5823
-
#1957 baluman elmondanád légyszi hogy kell feeble grindet csinálni? -
#1956 te direkt a büntetőpontokért küzdesz vagy vmi nem stim? -
#1955 BALUMAN!!!!!!!!Lécci az oldaladon csinálj már valamit hogy le tudjam tölteni a THUG2-höz a kulcsátírót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mer nem tudom!!!!Hallod???!!!!! -
#1954 optimalizált ati driver a DNA-tol. én mondjuk omega-t használok ^^ de annyira nem is érdekel a thaw már. majd ha a köcsögök kijavítják egy patch-el a hibájukat akkor majd visszatérek rá ^^ -
#1953 először 1 alap emberrel mész de majd rögtön megváltoztathatsz rajt szinte minent -
Gary #1952 Tegnap este kezdtem és kicsit rövidnek találtam a játék Classic részét, normál fokozatban...
A Story módban lehet indítani saját kreálmányú karaktert? Lehet, csak én voltam felületes és valahol be lehet tölteni azt is? Vagy muszály az előre gyártott figurák közül választani? -
#1951 Ez a driver "tuingolta" a videokarim, nem károsította ugye???
És mik azok a progik amit feltett?(pl.profile changer,themes changer,)
Ezek kellenek valamire??? -
#1950 én csak simán elmentem a zászlók között -
#1949 letarolni? :P -
#1948 azokat letarolni kell :P nekem is csak 6.-jára sikerül :S -
#1947 most vagyok ott hogy végig kell manualozni 24 zászló között, hát befeszülök rajta :)
majd inkább holnap úgyvélem :D -
#1946 Nekem ettől a drivertől teljesen eltűnt az akadás, és nincs is egy olyan jó gépem :P
ÚGyhogy akinek akad a gém az mindenképp tegye fel -
#1945 de már nem elöször érted félre, és hülyeségeket írsz :P
mind1 megbocsájtjuk -
#1944 de itt irtak ojan hogy el se indul neki a játék azt hittem itt is az a probléma, félreértettem a dolgot elnézést kérek -
#1943 crack már kora délután óta bennevan a FAQ-ban, de semmit nem változtat a játékon
-peccs a multis homie listában javít csak, semmi mást
-a játékot itt írták hogy a konzol átirat miatt az olan gépeken is beszaggat kegyetlenül (hiba) ha visszaolvasol itt is találsz, amelyik gépen a legújabb játék is megy maxon. Ezért írták ott is ezt a drivert mert ez megoldja azt a problémát. Ha neked jól emgy akkor örülj :D de ne írj ilyen tanácsokat amiket már ezerszer kitárgyaltunk! -
#1942 használj cracket, már van legalábbis asszem azt láttam tegnap bithumenen amugy nekem a játék megy gond nélkül még egyszer sem akadt meg egy csöppet se... és nincs fenn az 1.01 es peccs -
LPandN #1941 Lát6óan gyorsabb a játék de még mindig nem müxik.
És azt jól csinálom hogy úgy indítom el a játékot hogy hogy Anti SecuROM.exe-be megnyitom THAW.exe-t és kész? -
#1940 nem, csak indítsd el a játékot és zéd meg hogy jólett-e, alapdrivert is frissített elvileg, nem kell azzal szórakozni -
LPandN #1939 Újraindítottam és most mit kell csinálni? Van az Profile Changer és azzal mit csináljak? -
#1938 ez az izé még kiad egy hülyeséget hogy adjunk meg valamilyen helyet azt csak zárjátok be. A végén kér egy újraindítást akkor jó -
#1937 aki konzolon netezik, azok tudtak neten bmx-ezni, itt valamiért hiányzik neten a chat meg a BMX meg a mikrofon a játékból. Valószínü patch formájában meg lesz oldva. -
#1936 asszem nem -
LPandN #1935 Neten lehet BMX-ezni? -
#1934 ja sztem ez csak Ati kártyákhoz jó -
#1933 http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/dna/DNA_ATi_4.5.6.1-32x-%5BGuru3D.com%5D.exe -
#1932 aztakurva olvastam külföldi forumot, www.fuq-thps.com asszem
és írtak egy olyan driver kiegészítőt, amivel jobb. Kipróbáltam, és csepp akadás nélkül megy a story szinte.
http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/dna/DNA_ATi_4.5.6.1-32x-%5BGuru3D.com%5D.exe
Nem tudom mi ez, ha valaki tud róla valamit írja meg, mert én letöltöttem, felraktam, és valamit letörölt rendesen meg újraindítta a gépet, a lényeg hogy jobb de jobb vólna tudni mi ez :D
valami kiegészítő sztem
Próbáljátok ki ti is, ha jó akkor berakom a FAQ-ba
Te is próbáld LPanD lehet neked is segít -
#1931 de ha leírod százszor akkor se fog menni!! -
LPandN #1930 CSak az idegesít nagyon hogy nektek meg megy és csak nekem nem! -
#1929 nose manual pivot
Tudja valaki, hogy melyik gomb a change stance? Illetve mire jó még, hátha úgy könnyebben megtalálom. -
#1928 egyébként jó game, csak hibásan lett egy kicsit átírva, amit remélem kijavítanak -
#1927 mert ez a játék egy szar konzol átirat és sok mindenkinél hibázik. Várj patchet, hátha kijavítják
-
LPandN #1926 A fenéba már azzal hogy csak az a hülye Mineapolis-i pálya megy!!! Elegem van!!! A többi mér nem müxik és mér fagy le??? -
#1925 amugy most meg megint gondban vagyok mert a feeble grindet szintén csak nem tudom a biciglivel megcsinálni az mondja hogy ugorjak egyet dőljek félig hátra és ugy ugorjak rá de nekm akkor mindig icepick grindet csinál... -
#1924 ok akkor a moderátor dobja ki azt a bejegyzést :D
és rájöttem a pivotra is az meg nose manual és hozzá nyomjuk a change stance gombot :D na ez már biztos jo utánnanéztem a gombjaimnak :D -
#1923 inkább ne írtad volna be :D
revert gomb + slide a natas spin -
#1922 ok natas spin meg van már rájöttem azért beirom gyengébb elméjűeknek(mint jomagam, nem áll szándékomban senkit sértegetni) hogy asszem ugy kell mintha sladelni akarnánk rajta csak nyomjuk hozzá még a kamera forgatását... -
#1921 gondolom ez nem nekem szolt :D -
#1920 felírod a THAW\game mappában a THAW.exe -t... -
#1919 jah meg légyszi a nose manual pivotra is mert én már végigzongoráztam az egész billentyűzetet nose manualba de nem reagáll semmire -
#1918 hali, natas spin re mondana valaki valami megoldást mert nem igazán sikerül.... előre is kössz