Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balumann
Többszáz miles videok
Wiezel - oilrig - 256 mill
Wiezel - Santa Monica 300 mill
210 mill East LA - Wiezel szintén 😊
muhcrew.de.tt -n sok video van, nem csak ilyen százmiliósok, improvok meg styleosak is vannak

Balumann
nekem meg 71 ^^

Atti12
amugy 74 mill a rekem ^^

Atti12
upsz sry 19mill:

Atti12
na pár kép 😄
11 mill specialok nélkül downtownon:

és 19 mill east la n specialokkal ez nem nagy szám 😄
http://i38.photobucket.com/albums/e121/ara1212/snap006g.jpg

xy21
THX!!!

Balumann
http://sgupload.uw.hu/
Azért, mert az sg forum tisztogatok utálják ha ilyen ingyenes tárhelyre felrakják, aztán késõbb mikor visszanézik csak egy üres ilyen hiba megjelenítéskor, vagy ilyen fehér kis bigyó jelenik meg a kép helyett.
Egyéként meg egy csomó hely van ahova lehet regisztrálni képfeltöltésért
Egyik legjobb a photobucket, én is ezt használom.
Egyébként ha itt töltünk fel képet, akkor is csak ilyen kisebb méretü, korlátozott méretü kéept lehet csak felrakni?

xy21
Gondoltam de ebben nincs semmi vicces!!!
Hogy lehet ez a SG ennyire sz@r???Hogy nem engedi a Kepfeltoltes.hu-ról a képet felrakni???Idemeg csak ilyen vágott 20 Kbites kéepeket rahatok fel!!!
Szégyen!!

Fido4life
Jaa ? Hát nem rosz, sõt, de én ezen röhögtem ----> #2784

xy21
Teccik???<#gonosz1>
BMX-ezni jobban szeretek a jatekban mint deszkázni😄

Fido4life
<#wow1><#buck><#buck>

xy21
xy21
Ez nem jó a Faszomat ebbe a köcsög SZAR SG fórumba!!!Mér nem lehet képfeltöltésrõl feltölteni képet??!!A faszomat verjem bele!!!<#mf3><#falbav><#boxer><#gun><#violent>
Na Várom a Büntetõpontokat!!!
És asszem itt a kép:
http://www.sg.hu/forumkepek/2006_04/HIGH2.JPG

xy21
bodesz
vki nyomjon már videót egy ilyen százmilla feletti komboról 😛 pls 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Nekem 800 valahányezer.

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

xy21
Most én próbálok BMX-el kombózni!!!
Kinek mennyi a legnagyobb BMX-es kombója???

Balumann
de gondolom a levegöbe se csináltál sok trükköt 😊
Azért special nélkül is simán meglehet 10 miliót csinálni thug 2-be is (sõt többet is). Csak amennyit lehet a levegöbe kell lenni és trükköket csinálni ott is ^^

Fido4life
Nagy szenvedéssel elértem a THUG 2 ben 930 ezer pontot..<#vigyor3>(deee Special nélkül)

Balumann
Hát de ha azokkal mész akkor végülis ugyan azt éred el mint billentyüzeten a nyilakkal, akkor nem tudsz finomabban kanyarodni meg stb :/

Fido4life
Hát, el kell mondanom: a haveromnak van Gamepadja, és messze nem olyan jó, és kézenfekvõ, mint a PS2-es Joy. Ha nagyon akarsz, akkor jobbban megéri venni egy átalakítót (meg egy PS2 joyt persze) és akkor mehet a banzaj...<#vigyor3>

Vinsanity15
nem nem ,vannak rajta rendes iránygombok meg az analog.namost az analoggal nemlehet rendesen trükközni mert PL a 360 flippet nemtod megcsinálni mert nehéz kitapintani hogy hol is van.Amugy ki mondta hogy én nem gamepaddal jáccok.azzal jáccok csak nyilakkal nem analoggal<#vigyor>

Vinsanity is back!!

Balumann
ja de hát akkor mi értelme a gamepadnak ha nem azt használod? 😄
Sztem pont az a lényeg hogy azzal a karral könnyebben lehet kanyarodni meg forogni a levegõbe :/
Kéne nekem is egy gamepad 😞(

Vinsanity15
Nah ezt jól megaszondtam<#eplus2>Már fáradt vok

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
AZ ilyen gomb szerû kar és túl könnyen forog a kombókhoz<#vigyor>

Vinsanity is back!!

LOL 1.4 mill Base nél Minimum a 800 mp 😄 LOL
Balumann
az analóg az melyik? az az a kar amit így lehet mozgatni? <#pardon1>

Vinsanity15
Nekem így nagyon jó!És ha javasolhatom akkor ne analoggal jácc mert akkor a specialoknak tényleg lõttek!<#idiota>

Vinsanity is back!!

Vinsanity15

Vinsanity is back!!

Vinsanity15
Ja jó akkor készítek egyet

Vinsanity is back!!

Balumann
de azt kérte hogy aki gp-vel játszik, az rakjon be egy képet az irányítás beállításáról

Vinsanity15
Dave9214 nek kellett nem?

Vinsanity is back!!

Balumann
nekem meg nincs gamepadom 😞((

xy21
Én próbáltam gampaddal de nem teccik úgy😞
Én hozzászoktam a billentyûs nyilak+numerikus gombokhoz

Vinsanity15
Sziasztok én GAMEPADDAL jáccok ha érdekel

Vinsanity is back!!

Balumann
specialhoz 2 dolog kell. Fennkell legyen a special csík felül. Másrészt pedig 12 specialt lehet beállítani, és te állítod be hogy milyen kombok legyenek. Pl. egymás után gyorsan elöre + hátra + grab, vagy manualnál elöre + hátra + slide a földön. És azt a játékba kell beálíltanod, illetve story módba sajna nem lehet beállítani, azokat kell próbálni használni ami van. :S Nekem sose sikerült így komboba használni, ha írta hogy mit kell csinálni akkor benyomom simán, de hogyha így kombozok akkor a megszokott kombinációkat használom mindig. Úgy van beállítva jelenleg hogy van 3 manual spec, 2 slide spec, és a többi air vagy grab (levegõbe lévõ)

Hypofely
de az nem attól függ hanem hogy hogy van beállítva pl fel+le+grind és ami erre bevan ha bevan állítva akkor spec trükk

Dave9214
én speciál shogysem tudok, 1 nap ha véletlen ecer sikerül, de akkoris ugyanazokat a gombokat nyomom mindt eddig!

RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent

Balumann
sztem senki nem játszik gamepaddal aki sürün jár ide, úgyhogy még írhatod egy hónapig amíg valaki válaszol gamepaddal kapcsolatban. Vagy pedig próbáld használni a keresõt vagy olvass vissza hogy ki kérdezett gamepaddal kapcsolatban és írj neki privátba. De szerintem jó az alap beállítás, lehet vele spec trickezni is ^^

Balumann
philis buggal én ha jól emlékszem 1 percig se kell szarozni hogy több miliárd legyen. 600 mill az semmi ott.
De egyébként meg arra gondoljatok hogy hányszor estek el balanc miatt, és hányszor ilyen rossz érkezés meg izé miatt.
Ha pl. chichagoban megy valaki full balance-val, ahol szinte csak manualozni meg slideolni lehet ,semmi értelmes airt vagy valami hasonlót, fõleg az hogy azon a szegélyen faltól falig slideolni csak, akkor tényleg elhet valami hasonló. De santa cruse-n ha valaki megcsinál végtelen balance-val 100 millt akkor eléggé csodálkoznék, még nekem se menne. De mint videomba is láthattátok, hogy én se balance miatt estem el ott...

Dave9214
értelek, de van olyan ezen a fórumon aki GAMEPAD- al jáccik???????
mert ha igen akkor megköszönném ha beilesztené egy képbe, a beálitás képét!

Balumann
van egy olyan a luncherbe hogy reset to default, alapméretezett-re állítja vissza. Tehát ami alapban bevolt állítva, arra állítja be. Ha pedig neked saját beállításod volt, tehát már átállítotad az alapot akkor viszont kevés az esélyed hogy aki gamepaddal játszik az is ugyan úgy állítja be mint ahogy te megszoktad akkor. PRóbáld beállítani

Dave9214
de nehez bealitani:s
Akinak gamepadja van, pls rakjaki egy képbe a beálitásait!!!!!

Hypofely
hát ez most hülyeség elindítod a laucher és a gamepad settingsnél beállítod mindenkinek saját beállításai vannak sztem...

Dave9214
Segicsetek rajtam, gameadon nyomom, logiitech rumple pad 2- elvesztek a beálitások, vkinek nincsmeg ugyanez rendesen beálitva hogy még lehessen spec trickezni is? non megköszöném!

Hypofely
phillybe 857 mill a recem... és egyszer sikerült minusz 2miliárd nem tom mennyi már kiakadt a jelzõ😄

Santa Cruz az.
Lehet hogy azért jobb nem neten jatszani mert nem neten müxik a Balance meter kód? 😊
Vagy kód vagy olyan mint THUG2-be a Philly-s bug, de 600 millát ott nem lehet összehozni szerintem.
Ha jössz mondd már el hogy csináltad!

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

Balumann
santa cruse a neve asszem de így nem nagyon tom, lehet hogy a másik ami ilyen tengeres

xy21
Thx<#nyes>
Majd lessz ez még így se
Amúgy kispaksi milyen pályán csinálta ???