Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg hogy van meg? semmi release nincsen a neten 😞
vagy van esetleg valahol torrenten vmi clone?
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
omfg...
THUG 1-el is tudunk netezni ahoz is van egy host trainer. És már tavaly december óta THUG 2-zök neten 😛 És tényleg én is a net miatt szerettem meg, de nekem ennél jóval több indokom is van. Második játék, amivel tudtam neten játszani életembe mert akkor kaptam meg a netet 😊) De én késõbb újra végigvittem 1x a story-t, és direkt elhúztam hogy több ideig lefoglaljon mire végigviszem. Meg single- be sokat szarakodtam a trükkök beálításával hogy megfelelõ legyen, de még most is állítom állandóan -.- sosem jó, mindig találok valami jobbat ^.^
Egyébként egyszer december elõtt 1 hónap alatt átvittem, és december óta játszok neten, és még mindig tud újat mutatni, és még van olyan amit nem is tudom megcsinálni, bár akik nem neteznek azok ezekbõl kimaradnak, és nem ismerik csak az alapjátékot 😛
megvenném
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
THUG 2 jobb volt mint a THUG 1, pergõsebb, gyorsabb, és jó leállások meg flippek voltak benne. Erre meg sztem teljesen THUG 1 alapra csinálták, bár a trükkök jobbnak meg sokkal többnek néznek ki, meg sok midnent átvettek a THUG1-2-bõl is, de mégis THUG 1 alapuak azok a dolgok, amik nem tetszettek (sebesség, flipek, a trükkök sebessége, stb.). (ezeket video alapján mondom, lehet hogy a videok nem egészen a játékhoz hûek).
Na és ahogy kijön a THAW, már várjuk a downhill jamet amit megint elfognak húzni mint az állat sztem 😄 már látom elõre
Ezen tényleg hülyeség vitázni hogy miért védik le a netet meg a játékot másolás védelemmel. De logikus gondolkodással én mindig arra jutok, hogy abszolut semmi jó dolog nincs benne nekik hogy minél többen játszanak. Inkább játszanak 60-70 -en a világon eredeti játékkal, mint hogy 30-40-en eredetivel és 300-an meg törttel, szervert is foglalja hogy sokan vannak meg nem jön be nekik haszon se -.-
Na mind1 csak jöjjön már, úgyis csak azután fogjuk megtudni hogy hogy lesz ez a netes meg feltöréses dolog, mi ezért úgy se tehetünk semmit. Azt vállalhatom, hogyha kijött a játék, én csinálok egy FAQ-t ahova leírom hogy majd hogyan lehet netezni, elindítani, meg cracket leszedni honnan lehet, meg ilyenek? Csinálok egy olyasmit mint a SW Battlefront 2-nek (asszem sokszáz embernek hasznára volt az az oldal is 😛)
omfg...
omfg...
omfg...
úgy is lehet majd játszani crackeltel (valahogy biztosan: cdkey átírás, patch, hamachi)szal téma lezárva xD felesleges ilyen baromságon meg azon h milyen védelme van- veszekedni, mert kábé mi csak annyit veszünk majd észre h már neten játszunk😄 amúgy is ez inkább az amerikaiaknak szól.. õk úgyis megveszik eredetiben anyagilag kicsit jobban állnak mint mi magyarok, illetve még a nyugat europaiak is megvehetik szerintem zsebbõl .. de nem hiszem hogy olyan népszerû a játék mint mondjuk a WOW vagy a CSS vagy akár a COD2.... van aki elvböl nem probálja ki😄 és ebben a témában is ha igazat mondunk akkor max 20 ember írt 😄 itt se lesz olyan népszerû 😞 barátaim többsége messze elkerüli 😞
omfg...
Másrészt azért elegen megveszik, és ha többnek lesz meg eredetiben mint a THUG 2, mert újjab és jobb lesz, akkor még többen fognak netezni. Mondjuk sokan azok közül veszik meg akiknek nincs internetük vagy szar :/ (még magyarok közül is vannk akik emgveszik)
csodálkoznék ha ilyen hírek jönnének ki mikor még ki se jött a crackes játék 😄
omfg...
omfg...