Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Italia!
Avanti Italia!
Ami a trükk, hogy megfordulsz, csinálsz ott egy ugrást a felugron mögötted, és utána gyorsab leszel és utána áttudja ugrani a lépcsõt
Avanti Italia!
a munkás faszinál ott mit kell csinálni?
Avanti Italia!
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Akinek még nincsen meg és le akarja szdni az a www.gameland.89.hu-ról szedje le csak egy SMS és 3 napig tölthetsz. Ha leszedted akkor mindegyiknél kicsomagolod és megnyitod az a b c d e fájlokat daemon tools-al. Akkor menni fog valszeg. Még nekem sincs meg de ma telepítem fel! 😊
Remélem sikerül majd! 😊
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Avanti Italia!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Csak fontosabb volt az elõzõket leírni 😄
A fal futás s utána szaltó, vagy másn éven wallflip -ben meg az a trükk hogy a revert gomb amivel fut azt nem szabad elengedni mikor megnyomod az ugrás (ollie) + hátrát. Vigyázni kell hogy 2 gombbal fut a falon, de a wallflip csak egyikkel mûködik
de asszem nem kell a végéig felnyomni csak hogy leessen az az izé a tetõröl mondjuk rohattul nem értettem hogy ott mivan😛P
sk8 4 fun
Avanti Italia!
azt a küldit hogy kell megcsináláni amikor az a tag felmegy a színház tetejére és azt mondja hogy menjek fel úgy hogy nem lépek a színház mellé???😄
sk8 4 fun
ja meg mégegy amit kérdeznék, van egy olyan rész amikor egyhelyben fut a tag a deszkán és megy fel egy kék csík, de a felénél sosem tudom tovább felvinni, hogy kell? (beverly hillsnél)
Avanti Italia!
"De egyenlõre a pályákon"
Eskuszom nem azert neztem be h leugassalak es en legyek a nagy kemeny csak zavarja a szemem.
Tehat:
EgyeNlõre vagjuk pl a tortat.
Egyelõre nem tudom mit fogok csinalni nyaron.
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
vác dö problem? (1.01 pecs fenvan)
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Vannak a pályarészek és akkor egy ilyen folyosokon, vagy különbözõ féleképpen kell átmenni a másik pályarészre, ahol úgy 3-4 másodpercre megakad 2-3x.
Classicba is más pályák vannak, ott csak ilyen pályarészek vannak csak