Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gando
igen

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Unitedfanatics
Igen, de akkor azt a fel-le-grind-ot kell megcsinálni elõtte a hullámvasúton?

Feka Zé
Minden elismerésem a tied :) ... aragon :)

Feka Zé
ott pl én grind trükköt faragtam magamnak, aztán fel le R (rail gomb) és elõtte az még szükséges hogy a special fent legyen és a hullámvasút csõvét a fószer elõtt meg kell csúszni ennyi a lényeg :) és akkor ufót lát megilyed stb majd meglátod :P

Unitedfanatics
mert akkor nálam vmi gáz van, ármit csinálok csak a fel+le+grind kombinációt ad ki, de én ezt esélytelen, hogy megcsináljam, mindig elkezd manualozni és onnan már nincs visszaút

Unitedfanatics
Na jó akkor egy utolsó kérdés, ha megmondjátok, akkor nem láttok itt többet...na van az az UFO-s rész, Tony Alva-nál és akkor csinálni kell egy saját trükköt és azt kell elõadni a ferris irányyítója elõtt ufojelmetben??

Atti12
ja azokat is. meg a bmx es kameragombos trükkökre én jöttem rá xD

Feka Zé
ja igazából ez aragornak szólt, csak kivi voltam, de azért köszönöm a válaszaitokat :D

Balumann
Emlékeim szerint végigvittem, de én nem találkoztam a Fable -s feladattal sosem, úgyhogy abban nem vagyok biztos. Egyébként igen, azon kívül a bmx-es feladatokat is megcsináltam.

Gando
ja meg a graffitis küldit is kérdeztem, a bmxeseket meg kihagytam, mert úgy szar az egész ahogy van....:S

Feka Zé
és a bmx küldetéseket is végig csináltad?
mert akkor gratula :P

Atti12
hát nemtom, én ahogy emlékszek nekem szinte minden elsõre ment :-/. Am én is segítség nélkül vittem végig ^^ :P

Gando
én csak a kombózásba kértem helpet mert az kiborított, meg a natas spinben a brékelés XD de azt sikerült megoldanom

Feka Zé
Igen ezt akartam mondani, hogy az nagyobb siker ha az ember magától oldja meg, meg ha kicsit keres az is legalább a saját rezortja és van is errõl amúgy leírás ahogy írta balumann is én is úgy olvastam utána ha valami nem ment és csak a legvégsõ esetben kérdeztem...meg abba semmi élmény ha 3 óra alatt végig viszed, mert akkor holnapra nem marad semmi és csak meredsz az üres képernyõre...

Unitedfanatics
Aha ruha kell, a ruhaboltban van egy ufo jelmez

Balumann
Egyébként meg ez a crazy suit is bennevan a story faq-ban...

Balumann
Nameg értelmezni a feladatot.

Balumann
Túlságosan belejöttél a kérdezésbe. Nekem volt feladat amit másfél napig próbáltam, mire rájöttem a megoldásra. Menüben is nézz körül, ott is található leírás (view missions). Valószínû a crazy suit kell neked, amit Hollywood-ban vehetsz meg.
Próbálkozni kell, és nézelõdni. Végiglehet vinni a játékot segítség nélkül is (én vagyok a példa rá :) .

Unitedfanatics
Tetoválást? te úgy játszottad ki?

Gando
hát hogyha az alien ruha kell akkor igen

Unitedfanatics
Vagy ott a hollywoodi ruhaboltra gondol?

Gando
ne ruhaboltot hanem tetoválóst keress sztem

Unitedfanatics
Na, most Santa Monica-n vok, ez már fekszik, mindent elsõre csináltam meg, de nem találom azt a ruha boltot, valaki tudna egy kis helybeigazítást adni?

Balumann
az R és ez a kis jel Rail -nek a rövidítése, vagyis csúszás (grind).
az R és egy körbe mutató nyil a Revert, ami a spinetransfer gomb is (meg a másik revert funkcióju gomb is lehet, rotate right).

Feka Zé
K az a flip bill
G az a grab-t jelenti
R pedig a grind bill

Unitedfanatics
Tényleg így kell kösziii

Unitedfanatics
grind+grab, az az R betû nem a revert vagy a spine transfer gombja?

Gando
ahogy a többit.... grind+grab

Unitedfanatics
A kijelölt flantplandot, hogy kell megcsinálni? valaki magyarázza el lécc:

Unitedfanatics
???

Unitedfanatics
Jaj megvannak mik azok a flantplandek, csak egy gombot soha nem jegyzek meg, amikor van egy R betû és felette valami íves ízé az nem a spine transfer vagy revert gomb?

Feka Zé
hát sajnos a graffitizést majd csinálnod kell mert balumann is leírja oldalán hogy össze kell szedni a 4 stílust, ahhoz hogy azt a küldetést eltudd kezdeni

Feka Zé
hát elkezdesz manualozni és közben nyomod hogy dubpla nyomsz egy flip gombot pl, vagy grab gombot aztán lehet variálni is

Unitedfanatics
az nagy baj?

Unitedfanatics
Én nem csináltam semmi graffitizést

Unitedfanatics
megvan! de öcsém, ezeket a fflantplandeket, hogyan kell csinálni???

Feka Zé
hát downtown-ba meg csinálni a dolgokat, pl kell graffitiset is csinálni és maj úgy tudsz tovább menni los angelesbe
amúgy van egy kettõ ami nehéz, pl a piramisos :S a harangos legalábbis én azokat utáltam mert meg kellett tartani három kibeba...tt trükkig a natas spint :S

Unitedfanatics
azokon már túl vok, megnyertem az Amjamet és csak azután lehet valami újat, hogy megszereztél minden tárgyat a deszkafarmra?

Balumann
Focust (lassítást) is benyomtad?

Unitedfanatics
Már mindegyik megvan, sõt megnyertem az Amjamet is, azután mit kell csinálni?

Feka Zé
Miért nem lehet thaw újra csinálni a küldetéseket, az eddigi részekben ez adott volt ebbe nem :S
Sajnos pont ezért csak emlékezetbõl tudok segíteni, én így emlékszem hogy így kell, ja de várj valami rémlik hogy én is meg csináltam és utána már nyomatta a 360 hardflipes részt, esetleg még ez lehet hogy nem veszed észre hogy beadta a küldetést... ha meg nem így van akkor nem tudom akkor probálkozz, sokszor szemét a gép és nem adja meg...

Unitedfanatics
Igen yg csináltam, ki is írta nagy kék betûkkel, hogy tailblock slide, aztán vigég grindoltam leérkeztem és semmi, olyan, mint ha nem csináltam volna meg :S

Feka Zé
Igen és az a valami a kukák elõtt van és ott kapsz egy ilyen fotót azaz gap-t hogy Hop On! sok sikert...

Unitedfanatics
Tehát tisztázzuk, azt kell csinálni, hogy elindulok fókuszban ollie-zok, lenyomom a fel és balra billentyût és után grind azon a valamin?

Balumann
Ha sok üzenet lesz, akkor még rosszabb, ha le kell görgetni mindig hogy el lehessen olvasni :)

Balumann
jah de többnyire az utolsó üzeneteteket akarják olvasni, és az jobb ha egybõl látszik. Sajnos csak ezt az egy megoldást találtam erre :( Bár valóban jobb lenne egy olyan script, hogy csak betöltéskor görgesse le. :)

Atti12
aztarohadt kiszúrja a szemem <#vigyor5> bár sztem kényelmesebb lenne ha simán fellehetne görgetni ^^

Balumann
Nem véletlenül van alul egy olyan gomb, hogy összes üzenet megtekintése :D

Atti12
üzenõfallal van egy kis probléma o.O Méghozzá az hogy nem tudom felgörgetni a tetejére :| Vagy ez csak nálam van így?

Balumann
Na akkor, Tony Hawk games oldal, THAW ->Story FAQ :)