5823
-
#5619 Miért ne tudnád konfigurálni a gombkiosztást? De ha nem is tudod, akkor is meg tudod nézni. -
rex014 #5618 hy
azt szeretném kérdezni mivel a tham ban én nem birom konfigurálni a billentyűzetemet hogy melyik aza revert gomb???
előre is köszi
-
Brádika #5617 Szasztok!
Tudom, hogy nem kéne ilyet kérdeznem de valaki tudja a BmR mód letöltési linkjét??????
kéne mert eltörtem a kezem és nem tudok rendesen játszani:(:(
Gördeszkáztam:D
-
#5616 Imi999, sírba viszel.
Először kezdted olyan kérdéssel, hogy írjam le hogy kell repülni, mikor ott van a leírásban teljesen érthetően (többször is módosítottam, hogy érthető legyen).
Aztán most hogy honnan lehet letölteni a THUG 2-t. Ebben segítettem is, torrentről vagy sms-warezról (bár erről már nem biztos, mert nagyon régi játék) le tudod szedni, ha egy cseppet is tudod használni az internetet, már rég töltenéd a játékot (csak kis időt kellene rászánnod, torrentről nagyon sok mindent le lehet szedni).
De ez, hogy nagyon kell me megtetszett... ez durva.
De a legjobb amit most láttam, hogy a játékosokhoz, adatokhoz beírtad, hogy aki szereti a játékot vagy kérdése van vegyen fel msn-re. Aminek én nagyon örülnék, ha nem engem vennének fel állandóan msn-re hülye kérdések miatt, de 10-ed annyit sem tudsz a játékról mint én (kétlem, hogy a leírásomat elolvastad-e egyáltalán) ;D
Persze ha ilyen segítőkész vagy, akkor remélem hamar leelőzöl, mert én már nagyon ritkán foglalkozok a játékkal. -
Imi999 #5615 Császtok!Tud valaki egy linket ahonnan le lehet töltnei a THUG 2 teljes verzióját??Help Me!Nagyon kell me láttam róla vidiket és megtetszett(sehol nem tudtam megvenni)(boltban) -
#5614 én meg arra kérlek, hogy rakj egy képet legalább a küldetésről (már 1000x-re írom le)... -
obence #5613 sziasztok! néztem hogy le van-e írva ez a küldi de nem találtam...
a küldit CHOLO adja East Los Angelesbenn...
és valami gatyákat kell leverni... LÉGYSZI ÍRJÁTOK LE HOGY PONTOSAN HOGY KELL MERT NEM TUDOM... Kérlek... -
timkovics #5612 lécci megint bajba kerültem!!
nem tudom hogy kell a gaps-ot csinálni
ha valaki tudja hollywood-ban hol csináljam kérlek szóljon!!!!
és ha valaki el tudná magyarázni mi az a gaps azt megköszönném -
#5611 Tekintsd meg a banner alatti linket, nem dísznek van. Megtalálod benne a választ. -
obence #5610 szevasztok!
Légyszi segítsetek...
van 1 olyan küldi ahol pár városból össze kell gyűjteni 3-3 graffitit ( tag-eket )és én ezeket összegyűjtöttem. de valami olyat ír hogy csinálnom is kell... ezt a hector adja....
KÉRLEK SEGÍTsetek ( downtowni pálya, amikor be akarok lépni a black windowz-ba )
-
#5609 nah sikerült... -
#5608 hy all!
v.ki végig tudná nekem vinni Master Zen-nél a Tailblock Slide-s feladatot, elmenteni, majd visszaküldeni nekem???
itt van a mentésem:
http://data.hu/get/1226746/THAW_save.rar.html
előre is köszi -
#5607 kisjányokat kell felcsinálni, nem a specialt xD -
#5606 Nem raktál fel valamilyen módot, vagy véletlenül a chat módot (ami a focus helyére rakja be a chat-et)? Biztos, hogy jó gombot nyomsz...?
Hogyhogy hiába nyomkodod? Felcsinálod a specialt (csinálsz sok kis trükköt), elkezdesz grindelni, majd 1x megnyomod a focust (kombó KÖZBEN!) -
#5605 kösz de hiába nyomkodom a focus gombot nem csinál semmit
-
#5604 THGAMES ->THAW ->Story FAQ. -> Tailblock slide -
#5603 ... -
#5602 sziasztok van az a küldi amikor a focus stb-t kell megtanulni
ugye azt irja h csusszak végi a dockokon menjen fel a speciel meter
aztán olvastam h focus gombot nyomjam stb az se jó meg ilyen trükk meg olyan ezerszer megprobáltam és nem jo lehet vmi patchet kéne szednem mert az lehet a baja? -
#5601 Elég sok bajom van, utoljára felsorolom:
-Banner alatt ott egy link, azzal a felszolítással, hogy Olvasd mielőtt kérdezel. ott vannak benne segítségek, ez a 4. kérdésed amire ott van a válasz benne. Tudod, pont ilyen esetekre készítettem, mert senki sem szándékozik 20000x leírni, elmagyarázni ugyan azt.
-Ez is olyan kérdés volt, amivel ha kicsit próbálkoznál, és értelmeznéd a feladatot, rájöhetnél a megoldásra.
-Javasoltam már, hogy ne ezzel a résszel kezdj ha ezek ilyen nagy problémákat okoznak, hanem mondjuk Underground 2-vel. Sokkal kevesebb problémád lesz utána ezt átvinni, ráadásul abban talán jobb is a story meg single része, meg a pályák (persze ez szubjektív).
-A kérésünk, hogy ha kérdezel rakj be egy képet az adott küldetésről szintén aktív
-Ezzel a stílussal meg kérlek ne itt égesd magadat, nem tudom hallottál-e mondatokról (mondatkezdés, tagolás, stb.), mondat végére meg elég egyetlen írásjel is.
Ez volt az utolsó, hogy válaszoltam (legalábbis megpróbálok nem válaszolni). Ezek után törléshez folyamodok. -
#5600 az bázmeg hogy nézzé be a faqba!!!! -
#5599 -
timkovics #5598 mi bajod van?? -
#5597 faq -
timkovics #5596 sziasztok!!!!
amikor bejuttottam a versenypályára Beverly hills-ből akkor a palika azt írja hogy valami zponzor kell a skateshopban vagy valami ilyesmit!
Aki tud kérem segítsen -
milankenu #5595 Hello!!!
Amikor Andrew Rejnolds-ot kell követni Hollywoodban mit kell csinálni amikor kiírja az 50000es combot mert nekem nem fogadja el még a 200000est se?!
-
#5594 manual + * asszem , de ha picit is próbálgatnád , nem egyből írnál rájönnél.. -
milankenu #5593 Hello!!
Hogy kell csinálni bmx-el a decade-t ha valaki tudja pls írjon!!!
THX előre is. -
timkovics #5592 megint elakdtam....:(
annál amelyknél pályát kell építeni és el kell vinni(húzni) a tetőt -
#5591 Le merném fogadni, hogy 5 percig sem próbálgattad, nem is próbáltál rájönni (és a FAQ -ba továbbra sem néztél bele, bár ez annyira egyértelmű és könnyű, hogy nem lesz benne). Amikor a cölöp fölé érsz, nyomva kell legyen a grind és spinetransfer vagy switch gombnak. Még csak egyszerre sem kell lenyomni... :|
Szerintem jobban jársz, ha egy korábbi résszel, mondjuk az Underground 2-vel kezdesz, ezt a részt nem fogod tudni végig vinni, főleg ha jönnek a kicsivel nehezebb részek is. -
timkovics #5590 a natas spin a neve!!
azt nem tom.
kiírja milyen gombokkal kell csinálni csak ha odamegyek akkor nem csinál semmit ha megnyomom. -
#5589 Komolyan gondolod, hogy ez alapján tud bárki is segíteni?
Milyne cölöp, melyik pálya, hogy felugrani? Hogy mit kell csinálni és mit kell nyomni azt írja a feladat, tehát nem igazán értem a problémát. -
timkovics #5588 hello!!
elakadtam!!!
annál amelyknél a cölöpre kell felugrani.
nem tom hogy kell csinálni vagy mit kell nyomni!!
Aki tud segítsen -
#5587 De tudjuk, legalábbis én megcsináltam az összeset, nem volt egyszerű, de nem lehetetlen.
Amúgy üdv újból mindenkinek, jórég jártam erre fele... -
Botond97 #5586 sorry ugy értetem hogy a feladatokat -
#5585 ezen fennakadtam én is :) -
#5584 milyen az a kikébzés? -
Botond97 #5583 császtok nem tudja valaki hogy kell meg csinálni a bmx es kikébzéseket ? -
#5582 én ezt csinálom is -
#5581 Könnyű azt mondani :S -
#5580 ne foglalkozz vele... :D