Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SEGITSÉÉÉÉÉG:D HECTORNÁL mit kell csinálni? le sikerült manualozni, de utánna a TAG_esnél nem tudom mitkell csinálni:S:S:S lécci valaki
nah sikerült a sponsoros is :P és a Lépcsõket hogy kell le nyomni impossible-ba???? mert lehetetlen ja meg a virág földröl a másik virág földre is lehetetlen át ugrani :S:(:(:( help lécci
Atti12
felül a banner alatt.

Errõl egy linket kaphatnék?
hol vettétek a játékot melyik boltban és melyik városban ?
Csõsztök! segiten valaki :S Sponsor Challenge-nél mit kell csinálni? mert nem értem :S plz heeelp! a wall flipre meg rá jöttem hogy lehet könnyen!!:D

A SPACE-val(folyamatosan nyomd) kell fel ugrani a falon és ugy hátra és ugrás!
leho94
õõõ bill-en manual és * vagy / nemtudom , vagy még a - is szóba jöhet , ezek közül vmeik

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Na megvan a másik már csak a kerós hiányzik. A Backflipre rájöttem hogy kell csinálni, de a decade-t nemtudom. Odáig megvan hogy megáll egykeréken egyhelyben de utána mit nyomjak? (ha deszkám lenne akkor mit kéne hozzá nyomni, hogy azt csinálja? )
Na a story-ból már csak 2 missi kell :) Classicból megvan minden :)
A Vans Skatepark-ban van egy csávó aztmondja hogy BMX-el kell csinálni Backflipet + 180as fordulatot. Nos én nem tudom melyik gombbal csinál backflipet ugyanis szinte semennyit nem BMX-eztem :/ Valaki megtudná mondani melyik gombokkal kell megcsinálni a backfipet? A másik csávó meg Santa Monicában van és kell csinálni 3 fotót bizonyos trükkökkel. Ez meg is van aztán meg egy combóval kell megcsinálni azt a 4 leérkezést. Gondolom leérkezéskor fordulat és aztán meg manual a kövi ugratóig. Csak ez nem megy :D Nembaj megcsinálom úgy hogy majd leérkezéskor fölveszem a deszkát odafutok a ugratóhoz fölszállok vagy elõtte manualozok és akkor úgy :) De az a szar ha elb*szuk akkor az egészet elölröl kell kezdeni :/
Atti12
jaja tényleg még a wallflip :D akkor 2 :P

Balumann
Nekem 3 vagy 4 küldetés volt amivel sokat szenvedtem, az elsõ a szponzor küldetés (nem találtam) mindjárt az elején, a másik a wallflip, a 3. meg 4. olyan küldetés volt, amit azért nem tudtam megcsinálni, mert a szponzor challenge-t nem csináltam tovább, és úgy vittem végig :D Ela -n nem tudtam átugrani a küldetésnél, aztán valahogy lecsaltam már nem tom hogy, és megadta :|
Ha jól emlékszem 5 nap alatt vittem végig, de ebbõl 2 napig a sponsor challengenél, és 2 napig meg a wallflipnél voltam :I

Atti12
egész játék alatt egyetlen egy küldetés volt amit nem tudtam, az is az alien ruhás volt, de abba meg te segítettél :|. Nem tudom mi olyan nehéz ebbe a játékba :S

Balumann
Nah jólvan, nekem is volt 1-2 küldetés amit 2-3 napig próbáltam. Még azért próbálkozzál, ha 2 nap múlva sem találod meg a megoldást akkor segítek.

Közben megtaláltam az utat!!! De jött egy ki babrálós dolog!!! Amit szerintem jól értelmeztem és azt is csinálom!!! Átváltok cavemanre aztán leugrok és nyomom a revert gombot!!! de valami mégsem stimmel!!
Igen, az a 2. amikor a csövön felkell menni, de utána utánam kiállt, hogy akkor bemutat Tony alvanak, ha odamegyek hozzá, beáll a tetõ alá és nem érinthetem a talajt!!!
Balumann
Nem alá kell bemenni, hanem rá. 1 helyen a 2 párhuzamos csõ befordul, arról tudsz felugrani. (tetõvel kb egy magasságba van a szélén)

Sziasztok!! Megtaláltam itt azt a missiont aminél elakadtam de nem igazán találtam hozzá leirást amibõl megtudnám csinálni!!! Santa Monicában amikor egy fickónak grindelni kell körbe aztán fel kell menni valaminek a tetejére az még megy!!! de utána a föld érintése nélkül kell bejutni a tetõ alá!! Na ezt hogy lehet megcsinálni???
Balumann
A pogo -hoz 2x kell megnyomni a Rail (csúszás) gombot, manual közben (vagy még leérkezés elõtt kell legalább az egyiket). A te trükködhöz meg még leérkezés elõtt kell a grindet (elõre - hátra után). Ha ki van gyûjtve a special (villog), és megfelelõ "ritmusban" nyomod le egymás után a 2 irányt majd a csúszást, akkor meg fogja csinálni.
Ne tartsd lenyomva egyiket sem.

mondjuk fullon van...
Gando
mondjuk gyüjtsél specialt

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

na most végül is ott vagyok hogy nem tudom megcsinálni a trükköm amit csináltam :/ Már az ufo-s küldinél sem tudtam hogyan csináltam meg. De most elvileg FEL,LE + R (ugye amivel csúszik dolgokon pl. ) megcsinálom de elkezd pogo-zni O.O Nemtudom mit csináltam rosszul :S
Balumann
Addig ne kérdezz, amíg legalább 3 napig nem próbálkoztál az adott küldetéssel. Neked is jobb, ha egyedül viszed végig, és másoknak is ha nem kell mindent 2 év után is állandóan leírni :D Sztem már minden küldetést megkérdeztek legalább 1x, keresõvel vissza lehetne keresgélni.

Balumann
Miért hol akadtál el amikor játszani próbáltál? A multis játékmódokat megtalálod a honlapon (banner alatti link).

hogy lehet neten jatszani??nem tidja vki?
ha igen privaton legyszi

gépem zotac geforce 9500 gt 1gb,Pentium IV 2X3.4ghz proci,320gb harddisc,3gb ram,alap lap abit gd 8 pro

Na mûködik :D Nem Spine Transfert csináltam :S XD
Segítsetek! Meg kéne csinálni a 900at Tony Hawk-nál. Nekimegyek a rámpának elõredõlök és <--> + G-tmegnyomom megis csinálja le is érkezik de valamiért nem érvényes. Ráérkezek az alattam lévõ rámpára ahova Tony Hawk is, vagyakár az utcára is de nemjó..:S
na megvan. Csak lekellett ütni a csöveket :D Aztán meg felugrani rá. :D
Az én kérdésemre miért nem válaszol senki?
Balumann
Kombózni kell. A focus addig megy amíg abba nem hagyod az adott kombót (vagy le nem csökken a special, túl sokáig csinálsz egy trükköt).

Na akkor most csak egy olyan kérdés hogy az egyik zen mesteres küldinél, hogy lehet a fókuszt 6 mpig tartani???
Balumann
ne használj ékezetes neveket...

köszönöm a segitséget!!! mekkora hülye vok!!! rögtön sikerült!!!
Atti12
gombkiosztásban van egy spin transfer gomb. Azt állítsd be és azzal próbáld.

Sajnálom valamiért nem jelenik meg!! De azért remélem igy is tudtok segiteni!!!!
Itt a kép majdnem elfelejtettem !!! :)
sziasztok!!! Én is nemrégen kezdtem, de 2 napja elakadtam Beverly Hills-ben!!! Egy tetõre kellene feljutnom és ott spine transfert csinálni!!! de a tetõre feljutással van gondom mert ha ugrok és nyomon az elõrét akkor nem megy fel!!!
Elakadtam East Los Angeles-ben. :S Vinném a mission-t de nem tudom mit csináljak. Itt van kép hogy hol, mit vagy valami hasonló :D
Balumann
Ezt most nem igazán értem. Fel/le azzal lépteted, amivel a játékban elõre/hátra mész (default: W S A D), "enter" az ugrás, vissza a Grab gombbal lehet lépni. Szerintem teljesen megszokható, csak eleinte furcsa.

sziasztok.
nemrég tettem fel a gémet de van egy "kis" problemám az irányitással.
elképesztõ borzalmas h a menüben u val meg aszem o val tudom elle léptetni a kurzort és num 6 az "enter", a vissza pedig a num 4. launcher ben néztem a keybindet ott nem ezekre az értékekre van állitva.

vki tud megoldást<#kerdes>

Balumann
A Tony Hawk Games -rõl töltsd le a Online FIX -et, utána jó lesz.

Sziasztok, remélem még van aki látogatja ezt a fórumot, annyi lenne a baj, a játékkal, hogy én már kb. két hónapja online-ba nyomulok, de most így ma nem akart elindulni... Belépek az online pllay-be ott utána az eropa szobába, aztán kiír egy ilyen hiba jelentéses dolgot, és kidob a játékból, de viszont story modeba classicba, meg minden máshogy megy, csak online-ba nem. Aki tud valami megoldást válaszoljon legyenszíves.

Elõre is kösz bárkinek is!!!

By:Flatman
Balumann
Ilyenben nem segítek.

Ja,és még vmi!
Hogy lehet a cheat menüpontban elérni azt,hogy beírhassak egyet?Az always special kéne,de bármire nyomok a nem adja meg a lehetõséget a beírásra!:)
vki nem tudja véletlenül?
Köszönöm szépen,de télleg!
;)
Balumann
Megcsináltam, visszaküldtem. Most sem sikerült ugrás nélkül, és 2.-ra meg kiírta hogy now land, aztán nem adta meg (erre emlékszem, mikor én csináltam akkor is eljátszotta). 3. alkalomra sikerült is

Rengeteget szarakodtam vele,télleg,és most abba is hagynám az AW-t,mert nem tudom megcsinálni!

köszi!
Balumann
Az a helyzet, hogy mindig utasítottam az ilyen felkérést, hogy csináljam meg valaki helyett. De mivel sokat próbálkoztál vele, kivételesen megtehetem. De szvsz ez tényleg egy könnyebb feladat, nem igazán értem hogy hogy tudtál ennyire elakadni :-)

Küld a [email protected] címre.

Ugyan egy srácnak elküldtem már a mentésem,de benne lennél,hogy neked is átküldöm,hogy tovavidd?:)
mondom,engem már nagyon idegesít ez a küldetés,és nem is akar sikerülni hidd el.
Adsz egy mail címet ahova átdobhatom?Pont ott vagyok a srác elõtt a küldetésnél pár méterre.Megtennéd hogy átviszed csak ezt a részt és visszaküldöd a mentést?
Balumann
Teljesen jól meg lehet azt csinálni, de az tény hogy nem könnyû :) Nekem 5-6. alkalomra sikerült (és eddig nem olyan sokan akadtak el annál), de mint írtam nekem is ugranom kellett. Érdekes módon, ott elsõre nekem sem adta meg mikor megcsináltam!
Próbálj nagyobb ívekben menni, esetleg tegyél 1 körta következõ bólyák elõtt. Megpróbálhatsz te is ugrani 2 bólya között, de ne csinálj semilyen más trükköt, leérkezéskor egybõl folytatsd a Bert slideot.