5823
-
LPandN #1917 Letölti meg minden csak épp az a gond hogy mit kell vele csinálni? Amikor a kicsomagolt THAW.exére rámegyek akkor piroskörbenikszes jó hosszú hibaüzi foglalja a látókörömet! -
#1916 mostmár jó de gamecopyword-ös linkről is lelehet tölteni. na midn1 mostmár jó -
#1915 mindjárt megoldom... -
#1914 faszom kivan ebbe a rohadt word-be hogy nem lehet normálisan egy egyszerü oldalt csinálni, és átkel lneveznie ezeket a hülye linkeket elegem van már.
Visszafogok térni a Macromediara html-ben :@ ez kurva szar -
#1913 404!! -
LPandN #1912 JA és az mit jelent hogy próbálj másik videokártya drivert? Azt hogy? -
LPandN #1911 Csak nem akar müxeni a letöltés! -
#1910 szaladj oda a helikopterhez, térképen mutatja pirossal -
#1909 na megcsináltam viszont a kövit már tényleg nem vágom hogy csináljam meg fél perc alatt
-
#1908 megtaláltam :P -
#1907 CRACK a FAQ-ban van -
#1906 nem is kell a tetején asszem, csak mind3-on slideolni egy kis ideig -
#1905 innen helyből indultál neki? basszus nekem valahogy nem megy a tetején mindig visszacsúszik -
#1904 simán ellehet érni, próbákozni kell, nekem 3.-jára sikerült elérni -
#1903 eléred a 3.-at is -
#1902 Hello!
Ezt hogy kell megcsinálni? azt vágom hogy a három csapon kell kombóban slideolni de hogy tudok felgyorsulni eléggé? a másodikat még elérem de a harmadikat már nem. Help me hogy kell!
-
#1901 Ha valahonnan majd lelehet akkor majd innen a fenti FAQ-ból is -
#1900 A cracket honnan lehet letőlteni mert már láttam, hogy van!? -
#1899 EZT HONNAN MÁSOLTAD???? AZ NFORCE-on NINCS KINT HOGY NUKED!!! MEG SEHOL NEM LÁTTAM!!!
ÍRD MÁR LE HOGY HONNAN VESZED EZT? -
#1898 öcsém ,nektek már megvan?:DDMegjelent már a boltokban mert netről nekem hosszú lenne letölteni:P Küldjetek már róla egy videót plz:) -
DonManó #1897 ami securom 7-es
de azokat meg úgyis feltörik
sztem érdemes várni a törésekre -
#1896 Ez a curerom más játékoknál is működik??? -
#1895 [PRECHECK] [GAMES] ::
Tony.Hawks.American.Wasteland-RELOADED released 47m 23s ago
[3195Mb in 226F] [NUKED]
it.doesnt.work.for.everyone.and.is.forbidden -
#1894 Mi a faxért lenne NUKE verzió????
Securom 7 feltörve a RELOADED által. Semmi különleges nincs benne! -
#1893 képet nem tudok berakni, a trükk neve nose manual pivots, amit 3x kell bemutatni. Anyit tudtam kideríteni, hogy playstation2-esen így kell megcsinálni: Manual and then pivot three times by pressing R2
én hiába nyomkodom az r2-est, sőt bármelyik gombot 3x, sehol semmi pivots :( -
#1892 a legkönnyebb részén túlvagy :D -
#1891 Kösz Balumann a segítséget !!!
Összejött -
#1890 rakj be képet mit ír, meg hogy, mert így nem ugrik be a pivot. De azt tom hogy megkellett csinálnom valahogy -
#1889 a manual pivot bmx trükkre nem emlékszel véletlenül? -
#1888 köszi, nálad a pont! :) mi a francért nem a feladatot mutatja vajon??? -
#1887 bassza meg NUKE :( -
#1886 nem hiszem hogy van esélyed végigvinni a játékot, mert előbb az előző részt kéne végigvinni mert ez sokkal nehezebb, és még jönnek újabb dolgok is mint a THUG 2-be. Kizártnak tartom hogy végigviszed. Egyébként az egyik gomb amivel revertezni lehet a spin transfer gomb, a másik meg a Switch (rotate right). Felugratsz az ilyen ugratónál amivel szembe kirak, és leérkezéskor megnyomdo az egyiket és így úgy érkezik le hogy megpörgeti a deszkát, és utána lehet manuallal tovább menni komboba. -
#1885 király lett trial -
#1884 Az R2-vel ! Nézd meg az Optionsban, ott tuti megvan melyik gomb az, és amikor egy félcsőnél épp földetérnél, nyomd meg azt a gombot... -
#1883 2006-03-01 PC Game ISOs Tony Hawks American Wasteland (c) Activision RELOADED 226x15 MB -
#1882 Üdv!
Valaki elmondhatbá azt,hogy hogyan tudom megcsinálni a revertet?
Az elején akadtam el a punk csávónál!
Köszi -
#1881 mármint ha meglesz nekem is akokr berakom majd -
#1880 ah már ez is van :P ha lesz crack berakom a FAQ-ba -
#1879 próbálj másik videokártya drivert ha nem megy akkor sajnos nem tom, várj hátha kijön majd patch amiben kijavítanak pár szar ilyen konzolos átirat miatti hibát, pl. akadások, meg chat... -
#1878 Tony Hawks American Wasteland (c) Activision RELOADED
csak kijött..eztmár letöltöm