Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ami securom 7-es
de azokat meg úgyis feltörik
sztem érdemes várni a törésekre

Alaplap: ASUS A8N-E CPU: AMD64 X2 E6 3800+ @10*258(1.3V) VGA: Asus X1950 Pro 2*1Gb DDR 400@430

xy21
Ez a curerom más játékoknál is mûködik???

Eisenhower
::
Tony.Hawks.American.Wasteland-RELOADED released 47m 23s ago
❤️195Mb in 226F>
it.doesnt.work.for.everyone.and.is.forbidden

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

gamerman01
Mi a faxért lenne NUKE verzió????
Securom 7 feltörve a RELOADED által. Semmi különleges nincs benne!

Ramore
képet nem tudok berakni, a trükk neve nose manual pivots, amit 3x kell bemutatni. Anyit tudtam kideríteni, hogy playstation2-esen így kell megcsinálni: Manual and then pivot three times by pressing R2

én hiába nyomkodom az r2-est, sõt bármelyik gombot 3x, sehol semmi pivots 😞
Balumann
a legkönnyebb részén túlvagy 😄

FRe4k
Kösz Balumann a segítséget !!!
Összejött <#taps>

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Balumann
rakj be képet mit ír, meg hogy, mert így nem ugrik be a pivot. De azt tom hogy megkellett csinálnom valahogy

Ramore
a manual pivot bmx trükkre nem emlékszel véletlenül?
Ramore
köszi, nálad a pont! 😊 mi a francért nem a feladatot mutatja vajon???
Eisenhower
bassza meg NUKE 😞

Balumann
nem hiszem hogy van esélyed végigvinni a játékot, mert elõbb az elõzõ részt kéne végigvinni mert ez sokkal nehezebb, és még jönnek újabb dolgok is mint a THUG 2-be. Kizártnak tartom hogy végigviszed. Egyébként az egyik gomb amivel revertezni lehet a spin transfer gomb, a másik meg a Switch (rotate right). Felugratsz az ilyen ugratónál amivel szembe kirak, és leérkezéskor megnyomdo az egyiket és így úgy érkezik le hogy megpörgeti a deszkát, és utána lehet manuallal tovább menni komboba.

Thadius
király lett trial<#crazya>

sk8 4 fun

Fido4life
Az R2-vel !<#vigyor><#mf2> Nézd meg az Optionsban, ott tuti megvan melyik gomb az, és amikor egy félcsõnél épp földetérnél, nyomd meg azt a gombot...

Eisenhower
2006-03-01 PC Game ISOs Tony Hawks American Wasteland (c) Activision RELOADED 226x15 MB<#vigyor1>

FRe4k
Üdv!
Valaki elmondhatbá azt,hogy hogyan tudom megcsinálni a revertet?
Az elején akadtam el a punk csávónál!
Köszi

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

Balumann
mármint ha meglesz nekem is akokr berakom majd

Balumann
ah már ez is van 😛 ha lesz crack berakom a FAQ-ba

Balumann
próbálj másik videokártya drivert <#szomoru1> ha nem megy akkor sajnos nem tom, várj hátha kijön majd patch amiben kijavítanak pár szar ilyen konzolos átirat miatti hibát, pl. akadások, meg chat...

Sil3nt
Tony Hawks American Wasteland (c) Activision RELOADED

csak kijött..eztmár letöltöm

Csak nekem van olyan problémám hogy csak a mineapolis-i pálya jön be? A többi az tölés aztán fehér lesz a képernyõ azt kilép egy hibaüzenethez! Valaki segítsen pls!

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

SzakYy
nem rossz!! 😛

erx13
kössz megprobállom

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Balumann
mind1ik egyik revert gomb segítségével kell. Megnyomod az egyik revert gombot és hátrafelét akkor csinál teljes szaltót és még meleltte oldalra nyillal fordulni 180-at (flare a trükk neve asszem így.) A tyre trap ami utána jön az meg szintén egy másik revert, nem ugyan az amelyikkel az elõbbi, azt megkell nyomni és kicsit az elõrét vagy a hátrát is és akkor megáll az ugrató szélén 1 keréken, az a tyre trap

egy kis Stuff

én csináltam a vidit 😄

nézzéééétek 😄
erx13
bocs hogy hüjeségekkel zaklatlak titeket de már szét ba**a az ideg az agyamat nem tom megcsinálni még a BMX esnél a flippet nem értem mijen gombal kell meg amikor van a francia csávos nem a wall flippel kapcsolatos hanem egy másik emberkénél ojat kellne csinálni, hogy azon a poznán forogni talán a reverst meg valamejik forgásgombot kell nyomni de nekem az istennek se akar sikerülni, megmondanátok légyszi hogy ti hogy csináltátok meg?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Atti12
ott nem azt kell csinálni mint a faszi azt hiszem hanem csak simán megnyomod 2x az ugrást egyhelybe és csinál egy szaltót 😊

Balumann
teljesen egyetértek, a legkönnyebb feladatokon kell a legtöbbet szórakozni. De sztem ha világosan kiírni mindent meg mutatna mit kell csinálni mint az eddigi TH-s játékokba akkor meg túl könnyü lenne 😄

Ramore
teljes mértékig egyet értek veled! szomorú!
Halfer
nekem is ez a baj a játékkal hogy nem írja ki rendesen. ezért nem is játszom vele sokat mert csak felhúzom magam. a régi részek pedig olyan jóóóól mentek. kár érte! már csak kis délutáni deszkázós/bringázós szórakozás miatt játszom vele 😉 pedig hangulatra is bejött.

Ramore
kezd elegem lenni a játékból, miért nem tudja kiírni normálisan, hogy milyen gombokkal lehet megcsinálni az adott feladatot. el tudnék érni x százezer pontot, hiszen nem ma kezdtem a TH játékokkal játszani, de ehelyett, itt szenvedek, ilyen ócska trükkök kivitelezésével, amik nem is nehezek, csak nincs elég információ róluk.
asfa
nem vesztetek sokat!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Thadius
ja én se látaamm😞

sk8 4 fun

Balumann
de mindig kitöröltetitek mielõtt én eltudnám olvasni -.- így nem látom milyen ideióta 😄

Csuhai G
LoL! X-DD

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

asfa
mindehova beirkálsz valami hülyeséget?

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Ramore
a manual pivot trükköt ps2-esen így kell megcsinálni: Manual and then pivot three times by pressing R2.
Most megy a játék csak az amikor a pályát betölti akkor fehér képernyõ van és aztán lefagy. Kell a CureCom mellé az a Securom Loader is?

Ramore
ez lenne a feladat: Jump and press jump while in the air to back tuck.

azt persze nem írja, hogy közben más gombot is kell-e nyomni, vagy nyomva tartani
Ramore
Köszi mindenkinek a segítséget, a wallflip végre megy, ellenben ugyanannál a francia fickónál újfent elakadtam, amikor a fal elõtti kötélrõl kellene átugrani a másik falra, és onnan vissza. A kiírás szerint a 0 és a 0 gombot kell nyomni, de arra csak simán átugrik. 😞
Kössz! Mostmár megy nagyon jó!!!
ÁÁÁÁ!<#vigyor>

quack
ha megcsináltad tony alva küldijeit akkor visszaküld a hálivudba ahol mekkel venni ezt a cuccot (150 dolcsi) h megijesszél vele egy tagot <#idiota>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Csuhai G
lépj ki a CureRomból. Aztán menj be oda ahova telepítetted a játékot (alap: C/Program Files/Aspyr Media INC) és itt valahol az Aspy Media INC szók között lesz egy kis vesszõ! Azt töröl ki onnét, hogy pont ugyanilyen legyen: Aspyr Media Inc ! Aztán léppj vissza a CureRomba és már tovább tudsz haladni!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

CureROM-nál most csinálom azt ami az FAQ-ba van és azt írja hogy 'Inc\THAW\Game\THAW.exe, 0' is not valid integer value.

Azok mik?<#idiota>
Én csak beraktam a Daemon Tools-ba azt jóvan! <#idiota>

Csuhai G
használtad a CureRomot? Vagy a Securom Loadert? Ha igen akkor nemtudom, ha pedig nemm, akkor F.A.Q.!!

Nekem azt írja ki amikor már feltelapítettem hogy Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software. De ha Daemon Tools-t kikapcsolom akkor nem megy a játék mert CD-t azzal kell aktiválni! Valaki segítsen gyorsan!!!<#help>

ujfal
Zoli 45 ha az óra mellet ott van akkor jobb klik és kikapcs <#whatever>

Barni
jujj, hát ez nem direkt volt, bocsánat

Avanti Italia!

Barni
értem köszi, és azt az ufó ruhát honnan szerezted? másik tagnál hülye ruhában kell megjelenni, gondolom ez lehet az 😊

Avanti Italia!