Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
szerintem nagyon jó gamepaddal, jobb mint bill-en. ugrás-t 2-esre raktam, irányítás viszont a bal analoggal. a manuál így úgy megy, hogy nyomom a 2-est és a le-föl-t nose illetve szimpla manualért. utána már csak az egyensúlyozás van vissza, szintén a bal analog felel érte. trükkök összekötése nekem sem nagyon megy, mert még nem szoktam hozzá, többi TH játékot bill-en irányítottam. te sem tudod hogy hogyan kell h a gamepadhoz jelezze ki? (zavar pl hogy nyomd meg a C-t a leszálláshoz és akkor no melyik is a C megfelelõje?! :S)
multit próbáltátok?😊sztem sokkal jobb mint a thug2 sokkal pörgõsebb és élvezetesebb
sk8 4 fun
küldik durvulnak, egyre jobb, az elejen szarok voltak a küldik
viszont még mindig laggolgat, sõt ma már 2x is lefagyott úgy h ctrl+alt+del-re, semmire nem válaszolt restartolnom kellett...
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
game databa be és onnan elinditani semmi porbléma😊
sk8 4 fun
Közbe kitaláltam a jelszómat amit még nyáron adtam meg ennek a helpbybalu-s oldalanak 😛
Na nézzétek meg ha van még egyéb ötletetek akkor mondjátok
Fixed a multiplayer bug that occurred when messaging an offline homie. With the patch the keyboard will no longer lock up.
hmm
link
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
elkezdtem szedni de a felénél lejárt<#shakehead>#shakehead>
winxp sp2-es
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░