5823
-
#3477 xd -
#3476 Csak nekem tűnt fel, hogy a játék, a többi részhez képest, valahogy depis ? -
#3475 Valaki rakjon már fel ide nekem egy 100%-os savegamet PLS!Mer én letöröltem az enyémet és nincs kedvem újra kiakasztani!Köszi -
#3474 Huh meghoztad a kedvem a THAW-hoz:D -
#3473 ez is kegyetlen jó videó, így nem láttam még játszani senkit ezen a pályán
[URL=http://video.google.com/videoplay?docid=4722720291829265835&q=thps]"project Omega Outtakes", Skateranch improv[/URL] -
#3472 Flippy - Beverly hills - THAW - nm - highonthug-on is fennvan, lehet már láttátok
[URL=http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=3484]THAW - Wallshoufle trainer ^^[/URL] - de szte mez csak konzolom műkszik, vagy nem tom :S
THAW - Atlanta improv -
#3471 köszi -
#3470 felül a THAW-os kép alatt látsz egy olyat hogy F.A.Q <- arra katt ^^ -
#3469 tudna nekem vki krekket küldeni? -
#3468 Az amire írtam hogy mindenképp nézzétek meg, azt AndyTHPS videoja, állítólag a legjobb TH játékos (illetve gametrailersen a videoja alatt is van, ő játszik az ilyen utak videoba is THPS_online. Kegyetlenül tud. :/ -
#3467 találtam pár király videot, google meg gametrailersen, nézzétek meg őket (nem csak THAW-osak, de érdemes megnézni őket)
THAW - Improv - Silent.hOt -google video
THUG 1 -google video
THUG 1 és THPS 4 video - gametrailers.com <- ezt mindenképp nézzétek meg! kegyetlen
[URL=http://video.google.com/videoplay?docid=-6164492850131918746&q=thaw]Egy szép kombo THAW-ban, Downtown ^^[/URL]
ez is egy jo kombo - THAW - Kyoto
Jó videozást :D -
#3466 eo ba menyi a beugro? -
#3465 sztem is -
LPandN #3464 Tudom.
ÉN meg valszeg holnap EO-s leszek.
Szerintetek megéri leszedni a THPS4-et?
Bambaluja, Quasarta, JR.EO meg még mások is azt mondták hogy az a legjobb TH. -
#3463 eRiK fWo klánba van -
#3462 még csak nem is hasonlít
-kúton egy szobor van
-körülette magasított fal, és a kt is magasabbon van
-háttér sem stimmel bele
Találsz egy kutat és akor már lehet hogy ez van a játékba, meg se nézed hogy egyáltalán hasonlít-e kicsit rá? :D
na jó annyiban hasonlít, hogy kör alakú és vizet lövel -
#3461 lehet hogy nem de naon hsonlit a downtown osra -
LPandN #3460 Lol, van itt valaki akinek nincsen meg a chat patch, mert meg akarom csinálni a story-t mindegyik módban de nem tudom mert ugye a focus gombon a chat gomb van. :( -
LPandN #3459 Wow, grat!
És hogy hívják a tesódat? -
#3458 tesómnak ujj a rekkje 117 millio -
#3457 www.google.com és beírod h gamecam -
#3456 ezt a felvevőprogit honnan tudnám letölteni??
írjátok már le lécci!!!
amúgy mi nyílik ki???(azt én se értem #3449-es hozzászólás) -
#3455 jah gamecam jobb, jobban testreszabhatók az ilyen beállítások. Mondjuk sokkal többet nem tud, de annyiból jó hogy pár perces felvétel nem 900 mega hanem olyan 60-70 ^^
-
#3454 gamecamot nem jelzi hogy megy, de viszont ha benyomod a felvételt ugyan úgy veszi, csak nem mutatja :D. capslockot mellőzd pls -
#3453 hol 21 mill?
-
#3452 NEM TOM SZTEM A GAME CAM JOBB DE NEKEM MEG AZ A PROBLEMATIKA HOGY BEVAN KAPCSOLVA A GAME CAM DE NEM JELZI ÉS MIKOR VISSZA NÉZEM AKKOR VESZI .....:(
UJJ A REKKEM MOST SIKERÜLT 12 MILL^^ -
LPandN #3451 Nah most meg sikerült a 21 mill. ^^
Nem tudjátok hogy mért van az hogy a frapsot bekapcsolom a játék megy megnyomom a gombot akkor az a szám piros lesz, mégegyszer megnyomom akkor lefagy a Fraps.
És ezután 20 megás filmből cask az első képkockát játssza le. -
LPandN #3450 Mi nyílik ki?
Amúgy grat mindenkinek a rekjéhez. ^^) -
#3449 THUG2-be a medence szélén lehet jó sokat elérni ;)
Régen úgy tudtam, hogy egy bizonyos úton bizonyos idő alatt végigmegyek, akkor nyílik ki, de most nem sikerült. Régen volt már az ... Hogy is nyílik akkor? -
#3448 2-3 napja kezted komolyan jáccani mert eddig csak végigvittem aztán kész azt most megteccet -
#3447 east la:9 mill utánna áttmentem dowtownba ott 7 mill xd gyakorolnom kell sokat -
#3446 THUG 2 School :108 millió
Azóta max 15-20 milliókat tudok a THAW-ba
-
#3445 és melyik pályán? -
#3444 grat -
#3443 én már vesztettem el 103 millt is -
#3442 new rec xd 9 mill -
#3441 loál kicsit idegesített nem? -
LPandN #3440 Mindegy.
Ma elvesztettem 3 szor 20 milliót és egyszer 21 milliót, de szereztem 18 milliót. -
#3439 hogy érted h melyik részét? -
LPandN #3438 Amelyik a F.A.Q. ban van azt?
Ja és neked is azt írta ki hogy"tHAW.exe has generated errors and will be closed by Windows"?
Sry a duplapost-ért.