5823

Tony Hawk Games (Story segítségek, FAQ, letöltések, képek, stb.):

Új honlap
Régi honlap
  • martin01
    csináltam egy szervert a címe:Hungary password nincs

ui.:MINDENKI JÖJJÖN SK8BOARD-OZNI!!!!!!!!!!!!
  • martin01
    egyébként vlaki csinált már multiplayer-szervert? mert akkor szívesen játszanék én is.
  • Prince of Máté
    ha felteszem a drivert azt írja ki h az alkalmazás inicalizálása nem megfelelő:(
  • elekat
    hahóó vki adjon már 1 helyes serial-t a THUG1-hez
    plííííííííz=(
  • martin01
    sztok!
    én azt a részt nem tom megcsinálni Beverly Hills-ben amikor walljump+natas spin.
  • Prince of Máté
    ja de ha felteszem azt írja ki h az alkalmazás inicalizálása nem megfelelő:(
  • Tomihori
    oké mind1 má megvan már rájöttem én is hogy mi a storyja a játéknak, már csak egy kérdésem van hogy nvidianál (geforce 6600)milyen drver van mint az atinál amit itt az előbb mondtatok hogy catalist omega...
  • elekat
    hello vki adjon már 1 helyes serial-t a THUG1-hez
    kattam 1 scomot csak nem jok=(
  • Prince of Máté
    THX Baluman! végre valaki válaszolt x)
  • Balumann
    a játék már gyengébb videokártyán is tud jól futni
    Ati catalist 6 -os verzió fölötti drivereivel nekem kegyetlenül akad, söt le is fagy. És még van 1-2 driver amit nem nagyon kedvel.
    Azt ajánlom hogy Catalyst 5.9 -es drivert szedd le és tedd fel, és az omega driver helyet meg a DNA-t ajánlom, mert nekem az jobban bejött.
  • Balumann
    pálya cím = pálya név
    És lehetőleg próbáld meg magadnak megcsinálni, max 1-2 órás próbálkozás után se sikerül valami, akkor kérdezz. Vagy ha már most nem bírod megcsinálni segítség nélkül akkor neked is csak azt tudom ajánlani hogy tölts le mentést és játsz neten, vagy nem tom :/
  • Balumann
    Az egész játék arról szól szinte hogy Skate Ranchet építsd, folyamatosan szedd hozzá a cuccokat. Történet miatt lesz egy kis kitérés erről, de akkor is hosszú ideig az a küldetés. Így elég nehéz emlékezni a részletekre hogy melyik izé után mi jött. Főleg hogy még lehet néhol váalsztani hogy melyiket csinálod.
    Adj pontos pálya címet, és mégjobban megkönnyítenéd a helyzetet ha képet raknál fel.
    Másrészt olyan nincs hogy azt mondja nyomd az 5-ös gombot, mert csak a trükk gomb betüjelét írja hogy mit kell nyomni. És olyan hogy 5 nincs, a FAQ-ba bennevan hogy mivel írja a gombokat, és olyankor mit kell nyomni.
    Dinófej egyébként hollywoodba van de akkor se tom mi a feladat így.
  • Tomihori
    :( valaki más esetleg???
  • xy21
    SRY nem tom
  • Tomihori
    de ha nem ott van szerinted az engem nem zavar csak a küldetésre emlékszel e???
  • Tomihori
    hát ott van mondom amikor a ranchot csinálják a félcső má megvan és utána ... má megvan a billiárd golyó a dinó fej a szobor abból a kertből... és még ez a tető kéne asszem boonenak hívják a csávót aki adj ezt a küldetést
  • Tomihori
    ja meg itt közbe nvidia geforce 6600 hoz milyen driver van mint ez a omega driver??? me itt olvastam lejjebb róla hogy akkor jobb lesz
  • xy21
    Szerintem az nem beverly hills!!!Mer ott nem emléxem ilyen küldetésre
  • Prince of Máté
    na felraktam az Omega Driver-t láthetóan jobb lett, de még egy kicsit mindig szaggat:( a gépem: Celeron 2 ghz 640 Mb RAM ATi RADEON 9800 Mi lehet a gond?
  • Tomihori
    beverly hills
  • xy21
    Melyik városban van a küldi???
  • Tomihori
    csáó elakadtam ott amikor a ranchre kell összeszedni a dologkat (pl billiárd golyó...) és most má össze szedtem mindent kivéve az egyik háznak a zöld "kupoláját" azt mondja hogy nyomogatni kell az 5-ös gombot meg vmi kötélről beszél... na itt a gond össze vissza nyomogatom az 5-öst és nem történik semmi néha feljeb megy az a kék csík, ja és egyszer sikerült egy kicsit megmozdítani a tetőt... de amiközbe az ott jön felém pirosan kiírja nekem hogy hmmmmm mint amiko elszúrok vmit mit kell itt csinálni me má fáj az ujjam a nyomogatástól segítsetek pls!!!
  • Prince of Máté
    Meg nagyon szaggat a játék pedig levettem a felbontást de nem tom letölteni azt az Omega driver-t.
  • Prince of Máté
    oké most már megtalátam hogy nem a nyilakkal kell lépkedni a menübeés a belépés az Enter(nem vagyok láma) Csak nem tom mivel lép vissza:(
  • Prince of Máté
    Nah végre meglett a THAW!
    Csak egy baj van:belépek a játék menüjébe és nem lehet lépni úgyértem h nem érzékel semmit a billenytűn:( mitől van ez?
  • Thadius #2932
    aha értem, csak nagykirály volt hogy majd lealáz mindenkit thawban ezért kérdeztem :)
  • Balumann
    THUG 2-zik, és World of Warcraftozik
  • Thadius #2930
    már én is alig jártam ide :P
    de kár gondolom:D
    szerintem balu jöhet házigazdának ;)

de még mindig felteszem a kérdést hol van jetcoke???
  • Atti12
    1 servere van de azon sincs senki csak nagyon nagyon ritkán
  • Atti12
    Dave9214: de vannak :P
    erneszt: szivesen :D
  • Dave9214
    amugy a thg 1 nek már nincsenk szerverei, lezárták tuti őket!
  • Erneszt
    Atti 12 már segített mielőtt olvastam volna a FAQ -t ugynais fogalmam sem volt hogy mi az... de már a másik pályában vagyok és Kössz a biztatást!!!
  • Balumann
    És FAQ-t meg amit írtam voltál képes elolvasni? ^^
    Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ha ennél a küldetésnél ennyire elakadsz sztem akkor hagyd ezt a játékot. Mert az az egyik legérthetőbben leírt feladat, és legkönnyebb is :D . Azért is mondom, mert így naponta 300 kérdést felteszel majd formokba vagy valakinek, az nem lesz snekinek se az örömére. Nehéz játék
    Inkább vidd át előtte a THPS 4-et, meg a THUG 1-et és THUG 2-t
  • Atti12
    na figy
    tod vannak iylen ugratók amrie ha felmész akkor ugyan oda érkezel le tehát csak felfele ugrassz. Na és abban a pilanatban mikor leérkezel ugratás után, megnyomod a switch gombot és akkro azt csinálja
  • Erneszt
    Már az agyamra megy az a revert valaki már tényleg segítsen
  • Atti12
    kicsit levagy maradva
  • Balumann
    Mininova.org - THUG 1 torrent
  • Balumann
    igeeeeeeeeeeeeeeeeen
  • Dave9214
    áéjj,van gépre thug 1?
  • Atti12
    én 2-3 év thps 2 utána 1-2 hónap thps 3 4-5 hónap thps 4 1-2 hét thug1 1 év thug2
    és msot thaw :D