Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tmacy
a rarok kell kinyitogatni vagy za eredetileg a cd-ken lévõ nemtommilyen file-okat?

Eisenhower

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Tudna nekem segíteni valaki?Letöltöttem a Tony Hawks American Wasteland játékot és az egyes cd-ben lévõ file az BWI,BWA,BWT és ezeket nem tudom megnyitni a daemon tools-ban.Hol kéne ezt megnyitni?Írjatok légyszives!Köszi elõre is!!!!
Vinsanity15
HI!Valaki ha kipróbálta nvidiára az omega drivert amit Balu linkelt akkor megmondhatná hogy mûködött e!elõre is THX

Vinsanity is back!!

maffioso
ésnem kell használd de vcan egy kérdésem a zöldtetõt beverlyben hogykell leszedni csak a csapkodom mint egy vadbarom az ugrást moccer van?meg mégegy kérdés😄 mikor feljutottam a szinház tetejére akkor utána belekell mennyek de hogyan?mert rohattnehéz ugyhogy sehova nem érhetek

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
igen elég

Tmacy
és még egy kérdésem lenne,ha leszedtem a crack-et akkor ezt a crerom-ot meg securom-ot nemis kell hazsnálnom? csak felinstallálom és a crack file-t bemásolom a játék mappába?bocs a hülye kérdésekért,de nemvagyok egy nagy PCmészter

Tmacy
én a torrentspy.com-rólk szedtem,de remélem ugyanoylan file-okból áll,meg uyganugy kell felinstallálni,mert ha nem akkor baj van

maffioso
namost mivan?mert az nem a benzin kut és tetõsem kanyarszik felé pedig van de nem arra és vanmég mikor a ranch-hez szerzek zöldtetõt és az ugrást kell rugni izombol gyorsan hogy felhuzza magát a kötélen de nem megy csak egyszer másoccora nem vki vmit?

Balumann
és köszi 😛

Balumann
mininova-ról töltöttem a játékot, a patch segít a multiban a homie listán javít valamit asszem, nem kötelezõ. Crack-et szedd le, más nem kell

Tmacy
ti a TorrentSpy-ról töltöttétek le?
és hogy a patch-t és a "segédprogramokat" mindenképpen lekell tölteni?
elõre is köszi,és sokat segitettél a FAQ-al!<#worship><#eljen>

Balumann
vagy nvidiasok

Balumann
Ezt találtam Nvidia-khoz mint omegadriver, ezzel próbálják a geforce-sek

Balumann
:S

SzakYy
ja és nvidia driverokat

SzakYy
Feltettem egy DNA drivert és semmi változás nemvolt. Az elõbb feltettem egy Omegadrivert és ezzel már elsem indult a THAW. <#violent><#shakehead>

SzakYy
ott nincs benzinkút 😄 de tényleg oldalt kell a csövön csúszni ami a tetõ felé kanyarodik

Balumann
az nem egy benzinkút? :/ Mondjuk lehet hogy másra gondolok
Mindenesetre azt tudom hogy volt egy ilyen, ahol bevolt bolyázva a földön körülötte, de ott egyértelmü merre kell meni. Oldalra felugratsz, és ott feldob egy ilyen felsõ vezetékre ott, és utána ott elkanyarodik egy lámpára és a lámpa feldob annak a tetejére. NEm nehéz észrevenni

Én most egy hétig nem leszek sziasztok!

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

SzakYy
már megcsináltam de nem nagyon emléxek rá :S

maffioso
egy egész missziorol?probálok majd de ugyképzeld el h rigyás képû ott mongya hogy errõl a virágcuccrol arra csussz át ésvanrá 30mp-d aztán felmászik a theatre tetejére és oda kel feljutni földérintés nélkül ami rohatt nehéz(nek tûnik) majd rakokbe képet is ha ugy könnyebb

SzakYy
talán képet róla

maffioso
HÁÁÁÁÁÁÁÁÁJ!!!!Figy! Santamonicaban amikor a tony alvat kell keresni akkor a csávoka ugráltat without touching the floor szal neérjek földhez és mikor átugrottam a virágágyásbol a másikra akkor utána a szinház tetejére akarmenni naoda énnemtok vki segitene hogyjussakeloda?

SzakYy
nvidia-hoz az omegadriver vagy a dna driver a jobb??<#nemtudom>

xy21
HÉTFÕN MEGLESSZ A GAME!!!<#taps><#taps><#taps>

Balumann
áhá, kezdem érteni. Jó lett volna ezt elõbb tudni, és nem szenvedni ezekkel a szar alapdriverekkel -.-

xy21
Na mind1 azér kössz!Már megvan a cd*****átíró!Ja és mingyárt ujraregelek és volt büntetõ pont nincs büntetõpont

Balumann
a beállításba a spin transfer és a switch rotate right gomb a revert ha megnézed. Leérkezéskor akkor csinál egy ilyne fordulatot a deszkán.

mi az a revert gomb?

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Eisenhower
ezek a driverek pont azért vannak hogy szinte az utolsó fps-t is kifacsarják a kártyából. ugy van megcsinálva hogy mindíg a legoptimálisabban fussanak a gémek. az omegadriver is egy módosítós tam- csinál nvidiára is ati-ra is 😊 ugyanugy a DNA is. ugynevezett optimalizált driver, kb mintha kapnál egy fadarabot, õk meg a fadarabból faragnak egy szobrot^^ hogy a legjobb legszebb legyen 😊

Balumann
az egyik revert gombot és hátrafelé gombbot megnyomod, illetve tartod szaltózik, + még kanyarodni is kell az oldalrával. tehát 180 fordulat + szaltó a flare

Balumann
de ez hogy optimalizálja, beállítja rendesen hogy jó legyen a játék, amit a catalist nem bírt? az omega driver az mi, vagy ezek mire jók? :S
Mert nekem amik fennvoltam normál driverek azok elég gyengék voltak ha ettõl a DNA-tól 3x jobban megy a játék

Hogy kell megcsinálni a Flar-t?itt egy kép😞Igazából azt az L betûvel jelölt íét n em értem...

Balumann
rakj be képet mert így nem ugrik be, de elvileg kiírja a feladatot. Vagy ha BMX akkor nem biztos hogy eszembe jut, utáltam a BMX-et, csak így megcsináltam azt kész

Balumann
nem érek rá sajna ezel foglalkozni, a CD kulcsot átlehet írni a regisztryben, ez viszont nem warez forum így ha ilyen türelmetlenül ilyeneket kérdezel sztem elõfordulhat hogy kapsz még 1 büntetõ pontokat. (ez addig lehetett warez forum amíg nem jött ki a crack meg nem töltötte le ezt aki akarta)

xy21
höö???Nem értelek!<#szomoru1>Lehet én vagyok a hülye de most mér küzdenék a bünttõpontokért???!!!Nem tom miért kaptam azt a kettõt?Most azér mer van kettõ azér küzdök???De mind1 nem érdekel más csak az hogy BALUMAN csináljon valamit az oldalával mer a cdkulcsátírót nem tom letölteni!!!

erx13
baluman elmondanád légyszi hogy kell feeble grindet csinálni?

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Eisenhower
te direkt a büntetõpontokért küzdesz vagy vmi nem stim? <#rolleyes><#fejvakaras><#lama>

xy21
BALUMAN!!!!!!!!Lécci az oldaladon csinálj már valamit hogy le tudjam tölteni a THUG2-höz a kulcsátírót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mer nem tudom!!!!Hallod???!!!!!

Eisenhower
optimalizált ati driver a DNA-tol. én mondjuk omega-t használok ^^ de annyira nem is érdekel a thaw már. majd ha a köcsögök kijavítják egy patch-el a hibájukat akkor majd visszatérek rá ^^

SzakYy
elõször 1 alap emberrel mész de majd rögtön megváltoztathatsz rajt szinte minent

Tegnap este kezdtem és kicsit rövidnek találtam a játék Classic részét, normál fokozatban...

A Story módban lehet indítani saját kreálmányú karaktert? Lehet, csak én voltam felületes és valahol be lehet tölteni azt is? Vagy muszály az elõre gyártott figurák közül választani?

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

gamerman01
Ez a driver "tuingolta" a videokarim, nem károsította ugye???
És mik azok a progik amit feltett?(pl.profile changer,themes changer,)
Ezek kellenek valamire???

SzakYy
én csak simán elmentem a zászlók között

Barni
letarolni? 😛

Avanti Italia!

Balumann
azokat letarolni kell 😛 nekem is csak 6.-jára sikerül :S