2363
-
#1626 Kopasz nő gyönyörű? Azért az elég durva lenne. -
Evoluti0N #1625 Nincs olyan, hogy igaza van és nincs igaza. Van vélemény és ellenkező vélemény. Szerintem vannak gyönyörű kopasz nők és Karen is ide tartozik. -
#1624 Pedig igaza van, egy kopasz nő ocsmány, de számomra még a rövid haj sem elfogadható a legtöbb esetben. Tök mindegy, hogy szerepre készül, elbaszta a fejét :) -
#1623 "It’s liberating. I think everyone here should shave their heads." - Doctor Who alum Karen Gillan at the Guardians of the Galaxy panel at SDCC 2013.
"- Megtaláltátok az új Doktort? Kicsit sürgős lenne... "
-
#1622 A mostani paróka jó. -
#1621 Majd eldönti, hogy hogy tetszik neki vagy a neki fontosaknak.
Például semmit nem tudsz arról, hogy a DW időszak előtt általában milyen hosszúságú haja volt - egy-két tévés szerepében például olyasmi látszik, mint a mostani parókán. -
#1620 Jó most a szerepre muszáj de remélem amúgy visszanöveszti majd ha nem lesz újabb ilyen szerepe. -
#1619 Már miért ne szabadna?
Főleg ha megfizetik és szerepért csinálja - ez egy munka, ők is részben a külsejükből élnek (majdnem azt írtam, hogy a testükből, de azért az kicsit félreérthető) :)
(és hirtelen lehetne pár tucat példát hozni színésznőkről, akik sok évi hosszú hajazás után nagyon rövid séróra váltottak, vagy akár egy-egy szerepre kopaszodtak meg) -
#1618 De ő egy nő, neki nem szabad. Mondjuk rövid haja lehet, kérdés jól áll-e neki. -
#1617 Pár hete volt kép, ahol már rövidebb hajjal jelent meg, az már paróka volt :)
(ha volt már hosszú hajad, te is tudod, hogy mennyi macera van vele, hatalmas megkönnyebbülés megszabadulni tőle) -
#1616 na neeeeeeeeeee, a haja!!!! -
#1615 Karen Gillan készül az új szerepére, a Guardians of the Galaxyban szupergonosz lesz :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1614 jaaaaa, jujj, ez azért így durva lesz :D -
#1613 A karácsonyi részt még nem forgatták le. Nézd meg Matt haját pl. a köszönővideóban. -
Am. most csak én nem értem, hogy mi köze a hajának a regenerálódáshoz? Vagy csak nem ugrik be. :S -
#1611 Moffat interjú
a lényeg magyarul:
- Amint kiválasztották a 12. Doktort, el fogják mondani. A casting folyik, a végső döntésig nem mondanak semmit (azt se, hogy férfi lesz vagy nő).
- A kezdetek óta az volt a terv, hogy Matt Smith 3 évadot, a jubileumi és a karácsonyi specialt fogja csinálni.
- A regenerálódás a karácsonyi rész végére várható, a szokásos módon (megoldják, hogy Matt Smith haja a megfelelő legyen, folyamatosan hajnövesztővel locsolják :) )
- 2014 nyár végén, ősszel várható a 8. széria, most egy szakaszban, nem bontják szét.
- A jubileumi rész "jóval több, mint egy órás".
- Moffat a 8. évadra biztosan marad még, akkor szeretne majd távozni, ha úgy érzi, hogy elege van. Még nincs.
- Matt és David nagyon jól működik együtt a specialban. -
#1610 Sajnos még mindig nem hivatalos, de szerintem egy frenetikusan jól összerakott "beharangozó" :)
-
#1609 Jöhet. -
#1608 hivatalos ünneplős bannert?
-
#1607 Az ország egyik leghíresebb márkája a James Bond mellett, elvárás, hogy valamennyire tisztában legyenek vele. -
#1606 Haha ez jot:D biztos nagy fanok. The Charlek -
#1605 Károly Walesi herceg tegnap látogatást tett a Doctor Who stúdiókban:
Szórakoztató napja lehetett:
forrás
Valamint itt még nem volt Matt Smith köszönőlevele a rajongóknak:
-
#1604 Boldog szülinapot Lalla Ward, alias Romana (regenerálódás után)
-
#1603 -
#1602 haha ez így igaz :D -
#1601 -
#1600 női dokit akarok.. :D -
#1599 Am. nagy összegben merek fogadni, hogy egy fiatalabb(kinézetű) férfi lesz megint a Doki. Meglepődnék ha nő lenne de ha az is lenne akkor az is fiatal lenne. Marketing okok miatt nem merik meglépni az idősebb Dokit. -
#1598 De tud, legutóbb a Corsair volt megemlítve a Doctor's Wife részben, aki hol férfi volt, hol nő, de tévén kívül is volt már szó ilyesmiről. -
#1597 Pedig sem Tennant, sem Matt Smith "ismeretlenül" jött a sorozatba :)
-
Starfarer #1596 Szerintem nemet nem tud váltani. De végülis csak egy sorozat, bármi lehet :D -
Evoluti0N #1595 Remélem, hogy ismét egy ismeretlen színész kapunk. Könnyebb Doktorként tekinteni egy olyan valakire, akit nem láttunk más szerepben előtte. -
#1594 Hát, van annyi esélyed, mint mondjuk Emma Watsonnak :) -
#1593 Én is jelentkezek majd a szerpere. Drukkoljatok. -
#1592 Nem nyilatkoztak még semmit, nem tudni, hogy akár a BBC, akár Moffat mit akar.... felvetődni meg a teljes angol (és nem angol) színészlista felvetődött már, ugyanez ment előzőleg is, aztán a nagyjából ismeretlen és teljesen váratlan Matt Smith lett. -
Evoluti0N #1591 Női doktor? Érdekes újdonság lenne. :D -
Yoohaj #1590 Akkor most a BBC nőt akarna Doctornak?
Van egy őrült sejtésem, nem lehet, hogy:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!JLC meghal, mint Clara, de JLC=(azaz Clara) lesz a következő inkarnáció (végülis beleugrott a Doctor idővonalába) és mert Clara csak a múltbéli inkarnációkat látta a jövőbelieket nem.....
Vagy: az is felvetődött, hogy Rupert Grint lesz az új Doctor. -
Zero 7th #1589 Ööö, hát ez most bonyolult. :)
Szal eljutottam Dr. Who-n keresztül abba az állapotba, hogy nem érdekel ha gagyi a díszlet és a maszk. És hát meglepetéssuerűen jött egy löket Star Trek, 2009-es mozifilm, kapcsolódó játék koopban haverral együltő helyünkben, aztán új mozifilm...
Szóval most ST:TNG-t nézek. :P
De nem feladtam, csak pihentetem kicsit. Nem baj az, ha van betárazva néznivaló, legalább nem kell gondolkozni mit nézzek. -
#1588 Tök jó hangjátékokat csináltak Susannal amúgy később Big Finishék, pl. őt és a fiát összehozták Nyolcaskával néhány érdekes kalandra :)
(a külön mókát az jelentette, hogy Susan fiát Jake McGann, a nyolcadik Doktor Paul McGann fia játszotta :) )
Az első sorban Carole Ann Ford (Susan), Jake McGann (Alex) és Paul McGann (8. Doktor), a két hátsó mellékes.
-
Evoluti0N #1587 Nézed még a régi sorozatot? Vagy Susan teljesen kiidegelt? :D