everyone here should shave their heads." - Doctor Who alum Karen Gillan at the Guardians of the Galaxy panel at SDCC 2013.

"- Megtaláltátok az új Doktort? Kicsit sürgős lenne... "

• Narxis
    A mostani paróka jó.
  • Dzsini
    Majd eldönti, hogy hogy tetszik neki vagy a neki fontosaknak.

Például semmit nem tudsz arról, hogy a DW időszak előtt általában milyen hosszúságú haja volt - egy-két tévés szerepében például olyasmi látszik, mint a mostani parókán.
  • Narxis
    Jó most a szerepre muszáj de remélem amúgy visszanöveszti majd ha nem lesz újabb ilyen szerepe.
  • Dzsini
    Már miért ne szabadna?
    Főleg ha megfizetik és szerepért csinálja - ez egy munka, ők is részben a külsejükből élnek (majdnem azt írtam, hogy a testükből, de azért az kicsit félreérthető) :)

(és hirtelen lehetne pár tucat példát hozni színésznőkről, akik sok évi hosszú hajazás után nagyon rövid séróra váltottak, vagy akár egy-egy szerepre kopaszodtak meg)
  • Narxis
    De ő egy nő, neki nem szabad. Mondjuk rövid haja lehet, kérdés jól áll-e neki.
  • Dzsini
    Pár hete volt kép, ahol már rövidebb hajjal jelent meg, az már paróka volt :)

(ha volt már hosszú hajad, te is tudod, hogy mennyi macera van vele, hatalmas megkönnyebbülés megszabadulni tőle)
  • Narxis
    na neeeeeeeeeee, a haja!!!!
  • Dzsini
    Karen Gillan készül az új szerepére, a Guardians of the Galaxyban szupergonosz lesz :)

• Narxis
    jaaaaa, jujj, ez azért így durva lesz :D
  • Dzsini
    A karácsonyi részt még nem forgatták le. Nézd meg Matt haját pl. a köszönővideóban.
  • Narxis

Am. most csak én nem értem, hogy mi köze a hajának a regenerálódáshoz? Vagy csak nem ugrik be. :S
  • Dzsini
    Moffat interjú
    a lényeg magyarul:
    - Amint kiválasztották a 12. Doktort, el fogják mondani. A casting folyik, a végső döntésig nem mondanak semmit (azt se, hogy férfi lesz vagy nő).
    - A kezdetek óta az volt a terv, hogy Matt Smith 3 évadot, a jubileumi és a karácsonyi specialt fogja csinálni.
    - A regenerálódás a karácsonyi rész végére várható, a szokásos módon (megoldják, hogy Matt Smith haja a megfelelő legyen, folyamatosan hajnövesztővel locsolják :) )
    - 2014 nyár végén, ősszel várható a 8. széria, most egy szakaszban, nem bontják szét.
    - A jubileumi rész "jóval több, mint egy órás".
    - Moffat a 8. évadra biztosan marad még, akkor szeretne majd távozni, ha úgy érzi, hogy elege van. Még nincs.
    - Matt és David nagyon jól működik együtt a specialban.
  • Fabio Capello
    Sajnos még mindig nem hivatalos, de szerintem egy frenetikusan jól összerakott "beharangozó" :)

• Narxis
    Jöhet.
  • Dzsini
    hivatalos ünneplős bannert?
  • Dzsini
    Az ország egyik leghíresebb márkája a James Bond mellett, elvárás, hogy valamennyire tisztában legyenek vele.
  • Narxis
    Haha ez jot:D biztos nagy fanok. The Charlek
  • Dzsini
    Károly Walesi herceg tegnap látogatást tett a Doctor Who stúdiókban:

Szórakoztató napja lehetett:

forrás

Valamint itt még nem volt Matt Smith köszönőlevele a rajongóknak:
  • Dzsini
    Boldog szülinapot Lalla Ward, alias Romana (regenerálódás után)

• Fabio Capello
  • Narxis
    haha ez így igaz :D
  • Dzsini
  • Andr0
    női dokit akarok.. :D
  • Narxis
    Am. nagy összegben merek fogadni, hogy egy fiatalabb(kinézetű) férfi lesz megint a Doki. Meglepődnék ha nő lenne de ha az is lenne akkor az is fiatal lenne. Marketing okok miatt nem merik meglépni az idősebb Dokit.
  • Dzsini
    De tud, legutóbb a Corsair volt megemlítve a Doctor's Wife részben, aki hol férfi volt, hol nő, de tévén kívül is volt már szó ilyesmiről.
  • Fabio Capello
    Pedig sem Tennant, sem Matt Smith "ismeretlenül" jött a sorozatba :)
  • Starfarer
    Szerintem nemet nem tud váltani. De végülis csak egy sorozat, bármi lehet :D
  • Evoluti0N
    Remélem, hogy ismét egy ismeretlen színész kapunk. Könnyebb Doktorként tekinteni egy olyan valakire, akit nem láttunk más szerepben előtte.
  • Dzsini
    Hát, van annyi esélyed, mint mondjuk Emma Watsonnak :)
  • Narxis
    Én is jelentkezek majd a szerpere. Drukkoljatok.
  • Dzsini
    Nem nyilatkoztak még semmit, nem tudni, hogy akár a BBC, akár Moffat mit akar.... felvetődni meg a teljes angol (és nem angol) színészlista felvetődött már, ugyanez ment előzőleg is, aztán a nagyjából ismeretlen és teljesen váratlan Matt Smith lett.
  • Evoluti0N
    Női doktor? Érdekes újdonság lenne. :D
  • Yoohaj
    Akkor most a BBC nőt akarna Doctornak?

Van egy őrült sejtésem, nem lehet, hogy:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    JLC meghal, mint Clara, de JLC=(azaz Clara) lesz a következő inkarnáció (végülis beleugrott a Doctor idővonalába) és mert Clara csak a múltbéli inkarnációkat látta a jövőbelieket nem.....
    Vagy: az is felvetődött, hogy Rupert Grint lesz az új Doctor.
  • Zero 7th
    Ööö, hát ez most bonyolult. :)

Szal eljutottam Dr. Who-n keresztül abba az állapotba, hogy nem érdekel ha gagyi a díszlet és a maszk. És hát meglepetéssuerűen jött egy löket Star Trek, 2009-es mozifilm, kapcsolódó játék koopban haverral együltő helyünkben, aztán új mozifilm...
    Szóval most ST:TNG-t nézek. :P

De nem feladtam, csak pihentetem kicsit. Nem baj az, ha van betárazva néznivaló, legalább nem kell gondolkozni mit nézzek.
  • Dzsini
    Tök jó hangjátékokat csináltak Susannal amúgy később Big Finishék, pl. őt és a fiát összehozták Nyolcaskával néhány érdekes kalandra :)
    (a külön mókát az jelentette, hogy Susan fiát Jake McGann, a nyolcadik Doktor Paul McGann fia játszotta :) )

Az első sorban Carole Ann Ford (Susan), Jake McGann (Alex) és Paul McGann (8. Doktor), a két hátsó mellékes.
  • Evoluti0N
    Nézed még a régi sorozatot? Vagy Susan teljesen kiidegelt? :D