5823

Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • Bale123
    Tud valaki ennél újabb deszkás játékot pc re?
  • puma99
    egyszerre
    jah,es sikerult is befejezni a story modot...
  • Balumann
    egymás után kell lenyomni nem egyszerre
  • puma99
    sikerult! nem is volt nehez csak az volt a baj,h nem egyszerre nyomtam le a ket iranyt.
    kossz a segitseget
  • Atti12
    akkor valahogy mindig kifogod azokat amikkel nem megy :). Nekem az előző, p2 es ősrégi gépemen, ősrégi billel is ment a thps 2-ben. :D Már akkor is ugyan ezek a beállítások voltak :)
  • Balumann
    Hát ahogy írja. Egymás után kell lenyomni a 2 irány majd grab gombot (special legyen kigyűjtve, az nélkül nem tudsz special trükköt csinálni).
  • puma99
    na,de akk h kell a a THE 900at,amikor a Tony h. tanit?
    eloszor spine utanna jobbra/balra es grab?
    vagy hogy?
    nekem nem sikerul:(
  • Balumann
    Nekem ez kb. a 4. billentyűzetem ami most van (4. tipusban is kb.) és nekem mindig ilyen volt :I
  • Balumann
    Nekem A: grab, S:ugrás, D:flip, C:grind, Q/W: rotate left/right, E:spinetransfer, shift:deszkáról leszállás (szerencsére azzal nem volt még olyan probléma, lehet hogy a shift-el nincs is ilyen, csak a space, ctrl, alt-al?)
  • Atti12
    billentyűzet függő, nekem sose volt bajom azzal hogy a space en van az ugrás :D
  • puma99
    az a resz,mikor a Tony hawk mutat par trukkot, es az utolso a 900 as,es nem tudom megcsinalni,mert mindig ki megy a palyarol(tetorol) a skaterom.
    h kell akkor?
    amint birom felrakom a kepet.
  • Gando
    nekem C flippek V grind/lip B grab N spine transfer X meg a leszállás a deszkáról
  • Balumann
    Elég érdekes beállítás lehet, hogyha az M a spinetransfer, a shift meg a grab. Én egyébként javaslom, hogy állítsd át, és a space, alt, ctrl és shiftre ne rakj semilyen trükköt, mert előfordul hogy ha 2 másik gombal együtt kell lenyomni, csak pittyogni fog. Ha később neten is szeretnél vele játszani, akkor mindenképpen állítsd át, minél előbb.
  • Balumann
    A 900 az a fokot jelenti, de a The 900 az egy special trükknek a neve is (amiben 900 fokot forog persze). Ha a special trükkre gondol, akkor nyilván írja a kombinációt, és akkor így kell:
    -felnöveled a special csíkot
    -felugrasz a negyedcsőn
    -benyomod a The 900-nak a kombinációját (oldalt kell legyen feladat leírásnak)
    -lenyomod a spinetransfer gombot, hogy a másik irányba néző negyedcsőre érkezzen le
    -leérkezéskor lehet revertet kell nyomni (rotate right gomb), de nem tudom

Ha raksz esetleg képet a küldetésről akkor pontosabb segítséget tudok nyújtani.
  • puma99
    hello!
    egy kerdes,h kell megcsinalni a THE 900-at?
    nekem a spine az M gomb.
    a Grab a Shift.
    h csinaljam? egyszerre kell lenyomni,v kulon,melyiket elobb?
  • Mikiller
    Elfelejtettem, hogy töltse is fel vhova a kész képet.
    Pl. ide
  • Mikiller
    HI!
    Aki konzolon játszotta/játszik még vele az légyen olyan jó és
    írja már rá erre a képre a default gombok kiosztását.Most próbálom
    belőni a gamepadot erre a gamere és kíváncsi vagyok, hogy a konzolosok milyen kiosztással nyomják. THX!
  • AteszkaMadman
    Sziasztok!Légyszi segítsetek már abban,hogy valamit elnyomtam és sehogysem akar a W-vel előre menni!!!Az indító oldalon pedig bevan írva a W,ha átírom,másik betűvel akkor sem megy.A régebbi elmentéseken indul,de azok már túl régiek.Már semmi más ötletem nincs.
  • stingfan
    Ha nem megy a lefújós rész, akkor nézdd meg a Tony hawk Guide-n
  • wsz
    hát nemt tudtam a képet feltölteni mindegy még keresgélem
  • Gando
    ahova mutatja, "spray here" fennt a darun
  • wsz
    Bocs ez tényleg az utolsó:D Szóval itt hova kell fújni a graff-ot?
  • Gando
    lekell fújni a daru jelzett részeit mert rosdásak :D
  • wsz
    Oké köszi ez megvot:) most ott akadtam el ahol már az oilrigről oztam az a darut és fel kell rá mászni és ki írja hoy "sprai here" vagy valami ilyesmi akkor nem tudom mit csináljak. Ezt is meg tudnátok mondani?
  • stingfan
    A szobron kell natas spint csinálni
  • Balumann
    Én úgy emlékszem, natas spinnelni kell, vagy a tüskéken, vagy középen van valami, nem tudom pontosan.
  • wsz
    halihó! elakadtam a storyban annál a résznél amikor kellékeket keresek a ranch-hez és visszamegyek és aztán ki kell próbálni, combózni kell rajta és segítségül villog az a cucc. De amikor a beverly hills ből hoztam és ki kellett próbálni akkor nem villogottsemmi, pedig csak az az egy lyuk volt aminek az alján tüskék voltak és ha beleestem akkor kirakott belőle. slide-oltam rajta meg minden de nem adta meg hogy megcsináltam a kombót. Ha valaki megmondanám mit kell csinálni azt meköszönném! kösz
  • Atti12
    de én kiakartam nyomtatni a zinternetet és nem sikerült :( Segítesz?
  • Balumann
    Ha egy kicsit keresgéltél volna neten, pár perc alatt megtaláltad volna a megoldást, soha nem fogom megérteni miért nem lehet utána nézni dolgoknak.
    A bin fájl egy lemezképfájl, amit a daemon tools-al tudsz berakni egy virtuális meghajtóba (eredeti releaseknél van egy nfo fájl, ahol ezt találod valószínáleg: mount and install), ha nincs a letöltötben akkor van egy olyan hogy nfohump.com , ott meg tudod nézni az nfo-kat és hogy eredeti-e a release (itt tudod ellenőrizni, hogy amit letöltesz létező release-e).

Ha a bin-re rákeresel, akkor meg megtalálod, hogy az lemezképfájl. Ha nem tudod hogy kell Daemon tools-al mountolni, akkor pl. google képkereső: daemon tools mount. Ha nem látja a bint akkor átállítod hogy minden fájlt lásson.

Ne szerencsétlenkedjünk már, tanuljuk már meg használni az internetet...
  • stingfan
    a rip verzió első részét ma töltöttem le a rapidshare-ről, a 2.-at holnap fogom
  • stingfan
    Balumann, ha elmagyarázod, hogy kell...van két mappa, CD1-CD2 a CD1-en egy bin fájl van a CD2 pedig 1 bin fájl és egy deamon toolsos fájl, elindítom a daemonos fájlt a progival, és olyan, mintha ne is reagálna
  • Balumann
    Mi nem jó a razoroson? Én úgytudom csak az van, vagy arról készült rip (videók meg zenék nélkül).
  • Gando
  • stingfan
    Kerestem, de a thps4-ből csak valami razorosat találtam és a nem jó, thug2-ből pedig semmilyet
  • Atti12
    vegyél vissza...
  • ChuckyHUN
    KERESSÉL B*zmeg... ITT NINCS WAREZ TE F4SZ
  • stingfan
    Ok, megvan kijátszottam, vki nemtud egy jó torrentes linket a pro skater 4-hez vagy a THUG2-höz? a többit kijátszottam, már csak ezek maradtak :)
  • Atti12
    tescoba -.-'

Olvass már FAQ-ot könyörgöm
  • BlueBerry
    Tony Alva-nál hol tudok dilis ruhát szerezni???
  • Atti12
    nagyon kezdessz hasonlítani valakire :-/