Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
jobb, vagy van olyan mint a THUG2? nekem hangulatilag a TonyHawk's PS 2 jött be legjobban, aztán a THUG2 volt a másik amivel még sokat játszottam. szóval ez a THAW ez mennyire éri el az õ szintjüket? full grafon azért szép a játék? Kösz. (és tényleg kíméljen aki fikázza)
sk8 4 fun
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
A játék hangulatos, és jól megcsinálták a trükköket. Mondjuk az tény hogy ugyan azok a bugok mint a THUG 2,be hogy odaállok a sarokhoz és odaugrok egy flippel a falba, simán beesek a fal mögé (így gondolom azok is mûködnek hogy beflippelni a boltba, meg stb. 😛) Na bug vadászat majd indul.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
vicchalmaz
ekkora fos grafikát...de még a grafika...jó oké, tegyük félre...
DE: megy szépen, de olyan akadásokat visz véghez hogy a hajam égnek áll.....
ráadásul, tiszta bug az egész, ocsmány textúrák, és ez a mósodott kép effekt...ez nagyon nem passzol a gamehez..pfff, okádék az egész...sztem nagyon lefogják húzni majd, én sajnálom azért, mert vártam hogy milyen jó lesz...de nem 😞
Ez még nyilván csak a clone-s verzió, ami még nincs feltörve (na meg hát ezeket bonyolultabb feltörni, nem 1-2 napig tart, úgyhogy akinek nem indul az várja meg holnap vagy ma este csinálok egy FAQ-t hogy hogy kell elindítnai, képekkel együtt, vagy várjon pár hetet a crack-ra
Daemonnal (nem muszáj 4.0 lehett régebbi is) mount 1. cd Securom Loader nevû progival megkeresed a thaw.exe-t (nem a launchert) es elinditod
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Régen volt ugy hogy még crack sem kellet aztán jött a crack és most meg...!
Ki kell húzni a meghajtót a starcforcos jatekoknál itt meg megint csak valami progival indul anélkül nem.
Szerintem a jövõben a védelem olyan lessz hogy kikell húzni az egész gépet meg a monitort hogy elinduljon a játék😄😄
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Ja és megvan hogy kell megcsinálni azt a falra mászos feladatot, mikor egy szaltót kel lhátra ugrani. Úgy ahogy levan írva a küldetésbe csak tartani kell közbe a spin gombot (amivel a falra mászol) és közbe megnyomni az ugrást és hátrát (thx for baluman 😄)
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
* kicsomagolás
* telepítés
http://cdmediaworld.com/hardware/cdrom/cd_utils_8.shtml itt megkeresed a Curerom részt arra rákatt leszeded ezt-->>> CureROM v1.3.1 (19-02-2006) <515 KB>515 KB>
bemész a program files-ba vagy ahova telepítetted a gémet és találsz ott egy ilyen nevû mappát -->> Aspyr Media, Inc ezt nevezd át ugy hogy kiveszed a vesszõt belõle. valahogy így -->> Aspyr Media Inc
ezután jön a curerom
feltelepíted a cureromot
Select "Create a new CureRom profile."
Click Next>
Click Options>CureROM Settings
Select "Thrid-Party Virtual CD/DVD-ROM"
In "Configure" Select: Daemon Tools (Version 4.0.x or newer recommended)
Set the Path to Application (make sure it's correct and pointing to daemon.exe)
click Apply/Close
Click Next>
Select from Image Mounting Software: Use "DAEMON Tools" to mount my backup images.
Select from Backup Image: *Mount the bC-thawa.BWT file*
Select "Suspend CD/DVD-ROM Autorun while mounting backup image."
click Next>
Click Next>
Click Save
Click Finish
ezután megkeresed a THAW.exe-t majd jobb klikk és a kompatibilitásnál beállítod windows 2000-re. ha vmi nem tiszta akkor privátba jöhetnek a kérdések.
Mert azt tudom hogy a sima THUG-ban(az 1-ben) lehet kocsit vezetni.
És láttam egy thug2-es vidit ahol a 2-ik pályán valaki kocsit vezetett.
amúgy szerintem is hihetetlenül elszarták az irányítást, még a menüben is azokat a gombokat kell használni, amikkel mész játék közben :[.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Tényleg dühítõ, hogy rossz a kijelzése a billkiosztásról, továbbá a manual trükközést nem találtam még meg, igaz gamepaddal játszom.
aki tudja az mondja meg plz!elõre is kössz
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░