Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyomsz egy esc-et és wiev messages... hihetetlen nehéz megtalálni
Nem körülnézne a menübe, ha megnézted volna mik vannak a menübe, tudnád hogy ottvannak az üzenetek amik story-ba vannak, vagy ha neten játszol és homie message-t kapsz akkor is ugy lehet megnézni meg írni is...
Nem körülnézne a menübe, ha megnézted volna mik vannak a menübe, tudnád hogy ottvannak az üzenetek amik story-ba vannak, vagy ha neten játszol és homie message-t kapsz akkor is ugy lehet megnézni meg írni is...
Hahó plz:Segitsél már!T*k idegesitõ hogy ott villog a ball felsõ sarokban!Nem igaz már az ember egyszer kérdez valamit erre meg...Nem válaszol senki mikor már azoóta ketten is irtak a topikba és legalább 20-an megnézték!<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Te sem tudod balu?Mármint a játékba az a fekete Nokia 3250 phone!
na jó az túlzás, én is sokáig szerettem azt a pályát, de az már hihetetlen uncsi volt hogy mindenki ott ment körbe körbe egész délután, és idegeskednek hogy egyszer csak elesnek... Egyébként Barca, skatopia és new orleans a kedvenc pályáim thug 2-be 😛. Itt thaw-ba meg east LA és beverly hills.
félreértetted, az egész story los angelesben játszódik (East la, hollywood, beverly hills-t nem nagyon tom hogy mi így, The mall, meg ezek) , de az a LA ami a thug 2-be van, az elég szar pálya (nem tom mit lehet rajta szeretni, csak menni lehet rajta körbe körbe, semmi látvány meg ilyenek)
Ezek a pályák ezerszer jobbak amik a thaw-ba vannak és nagyobbak is.
Ezek a pályák ezerszer jobbak amik a thaw-ba vannak és nagyobbak is.
gobal=gombal hoops
Melyik gobal kell felvenni a telót(elfelejtetem😊)
valaki plz adjon valami oldalt ahol trükkök kombinációja le van irva vagy ilyen.
de akár meg is mondhatja valaki pl tailwhipet hogy lehet beadni 😊
de akár meg is mondhatja valaki pl tailwhipet hogy lehet beadni 😊
Nekem ati 9600 pro-m van és amióta felraktam a DNA-t nem szaggat, bár most megint elkezdett de nem olyan vészesen. Ja és az ati 6.* -os driverei nagy szarok, azt inkább töröld le, 5.9-est ajánlom, az van fenn és jó.
Nekem ati radeon9550-esem van és nem szaggat.Csak akkor ha már a negyedik órája jáccom vele akkor eléggé betud.
na feldobtam omegat de még mindig akad,mondjuk lehet az a gáz h 6.3-as az én ati driverem és az omega atihoz 6.2-es de nincs ujabb:S,jah egyébként ati radeon 9600 prom van sztem vinnie kell játékot😛,további ötlet h hogyan lehetne megoldani?
Már probáltam de semmi!
Egyébként a "feeble half stick"-el??
Faszom hogy tud így linkelni ez a kurva Microsoft word hát beszarok...
jó majd kijavítom... csak aztán meg nehogy a hamachi oldalára próbálja meg rárakni a linket...
jó majd kijavítom... csak aztán meg nehogy a hamachi oldalára próbálja meg rárakni a linket...
Na re, ja és Balu nem müxik a játék kiadójának honlapjára mutató link tod a F.A.Q.-ban.
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
aha igazad van megnéztem megyek azt ki probálom kösz!!!!
Én jöttem rá és most dagad a mellyem<#idiota>#idiota><#alien>#alien><#gun>#gun><#buck>#buck><#beka2>#beka2>
ááá ezt nem hiszem ell.Feeble grind mot meg az nem megy
!!
!!
http://www.sendspace.com/file/tfwbje ezen a címen kívül honnan lehet még letölteni a CD1.part1.rar -t
KÖsz,kösz
Ja bmx!!!Mondom ezért volt ismeretlen😄😄
Ja azt úgy kell hogy a bill. beállításoknál a changestance gombot beállítod amelyikre neked jó és a jatekban a bmxel nyomsz egy manualt és azt a changestance gombot megnyomod ennyi!<#vigyor3>#vigyor3>Ennél eccerûbben nem tom elmondani.
Ja azt úgy kell hogy a bill. beállításoknál a changestance gombot beállítod amelyikre neked jó és a jatekban a bmxel nyomsz egy manualt és azt a changestance gombot megnyomod ennyi!<#vigyor3>#vigyor3>Ennél eccerûbben nem tom elmondani.
Van egy olyan amikor irja hogy nose manualoz aztán pivot és backwards nose manual(bmx)
ÉS hogy kell??PLS help me
Már kb.2 orája szenvedek.Hogy hogy kell megcsinálni a nose manual pivot-ot
jaja!!én is rájönnék 1edül meg minden de nincs idõm egésznap a szar gép elõtt b**ni!!!nem vok én ilyen gépes b*zi h' egész nap csak gép.....gép.....gép<#ravasz1>#ravasz1>
Nekem még annyi elõnyöm volt hogy a THUG 2-be simán megcsináltam 15 mill-t még a legnehezebb pályán, és ilyenek nem voltak gondok hogy mikor milyen trükköt kell csinálni 😄 kivéve a BMX -el elég sokat szarakodtam. Viszont én egy kérdés nélkül átvittem a thaw-ot egyedül (na jó kérdeztem csak én már akkorra annyira elõl jártam a többiektõl hogy senki nem segített). Egyébként meg az ilyeneket hogy mikor hol kell megvenni a ruhákat azt meg kiírja ha bementek hogy wiev missions... (pl Santa cruse - ufos jelmez.)
Szóval csak keresgélni kell mindent, meglehet csinálni...
Szóval csak keresgélni kell mindent, meglehet csinálni...
Jó de 'elekat' már vagy 30 üzenetet írt és még mindig az elsõ pályáról kérdezget... Az más kérdés hogy úgyse fogja végigvinni még ha el is mondják a feladatot, aki itt tanulja meg még a revertet is.
jaja úgy az igazi mikor te magad jössz rá egy hét alatt <#idiota>#idiota>És utána vered ütöd a gépet meg szidod a fejlesztõket mer a küldetés eccerû csak szarul van leírva hogy kell megcsinálni!
Sok szerencsét!<#nevetes1>#nevetes1>
Sok szerencsét!<#nevetes1>#nevetes1>
légyszives rád is vonatkozik hogy nem kérdezünk itt meg minden 2. küldetést meg hogy mit hogy kell csinálni. Próbáld meg egyedül
thawna ezt h' kell +csinálni??