Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eisenhower
áá hagyom a fenébe az egészet. egyszerûen játszhatatlan úgy szaggat. de hogy még 640-be is <#miaz><#duhos2><#help><#wilting><#bdead>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

#1505 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

http://sams.extra.hu/thaw.txt

akinek nem indul egy kis FAQ. 😊

Eisenhower
nekem mindenhol akad^^ x800xl vga... de megnézem hátha 6.2-es catalystel nem. most omega van fent.

asfa
ti ezt töltöttétek?nekem nem indul 😞(((((((

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

nektek is akad story mod-ba ? :S

xy21
Képet rakjatok be pls!!!!

ahaha sikerult, thx balumann
Balumann
ja meg neten bekell menni a fõmenübe a chat-hez 😞( nincs chat gomb mint az eddigiekbe de remélem lesz rá mód

Balumann
megoldottam, azért nem tudta mountolni mert nem a letölött rar fájlt nyitotam meg, és nem volt benne a másik 2 szükséges kiegészítõ a képfájlhoz, mostmár beolvasta.
Viszont nekem már megy a játék, és kurva jó. És neten is simán megy mert nincs CD kulcs gondolom azt hitték hogy ez ilyen erõs védelem és nem kell 😄
Simán megy neten is bazeg. De olyan királyak a mozgások
De egyszerüen nem tudom megcsinálni Beverly hillsen a wallflipet, akármit csinálok mást csinál...

Veelee: de ha kiirom, akkor hogy fogom bemountolni dt-vel, es a cureromos baszasokat allitgatni rajta? amit nfo ir
http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=2
felülrõl a 2.
kicsomagolod és a thaw.exe-t megkeresed vele és elindítod 😊

Nekem simán indul csak azt kell csinálni, mint mindegyik securomos játékkal Blindwrite 4.5.7-tel ki kelliríni az elsõ cd-t /(disable Autoplay in Options), burn in DAO PW at 4x, click "YES" when asked if you want to physically include BWA information. Ezzel a módszerrrel megy a Crashday, TWAW, Tycoon City NY, SW Empire at war is.
"Unable to mount image. File not accessable." <-- DT 4.03HE -vel ... probaltam hogy letoltom ujra hatha elbaszta a kicsomagolast, az sem valt be. probaltam alchohollal, az is errort ir..
Balumann: nekem sem olvassa be az 1-es cd-t ... te hogyan oldottad meg a problemat ?
bodesz
soselsz banner?
ha lesz szavazás itt az enyim 😄

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Eisenhower
fogadjunk mindjárt aztmondod hogy még a curerom se kellett neked hozzá... <#whatever><#rolleyes><#lama>

Eisenhower
mielõtt a cureromot elindítod azelõtt vedd ki a vesszõt ^^

xy21
Képet!!!

MEGVAAAAN A MEGOLDÁÁÁÁS 😄😄😄

NEKEM ELINDULT JEEEEE !!!!!!
Jet neked is ilyen hülye hibát ír ki ? :S
én nem vettem ki, nem neveztem át ... semi hibát nem irt ki , ugy fut a játék mint a kisangyal...

Balumann
nekem megy a játék, és kurva jó, csak nem értem a feladatot.
Sponsor challenge, de szinte semmit nem ír, valami olyan értek hogy keresni kell egy deszkás boltot =(

jetcoke
A required security module can not be activated. This program can not be executed.:S

omfg...

jetcoke
ez mi? mikor kitörlöm a ,-t a mappa nevéböl ezt irja ki

omfg...

szevasztok 😄 nekem lenne egy nagy problémám ...

itt van ez a progi CureROMv1.3.1Eng felraktam normálisan...

és ha ki van pipálva a CureROM Anti-Blacklist Measures (Enabled) , megcsinálok utánna mindent és elakarom indítani a játékot akkor híbát ír ki ..
de ha kikapcsolom az Anti Blacklist ot akkor meg nem indulna el a játék..

valaki segítsen plz 😄
Balumann
ok már jó

Balumann
grr nem olvassa be az elsõ lemez képfájlát

Balumann
na kész, mindjárt telepítem és próbálom, rohadtul várom, remélem elindul mert a crashday nem indult el ezzel a curerommal 😞(

Eisenhower
apropó. jól olvassátok el az NFO fájl-t ^^ erre gondolok:

rename the "Aspyr Media, Inc" folder to "Aspyr Media Inc"
miután feltelepítettétek a játékot a telepített mappa nevébõl ki kell venni azt a kis vesszõt, ha nem veszitek ki a curerom hibát fog írni ^^

Fido4life
Szal már te is tudod..😞

Balumann
vááá 93 % nemsokára lejön

tudom 😞 (nem baj, szeressük a játyékoty)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
Jó lessz ez, csak sajnos nem igaz, ma alul van írva 😞

asfa
nekem nem idnul a kocsog torrent 😞(((((((

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

de lehet, szintúgy, mint a régieknél, autorunból 😊.

MimaSKATE
bazmeg de jó

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

akkor belõném moderátor topicba, ha nem gond

Balumann
Akinek elindult, igaz az hogy nem lehet beállítani az iányítást meg a graffot meg ezeket, mert akor én szívok de nagyon, mert én életembe nem játszottam még alapbeállításon TH játékba 😞((((((((((((
Se graffot nem lehet állítani?

Balumann
ez király

xy21
Vazze de jó nektek😞
Bezzeg a THUG2 anno egybõl meglett még a warez elõõt nekem.
de ez majd csak 2 hét mulva
😞😞

no:

u.i.: hihetetlen nehéz Tony Hawkról normális képet találni <#idiota>...
#2: már teszem fel a gammot 😊

Fido4life
Én is !

Csuhai G
Várom már!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

thx

óóó baze most jut eszembe a banner! kész van, mindj belinkelem vélemények miatt 😊

Balumann
sok sikert

azért meglesz az 😉

Balumann
😄😄

xy21
😄😄 Nem baj majd jövõre!

utolsó CD, holnap meg felvételim lesz, de nem gond <#idiota>