Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd a szünetben gyurok még a combkra east la-n ,mert a spien transferelés meg a revertelés néha nemjön össze,meg egy jó utvonal is kéne majd.
peace
east la az ilyen szélsõ LA rész, gondolom ilyen elhagyatott részre gondoltak
Azért láttad avideomba, emg talán más videoba, hogy thaw-ba az East LA.-s pályán elég sok midnent lehet, téynleg lehet rendesen légi trükköket és nehéz utakat is csinálni, és style pálya is egyben. Kedvenc pályám ^^
^^
Jó pályák Barcelona, Berlin, Boston, és pont szempontból (sajna hangulatból nem) New Orleans.
3 500 000-at és most 5 millát sikerült comboznom! Ma elég jól ment! Ja és >NBC<-s is lettem!! 😊
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
add meg az msn címed .....
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Na egyszerübben, ne azt gyakorold hogy minél tovább tudd tartani a balance-t, hanem minél tovább maradj a levegõbe és minél több trükköt csinálj közbe ^^
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Ha ilyen nagy küldetés akkor a fenti sávon írja. Ha meg ilyen graffitistõl kapott, akkor a NOKIA alatti (ami a háztetön van) részen keresd.
NA DEEE...
ez eggyenlõ 234 mill -el <#wink>#wink>
Cegléd pályán Pest megye tod los angeles után balra és elõre pár ezer kilométer és ott vagyunk😄
Balumann
Hol van Cegléd és Pest megye? Eh nem is tudtam hogy Los angeles magyarországon van
pár ezer kilométer pár ezer kilométer pár ezer kilométer 😄
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"