Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah,és mégvalami...
Nem a gyorsasággal van itt a gond hanem azzal,hogy lehetetlen normálisan megcsinálni ezt a küldetést.elvancseszve....
Ha tudnád hányszor megpróbáltam ,te jóég!egész éjjel azon baxakodtam...
nem spine transferrel csinálom hanem KP7essel.sehogy se jön össze.Hihetetlen idegesítõ,hogy itt szarakodom,mert egy idióta kitalálta ezt a küldetést.Már nincs idegzetzem négyszázadszorra nekilátni ennek a küldinek,most várok,hátha a srác visszaküldi a mentést az ominózus küldi utánra.A sponzorokat csinálgatom közben,sõt amióta nem tudok itt átjutni azóta az összes pénzes és graffos külditz is szinte mind megcsináltam.
Balumann
Az irányítás összetettsége miatt nem meglepõ, hogy valakiknek mással akad problémája. A bert slideos küldetésnél én sem tudtam végigmenni, nekem úgy sikerült, hogy az utolsó, és az utolsó elõtti bólya között ugrottam, de a bólyák között (az utolsó között is) bert slide-al mentem át.
2 tippem van, hogy csináld meg a szponzor küldetéseket (azzal gyorsabb leszel, tovább bírsz menni, stb, én ezt sajnos kihagytam a játék végééig véletlenül, csak a legelején csináltam meg amit kellett, bár nekem a korábbi részekben szerzett tapaasztalatok miatt nem volt problémám ez miatt csak 1-2 helyen).
A másik, hogy próbáld tartani az ugrást meg az elõre gombot is, akkor lehet, hogy gyorsabban fog menni.

És semmiképp sem a spinetransfer gombot használd a bert slidera, hanem a "Bert slide" gombot (mer tugye a ST gombal is lehet).
Elõtte kicsit gyorsabban menny rá, esetleg ugrásból.

Sziasztok!
nagyon durván elakadtam ebben a játékban.Sztory mód,Santa Monica-i küldetés,amikor Tony Albanak kell bizonyítani,asanta monicai lépcsõ mellet(volt lépcsõ mellett,mert aztz egy korábbi küldetésben az impossible-vel le kellett rombolni)
Szóval a küldetés.Elõször a csóka 2 manualt mond az fika,simán megvan.De a 3. amit kér,az bert slide le a lejtõn a bólyák között.tegnap este kb 23:00-tól próbálgattam reggel 5-ig,1 órás cigiszünetekkel,180-200 között ingadozó vérnyomással.Iszonyat felhúzott:)
Egy srácnak elküldtem emailben a mentésem remélem õ meg tudja csinálni,és visszaküldi.
De ötleteket ettõl függetlenül várok,aki már végigtolta a sztory módot segítsen plíz!Bár belejöttem a végére annyira hogy 20 ból egyszer majdnem hibátlanul lementem a lejõn bertel,de a rohadék nem fogadta el egyszer sem.Kár hogy egy ilyen apró hiba,elrontja a gémet,mert amúgy tetszik.
Érdekes hogy többektõl azt olvastam hogy a boneless+impossible tök nehéz küldi,nekem az elsõre sikerült:)
KösziTHX
Balumann
Jaj sry, itt elfelejtettem szólni. Szóval a CWI tárhelyszolgáltató megszûnt, így átraktam másik tárhelyre az oldalt. Javítottam a linket bannár alatt.
Az új cím, ha nem innen szeretnétek rámenni az oldalra: www.thgames.atw.hu

Hello all!
Elakadtam annál a küldinél ahol a zöld UFO-s ruha kell.Tudom tudom... nézzem meg a FAQ-t, de nem jön be vki segítsen pls!
Elõre is köszi
Balumann
Jah, ezt én is észleltem mikor végigvittem, legalább 2x. Ráadásul mind2 helyen teljesen egyértelmû a feladat leírás és tökéletesen meg is csináltam.

Hát ez de hülye egy game. :D Van amikor sikerült van amikor nem, pedig mindent ugyanúgy csináltam...-,-
Csináltam egy kombót az UFO-s missi-re. de nyomom a Manualt aztán rámegyek a sínre és megnyomom az R-t(ahogy van írva: Fölfele nyíl Lefele nyíl + R) de nem azt csinálja. WTF?
OMFG de f*sz vagyok XD Már tudom mi az :D XD
Na megtudtam csinálni :) A 3 db Inpossible az semmi volt de aztán a 360-alannyit szenvedtem :S De legalább megtanultam hogy mikre nem jó a Fókusz xD Amúgy a Caveman az micsoda? mert nem rémlik é nincs benne a Trick List-ben sem. Vagy meik gombbal lehet elõhozni?
Balumann
Igen jól mondtam. Elsõnél boneless -el ugrasz a lépcsõ tetejérõl, és imposible-t csinálsz közben, x-re ráérkezel (kell egy kis lendület hozzá).

A 2.-nál a szinház tetejére kell felmenni (középen van). A 3. képeden látod is balra, amin grindelni kell, a végén rákanyarodik a tetõre, onnan kell ráugrani.

Ez a lépcsõs

Ezek pedig azok amikor fel kell jutni annak az épületnek a tetejére.

AtiRadish
Lécspõ tetejéröl boneless, és amig esel lefelé akkor 1 impossiblet kell nyomni, és ráhuppani az X-re

Balumann
Egyikre sem emlékszem konkrétan, nem véletlenül kérem mindig, hogy rakjatok képet a küldetésrõl.
Boneless-t nem lehet trükközésbõl végrehajtani, így szinte biztos hogy a lépcsõ tetejérõl kell leugrani és közben impossible-t csinálni. Ha az a küldetés amire gondolok, akkor ott kell egy kis lendületet venni (másik irányba ugorj fel valami negyedcsõnél) és úgy menny rá.

A másiknál meg keress egy másik utat, nyilván valamilyen másik úton kell felmenni.

Elakadtam az American Wastelandban. Santa Monica-ban vagyok és 2 mision van még. Az egyik az hogy le kell bontani a lépcsõt. Azt írja hogy Bonelesst kell csinálni és a lépcsõ alján az X-re egy Impossible-t. Most itt azt nem tudom hogy végig kéne csúszni a lépcsõ korlátján és aztán onnan egy Impossible-t vagy a Bonelesst a lépcsõ tetején és miközben esek lefelé akko egy Impossible-t? És a másik meg az, hogy egy épület tetejére föl kéne jutni anélkül, hogy a talajt megérintenénk. igen csak hogy át akarom ollie-zni, vagy szaltózni akkor az hibásnak számít. valaki segítsen pls!
jah,es egy kerdes: hogy kell megcsinalni a bmxxel a FEEBLE GRINDET?
ha jol emlekszem,akk eloszor feltoltod a specialt,es mikor mar grindelsz,akk mar speciallal csinald.
hello, ott akadtam el amikor a focus t kell megtanulni, az elsõ két részét sikerült megcsinálni, de amikor a tail block slide t akkor nem tom mi van, végig csúszom az egészet de nem fogadja el, remélem valaki tud segíteni, elõre is köszi
Tud valaki ennél újabb deszkás játékot pc re?
egyszerre<#vigyor3>
jah,es sikerult is befejezni a story modot...
Balumann
egymás után kell lenyomni nem egyszerre <#hehe>

sikerult! nem is volt nehez csak az volt a baj,h nem egyszerre nyomtam le a ket iranyt.
kossz a segitseget
Atti12
akkor valahogy mindig kifogod azokat amikkel nem megy :). Nekem az elõzõ, p2 es õsrégi gépemen, õsrégi billel is ment a thps 2-ben. :D Már akkor is ugyan ezek a beállítások voltak :)

Balumann
Hát ahogy írja. Egymás után kell lenyomni a 2 irány majd grab gombot (special legyen kigyûjtve, az nélkül nem tudsz special trükköt csinálni).

na,de akk h kell a a THE 900at,amikor a Tony h. tanit?
eloszor spine utanna jobbra/balra es grab?
vagy hogy?
nekem nem sikerul:(
Balumann
Nekem ez kb. a 4. billentyûzetem ami most van (4. tipusban is kb.) és nekem mindig ilyen volt :I

Balumann
Nekem A: grab, S:ugrás, D:flip, C:grind, Q/W: rotate left/right, E:spinetransfer, shift:deszkáról leszállás (szerencsére azzal nem volt még olyan probléma, lehet hogy a shift-el nincs is ilyen, csak a space, ctrl, alt-al?)

Atti12
billentyûzet függõ, nekem sose volt bajom azzal hogy a space en van az ugrás :D

az a resz,mikor a Tony hawk mutat par trukkot, es az utolso a 900 as,es nem tudom megcsinalni,mert mindig ki megy a palyarol(tetorol) a skaterom.
h kell akkor?
amint birom felrakom a kepet.
Gando
nekem C flippek V grind/lip B grab N spine transfer X meg a leszállás a deszkáról

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Balumann
Elég érdekes beállítás lehet, hogyha az M a spinetransfer, a shift meg a grab. Én egyébként javaslom, hogy állítsd át, és a space, alt, ctrl és shiftre ne rakj semilyen trükköt, mert elõfordul hogy ha 2 másik gombal együtt kell lenyomni, csak pittyogni fog. Ha késõbb neten is szeretnél vele játszani, akkor mindenképpen állítsd át, minél elõbb.

Balumann
A 900 az a fokot jelenti, de a The 900 az egy special trükknek a neve is (amiben 900 fokot forog persze). Ha a special trükkre gondol, akkor nyilván írja a kombinációt, és akkor így kell:
-felnöveled a special csíkot
-felugrasz a negyedcsõn
-benyomod a The 900-nak a kombinációját (oldalt kell legyen feladat leírásnak)
-lenyomod a spinetransfer gombot, hogy a másik irányba nézõ negyedcsõre érkezzen le
-leérkezéskor lehet revertet kell nyomni (rotate right gomb), de nem tudom

Ha raksz esetleg képet a küldetésrõl akkor pontosabb segítséget tudok nyújtani.

hello!
egy kerdes,h kell megcsinalni a THE 900-at?
nekem a spine az M gomb.
a Grab a Shift.
h csinaljam? egyszerre kell lenyomni,v kulon,melyiket elobb?
<#help>
Mikiller
Elfelejtettem, hogy töltse is fel vhova a kész képet.
Pl. ide

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
HI!
Aki konzolon játszotta/játszik még vele az légyen olyan jó és
írja már rá erre a képre a default gombok kiosztását.Most próbálom
belõni a gamepadot erre a gamere és kíváncsi vagyok, hogy a konzolosok milyen kiosztással nyomják. THX!

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Sziasztok!Légyszi segítsetek már abban,hogy valamit elnyomtam és sehogysem akar a W-vel elõre menni!!!Az indító oldalon pedig bevan írva a W,ha átírom,másik betûvel akkor sem megy.A régebbi elmentéseken indul,de azok már túl régiek.Már semmi más ötletem nincs.<#wow3><#wow3><#wow3><#confused>
stingfan
Ha nem megy a lefújós rész, akkor nézdd meg a Tony hawk Guide-n

\"A gyíknak a legnagyobb ellensége az a macska\" - Gyula in Swung

hát nemt tudtam a képet feltölteni mindegy még keresgélem
Gando
ahova mutatja, "spray here" fennt a darun

Bocs ez tényleg az utolsó:D Szóval itt hova kell fújni a graff-ot?
Gando
lekell fújni a daru jelzett részeit mert rosdásak :D

Oké köszi ez megvot:) most ott akadtam el ahol már az oilrigrõl oztam az a darut és fel kell rá mászni és ki írja hoy "sprai here" vagy valami ilyesmi akkor nem tudom mit csináljak. Ezt is meg tudnátok mondani?
stingfan
A szobron kell natas spint csinálni

Balumann
Én úgy emlékszem, natas spinnelni kell, vagy a tüskéken, vagy középen van valami, nem tudom pontosan.

halihó! elakadtam a storyban annál a résznél amikor kellékeket keresek a ranch-hez és visszamegyek és aztán ki kell próbálni, combózni kell rajta és segítségül villog az a cucc. De amikor a beverly hills bõl hoztam és ki kellett próbálni akkor nem villogottsemmi, pedig csak az az egy lyuk volt aminek az alján tüskék voltak és ha beleestem akkor kirakott belõle. slide-oltam rajta meg minden de nem adta meg hogy megcsináltam a kombót. Ha valaki megmondanám mit kell csinálni azt meköszönném! kösz
Atti12
de én kiakartam nyomtatni a zinternetet és nem sikerült :( Segítesz? <#idiota><#hehe>

Balumann
Ha egy kicsit keresgéltél volna neten, pár perc alatt megtaláltad volna a megoldást, soha nem fogom megérteni miért nem lehet utána nézni dolgoknak.
A bin fájl egy lemezképfájl, amit a daemon tools-al tudsz berakni egy virtuális meghajtóba (eredeti releaseknél van egy nfo fájl, ahol ezt találod valószínáleg: mount and install), ha nincs a letöltötben akkor van egy olyan hogy nfohump.com , ott meg tudod nézni az nfo-kat és hogy eredeti-e a release (itt tudod ellenõrizni, hogy amit letöltesz létezõ release-e).

Ha a bin-re rákeresel, akkor meg megtalálod, hogy az lemezképfájl. Ha nem tudod hogy kell Daemon tools-al mountolni, akkor pl. google képkeresõ: daemon tools mount. Ha nem látja a bint akkor átállítod hogy minden fájlt lásson.

Ne szerencsétlenkedjünk már, tanuljuk már meg használni az internetet...

stingfan
a rip verzió elsõ részét ma töltöttem le a rapidshare-rõl, a 2.-at holnap fogom