5823
-
#2637 megtaláltam Camera controls de ne ilyen név alá tedd alig találtam meg
-
#2636 Hehe a faq ba sincs benne:D -
#2635 sztem változtasd át GYIK -ra Gyakranismételt kérdések -
#2634 menny má a ... :D:D -
#2633 FAQ :D -
#2632 tailwhip-et(bmx) hogy megcsinálni.Mielőtt beírkánátok hogy használd a keresőt meg minden használtam ott írt valami balu de nem jutottam többre -
#2631 Adobe Photoshop CS2 (asszem legalábbis a legújabb) :D -
#2630 nincs linkem, egyébként a legújabb Adobe van meg -
#2629 jah de lehet hogy a THAW motorját használják és csak új pályákat meg skineket meg iyleneket ujítanak fel.
Azt azért elkell ismerni hogy a THAW és a THUG 2 között eszméletlen sok változás van a mozgásokban és trükkökben. És ezerszer látványosabbak a trükkök meg hihetőbbek a mozgások. Remélem THAW motorral csinálják a DownhillJam-et is.
Egyébként egy játékot akkor se készítenek el hamar ha egy butítottat akarnak is csinálni, hiszen egy meglévő motorral csinálják mindig a játékokat. Egy újat kifejleszteni hogy egy butítottat csináljanak az nagyon sok idő lenne és nem érné meg. Úgyhogy szerintem a THAW motorral fogják csinálni, még ha sok újítás nem is lesz benne. (azt meg gondolom hogy nem fognak egy thps 1-es motorra visszatérni, nem erre gondolták hogy kicsiknek csinálják remélem ^^) -
#2628 balu meik adobe pohtoshoppal csináltad pontos nevetplz ha tudsz linket is :D kösszi -
#2627 Ajaj, nem véletlen hogy ilyen hamar jön.. -
LPandN #2626 -"Tony Hawk´s Downhill Jam
Kiadó: Activision, Fejlesztő: Neversoft
Platform: PC, Típus: Sport, Gördeszka
Újabb gördeszkás őrület, mely Tony Hawk nevét viseli, és melyben ezúttal a fiatalabb korosztály van a középpontban."
Ezt a gamekapocs írta, de még több játékos magyar lap írt róla...
-Sokkal jobb ez a fejléc a régi nekem nem tetszett de ez igen.
-Grat Balu az új rekhez.
-
#2625 LA tényleg a rap főváros kiszen Chad Muska is ott lakik -
#2624 Jaj de ideges vagyok... A haverommal THPS 3-aztunk és elgondolkodtam: milyen jogon csinálták THAW-ot, Punkosra ? Főleg hogy L.A.-ben járunk ami köztudottan a rap fővárosa.. (bár ahogy az kinéz ott, inkább jobb is..) Mér nem lehetett, úgy csinálni mint a régi részeket: kommersz rockot, és rappet berakni ??? MEg a ruhánál is.. Na mind1, ezek után minimum hogy a Downhill Jam-ben, csak Hip Hop cuccok lesznek.. (mielött valaki félre értené.. Nekem nem a Rock-al van bajom, hanem ezzzel az igzságtalansággal :)) Na és akkor még a SoundTrack-ről nem is beszéltem..) -
#2623 holnaptól igen, de most beteg voltam. -
#2622 Maaan.. Mészbte egyáltalán suliba ? -
#2621 grat -
#2620 na mostmeg elszartam 49 millt :((( -
-
#2618 próbáld torrentről :P -
#2617 Na jó.. Csak a Rapidsharéről 28 nap mire lejön ! -
#2616 Akinek nincs fenn az kap egy hetet hogy letöltse a csoportképig -
#2615 Majd még lehet csinálok egy jobbat. Viszont mit szolnátok ha majd feljönnétek netre és csinálnánk egy csoportképen 8-an és azt is beraknánk ide felülre? :D -
#2614 Az előző nagyon összevolt csapva, legalábbis nekem nem tetszett, hogy kockákban vannak a képek, és a fórum szó is vágdosva van.. ez már sokkal profibb ,-) -
#2613 nekem az előző jobban tetszett, ez nagyon üres
40milkot elbukni :O fu gec dobtam volna ablakon kifele a technikat :| -
#2612 Sztem nagyon jól lett.. -
#2611 én csináltam, csak most annyi különbséggel hogy már valamennyire tudom használni az Adobe Photosopot :D -
#2610 á most látom kira -
#2609 jah oké nem olvastam vissza ^^ -
#2608 vááá :D királly
ki csinálta? -
Gary #2607 Nyomj egy frissítést (lap újratöltése) a böngésződben! :D -
#2606 amúgy milyen új bannerről van szó? :D -
Gary #2605 Én arra gondolok, hogy sz@rrá lesz butítva. Lesz a 4 irány és egy funkciógomb, ami nek a használata mindenhol mást eredményez. Pl.: simán megnyomva ugrik, korlát, szegély mellett megnyomva/nyomvatartva slide-ol.
De, bár tévednék! :) -
#2604 höhö :D -
#2603 Úramatyám! Nekem ennyi összesen nem sikerül! XDDD -
#2602 De miaz hogy gyerekeknek????
Ezt nem értem:(
10 éveseknek lessz a game és micimackóval lehet zúzni a mézescsuporflippet:D:D -
-
#2600 tényleg thug for kids -
#2599 ja és a 4 az for rrá változik szal úgy lessz gyerekeknek:D -
#2598 gamespy hírben van
"This special extension of the Tony Hawk's Pro Skater franchise is aimed at younger skate fans, a "THUG 4 Kids", if you will."
Nem értem teljesen, de valami olyasmi hogy:
Ezt a speciális kiadást a Tony hawk proskater a fiatal deszkás fanoknak, "thug 4 gyerekeknek (gondolom játékosoknak) célozzák. (jobban nem tom lefordítani :S)