Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és látszik hogy nem õ a host, úgyhogy biztos van tanúja is ennek.
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
és télleg, ebbõl a képbõl aztán tudnom kellett volna hoyg ezt multiban, vagy singleben csináltad illetve az alsógatyád méretét is, sajnálom 😞
idáig itt egy ember csinált 300mil fölött ha jólemlékszem, az csíter volt, így a számok sem szóltak melletted
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Egyébként nem derül ki a videodból hogy singleplayer vagy multi, magyarázhatod hogy multiba nicns cheat 😄
Azért csíterez le, mert nem nagyon tudják megérteni hogy valaki órákon át ezeket az utakat meg dolgokat gyakorolja hogy ilyen sokat csináljon. És általába akik ennyit csinálnak, nagy részük csíter, lásd Kis Paksi lámaságát, képét, utsó 5 trükjében 4 gap csak simán, és 1 meg a futás hogy futással állt le -.-
Sztem ide ne rakd be a rekordodat, mert úgyse sok emert érdekel itt 😄
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Ha keveset trükközöl a levegõbe 1 év mire eljutsz addig 😄 , ha meg sokat trükközöl levegõbe keveset manualozol -> több pont, kevés manual meg slide és így késõbb lesz nehéz tartani is ^^ Nézzd meg azokat a videokat amiket belinkeltem, valamelyiket, pl. az East LA -s Wiezel videot 😛
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
LOL <#taps>#taps>
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Van mindennek topicja, hardver topic, stb.. Légyszives tartsd tiszteletben hogy ha ez egy játék, THAW-os forum ne kérdezz ilyet hogy mi a különbség 2 hardver közt. Kösz!
Tom hogy nem nagy divat!!!
Engem kináltak nagy sok pénzel de nem fogadtam el!(tudod nem illikmeg ilyenek)de ha erõszakolták akkor elfogadtam.<#buck>#buck>
Nem tehet róla!
Lehet hgy náluk ez a szokás, amugy emg már nem divat a locsolkodás!
Fõleg a pénzadás
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent