5823
-
#2797 sry újra linkelem őket :/
Wiezel - Oilrig 256 mill
Wiezel - Santa Monica - 300 mill
Wiezel - East LA 210 mill -
#2796 Többszáz miles videok
Wiezel - oilrig - 256 mill
Wiezel - Santa Monica 300 mill
210 mill East LA - Wiezel szintén :)
muhcrew.de.tt -n sok video van, nem csak ilyen százmiliósok, improvok meg styleosak is vannak -
#2795 nekem meg 71 ^^ -
#2794 amugy 74 mill a rekem ^^ -
#2793 upsz sry 19mill:
-
#2792 na pár kép :D
11 mill specialok nélkül downtownon:
és 19 mill east la n specialokkal ez nem nagy szám :D
http://i38.photobucket.com/albums/e121/ara1212/snap006g.jpg -
#2791 THX!!! -
#2790 http://sgupload.uw.hu/
Azért, mert az sg forum tisztogatok utálják ha ilyen ingyenes tárhelyre felrakják, aztán később mikor visszanézik csak egy üres ilyen hiba megjelenítéskor, vagy ilyen fehér kis bigyó jelenik meg a kép helyett.
Egyéként meg egy csomó hely van ahova lehet regisztrálni képfeltöltésért
Egyik legjobb a photobucket, én is ezt használom.
Egyébként ha itt töltünk fel képet, akkor is csak ilyen kisebb méretü, korlátozott méretü kéept lehet csak felrakni? -
#2789 Gondoltam de ebben nincs semmi vicces!!!
Hogy lehet ez a SG ennyire sz@r???Hogy nem engedi a Kepfeltoltes.hu-ról a képet felrakni???Idemeg csak ilyen vágott 20 Kbites kéepeket rahatok fel!!!
Szégyen!! -
#2788 Jaa ? Hát nem rosz, sőt, de én ezen röhögtem ----> #2784 -
#2787 Teccik???
BMX-ezni jobban szeretek a jatekban mint deszkázni:D -
#2786 -
#2785 Ez ITT asszem!!! -
#2784 Ez nem jó a Faszomat ebbe a köcsög SZAR SG fórumba!!!Mér nem lehet képfeltöltésről feltölteni képet??!!A faszomat verjem bele!!!
Na Várom a Büntetőpontokat!!!
És asszem itt a kép:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_04/HIGH2.JPG -
#2783 Itt a Kombóm -
#2782 vki nyomjon már videót egy ilyen százmilla feletti komboról :P pls :) -
LPandN #2781 Nekem 800 valahányezer. -
#2780 Most én próbálok BMX-el kombózni!!!
Kinek mennyi a legnagyobb BMX-es kombója??? -
#2779 de gondolom a levegöbe se csináltál sok trükköt :)
Azért special nélkül is simán meglehet 10 miliót csinálni thug 2-be is (sőt többet is). Csak amennyit lehet a levegöbe kell lenni és trükköket csinálni ott is ^^ -
#2778 Nagy szenvedéssel elértem a THUG 2 ben 930 ezer pontot..(deee Special nélkül) -
#2777 Hát de ha azokkal mész akkor végülis ugyan azt éred el mint billentyüzeten a nyilakkal, akkor nem tudsz finomabban kanyarodni meg stb :/ -
#2776 Hát, el kell mondanom: a haveromnak van Gamepadja, és messze nem olyan jó, és kézenfekvő, mint a PS2-es Joy. Ha nagyon akarsz, akkor jobbban megéri venni egy átalakítót (meg egy PS2 joyt persze) és akkor mehet a banzaj... -
#2775 nem nem ,vannak rajta rendes iránygombok meg az analog.namost az analoggal nemlehet rendesen trükközni mert PL a 360 flippet nemtod megcsinálni mert nehéz kitapintani hogy hol is van.Amugy ki mondta hogy én nem gamepaddal jáccok.azzal jáccok csak nyilakkal nem analoggal -
#2774 ja de hát akkor mi értelme a gamepadnak ha nem azt használod? :D
Sztem pont az a lényeg hogy azzal a karral könnyebben lehet kanyarodni meg forogni a levegőbe :/
Kéne nekem is egy gamepad :(( -
#2773 Nah ezt jól megaszondtamMár fáradt vok -
#2772 AZ ilyen gomb szerű kar és túl könnyen forog a kombókhoz -
Trialkid #2771 LOL 1.4 mill Base nél Minimum a 800 mp :D LOL -
#2770 az analóg az melyik? az az a kar amit így lehet mozgatni? -
#2769 Nekem így nagyon jó!És ha javasolhatom akkor ne analoggal jácc mert akkor a specialoknak tényleg lőttek! -
#2768 Gamepadom beállitása -
#2767 Ja jó akkor készítek egyet -
#2766 de azt kérte hogy aki gp-vel játszik, az rakjon be egy képet az irányítás beállításáról -
#2765 Dave9214 nek kellett nem? -
#2764 nekem meg nincs gamepadom :((( -
#2763 Én próbáltam gampaddal de nem teccik úgy:(
Én hozzászoktam a billentyűs nyilak+numerikus gombokhoz -
#2762 Sziasztok én GAMEPADDAL jáccok ha érdekel -
#2761 specialhoz 2 dolog kell. Fennkell legyen a special csík felül. Másrészt pedig 12 specialt lehet beállítani, és te állítod be hogy milyen kombok legyenek. Pl. egymás után gyorsan elöre + hátra + grab, vagy manualnál elöre + hátra + slide a földön. És azt a játékba kell beálíltanod, illetve story módba sajna nem lehet beállítani, azokat kell próbálni használni ami van. :S Nekem sose sikerült így komboba használni, ha írta hogy mit kell csinálni akkor benyomom simán, de hogyha így kombozok akkor a megszokott kombinációkat használom mindig. Úgy van beállítva jelenleg hogy van 3 manual spec, 2 slide spec, és a többi air vagy grab (levegőbe lévő) -
#2760 de az nem attól függ hanem hogy hogy van beállítva pl fel+le+grind és ami erre bevan ha bevan állítva akkor spec trükk -
Dave9214 #2759 én speciál shogysem tudok, 1 nap ha véletlen ecer sikerül, de akkoris ugyanazokat a gombokat nyomom mindt eddig! -
#2758 sztem senki nem játszik gamepaddal aki sürün jár ide, úgyhogy még írhatod egy hónapig amíg valaki válaszol gamepaddal kapcsolatban. Vagy pedig próbáld használni a keresőt vagy olvass vissza hogy ki kérdezett gamepaddal kapcsolatban és írj neki privátba. De szerintem jó az alap beállítás, lehet vele spec trickezni is ^^