Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem sokat próbáltál és nem nagyon próbáltad elolvasni gondolom a feladatot se 😄D
Sztem a revert-re gondoltál. Az azt jelenti hogy a rámpánál mikor leérkezel, megnyomod a reveretet és lent elforgatja a deszkát. És szinte legfontosabb dolog a játékba, mert a kombot ilyen ugrató után azzal lehet folytatni.
FAQ-t olvasd el, van benne 1-2 játékmeneti tipp, és irányítás leírás.
Sztem a revert-re gondoltál. Az azt jelenti hogy a rámpánál mikor leérkezel, megnyomod a reveretet és lent elforgatja a deszkát. És szinte legfontosabb dolog a játékba, mert a kombot ilyen ugrató után azzal lehet folytatni.
FAQ-t olvasd el, van benne 1-2 játékmeneti tipp, és irányítás leírás.
Vagyis Wastelad csak elírtam.
srácok,srácok nyugi!
mivel én nem járok sokat ide felõlem mehet Balumann házigazdának!csak NE szennyezzék a topikot!
mivel én nem járok sokat ide felõlem mehet Balumann házigazdának!csak NE szennyezzék a topikot!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Szevasztok!Imádom az új Tony Hawk -ot az American Fasteland -ot,nagyon KIRÁLY!!!Csak el vagyok akadva egy feladatnál...Még az elsõ pályában,asszem a 3.feladatnál,tom hogy béna vagyok de elég szar angolos vagyok meg hát deszkázni sem deszkázok szal a trükköket sem mind tudom pl: "REVERSET" és itt vagyok elakadva amikor a rózsaszin pankos csávesz felugrik a háztetõ fölé miközbe fura hangok vanna és aztán mond valamit angolul és kell csinálnom egy reverset,csak nemtom hogy mi az.Valaki lesúgná hogy hogyis kell ezt a trükköt megcsinálni?Nagyon megköszönném!!!De legyen szives úgy leírni a trükköt hogy ahol be kell állíttani a billenyût a játék elõtt és azokkal a szaknevekkel.Köszönöm!!!
És nem csak azért lettem ideges, mert 1 ilyen kérdést feltettél, gondolom hogy minket ismersz, és azért. Hanem azért, mert már nem elsõ, és egyszer már szoltam. Aztán meg neharagudj azt hogy mi a különbség a DDR és a DDR2 ram között, azért már eélg túlzás hogy ide írod... 😄 Na mind1 majd ha én leszek itt a házigazda akor kitörlöm az ilyen spam hozzászólásokat :/
Leírtam ezt elõtte lévõ üzenetembe, céloztam erre legalábbis, hogy az alkalomhoz illõ, és személyes, tehát velük akartam ezt megosztani (akik ide járnak ebbe a topicba, tony hawk gamerek). És sztem még az ide illik ebbe a topicba ez miatt, még megengedhetõ.
De az hogy egy konkrét hardver kérdést, de ilyen láma fogalmazással, és relatív kérdést, hogy "szerintetek ez jó gép", és leíroda konfigot, sztem valahogy nem illik ide. Sorry. Nem veszekedni akartam, csak megkérni, hogy NE KEVERJÜNK TELJESEN MÁS (HARDVER TÉMÁT PÉLDÁUL) IDE!!
Egyébként is az hogy kinek mi a jó gép, az meg olyan relatív, hogy szinte semmi értelme ilyen lámaságot kérdezni 😄D. Valakinek az Ati x800-as, és 3800 +-os proci is szar gépnek számít... 😄.
Igen, haggyuk ezt, és leszarjuk egyébként milyen géped van 😄 vagy írd be az aláírásodba, és akkor csak az olvassa el akit érdekel hogy géped van, és nem itt spamként foglalja az egyik üzenetszámot, és nem néz lámának és nem csesz le senki, ennyi...
De az hogy egy konkrét hardver kérdést, de ilyen láma fogalmazással, és relatív kérdést, hogy "szerintetek ez jó gép", és leíroda konfigot, sztem valahogy nem illik ide. Sorry. Nem veszekedni akartam, csak megkérni, hogy NE KEVERJÜNK TELJESEN MÁS (HARDVER TÉMÁT PÉLDÁUL) IDE!!
Egyébként is az hogy kinek mi a jó gép, az meg olyan relatív, hogy szinte semmi értelme ilyen lámaságot kérdezni 😄D. Valakinek az Ati x800-as, és 3800 +-os proci is szar gépnek számít... 😄.
Igen, haggyuk ezt, és leszarjuk egyébként milyen géped van 😄 vagy írd be az aláírásodba, és akkor csak az olvassa el akit érdekel hogy géped van, és nem itt spamként foglalja az egyik üzenetszámot, és nem néz lámának és nem csesz le senki, ennyi...
Bakker most mindek ez a veszekedés????<#conf>#conf>
kérdezek valakit és már csak szídni lehet?<#nemtudom>#nemtudom>
szerintem haggyuk abba<#eljen>#eljen><#szomoru1>#szomoru1>
kérdezek valakit és már csak szídni lehet?<#nemtudom>#nemtudom>
szerintem haggyuk abba<#eljen>#eljen><#szomoru1>#szomoru1>
Én meg még locsolkodni is lusta voltam, 1 rokonnál voltam most, meglocsoltam, de csak egy tojást meg sok süteményt kaptam. ^^
^
Sorry Baluman, akkor ennek mi köze a JÁTÉKHOZ!!??
^
Sorry Baluman, akkor ennek mi köze a JÁTÉKHOZ!!??
Szivesen átvenném ebbe atopicba, úgyis minden nap megnézem többször is 😄 És elég rossz azt nézni hogy szennyezik ezt a topicot is :/ De egyébként hogy van ez most, szavazni kell hogy ki legyen a házigazda?
hogy törli, az elekatka elõzõ, és hasonló értelmes hozzászólásait.. (persze nem csak az övét 😊)
Hi!Valaki nem tudna küldeni 1 100%-os savegamet? De az is jó, ha a netrõl mondtok 1 helyet ahonnan letölthetem...Plz nagyon kellene, mert már harmadszor rakom újra és még így is csak kb.: feléig jutottam, de mostmár végképp nincs kedvem folytatni a STORY és a CLASSIC módot...😞 A GOOGLE-t már 3. néztem végig <#confused>#confused> PLZ HELP ME!!!<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
Na az ilyeneket nem tudom megérteni hogy lehet valaki ekkora láma <#lama>#lama>
Nem látod,nem tudsz kicsit felnézni, nagy képbe kivan írva, hogy Tony Hawk's American Wasteland!!!!!!!!!! És most olvasd el a spam-edet, és magyarázd meg hogy mi a lófing köze van ennek a játékhoz? :/
Hát végülis lehet hogy arra akartál célozni hogy thaw-hoz jó gép-e.
Igen, THAW-hoz teljesen jó.
És !!!!!!ITT!!!!! egy olyan topic ahova ez a láma hozzászólás majd beleillik a környezetbe 😄
Nem látod,nem tudsz kicsit felnézni, nagy képbe kivan írva, hogy Tony Hawk's American Wasteland!!!!!!!!!! És most olvasd el a spam-edet, és magyarázd meg hogy mi a lófing köze van ennek a játékhoz? :/
Hát végülis lehet hogy arra akartál célozni hogy thaw-hoz jó gép-e.
Igen, THAW-hoz teljesen jó.
És !!!!!!ITT!!!!! egy olyan topic ahova ez a láma hozzászólás majd beleillik a környezetbe 😄
Alaplap:Gigabyte/865PE FSB800 GLAN DCDD/s478
Processzor(CPU):Intel Pentium 4 2.4Ghz/533Mhz 1mb PRESCOTT
Memória(RAM):256mb BRAND 400Mhz+1GB DDR 400Mhz KingMax
Winchester(HDD):Maxtor 80Gb
Videókártya(VGA):Ati RAdeon 9550 128mb =(
szerintetek ez jó gép???
Processzor(CPU):Intel Pentium 4 2.4Ghz/533Mhz 1mb PRESCOTT
Memória(RAM):256mb BRAND 400Mhz+1GB DDR 400Mhz KingMax
Winchester(HDD):Maxtor 80Gb
Videókártya(VGA):Ati RAdeon 9550 128mb =(
szerintetek ez jó gép???
ahm klassz
de szerintem a THAW név jobb volt mert most a sokF@szláma megtalálja a topicot és majd hülyébnélhülyébb kérdésekkel fognak minket bombázni
de szerintem a THAW név jobb volt mert most a sokF@szláma megtalálja a topicot és majd hülyébnélhülyébb kérdésekkel fognak minket bombázni
de 😄
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Mi megpróbáltunk valamelyik nap THUG 2-zni egy kicsit, de nagyon szarnak tûnik már 😞
THAW irányításban is sokkal kedvezõbb az 1 gombos acid drop miatt, és a booned ollie is. És pergõsebb, nagyobb pálya, és sokkal több mindent lehet benne. És azért graffban is szebb :/
És kicsit idegeknek is kedvezõbb hogy kevesebbszer esik el bug miatt 😄
Nem tom, nekem a THAW ezerszer jobban tetszik, még ha a bejelentés meg elõzetesek szerint sokkal jobbat vártunk. Én nem csalódtam, hisz tudtuk hogy konzol átirat, és ahoz képest jól megcsinálták PC-re. Kivéve a chat-et a multiba, de az meg már az aspyr parasztsága.. 😞
Egyébként lehet azért is tetszik jobban a THAW, mert a THUG 2-t másfél év után eléggé meguntam :-)) . Jól jött a változás ^^
THAW irányításban is sokkal kedvezõbb az 1 gombos acid drop miatt, és a booned ollie is. És pergõsebb, nagyobb pálya, és sokkal több mindent lehet benne. És azért graffban is szebb :/
És kicsit idegeknek is kedvezõbb hogy kevesebbszer esik el bug miatt 😄
Nem tom, nekem a THAW ezerszer jobban tetszik, még ha a bejelentés meg elõzetesek szerint sokkal jobbat vártunk. Én nem csalódtam, hisz tudtuk hogy konzol átirat, és ahoz képest jól megcsinálták PC-re. Kivéve a chat-et a multiba, de az meg már az aspyr parasztsága.. 😞
Egyébként lehet azért is tetszik jobban a THAW, mert a THUG 2-t másfél év után eléggé meguntam :-)) . Jól jött a változás ^^
Nekem a THAW-nak a style-ja nem jött be, meg hogy nem azt kaptam amit vártam.. A THUG 2 is milyen õrült, és hogy eljátszok vele.. (most nem azért, de én azon keseredtem el, amikor bemutatják, azok a félmesztelen fickók (egyformák) a trükköket.. Olyan nevetségesen van megcsinálva, hogy tényleg azt hiszed hogy mintha vlami istenek lennék.. Míg játék közben inkább látványos..)
Hát hogy pont ezt akarod kérni majd születésnapodra 😄
Jönnek ki sztem most a jobbnál jobb multis játékok egyébként, ezek a TH-k csak íg pötyögni jók néha, sztem ezért nem érdemes pénzt kiadni ^/^
Ráadásul sztem a köv rész még durvább és örültebb lesz mint a THAW, neked meg már e se tetszett annyira 😄
Jönnek ki sztem most a jobbnál jobb multis játékok egyébként, ezek a TH-k csak íg pötyögni jók néha, sztem ezért nem érdemes pénzt kiadni ^/^
Ráadásul sztem a köv rész még durvább és örültebb lesz mint a THAW, neked meg már e se tetszett annyira 😄
Egyébként nem lenne jó kérvényezni hogy írják ki teljesen a nevét ennek a topicnak, ne csak annyit hogy THAW? Mert így aki nem keresi ezt a forumot, az nem találja meg :/ (mármint keresõbe)
neféj kb agusztus közepe fele fel lendül mert akkor jelentik eb az uj Tony Hawk-ot aztán várhatunk februárig és mrá jáccunk is, aztán április közepéig elleszünk aztán kezdödik minden elöröl!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
ezért Screen eltem egy base es képet meg egy Score -s ost 😄
De ez Trick Attack! <#vigyor3>#vigyor3>
Jójó tom. 😄
Jójó tom. 😄
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
maradj már te <#lama>#lama> <#taps>#taps>
Eagle_985 Mill_Skateranch feltölteni nem szeretném mert 90 mega és elég kicsi a feltöltési sebességem ..de a vidibõl took képet mutatni 😊 kicsit gyér minpség de ez van
és még 1x mondom hogy nincs Cheat Multihoz ...
Eagle_985 Mill_Skateranch feltölteni nem szeretném mert 90 mega és elég kicsi a feltöltési sebességem ..de a vidibõl took képet mutatni 😊 kicsit gyér minpség de ez van
és még 1x mondom hogy nincs Cheat Multihoz ...