Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Barni
most vagyok ott hogy végig kell manualozni 24 zászló között, hát befeszülök rajta 😊
majd inkább holnap úgyvélem 😄

Avanti Italia!

Balumann
Nekem ettõl a drivertõl teljesen eltûnt az akadás, és nincs is egy olyan jó gépem 😛
ÚGyhogy akinek akad a gém az mindenképp tegye fel

Balumann
de már nem elöször érted félre, és hülyeségeket írsz 😛
mind1 megbocsájtjuk

erx13
de itt irtak ojan hogy el se indul neki a játék azt hittem itt is az a probléma, félreértettem a dolgot elnézést kérek

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Balumann
crack már kora délután óta bennevan a FAQ-ban, de semmit nem változtat a játékon
-peccs a multis homie listában javít csak, semmi mást
-a játékot itt írták hogy a konzol átirat miatt az olan gépeken is beszaggat kegyetlenül (hiba) ha visszaolvasol itt is találsz, amelyik gépen a legújabb játék is megy maxon. Ezért írták ott is ezt a drivert mert ez megoldja azt a problémát. Ha neked jól emgy akkor örülj 😄 de ne írj ilyen tanácsokat amiket már ezerszer kitárgyaltunk!

erx13
használj cracket, már van legalábbis asszem azt láttam tegnap bithumenen amugy nekem a játék megy gond nélkül még egyszer sem akadt meg egy csöppet se... és nincs fenn az 1.01 es peccs

Lát6óan gyorsabb a játék de még mindig nem müxik.
És azt jól csinálom hogy úgy indítom el a játékot hogy hogy Anti SecuROM.exe-be megnyitom THAW.exe-t és kész?

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

Balumann
nem, csak indítsd el a játékot és zéd meg hogy jólett-e, alapdrivert is frissített elvileg, nem kell azzal szórakozni

Újraindítottam és most mit kell csinálni? Van az Profile Changer és azzal mit csináljak?

Balumann
ez az izé még kiad egy hülyeséget hogy adjunk meg valamilyen helyet azt csak zárjátok be. A végén kér egy újraindítást akkor jó

Balumann
aki konzolon netezik, azok tudtak neten bmx-ezni, itt valamiért hiányzik neten a chat meg a BMX meg a mikrofon a játékból. Valószínü patch formájában meg lesz oldva.

SzakYy
asszem nem

Neten lehet BMX-ezni?

Balumann
ja sztem ez csak Ati kártyákhoz jó

Balumann
http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/dna/DNA_ATi_4.5.6.1-32x-%5BGuru3D.com%5D.exe

Balumann
aztakurva olvastam külföldi forumot, www.fuq-thps.com asszem
és írtak egy olyan driver kiegészítõt, amivel jobb. Kipróbáltam, és csepp akadás nélkül megy a story szinte.
http://194.71.11.70/pub/games/PC/guru3d/dna/DNA_ATi_4.5.6.1-32x-%5BGuru3D.com%5D.exe
Nem tudom mi ez, ha valaki tud róla valamit írja meg, mert én letöltöttem, felraktam, és valamit letörölt rendesen meg újraindítta a gépet, a lényeg hogy jobb de jobb vólna tudni mi ez 😄
valami kiegészítõ sztem
Próbáljátok ki ti is, ha jó akkor berakom a FAQ-ba
Te is próbáld LPanD lehet neked is segít

SzakYy
de ha leírod százszor akkor se fog menni!!<#szomoru1>

CSak az idegesít nagyon hogy nektek meg megy és csak nekem nem!

Ramore
nose manual pivot

Tudja valaki, hogy melyik gomb a change stance? Illetve mire jó még, hátha úgy könnyebben megtalálom.
Balumann
egyébként jó game, csak hibásan lett egy kicsit átírva, amit remélem kijavítanak

Balumann
mert ez a játék egy szar konzol átirat és sok mindenkinél hibázik. Várj patchet, hátha kijavítják

A fenéba már azzal hogy csak az a hülye Mineapolis-i pálya megy!!! Elegem van!!! A többi mér nem müxik és mér fagy le???<#boxer><#violent><#violent><#violent><#falbav>

erx13
amugy most meg megint gondban vagyok mert a feeble grindet szintén csak nem tudom a biciglivel megcsinálni az mondja hogy ugorjak egyet dõljek félig hátra és ugy ugorjak rá de nekm akkor mindig icepick grindet csinál...

erx13
ok akkor a moderátor dobja ki azt a bejegyzést 😄
és rájöttem a pivotra is az meg nose manual és hozzá nyomjuk a change stance gombot 😄 na ez már biztos jo utánnanéztem a gombjaimnak 😄

Balumann
inkább ne írtad volna be 😄
revert gomb + slide a natas spin

erx13
ok natas spin meg van már rájöttem azért beirom gyengébb elméjûeknek(mint jomagam, nem áll szándékomban senkit sértegetni) hogy asszem ugy kell mintha sladelni akarnánk rajta csak nyomjuk hozzá még a kamera forgatását...

erx13
gondolom ez nem nekem szolt 😄

Balumann
felírod a THAW\game mappában a THAW.exe -t...

erx13
jah meg légyszi a nose manual pivotra is mert én már végigzongoráztam az egész billentyûzetet nose manualba de nem reagáll semmire

erx13
hali, natas spin re mondana valaki valami megoldást mert nem igazán sikerül.... elõre is kössz

Letölti meg minden csak épp az a gond hogy mit kell vele csinálni? Amikor a kicsomagolt THAW.exére rámegyek akkor piroskörbenikszes jó hosszú hibaüzi foglalja a látókörömet!

Balumann
mostmár jó de gamecopyword-ös linkrõl is lelehet tölteni. na midn1 mostmár jó

Balumann
mindjárt megoldom...

Balumann
faszom kivan ebbe a rohadt word-be hogy nem lehet normálisan egy egyszerü oldalt csinálni, és átkel lneveznie ezeket a hülye linkeket elegem van már.
Visszafogok térni a Macromediara html-ben :@ ez kurva szar

Magnumrolcsi
404!!

JA és az mit jelent hogy próbálj másik videokártya drivert? Azt hogy?

Csak nem akar müxeni a letöltés! <#szomoru1>

Balumann
szaladj oda a helikopterhez, térképen mutatja pirossal

Barni
na megcsináltam viszont a kövit már tényleg nem vágom hogy csináljam meg fél perc alatt

Avanti Italia!

Balumann
megtaláltam 😛

Balumann
CRACK a FAQ-ban van

Balumann
nem is kell a tetején asszem, csak mind3-on slideolni egy kis ideig

Barni
innen helybõl indultál neki? basszus nekem valahogy nem megy a tetején mindig visszacsúszik

Avanti Italia!

Balumann
simán ellehet érni, próbákozni kell, nekem 3.-jára sikerült elérni

Balumann
eléred a 3.-at is

Barni
Hello!
Ezt hogy kell megcsinálni? azt vágom hogy a három csapon kell kombóban slideolni de hogy tudok felgyorsulni eléggé? a másodikat még elérem de a harmadikat már nem. Help me hogy kell!

Avanti Italia!

Balumann
Ha valahonnan majd lelehet akkor majd innen a fenti FAQ-ból is

Magnumrolcsi
A cracket honnan lehet letõlteni mert már láttam, hogy van!?

gamerman01
EZT HONNAN MÁSOLTAD???? AZ NFORCE-on NINCS KINT HOGY NUKED!!! MEG SEHOL NEM LÁTTAM!!!
ÍRD MÁR LE HOGY HONNAN VESZED EZT?

Prince of Máté
öcsém ,nektek már megvan?😄DMegjelent már a boltokban mert netrõl nekem hosszú lenne letölteni😛 Küldjetek már róla egy videót plz😊