5823
-
#5579 A 2 előző üzenetem után megkérdezel megint egy olyat, ami szintén benne van a FAQ-ban. Ezek után ne is kérdezz szerintem többet itt a forumban. -
timkovics #5578 és hogy kell wallflip-ezni??? -
#5577 Igen, benyomod a revertet leérkezéskor, és egyből manual... -
#5576 Az a dühítő, hogy a kérdéseitekre ott van a válasz a FAQ-ban (graffity Downtownban, revert) ami be van linkelve a banner alatt, meg itt forumban is elég sokszor le lettek írva ezek (van kereső alul, tehát nem olyan nehéz visszakeresni). Még a kérést sem olvassátok el (Olvasd mielőtt kérdezel!), pedig hamarabb megtalálnátok a választ ha megnéznétek, vagy a keresőbe írnátok (revert, vagy hector graffity pl.). A leírásoknál még egy honlap is van linkelve, ahol videókkal együtt van végigjátszás (angolul, de a videókból sztem még angoltudás nélkül is elég érthető).
Ilyen hozzáállással miért várjátok el, hogy bárkinek legyen kedve segíteni, ráadásul 3 kérdőjellel meg felkiáltójellel a mondat végén? Ilyenkor bánom, hogy egyáltalán megpróbálok segíteni. -
timkovics #5575 megvan!
de utány amikor össze kell tenni akkor a revertet meg a manual-t akkor manualra kell érkezni ennyni??
-
szhajni13 #5574 mielőtt elinditod a játékot nézd meg az irányitásnál van egy ilyen elnevezésű gomb!!! -
szhajni13 #5573 Én is Hectornál vagyok, csinálom a tages feladatokat de itt nem tudom hova kell rajzolni!!! -
timkovics #5572 az melyk???
-
#5571 mikor éppen leérkezel akkor kell megnyomni a spine gombot ha jólemlékszem -
timkovics #5570 császtok!!
segítsetek lécci mert elakadtam!!
annál a küldinél ahol fel kell menni a negyedcsőre és a revertet kell megcsinálni!!
aki tudja lécci segítsen -
adam930921 #5569 SEGITSÉÉÉÉÉG:D HECTORNÁL mit kell csinálni? le sikerült manualozni, de utánna a TAG_esnél nem tudom mitkell csinálni:S:S:S lécci valaki -
adam930921 #5568 nah sikerült a sponsoros is :P és a Lépcsőket hogy kell le nyomni impossible-ba???? mert lehetetlen ja meg a virág földröl a másik virág földre is lehetetlen át ugrani :S:(:(:( help lécci -
#5567 felül a banner alatt. -
VulcanBomber #5566 Erről egy linket kaphatnék? -
aragog007 #5565 hol vettétek a játékot melyik boltban és melyik városban ? -
adam930921 #5564 Csősztök! segiten valaki :S Sponsor Challenge-nél mit kell csinálni? mert nem értem :S plz heeelp! a wall flipre meg rá jöttem hogy lehet könnyen!!:D
A SPACE-val(folyamatosan nyomd) kell fel ugrani a falon és ugy hátra és ugrás! -
#5563 őőő bill-en manual és * vagy / nemtudom , vagy még a - is szóba jöhet , ezek közül vmeik -
kr1szmester #5562 Na megvan a másik már csak a kerós hiányzik. A Backflipre rájöttem hogy kell csinálni, de a decade-t nemtudom. Odáig megvan hogy megáll egykeréken egyhelyben de utána mit nyomjak? (ha deszkám lenne akkor mit kéne hozzá nyomni, hogy azt csinálja? ) -
kr1szmester #5561 Na a story-ból már csak 2 missi kell :) Classicból megvan minden :)
A Vans Skatepark-ban van egy csávó aztmondja hogy BMX-el kell csinálni Backflipet + 180as fordulatot. Nos én nem tudom melyik gombbal csinál backflipet ugyanis szinte semennyit nem BMX-eztem :/ Valaki megtudná mondani melyik gombokkal kell megcsinálni a backfipet? A másik csávó meg Santa Monicában van és kell csinálni 3 fotót bizonyos trükkökkel. Ez meg is van aztán meg egy combóval kell megcsinálni azt a 4 leérkezést. Gondolom leérkezéskor fordulat és aztán meg manual a kövi ugratóig. Csak ez nem megy :D Nembaj megcsinálom úgy hogy majd leérkezéskor fölveszem a deszkát odafutok a ugratóhoz fölszállok vagy előtte manualozok és akkor úgy :) De az a szar ha elb*szuk akkor az egészet elölröl kell kezdeni :/ -
#5560 jaja tényleg még a wallflip :D akkor 2 :P -
#5559 Nekem 3 vagy 4 küldetés volt amivel sokat szenvedtem, az első a szponzor küldetés (nem találtam) mindjárt az elején, a másik a wallflip, a 3. meg 4. olyan küldetés volt, amit azért nem tudtam megcsinálni, mert a szponzor challenge-t nem csináltam tovább, és úgy vittem végig :D Ela -n nem tudtam átugrani a küldetésnél, aztán valahogy lecsaltam már nem tom hogy, és megadta :|
Ha jól emlékszem 5 nap alatt vittem végig, de ebből 2 napig a sponsor challengenél, és 2 napig meg a wallflipnél voltam :I -
#5558 egész játék alatt egyetlen egy küldetés volt amit nem tudtam, az is az alien ruhás volt, de abba meg te segítettél :|. Nem tudom mi olyan nehéz ebbe a játékba :S -
#5557 Nah jólvan, nekem is volt 1-2 küldetés amit 2-3 napig próbáltam. Még azért próbálkozzál, ha 2 nap múlva sem találod meg a megoldást akkor segítek. -
szhajni13 #5556 Közben megtaláltam az utat!!! De jött egy ki babrálós dolog!!! Amit szerintem jól értelmeztem és azt is csinálom!!! Átváltok cavemanre aztán leugrok és nyomom a revert gombot!!! de valami mégsem stimmel!! -
szhajni13 #5555 Igen, az a 2. amikor a csövön felkell menni, de utána utánam kiállt, hogy akkor bemutat Tony alvanak, ha odamegyek hozzá, beáll a tető alá és nem érinthetem a talajt!!! -
#5554 Nem alá kell bemenni, hanem rá. 1 helyen a 2 párhuzamos cső befordul, arról tudsz felugrani. (tetővel kb egy magasságba van a szélén) -
szhajni13 #5553 Sziasztok!! Megtaláltam itt azt a missiont aminél elakadtam de nem igazán találtam hozzá leirást amiből megtudnám csinálni!!! Santa Monicában amikor egy fickónak grindelni kell körbe aztán fel kell menni valaminek a tetejére az még megy!!! de utána a föld érintése nélkül kell bejutni a tető alá!! Na ezt hogy lehet megcsinálni??? -
#5552 A pogo -hoz 2x kell megnyomni a Rail (csúszás) gombot, manual közben (vagy még leérkezés előtt kell legalább az egyiket). A te trükködhöz meg még leérkezés előtt kell a grindet (előre - hátra után). Ha ki van gyűjtve a special (villog), és megfelelő "ritmusban" nyomod le egymás után a 2 irányt majd a csúszást, akkor meg fogja csinálni.
Ne tartsd lenyomva egyiket sem. -
kr1szmester #5551 mondjuk fullon van... -
#5550 mondjuk gyüjtsél specialt -
kr1szmester #5549 na most végül is ott vagyok hogy nem tudom megcsinálni a trükköm amit csináltam :/ Már az ufo-s küldinél sem tudtam hogyan csináltam meg. De most elvileg FEL,LE + R (ugye amivel csúszik dolgokon pl. ) megcsinálom de elkezd pogo-zni O.O Nemtudom mit csináltam rosszul :S -
#5548 Addig ne kérdezz, amíg legalább 3 napig nem próbálkoztál az adott küldetéssel. Neked is jobb, ha egyedül viszed végig, és másoknak is ha nem kell mindent 2 év után is állandóan leírni :D Sztem már minden küldetést megkérdeztek legalább 1x, keresővel vissza lehetne keresgélni. -
#5547 Miért hol akadtál el amikor játszani próbáltál? A multis játékmódokat megtalálod a honlapon (banner alatti link). -
zsumo1992 #5546 hogy lehet neten jatszani??nem tidja vki?
ha igen privaton legyszi -
kr1szmester #5545 Na működik :D Nem Spine Transfert csináltam :S XD -
kr1szmester #5544 Segítsetek! Meg kéne csinálni a 900at Tony Hawk-nál. Nekimegyek a rámpának előredőlök és <--> + G-tmegnyomom megis csinálja le is érkezik de valamiért nem érvényes. Ráérkezek az alattam lévő rámpára ahova Tony Hawk is, vagyakár az utcára is de nemjó..:S -
kr1szmester #5543 na megvan. Csak lekellett ütni a csöveket :D Aztán meg felugrani rá. :D -
kr1szmester #5542 Az én kérdésemre miért nem válaszol senki? -
#5541 Kombózni kell. A focus addig megy amíg abba nem hagyod az adott kombót (vagy le nem csökken a special, túl sokáig csinálsz egy trükköt). -
szhajni13 #5540 Na akkor most csak egy olyan kérdés hogy az egyik zen mesteres küldinél, hogy lehet a fókuszt 6 mpig tartani???