5823
-
Rolesz #2237 gobal=gombal hoops -
Rolesz #2236 Melyik gobal kell felvenni a telót(elfelejtetem:)) -
#2235 ugratsz majd a kamerabeállítás bal vagy jobb gombja -
Edward2 #2234 valaki plz adjon valami oldalt ahol trükkök kombinációja le van irva vagy ilyen.
de akár meg is mondhatja valaki pl tailwhipet hogy lehet beadni :) -
#2233 kösz a segítséget megpróbálkozok vele -
#2232 Nekem ati 9600 pro-m van és amióta felraktam a DNA-t nem szaggat, bár most megint elkezdett de nem olyan vészesen. Ja és az ati 6.* -os driverei nagy szarok, azt inkább töröld le, 5.9-est ajánlom, az van fenn és jó. -
#2231 Nekem ati radeon9550-esem van és nem szaggat.Csak akkor ha már a negyedik órája jáccom vele akkor eléggé betud. -
#2230 na feldobtam omegat de még mindig akad,mondjuk lehet az a gáz h 6.3-as az én ati driverem és az omega atihoz 6.2-es de nincs ujabb:S,jah egyébként ati radeon 9600 prom van sztem vinnie kell játékot:P,további ötlet h hogyan lehetne megoldani? -
#2229 Jácottál az előző részekkel??? -
fufanu #2228 Már probáltam de semmi! -
#2227 :D -
#2226 mi lenne ha előbb próbálkoznál és utána kérdeznél? -
fufanu #2225 Egyébként a "feeble half stick"-el?? -
#2224 Faszom hogy tud így linkelni ez a kurva Microsoft word hát beszarok...
jó majd kijavítom... csak aztán meg nehogy a hamachi oldalára próbálja meg rárakni a linket... -
LPandN #2223 Na re, ja és Balu nem müxik a játék kiadójának honlapjára mutató link tod a F.A.Q.-ban. -
fufanu #2222 aha igazad van megnéztem megyek azt ki probálom kösz!!!! -
#2221 Én jöttem rá és most dagad a mellyem -
#2220 xy jött rá, körülnézel a luncher-ben az irányítás beállításokba és megtudod -
fufanu #2219 ááá ezt nem hiszem ell.Feeble grind mot meg az nem megy
!! -
lmarko #2218 http://www.sendspace.com/file/tfwbje ezen a címen kívül honnan lehet még letölteni a CD1.part1.rar -t -
fufanu #2217 KÖsz,kösz -
#2216 Ja bmx!!!Mondom ezért volt ismeretlen:D:D
Ja azt úgy kell hogy a bill. beállításoknál a changestance gombot beállítod amelyikre neked jó és a jatekban a bmxel nyomsz egy manualt és azt a changestance gombot megnyomod ennyi!Ennél eccerűbben nem tom elmondani. -
fufanu #2215 Van egy olyan amikor irja hogy nose manualoz aztán pivot és backwards nose manual(bmx) -
#2214 nose manual pivot???Én ilyenre nem emléxem hogy lett volna!
Na mind1:D -
fufanu #2213 ÉS hogy kell??PLS help me -
fufanu #2212 Már kb.2 orája szenvedek.Hogy hogy kell megcsinálni a nose manual pivot-ot -
#2211 kösz 'SzakYy' Rendes vagy -
#2210 jaja!!én is rájönnék 1edül meg minden de nincs időm egésznap a szar gép előtt b**ni!!!nem vok én ilyen gépes b*zi h' egész nap csak gép.....gép.....gép -
#2209 hát ha nem kérdeznének enyit akkor úgyis kihalna a fórum... -
#2208 Nekem még annyi előnyöm volt hogy a THUG 2-be simán megcsináltam 15 mill-t még a legnehezebb pályán, és ilyenek nem voltak gondok hogy mikor milyen trükköt kell csinálni :D kivéve a BMX -el elég sokat szarakodtam. Viszont én egy kérdés nélkül átvittem a thaw-ot egyedül (na jó kérdeztem csak én már akkorra annyira elől jártam a többiektől hogy senki nem segített). Egyébként meg az ilyeneket hogy mikor hol kell megvenni a ruhákat azt meg kiírja ha bementek hogy wiev missions... (pl Santa cruse - ufos jelmez.)
Szóval csak keresgélni kell mindent, meglehet csinálni... -
#2207 Jó de 'elekat' már vagy 30 üzenetet írt és még mindig az első pályáról kérdezget... Az más kérdés hogy úgyse fogja végigvinni még ha el is mondják a feladatot, aki itt tanulja meg még a revertet is. -
#2206 Na most nem rólam van szó -
#2205 nemazért de te is kérdezgettél eleget (más oldal fórumán is) -
#2204 :D -
#2203 jaja úgy az igazi mikor te magad jössz rá egy hét alatt És utána vered ütöd a gépet meg szidod a fejlesztőket mer a küldetés eccerű csak szarul van leírva hogy kell megcsinálni!
Sok szerencsét! -
#2202 légyszives rád is vonatkozik hogy nem kérdezünk itt meg minden 2. küldetést meg hogy mit hogy kell csinálni. Próbáld meg egyedül -
#2201 na ezt h' kell +csinálni?? -
#2200 na meg van -
#2199 nem sikerül képet feltölteni:(
-
#2198 és ezt hogy kell??