Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Akkor írtak legtöbben mikor kijött a játék és senki nem bírta megcsinálni a küldetéseket. Elõtte kevesebben írtunk de többet, fõként veszekedés volt #D

xy21
Jaja ez igaz!

Balumann

Ez az egyik kedvenc képem ^.^

Fido4life
Épp akkor írtak többen..

Atti12
ahoz képest hogy mikro nem jelent még meg a gém akkor mennyire nem írt ide senki tényleg fellendült 😄

Balumann
Új képeim ^.^
nézzétek meg 😄

xy21
Jaja asszited<#alien2><#vigyor>
Amúgy elekat...hát mit ne mongyak, mindenki tuggya úgy is<#nevetes1><#alien>

Fido4life
Mert írtam<#puszis>

xy21
Hmmm...fellendült a topik<#vigyor5>

<#vigyor2>
Balumann
Én azért szeretek inkább feladatokat is csinálni, vagy ilyen változatos utakat tanulni, amiben a story meg a single sokat segít. Meg azért sztem jó feladatokat csinálni, mert azok közül biztos van kihívás és nem csak menni kell körbe-körbe a pályákon és mondani hogy hû mennyit csináltam <#vigyor3>

én még mindig nem játszottam ki 😄 elvittem egy darabig oszt csá 😄
neten sokkal jobb játszani 😄
LOL
Fido4life
Ez köcsög ?

Fido4life
Ez nem nagyképûség, ott van a FAQ, értelmes ember, megnézi azt és utána kérdezi meg a dolgokat..

elekat
el lehet innen menni a picsába ha semmi se tetszik majd más gyerek válaszol a kérdésekre!<#mf2>

Balumann
jaja, a pályák is ilyen rockhoz illõek, nagyok, pergõsek, szépek, a thug 2-be meg összecsapott, thps 3 szintü pályák, a gagyi zenétlen hiphop mûfajhoz illik ^.^
Ez mondjuk nekem még nem jutott eszembe hogy zenéhez hasonlítsam de jó 😄

elekat
Baluman-nak sztem tulságosan nagy a pofája!

Fido4life
AKkor már rájöttem mért nem tetszik nekem..

elekat
HÁT ROCK A FASZA!!!<#alien2>

Fido4life
Ma játszottam PS2-õn.. NEm tudom észrevettétek-e, de ez a THAW, a THUG ellentétje, tiszta ROcker játék, a szereplõket nézve, míg a THUG tiszta rappes hangulatú, deszkás játék..(szerintem)

xy21
Jajj nemigaz!!!Vazze lemész a topic aljára és ott van ez:
Keresés a témában, vagy ugrás # -re:
Ide beírod hogy "tailwhip vagy anyámkínnya"és máris rátalál egy pár hozzászólásra amiben benne van ez a szó hogy tailwhip vagy anyámkínnya<#idiota> és oda le lessz írva biztos hogy mit hogy kell!!!
(az anyámkínnyát hogy kell????)<#guluszem1><#wilting><#idiota>

Balumann
FAQ-be leírtam és kicsit visszaolvasol vagy 40x leírtam

SzakYy
olvass vissza, már vagy 100szor lelett írva

sike
Hi!
Az a problémámhogy nem tudom beadni a tailwhpi-et!!
És így nemtudok továbblépi a játékban!
Megkösszönném ha tudnátok segíteni hogy kell beadni!!
Elöre is THX!

-

Balumann
Tök mind1 eddig se ért semmit, mindenki bebiggyeztette hogy mit kell csinálni a feladatokkal, valaki még parasztul is hozzátette hogy milyen lassan válaszolunk. Pedig ez sztem azért lenne jó ez a forum, hogy mindneki kifejtse véleményét, beírjunk eredményeket, képeket, jó dolgokat megosszuk másokkal. Na mind1 sztem én se sokáig fogom nézni ezt a topicot

xy21
szerintem ki fog hallni a fórum<#shakehead>Csak max még addig írnak míg mindenki ki nem akasztja utána semmi.

Balumann
27 mill East LA 😛 (de improval 😄)

SzakYy
kinek menyi a rekordja (de csak a THAWban)?

Balumann
Akkor fogalmazd meg hogy mit akarsz rendesen, és ne írjál ilyen láma paraszthoz méltó szövegeket hogy "köszönöm hogy 2 óra mulva válaszoltok", és ne szidd ez miatt az sg.hu-t se, és ne égesd magad hogy 4 óráig próbálsz egy feladatot és nem tudsz rájönni, mert nem igazán hiszem el hogy 4 óráig próbáltad folyamatosan azt a feladatot és nem sikerült megcsinálni...
Ja és ne említs név szerint hogy ki nem válaszolt aki talán tudna, és fõleg engem mert nem engedtem meg...
Ha meg sikerült akkor fõleg

SzakYy
mert félreérthetõ volt<#mf1>

Én nem azért mondtam hogy ba***gasalak!Hanem azért mert közben rájöttem!Csak azt elfeljtetem odairni.Te érteted félre na mind1!

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Balumann
Te baz egyet felejtesz el, hogy nem ülök itt egész nap és válaszolok minden kérdésre. Úgyhogy vagy felyezd be az állandó kérdezõsködést és huzzál el a tudod hova ahol válaszolnak neked minden kérdésedre fél pillanatok alatt, vagy pedig próbáld meg megcsinálni egyedül, nekem is sikerült 1 hét alat kijátszanom úgy hogy csak 1x segítettek hogy kamera gombokkal kel csinálni a bicajnál a trükköket.
Ha meg láma vagy akkor ne játsz a játékkal, és nem kell órákig szórakozni, és nem kell cseszegetni hogy mért csak 2 óra mulva válaszoltam bazmeg. Ez mostmár tényleg hihetetlen...

Crank flip az pedálpörgetés. Alapból a KP+ vagy a KP-. Az egyik a kormányt, a másik a pedált pörgeti.

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

MellowDee
itt a képnél nem kívül kell csinálni hanem a lyukba leesve ott a szobor és azon kell csinálni 😄 natas spinnel a legegyszerûbb majd grindolva kijönni, egyébként sikerült már... úgy néz ki csak normálisan végig kellett olvasnom 😄

Thx mindenkinek a segitséget!MellowDee sajna lehet nem tudok segiteni mert már régen volt de aszem 2253 van egy végigjátszás(de majd megnézem tudok e segiteni)!Most viszont én is elkadtam itt plz help!(nem igaz már hogy azt irja 1700 kombót csináljak erre csinálok neki 180000 de semmi!kép:

MellowDee
Sziasztok, a játékban downtown-ban amikor a Black Widows -hoz kell csatlakoznom, ott vannak bmx-es küldetések is, van amikor a szökõkút mellett a faszihoz kell mennem, elõször csak egy sima tail wip-et kell csinálnom de másodszorra mit kell csinálni? nem tudja valaki véletlenül? Valami crank flip-et ír. jó lenne valaki tunda segíteni mert már lassan 2 napja nem tudok ezen túlmenni és már kezdi kikezdeni az idegeimet 😄

Meg volt dfe elestem😞😞DE szerencsétlen vagyok!!
Hiába tartom lenyomva nem megy sima double peg!
Én nem tudom mi van. beállítom egy gombra a feeble-t és amikor odaugrok a korlátra semmi.A valodságba könnebb.pls help
Háát fufanu, ezzel nem tudok vitatkozni! A Te emlékeid frissebbek! Rolesz, megen elírtam, a kutya nem húz vissza, bocs'! <#vigyor2>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

jah már késõ😛
HuH tegnap csináltam azt a küldit. Közel mélsz a Kutyához és fölfelé gomb aztán két hejre elvisz elöször beverly hills-be aztán hollywood-ba.És magadtól kell vissza jönni Ranch-ra
BIG THX!

Pl.: itt egy THAW végigjátszás, igaz angolul, de hátha segít...

Ebben néztem meg a skitch-et, és NEM csak az, a feladat, amit az elõbb leírtam!!!!
Assz'em Sanchez egy kutya, abba kell kapaszkodnod, a fölfelé gombbal, ekkor elkezd húzni. Tartds meg az egyensúlyod! A dög megáll valahol, itt szállj le a deszkáról (alapból E), majd menj oda a táblához és a GRAB (alapból a KP6) gombbal üsd szét, majd kapaszkodj megint a kutyába...
Nem emléxem pontosan, hogy hány táblát kell szétütni (2 rémlik), utána a dög visszavisz a Ranch-ra.
Nem baj, ha leszakadsz a kutyáról, menj vissza és kapaszkodj bele megint. Itt csak ha az idõ letelik, akkor lesz sikertelen a feladat.

Kis összefoglaló:

Feeble (BMX): Alapból a bal SHIFT.

Telefon (SMS): Menübe be (alapból ENTER), majd (assz'em) 2x le, TEXT MESSAGE vagy valami ilyesmit kell kiválasztani.

Skitch Sanchez: Ez nem az a küldetés, mikor a NO SKATEBOARDING táblát kell szétverni? Elõtte meg kell csapni a biztonsági õrt is, assz'em...

Köszönöm a segitõkész embereknek!ÉS neked is balu hogy az elzõ kérdésre is röpke 2 óra alatt válaszoltál amikor már eltünt a telefon!Thx mindenki!Sg 4 ever!

Ezt a küldetést hogyan kell megcsinálni(Skitch Sanchez)?Itt a leirása de nem igazán értem és már 4 órája erõlködöm vele!Help!

Igen jácottam de ez nem fontos.Megnyomom azt a gombot amit beállítottam és lenyomva tartom?
Balumann
elõzõ TH játékokba is így volt (legalábbis a THUG 2-be meg THUG 1-be)