HD-DVD kontra Blu-ray - a hibrid meghajtóké a jövő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Blue-ray nálam is a "befutó", a védelem meg ilyen legendák nem mozgatnak😊 Csak jó lenne ha már elkezdenék a sorozat gyártást, mert mirre kijön az író, a védelem egy ujabb patche, meg egy ujabbja,meg egy ujabbja etc etc... ez mind idõ😊
Elnézést a Sorokért:)
Az nagyon jó lesz, ha pl. egy HD-s filmbõl csinálsz egy amatõr minõségû sima TV bontású (SD) anyagot... 😊 Akkor már érdemesebb a DVD kiadást másolni.
Egyébként valószínû vízjel is lesz benne, ami kölönféle konvertálások után is benne maradhat, és a DRM-es lejátszók felismerik és nem játszák le. Persze lehet mást is használni. Most még könnyû. Késõbb esetleg nehezebbé válhat a dolog.
Egyébként valószínû vízjel is lesz benne, ami kölönféle konvertálások után is benne maradhat, és a DRM-es lejátszók felismerik és nem játszák le. Persze lehet mást is használni. Most még könnyû. Késõbb esetleg nehezebbé válhat a dolog.
Védelem ide, védelem oda...
Attól senki sem sogja megvédeni a diszkeket, hogy a lejátszóból a hangot és képet egy tunerkártyára
vezetve másolatot készítsek és minden haveromnak lemásolom...
Attól senki sem sogja megvédeni a diszkeket, hogy a lejátszóból a hangot és képet egy tunerkártyára
vezetve másolatot készítsek és minden haveromnak lemásolom...
Szerintem nagyon gyorsan meg fognak jelenni olyan értelemben hibrid meghajtók, hogy az adott szabvány mellett vinni fogják a CD, DVD-t is (hacsak nem lesznek eleve ilyenek), mert ez komoly elõny. A cikkben viszont olyan értelemben szerepel a hibrid kifejezés, hogy mindkét új szabványt (is) viszi. (A kép viszont nem igazán illik a cikkhez.) Elõbb-utóbb ilyenek is lesznek. És ekkor már a lemezek árai (nem lesz-e túl sokkal drágább a BD a nagyobb kapacitásáért - mondjuk egy darabig valószínûleg jóval drágább lesz, de aztán majd lemegy), minõsége, stb., illetve a védelem feltörhetõsége fognak számítani. (Mindkettõnek erõs védelme lesz amúgy.)
Szerintem ez a Kombo-lemez teljesen felesleges dolog. Nem a lemezbõl kellene kombót késziteni hanem a meghajtóból, hogy ne kelljen ki dobálni a háznál meglevõ CD-ket és DVD-ket.Szerintem az a formátum lesz a nyertes amelyikbõl hamarabb és olcsobban kiadják a Kombó PC-s és Asztali lejátszót/irót.
sima dvd-vel is így volt egy jó ideig megjelentek az asztali lejátszók mindenki istenítette védelmüket aztán egy vagyonért kereskedelmi forgalomba került 1x dvd iró, ezekhez is idõ kell
xbox360+komputer
Így van! mert a B.R.-re valami komoly másolásvédelmet fognak csinálni.
Talán írót (PCbe valót )sokáig nem is lehet majd kapni, meg eleinte annak is elég jó ára lesz...
Talán írót (PCbe valót )sokáig nem is lehet majd kapni, meg eleinte annak is elég jó ára lesz...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nem az számít hogy melyik a jobb, hanem hogy melyiket lesz könnyebb elõbb hamisítani...
A lehetõ legrosszabb megoldás a hibrid meghajtó... el kell dönteni ki legyen a gyõztes... bár szerintem nem kétséges melyik a jobb! Blu-Ray <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Nekem tök mindegy ki támogatja, vagy ki gyártja, csak legyen legalább egy terás az új lemez, és olcsó!