Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bazze
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Csak pakolják már fel...
omfg...
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Ennek úgy is csak annyi a neve hogy THAW, tiszteljük már meg kedves játékunkat hoyg legalább teljes nevét írjuk be forum címnek, talán többen is jönek xD
Lehetnék én ott a témaindító meg a házigazda? <#duma>#duma><#kerdes>#kerdes>
omfg...
omfg...
VAN EGYÁLTALÁN SZÓ A GÉMRÕL VAGY NEVEZZÜK ÁT HÜLYESÉGRÕL BESZÉLEK-re a topicot?????
omfg...
mycomp:>Intel Celeron D 2.6 | 1 Gb ram | Ati Radeon 9600 Xt
omfg...
omfg...
omfg...
loool maradj már ..
1. kb 1 éve van gépem .. abból Télen gépeztem sokat mert szar idõben nem szeretek kint mászkálni
2. éjjel napal itt gépezek.. akkor nem toom hogy törtem el 3. Vázat .. lehet magától tört el a 28 ezer forintos váz..
3. az MC ... 2 emberrel játszottam sokat .. Ameni és BMT-vel (Bmt nem is Mc-s).. szinte senkivel nem játszottam elötte .. Burn al se és basti val se .. aztán ott volt Bliz akivel össze is vesztem.. ... de te mindent tudsz..
meg hogy én mindenkit lelámázok :d nem toom ki játszotta az agyát a thug 2 es rekjeivel..
ja és megnézheted a topic- ot Mc-n is hogy kik írtak ..és hogy mit.. mert szerintem nem csak MC -sek írtak .. Option is írt és Optionnal nem játszottam semmit Mc elött .. Assi is írt Raid is .. bla bla bla
LOOL RUFUS THAT NOOB (Pages 1 2 ) Topic az MC fórumon . már az elején lenooboztak te .. " if rufus is joinig ya server ban him..he's a stupid quier"
és még te vagy MC be .. nyalnod kellet hogy ne utáljanak ..
na de mit magyarázkodok egy 14 éves kisgyereknek <#fejvakaras>#fejvakaras> azt hiszel amit akarsz ..
mycomp:>Intel Celeron D 2.6 | 1 Gb ram | Ati Radeon 9600 Xt
Menny be cikkek alá, és nézz be még pár forumba, hogy miket írnak, és elõbb tapasztald ki hogy mi az ami megengedett egy forumba, és próbálj hasonló képpen írni te is, mint aki 16 vagy 17 éves, és ne úgy mint egy 12 éves szinten lévõ 17 éves aki nem látott még forumot.