Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thadius
nekem egyáltalán nem akadozik
nagyon tetszik😊

sk8 4 fun

Eisenhower
jó a gém csak az a rohadt akadozás ne lenne 😞 ezt a dolgot leszámítva jó a gém

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Thadius
na most már jó de teljesen más mint a thugban és még zavar😊

sk8 4 fun

Balumann
aki a THUG 2-t szerette, a THAW-ot imádja. Sokkal több minden van, sokkal látványosabbak a trükkök, és mégis megvan a pergõssége meg az õrült dolgai

Halfer
na akkor most attól szeretnék véleményt kérni aki nem fikázza a játékot!
jobb, vagy van olyan mint a THUG2? nekem hangulatilag a TonyHawk's PS 2 jött be legjobban, aztán a THUG2 volt a másik amivel még sokat játszottam. szóval ez a THAW ez mennyire éri el az õ szintjüket? full grafon azért szép a játék? Kösz. (és tényleg kíméljen aki fikázza)

Balumann
de én teljesen máshol játszok, közel sem alap. Hogyha nem játszottál még régebbiekkel akkor erre állítsd, ha régebbiekkel alapon játszottál eddig akkor meg laapon játsz sztem vagy kérj mástól

Thadius
balu ha megtennéd tedd már be nekem a key konfigurácoódat mert nekem össze van kutyulva minden😛

sk8 4 fun

Balumann
ja és még 1 nagyon tetszik a THAW-ba, a hangok kurva jók. Úgy tényleg élvezhetõ mikor manualozok meg slideolok, nem úgy mint az eddigiekbe. isteni!

hát nemtom én utoljára tony-s játékal nagyon régen jáccotam a 2vel még psx-en😊 de kifejezetten teccik 😊
MimaSKATE
sztem a játék k***a jó

☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░

Balumann
A játék nekem rohadtul tetszik, habár az akadások tényleg elég idegesítõek, nem kéne akadnia 1-2 részen. Graffha tényleg nem nagy szám, de a játék azért sokat változott a THUG 2 és THAW óta, és szerintem nagyon is jó. És igen is a THUG 2 rajongoknak ez mégjoban befog jönni, akinek a THUG 2 nem volt a kedvenc tony játéka annak abszolute egy fos lesz...
A játék hangulatos, és jól megcsinálták a trükköket. Mondjuk az tény hogy ugyan azok a bugok mint a THUG 2,be hogy odaállok a sarokhoz és odaugrok egy flippel a falba, simán beesek a fal mögé (így gondolom azok is mûködnek hogy beflippelni a boltba, meg stb. 😛) Na bug vadászat majd indul.

nemtom mi a bajotok vele 😊 nálam 1024ben fullon simán megy és nagyon tecik 😊ötletes és szórakoztato nekem teccik 😊
Eisenhower
"vegye meg az eredetit" hát szerintem konkrétan ennél a játéknál hagyja ki az eredeti játék megvételét mert egy rakás kulát kap a pénzéért

Thadius
hm azért ez nem igy megy😊
sztem jó ötlet a FAQ

sk8 4 fun

mucsácsó
ASUS GEF 6600 256mb
Geeryy
ugyanmar.en azt mondom h aki aki #1561-es LEFORDITOTT nfo fajl alapjan nem tudja megcsinalni, az vagy ne jatszon tort verzioval es vegye meg az eredetit, vagy adja el a gepet es vegyen egy konzolt.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

SzakYy
hát aki nemtud vele játszani meg nemis szereti a gördeszkát, annak jóhogy szar<#idiota>

Eisenhower
milyen a vga-d?

drop
hát fent volt keméyn fél órát a gépemen ugy ahogy van leszedtem nem is teszem fel többet egy rakás szar se hangulat tulbónyolitot irányitás grafika 0
vicchalmaz

Eisenhower
mivel más fajta riliz nincs így kizárásos alapon azt töltötték. még én is. igaz nem a mininováról ^^

mucsácsó
jah és a patchet is felraktam..
mucsácsó
hát ez a game egy rakat szar szvsz...íííígy elbaszni valamit...
ekkora fos grafikát...de még a grafika...jó oké, tegyük félre...
DE: megy szépen, de olyan akadásokat visz véghez hogy a hajam égnek áll.....
ráadásul, tiszta bug az egész, ocsmány textúrák, és ez a mósodott kép effekt...ez nagyon nem passzol a gamehez..pfff, okádék az egész...sztem nagyon lefogják húzni majd, én sajnálom azért, mert vártam hogy milyen jó lesz...de nem 😞
SzakYy
szerintem SamS is ezt írta 1544# <#vigyor2>

Balumann
nem ismeri fel benne nekem a securomot

Balumann
Elõbb vagy utobb mindent feltörnek, SW Battlefront 2-höz, Worms 4 MAyhemhez, és need for speedhez is kijött rendesen mûködõ crack, és ez is az a védelem
Ez még nyilván csak a clone-s verzió, ami még nincs feltörve (na meg hát ezeket bonyolultabb feltörni, nem 1-2 napig tart, úgyhogy akinek nem indul az várja meg holnap vagy ma este csinálok egy FAQ-t hogy hogy kell elindítnai, képekkel együtt, vagy várjon pár hetet a crack-ra

quack
találtam egy sokkal egyszerûbb módszert a játék elindításához:
Daemonnal (nem muszáj 4.0 lehett régebbi is) mount 1. cd Securom Loader nevû progival megkeresed a thaw.exe-t (nem a launchert) es elinditod

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

xy21
Amúgy nekem a Tök,öm kivan a mai játékoknál a védelmi rendszerrel.
Régen volt ugy hogy még crack sem kellet aztán jött a crack és most meg...!
Ki kell húzni a meghajtót a starcforcos jatekoknál itt meg megint csak valami progival indul anélkül nem.
Szerintem a jövõben a védelem olyan lessz hogy kikell húzni az egész gépet meg a monitort hogy elinduljon a játék😄😄

asfa
válaszolna valaki légyszives???????????????????????????????????????????????????????????????????

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

SzakYy
ja a THUG1-ben lehet autót vezetni, de nagyon bénán van megoldva!

Balumann
THUG 1-ben lehet, multiba azzal szórakoztunk hogy beraktunk saját készítésü feladatokat, és abba meglehetett adni hogy milyen jármûvel mennyen (minden pályán legalább 1 lyen 4 kerekü jármûvet lehetett, van ahol 2-t. És akkor multiba autokázás + collision és repkednek össze vissza az autok 😄 jó szórakozás

asfa
volt olyan feladat amikor kellett!

Balumann
THUG 2-ben nem lehetett autot vezetni

Csuhai G
Tényleg lehetett kocsit vezetni a THUG 1-be ??!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Balumann
Hétfõn vagy holnap ha lesz idõm írok gyorsan egy FAQ-t hogy kell elindítani.
Ja és megvan hogy kell megcsinálni azt a falra mászos feladatot, mikor egy szaltót kel lhátra ugrani. Úgy ahogy levan írva a küldetésbe csak tartani kell közbe a spin gombot (amivel a falra mászol) és közbe megnyomni az ugrást és hátrát (thx for baluman 😄)

Eisenhower
jah és azért ne felejtséteka játék telepítés után az 1-es cd-t visszamountolni ^^

Eisenhower
Telepítés:
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

* kicsomagolás

* telepítés

http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml itt megkeresed a Curerom részt arra rákatt leszeded ezt-->>> CureROM v1.3.1 (19-02-2006) <515 KB>

bemész a program files-ba vagy ahova telepítetted a gémet és találsz ott egy ilyen nevû mappát -->> Aspyr Media, Inc ezt nevezd át ugy hogy kiveszed a vesszõt belõle. valahogy így -->> Aspyr Media Inc

ezután jön a curerom

feltelepíted a cureromot

Select "Create a new CureRom profile."
Click Next>
Click Options>CureROM Settings
Select "Thrid-Party Virtual CD/DVD-ROM"

In "Configure" Select: Daemon Tools (Version 4.0.x or newer recommended)
Set the Path to Application (make sure it's correct and pointing to daemon.exe)
click Apply/Close

Click Next>
Select from Image Mounting Software: Use "DAEMON Tools" to mount my backup images.
Select from Backup Image: *Mount the bC-thawa.BWT file*
Select "Suspend CD/DVD-ROM Autorun while mounting backup image."
click Next>
Click Next>
Click Save
Click Finish

ezután megkeresed a THAW.exe-t majd jobb klikk és a kompatibilitásnál beállítod windows 2000-re. ha vmi nem tiszta akkor privátba jöhetnek a kérdések.

xy21
A THUG2-ben lehet kocsit vezetni???
Mert azt tudom hogy a sima THUG-ban(az 1-ben) lehet kocsit vezetni.
És láttam egy thug2-es vidit ahol a 2-ik pályán valaki kocsit vezetett.

mert meg kell tanulni 😛

amúgy szerintem is hihetetlenül elszarták az irányítást, még a menüben is azokat a gombokat kell használni, amikkel mész játék közben :[.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ramore
Hát, mit is mondhatnék, elég vacak lett a játék, így 1 óra játék után így látom. 😞

Tényleg dühítõ, hogy rossz a kijelzése a billkiosztásról, továbbá a manual trükközést nem találtam még meg, igaz gamepaddal játszom.
asfa
nekem nem az kell!#1542

a securom al kell elinditani
asfa
valaki elmondaná????????????????????

SecuRom
Eisenhower
olvasd el az nfo fájlt. vagy olvass vissza

MimaSKATE
nem indul ba+ valami progi kell nem ?
aki tudja az mondja meg plz!elõre is kössz

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

xy21
???Te mit szedtél le???

csá nem tudjátok e hogy kell megcsinálni aszt hogy van egy csöves és fel kell futni a fara és egy hátra szaltót kell?????????
Eisenhower
bazki ha kikapcsolom a torrentkliensemet (uTorrent) akkor meg nem szaggat. beszarás

asfa
????????

Csuhai G
Zsíír a game!! De nem arról volt szó, hogy 1 óriási pálya lesz?? Mert én úgy látom, hogy ugyanúgy van, mint régen! (sok kissebb pálya)

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"