5823
-
#2197 tanx -
#2196 rotate right-al kell akkor mikor a rámpárol(vagy valamiről) leérkezel -
#2195 és Revert-elni hogykell ??:D -
#2194 köszi -
#2193 leállsz a bringával, és megynomod az [E] betűt! -
#2192 megnyomod a caveman-t -
#2191 aha, bármikor -
#2190 csá!!!ha megyek a BMX-el h' lehet utánna deszkára váltani????? -
#2189 A tökömér nem engedi ez a köcsög fórum hogy a képfeltöltés.hu-ról rakjak fel ide képet!!! -
#2188 Balu tegnap felvettelek msn-re!ha oda feljössz akkor tudok küldeni képet mer ide nem tok felrakni -
#2187 kééépet csinálj már légyszi, így sem értem. Valamit cask ír hogy mivel kell csinálni, mert így nem ugrik be. -
#2186 szerintem nyomni kell a csúszást és a rotate leftet vagy a rotate rightot -
#2185 Feeble:azt írja hogy mennyek és kicsit döljek hátra a bringával majd ugrás ás slide de nekem csak icepikket csinál vagy mit nem csinálja a feeble-t. -
#2184 az a baj hogy én se tudom hogy mi most így. Képet rakjatok be légyszi hogy hogy írja vagy hol, mert így nem emlékszem mit kellett csinálni :/ -
xTomix #2183 Nekem is a feeblel lenne problémám bmxel nem tudnád leírni ide még1x kérlek mert evvel rohadt sokat szenvedek,kösz előre is -
#2182 és kicsit érthetőbben írd hogy mi az hogy a gép fullos... -
#2181 FAQ -
#2180 akad a thaw,mit lehet tenni,jah és a gépem fullos szal nem az a gáz.lécci segítsetek! -
#2179 mert nem végigjátszást csinálok, csak azokat írtam be amiket sokan megkérdeztek (FAQ - általános kérdések és válaszok rájuk). Nem végigjátszát csináltam -
#2178 -
#2177 nemhiszem -
#2176 én multizok -
#2175 A FAQ-ból mér kellet kivenni a Hogyan kell a BMX-el a feeble grind???
Mer láttam ott régebben de most kéne és nem tom megcsinálni a feeble grindot a bicóval!!!
Hogy kell?? -
lmarko #2174 Illetve a CD1.part1 -t akartam írni -
lmarko #2173 Valaki elküldi az egyes cd-t ide: [email protected]?
-
#2172 Na kiakasztottam!Nagyon jóóó volt ez az egész sztori!!!De még a BMX-es küldik hátra vannak azokat még végigtolom!!!
Na most már MULTIIII!!! -
#2171 FAsza, hogy valaki figyelembe veszi a kérdésem... -
#2170 Nekem nincs ilyen fájlom boccs!
A kaszinóban a bűnöző csávó azt kéri hogy csináljak vert plantot vagy mit valami 3 ezüst érmét tartó dobozt kell leütnöm a medence felett.Azt írja hogy Előre nyíl meg O(ollie)De nem tudom hogy kell megcsinálni a küldetést.
Kössz amúgy a segítséget! -
lmarko #2169 Légyszi valaki küldje el a CD1.part1 -t erre a címre: [email protected] -
#2168 Ja és még valami!Szóljatok ide mielőtt neten szúrjátok mer én is akarok -
lmarko #2167 Hello valaki el tudja küldeni nekem a CD1.part1-es fájlt? -
#2166 Figyi biztosra megyek
Meg még írok a pcdome forumba meg még vagy 20 helyre!Azér hogy ha itt nem írnak hamarabb akkor lehet hogy a másikban már válaszoltak és így nem kell várnom!érted?
Ja már a Kaszinóban vagyok, és messze vagyok a végétől??? -
#2165 :DDDDDDDDD -
#2164 nahát XY most látom hogy a küldetések másik felét meg a gamestar forumba kérdezed :DDDDDDDDD -
#2163 jah :P :D az nem gond -
#2162 Valaki játszik (nem te), de te is látszódsz a sarokban a chatbe! Írtál valamit... :) -
#2161 10 perce ezt akarom lefényképezni, de olyan kicsi a szöveg, hogy nem tudom lefényképezni! tiszta homály lesz az egész kép! :( -
#2160 de hogy, bennevan egy kép ahoyg játszok, vagy mi? :D -
#2159 :S -
#2158 Télleg benne van!