5823
-
#2317 nekem is ez volt régen
-
#2316 nemtudjátok hogy miért van az hogy néha (van amikor 15perc játszás után, van amikor órákig tök normalis) lefagy teljesen és semmit nem tudok csinálni, a zene beakad, semmire nem reagál a gép...
(cd-s verzió, 1.01, crackelve van de patch és crack előtt is ugyanilyen volt) -
Rolesz #2315 Jaja,SCARE AWAY THE CARNY
-
#2314 THUG 2 net
Van egy szerver patch, azzal lehet tört szervert csinálni, de ez csak a főszerver elől veszi ki az ellenőrzést hogy eredeti-e a Cd kulcs, 2 ugyan olyan cd kulcsal nem lehet 1 szerveren játszani
Megoldás hogy átkell írni a regisztrybe valami hülyeségre a CD kulcsot
(regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINES -> szoftver -> activision -> thug 2 -> key
(nem kell igazi cd kulcsnak lenni csak valami hablaty)
Név meg multiplayer -> online preferences
ennyi :) -
#2313 hol kéri ezt...? -
Trialkid #2312 ja az Hibás :D -
fufanu #2311 Nekem hibás a játék hogy nem tudom megvenni a panda suitot?
Mert azt kéri az arc csak nem tudom megvenni,pedig megvan a pénz. -
#2310 mindenki ezt kérdezi?! ott a F.A.Q és talán olvass vissza!! -
LPandN #2309 Talán azért mert még elég új a játék... -
#2308 Megtudná valaki mondani hogy hogy kell BMX el tailwhipet csinálni?ez az első bmx es feladat .thx -
#2307 Jaa... -
#2306 a THUG2-t sokkal többen játszák neten mint a THAW-ot! -
#2305 A THUG kettő még jó volt, a zene, meg a karakter készítés miatt. De már nem volt az igazi.. Na de azér elmondod hogy hogy lehet másoltal netezni ? Hátha valami külföldi még nyomja.. -
#2304 nekem fennvan de nem nagyon :P THAW jobb :P -
#2303 Ja jó. Ma felraktam a THUG 2-őt ! Netezik még valaki vele ? -
#2302 Én minden nap olvasom ezt a topikot! Csak mostanában nem nagyon volt olyan dolog, amihez hozzáfűztem volna valamit! :)) -
#2301 Jaja ez igaz.. Csuhai, pl. hova tűnt ? -
#2300 Soundtrack: http://gh.ffshrine.org/soundtracks/2752 -
#2299 amúgy 360 és úgy kell hogy csinálsz egy impposible-t és forogsz 360fokot :D -
Rolesz #2298 Hogyan kell megcsinálna a 260 impposible-t a lépcsők fölött?(A küldetésnél) -
#2297 Akkor írtak legtöbben mikor kijött a játék és senki nem bírta megcsinálni a küldetéseket. Előtte kevesebben írtunk de többet, főként veszekedés volt #D -
#2296 Jaja ez igaz! -
Ez az egyik kedvenc képem ^.^ -
#2294 Épp akkor írtak többen.. -
#2293 ahoz képest hogy mikro nem jelent még meg a gém akkor mennyire nem írt ide senki tényleg fellendült :D -
#2292 [URL=http://photobucket.com/albums/e16/baluhunter/THAW2/]Új képeim ^.^[/URL]
nézzétek meg :D -
#2291 Jaja asszited
Amúgy elekat...hát mit ne mongyak, mindenki tuggya úgy is -
#2290 Mert írtam -
#2289 Hmmm...fellendült a topik -
Trialkid #2288 -
#2287 Én azért szeretek inkább feladatokat is csinálni, vagy ilyen változatos utakat tanulni, amiben a story meg a single sokat segít. Meg azért sztem jó feladatokat csinálni, mert azok közül biztos van kihívás és nem csak menni kell körbe-körbe a pályákon és mondani hogy hű mennyit csináltam -
Trialkid #2286 én még mindig nem játszottam ki :D elvittem egy darabig oszt csá :D
neten sokkal jobb játszani :D -
Trialkid #2285 LOL -
#2284 Ez köcsög ? -
#2283 Ez nem nagyképűség, ott van a FAQ, értelmes ember, megnézi azt és utána kérdezi meg a dolgokat.. -
#2282 el lehet innen menni a picsába ha semmi se tetszik majd más gyerek válaszol a kérdésekre! -
#2281 jaja, a pályák is ilyen rockhoz illőek, nagyok, pergősek, szépek, a thug 2-be meg összecsapott, thps 3 szintü pályák, a gagyi zenétlen hiphop műfajhoz illik ^.^
Ez mondjuk nekem még nem jutott eszembe hogy zenéhez hasonlítsam de jó :D -
#2280 Baluman-nak sztem tulságosan nagy a pofája! -
#2279 AKkor már rájöttem mért nem tetszik nekem.. -
#2278 HÁT ROCK A FASZA!!!