Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barni
értem köszi, és azt az ufó ruhát honnan szerezted? másik tagnál hülye ruhában kell megjelenni, gondolom ez lehet az 😊

Avanti Italia!

Barni
értem köszi, és azt az ufó ruhát honnan szerezted? másik tagnál hülye ruhában kell megjelenni, gondolom ez lehet az 😊

Avanti Italia!

Balumann
ja itt jól értelmezed a feladatot sztem, amerre nézel most is, azt a lépcsõt bonelessel kell kezdeni, és levegöbe egy impossiblet csinálni
Ami a trükk, hogy megfordulsz, csinálsz ott egy ugrást a felugron mögötted, és utána gyorsab leszel és utána áttudja ugrani a lépcsõt

Balumann
már írtam volna egyébként én is, csak nem akartam mert féltem hogy megbüntetnek reklám miatt <#vigyor1>

Barni

Avanti Italia!

Balumann
képet tegyél be légyszi mert így nem tom 😄

Barni
amikor lépcsõt kell ugratni vagy mit, nem tudom értelmezni, az elején bonelesst kell csinálni

Avanti Italia!

Atti12
melyiknél?

Barni
santa monicában járt már valamelyikõtök?
a munkás faszinál ott mit kell csinálni?

Avanti Italia!

Fido4life
itt nesze: http://katz.ws/?q=american%20wasteland

Fido4life
Néz körül a katz.ws-en, vagy üsd be ott a keresõbe, talál egy csomó...

MimaSKATE
jaja tudjuk de azért kössz😄

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Sziasztok!
Akinek még nincsen meg és le akarja szdni az a www.gameland.89.hu-ról szedje le csak egy SMS és 3 napig tölthetsz. Ha leszedted akkor mindegyiknél kicsomagolod és megnyitod az a b c d e fájlokat daemon tools-al. Akkor menni fog valszeg. Még nekem sincs meg de ma telepítem fel! 😊
Remélem sikerül majd! 😊

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

xy21
Amit beraktál linket hogy lelehet szedni a THAW-ot ez az 5cd-s??Vagy DVD-s mert elég kevés fájl van fenn!

Barni
nyomod hogy másszon a falra aztán azt a gombot tartsad nyomva de nyomd meg még hozzá egy pillanatra a lefelét és az ugrást, de azt hogy másszon azt nyomd tovább

Avanti Italia!

Fido4life
Épp az ellenkezõje ! Kevesebb ruha van benne, mint bármelyik TH-ban !

Eisenhower
új ruhákat? kezdem sejteni miért van ez a rózsaszín style ebben a játékban. még a végén kiderül hogy ez egy barbie öltöztetõ játék némi deszkázással karöltve <#idiota><#banplz>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Balumann
áá így nem jó hogy egyszerre írunk 😄

Balumann
Én meg az #1825-ben válaszoltam mielõtt még segítettél volna észrevenni hogy írtál 😄
Csak fontosabb volt az elõzõket leírni 😄

Fido4life
Hoppá..<#vigyor3><#wow3> Akkor nézd meg !

Fido4life
Amúgy Balu ha nem vetted észre a #1813-est neked írtam...

Balumann
nem néztem ruhákat, karaktert írt ki hogy nyertem de én saját karival mek :/

Balumann
ja és nem kell megvárni míg felér, akárhol meglehet nyomni, akár egy nagyobb lépcsõ magasságról is meglehet csinálni, épp hogy elkezd futni a falon

Fido4life
Jaja, ezen én is csodálkoztam !<#wow1>

Balumann
sokkal egyszerübb mint gondolod 😄

Balumann
BMX-nél a nose manual úgy van hogy ugrrasz egyet és megnyomod 2x az elõrét. Pivot meg valamelyik gomb, msot így nem tudom :/
A fal futás s utána szaltó, vagy másn éven wallflip -ben meg az a trükk hogy a revert gomb amivel fut azt nem szabad elengedni mikor megnyomod az ugrás (ollie) + hátrát. Vigyázni kell hogy 2 gombbal fut a falon, de a wallflip csak egyikkel mûködik

Balumann
?

Ramore
tehát amikor felér a falon, akkor egyszerre három gombot kell nyomva tartani, de csak egy pillanatra?
Thadius
én nyomtam mint ökör aztán csak felment😄D
de asszem nem kell a végéig felnyomni csak hogy leessen az az izé a tetõröl mondjuk rohattul nem értettem hogy ott mivan😛P

sk8 4 fun

Barni
én még nem viszont ha Te már ott tartasz elárulhatnád hogy kell megcsinálni amit az #1812-ben kérdeztem

Avanti Italia!

Thadius
santa monicaban jár már valaki?
azt a küldit hogy kell megcsináláni amikor az a tag felmegy a színház tetejére és azt mondja hogy menjek fel úgy hogy nem lépek a színház mellé???😄

sk8 4 fun

akkora*
mindenkinek szuperul megy 😄 nincs ennek akkor gépigénye 😄
Fido4life
És szereztél új ruhákat ? A karakter készitésnél ?

Barni
a nose manual pivot 3x az nekem sem megy szóval ha valaki tud pls segítsen, a hátraszaltó a francia faszinál egyszerû, de mire rájöttem... nyomd a felfelé futást a falon és ne engedd el mikor nyomod az ugrást és a lefelét (ezeket csak egy pillanatra kell)

ja meg mégegy amit kérdeznék, van egy olyan rész amikor egyhelyben fut a tag a deszkán és megy fel egy kék csík, de a felénél sosem tudom tovább felvinni, hogy kell? (beverly hillsnél)

Avanti Italia!

Ramore
Tudna valaki segíteni? Továbbra sem megy az a hátraszaltó a francia, bmx-nél pedig a nose manual pivot trükk 3x
Geeryy

"De egyenlõre a pályákon"

Eskuszom nem azert neztem be h leugassalak es en legyek a nagy kemeny csak zavarja a szemem.
Tehat:
EgyeNlõre vagjuk pl a tortat.
Egyelõre nem tudom mit fogok csinalni nyaron.

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

de hgy kell a nvidia-t kikapcsolni?????????
Halfer
furcsa. nekem szuperul megy a játék egyszer sem akad be full grafon. vga-m: msi 6600gt

Fido4life
Nah, aki még nem töltötte le torrentrõl annak itt van fájlonként: http://games.katz.ws/d/171155

???
és hogy kell ki kapcsolni a Nvidiat
ujfal
Nos elindítottam ki kellet kapcsolnom az Nvidia-t asztán elindult jó grafi jó játék akadásmentesen csak xar az irányítás be kell álítanom 😄

Balumann
ja és végigvittem a story-t (+ skate ranch küldiket is megcsináltam utána), classicot is végigvittem. De egyenlõre a pályákon kívéve semmit nem nyertem, semmi trükköt, semmi más 😞

Balumann
állíts át valami graffot, próbáld meg úgy...

quack
nekem mosmá szinte óránként fogja magát és meghal de úgy h restartolni kell...
vác dö problem? (1.01 pecs fenvan)

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

quack
az töltés nem? ^^

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Balumann
És egyébként meg félig igaz hogy 1 nagy város van, félig nem.
Vannak a pályarészek és akkor egy ilyen folyosokon, vagy különbözõ féleképpen kell átmenni a másik pályarészre, ahol úgy 3-4 másodpercre megakad 2-3x.
Classicba is más pályák vannak, ott csak ilyen pályarészek vannak csak

Balumann
aki a THUG 2-t nem játszotta végig teljesen, vagy nem játszott neten se, annak nagyon nehéz ez a játék, sõt ha valaki végigviszi olyan aki nem játszott sokat a THUG 2-vel akkor elismerésem.

Balumann
Néha beakad de annyira nem vészes, THUG 2-nél jobban megy...
Másrészt a graffal elkell játszadozni hogy mennyen, nekem akkor megy a legjobban ha 1024x768 maxon van... Egyébként tûrhetõ