5823
-
#3397 mi induljon el??? -
#3396 Hogy csináltátok hogy elinduljon????????? -
#3395 driver bocsi, codec -
#3394 Biztos lesz rendesen gépigénye de mint a THAW-nál is, lehet, hogy itt is csúnyább lesz az átirat valamivel. nálam amúgy nem szaggat; szedd le a legújabb drivereket (divx,xvid,ac3filter) és akkor jó lesz -
#3393 Hát én is attól félek h. hatalmas gépigény kell majd hozzá a látottak után!! -
SkyLinEXX #3392 Töltöm a trailert!a kép alapján láttam hogy kurva jó grafója van!a Most Wanted nél is jobb!Belefogok a gépembe új cuccokat venni majd!:D -
#3391 Neked is "szaggat" a videó??
A hang nálam nagyon akad -
#3390 ha tényleg kijön nagyon jó lesz. álomjáték lesz az e3as trailer alapján :) -
#3389 Komcsi??
Valami linket nem tudsz adni ahonnan töltötted??
-
#3388 de kijött, nekem emg is van -.- -
#3387 A THUG 1 nem jött ki pc-re bocs -
#3386 deeeeeeee!!
csak először ps3-ra és x360-ra nyomatják ki
fél év után meg lesz a pc-s verzió is!!
A wastelanddal is ez volt!!
A vidit meg tényleg nézzétek meg/töltsétek le mert ég és föld lesz a 2 játék!!
Amúgy a wasteland a kedvenc játékom csak az b***ta az agyam h. a thps 4 -nek volt a legszebb grafikája,ez jobb játék egyértelműen mint a 4,de a grafika nálam sokat nyom a latba -
#3385 Sztem meg lesz. Az összes tony hawk kijött pc-re amit ilyen konzolra írtak meg, még a THUG 1 is. És, ezt a THAW-ot sem az activision adta ki, hanem az Aspyr, és jóval később jelentette be miután elkezdték a fejlesztést, sokáig azt is hittük hogy nem lesz pc-re az se. :)
Mondjuk, lehet hogy ezt is csak akkor tudjuk meg majd biztosan, hogha már konzolra rég kinnlesz... :S Tehát még várni kell vele rendesen. -
#3384 nem fogsz te itt semmit uninstallálni, mivel nem lesz ez a Project 8 PC-n :PPP -
#3383 Nézzétek meg a vadonatúj 8. Tony Hawk játékról készült videót!!!!!!!!!!!
Pofám szakadt le milyen grafikai engine!!!
Ha ez kijön a wasteland akkora uninstall mint ház.
http://www.gamershell.com/download_13802.shtml
kicsit sok (150 mega) de megéri!!!!
Utána véleményeket várom -
SkyLinEXX #3382 ???????? -
#3381 ^^ -
SkyLinEXX #3380 a küldit még nem! -
#3379 sikerült megcsinálni? -
SkyLinEXX #3378 tudom hogy kevés de én már ennek is örülök! -
SkyLinEXX #3377 ez az!!!:D sikerült több mint 1 millió pontot csinálni egy combo ba!eddig csak 500 ezret tudtam! -
#3376 hajrá! nem nehéz megcsinálni :) -
SkyLinEXX #3375 Majdnem megcsináltam:(! -
SkyLinEXX #3374 erre gondoltam -
SkyLinEXX #3373 Ismerem a Rapidshare-t!ennyire nem vok béna!csak a THAW ban! -
#3372 na hát mivel nem tudom elmagyarázni, ezért levideoztam letöltéshez kattincs a free gombra, utána várj 50 mp t. ezután ird be a háromjegyű kódot amit kiír és töltsd
4 spin transfer
remélem erre gondoltál -
SkyLinEXX #3371 de Downtown ba kell az egyik küldiben!tod amelyiknél kell elösször Melon-t aztán NoseGrab ot aztán TailGrab ot és azután 4 Spine Transfert egy comboba ha elcseszed akkor az egészet előről kell kezdeni! -
#3370 Mondjuk Santa Monica-n is -
#3369 East LA-n könnyű 4 spin transfert csinálni, egyik irányba megvan 2x, és ott stall, és vissza, és meg is van a 4 ^^ -
LPandN #3368 Hát csak próbálgasd mert úgy kell!
Kössz Aragorn! -
SkyLinEXX #3367 már csak 1 küldi van de nem tom megcsinálni!4 Spine Transfer egy combo ba de nem sikerül! a revert es manual al próbálkozom de nem megy! -
SkyLinEXX #3366 Most töltöm a vidiT! -
SkyLinEXX #3365 kössz a segítséget! -
#3364 grat ^.^ -
#3363 revert + hátra -
SkyLinEXX #3362 BMX el hogy lehet Backflip et csinálni?már elfelejtettem! -
LPandN #3361 De ha ott még elmentél volna akkor szinte körbejár6od a pályát.
Ja új rekem van 15 mill. ^^ -
#3360 Csak 2 hiba a videoba
-videoba valamiért mindig ellenkező irányba kezdem el a trükköket mint ahogy a spin gombot nyomom hogy kanyarodjon (nem szokott előfordulni általába pedig :S)
-A végén direkt beállítottam hogy felfele mennyen a szöveg, hogy elöször a zene jelennyen meg elöször és szép fokozatosan az előadó és cím -
#3359 Nem tom, az nem olyan nagy bug, és már így is elég hosszú lett a video :/
Köszi :D
Ha nem akadna a játék felvétel közbe, akkor könnyebb lenne. De video szerkesztésileg sztem most ez jó lett, a feliratok, átvezetők, vágások ^^
-
LPandN #3358 Király lett.
Azt a Kyoto bugot mért nem raktad bele amit tegnap mutattam neked? :D