5823
-
#2597 következő tonihók = toni hók ándörgránd gyerekeknek
nemtom mi olyan marha erthetetlen ezen -
#2596 amíg nem volt vidcsi kártyá,m addig csak elképzeltem hogy tzhawozok neked is aajánlom :P:P:D -
#2595 Hi!!Bakker már megőrülök nagyon szeretnék má THAWOzni de nemtok kéztörés miattNembírom még 2 hétig gipszel,VALAKI szedje le rólam:D -
#2594 na mind1:Dazér kössz -
#2593 igen :D -
#2592 uhh és itt regelni kell? -
#2591 ok kösz:D -
#2590 Én!! kis segítséggel megtanultam 1-2 dolgot az adobe photoshopba ^^ -
#2589 www.fuq-thps.com -on van fenn mentés, az enyémet nem rakom fel mert már jól bevan állítva :D -
#2588 Baluman!légyszike valahova rakd már fel a mentésedet mer kellenének a pályák -
#2587 Milyen THUG4 kids -ről van szó??:D -
#2586 király az ujj banner ki csinálta? -
#2585 -
#2584 Mégcsak az kéne ! :DD
-
#2583 a fiatalabb gördeszka fanokat celozza meg a game odavan irva -
#2582 Amúgy ja gyerekeknek???
Mer oda van írva valami hogy THUG 4 Kids -
#2581 Hmm..az jó lenne ! -
#2580 gyerekeknek?! :S -
#2579 Gamespy - THDJ
Ennyit lehet tudni a Tony Hawk Downhill Jam-ról. Ha jól értelmezem PS2-re 2006 -ban kilesz még adva. -
#2578 most jött ki a thaw arra még 1-2 évet várhatunk hogy új jöjjön ki megint -
#2577 én nem -
#2576 hello!tudtok info-t az uj részről???
Ha kijön az lesz a Szent napom -
#2575 Naaa ilyenre vártam !! Nagyon zsíííír !
-
#2574 Na hogy tetszik az új banner? :D -
#2573 :D -
LPandN #2572 LOL! -
#2571 Ez jó. :D -
#2570 ne beszélj csodákrol bolondok napján, úgyse hiszik el -
LPandN #2569 OFF: Boldog bolondok napját!!!
ON: CSoda történt emberek! FEjlődtem és megvan a 2 milla comboban! -
#2568 jaja, én se valóság hú hátékokkal játszok.. Csak jó lenne ha lenne ilyen is.. -
#2567 Szivesen eljátszogatok a world of warcraft-al is, pedig semmi köze a valósághoz. Sztem te is játszol olyannal ami nem valósághü.
Képzeld azt hogy ez egy más világba játszódik, vagy hogy ez nem olyan deszka ^^ és kész. Hangolódj át a játékra :D (nem nagyon tok más megoldást mondani.... :D) -
#2566 Ez is egy vélemény.. -
#2565 Nemvagyok egy gépőrült, kevés játékkal játszok, és nincs is sok kedvem nekiülni ilyen nagyobb játékokkal játszani. És így nem igazán nézem hogy melyik játék miben romlott meg mennyire baromság, mennyire tér el a realitástól. Azt viszont tom, hogy a THAW egy nehéz ügyességi játék, teli sok trükkel, és nehéz feladatokkal (nem csak story és classicra gondolok, hanem pl. utakra, combora, style esetén meg még sokkal több dolog van). Szóval eddig a legkirályabb th a THAW, és aztán a THUG 2, aztán THUG 1 :). -
#2564 Hát azok az idö-oda átfordulás a levegőben, minden csak nem hihető.. A többivel egyetértek, a lassítás miatt a THUG 2-őt lehet annak mondani.. De hadjuk ezt a témát, a TH-k sose a realisztikusságról volt híresek, hanem az élvezetes játékmenet miatt.. -
#2563 thps 3 és thps 4-be se voltak realisztikusabb trükkök, sőt ugyan ilyenek. Sőt, nekem a thps 3-ba meg 4-be olyan érzésem volt mintha így a lábához nőtt volna a deszka. A THUG 2-be 3 pálya a THPS 3-ból van átvéve, és a trükkök még talán enyhébbek mint a thps 3-ba (thps 3-ba olyan is volt hogy erejével tartja meg a deszkát meg így pörög 8-at a deszka körül a levegöbe... :/ )
Szóval annyira nem kell isteníteni a régebbi tony hawkokat. Sztem így a leg valósághübb a THAW lett, mármint a leg hihetőbb (pl. megállásnál ha magasról érkezik akkor gurul vagy letompít, és lelassul, pontosabban felyezi be a trükköket, és a trükkök sokkal jobban látszanak - lassításban látszik nagyon jól) -
#2562 azt nem mondtam hogy akadás mentesen, se hogy ultrarealisztikusat.. Csakhogy közel legyen a valósághoz :) Írtózom ezektől az idóta, elmebeteg trükköktől.. Épp elégvolt ami a THPS 3-ban vagy a 4-ben volt :) De a Tony Hawk-ok nem erről szólnak.. Erről tudnék oldalat is írni, de inkább nem kezdek bele.. Arra úgyis ott van a "Te Milyen Játékot Készítenél" topik.. -
#2561 Ja lesz folytatás, más felvételekkel. Majd újrarakom a gépet és akkor megcsinálom a folytatást, mert most valamiért lefagy a video szerkesztő... A Sony vegas nekem nem tetszett, 1x már néztem, ulead video studio jobban bejön (bár most nem tudom mér kezdett el szarakodni :(( ) -
#2560 Hát a grafika azér lehetne próbb a ps grafikánál.... : / -
#2559 aki ultrarealisztikusat akar fejleszthető karakterrel, jó fizikával, grafikával, akadásmentesen az szvsz vegyen egy gördeszkát menjen ki a szabadba -
#2558 1 Ember mondta hogy akkor senkise venné meg (illetve ő se mondta)
1 ember örömmel venné meg ha reális lenne (nem csak 1 hidd el)
Amúgy Balu, szerintem is naon fasza videód, ha nem mondtam volna...