Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért ne tudnád konfigurálni a gombkiosztást? De ha nem is tudod, akkor is meg tudod nézni.
hy
azt szeretném kérdezni mivel a tham ban én nem birom konfigurálni a billentyûzetemet hogy melyik aza revert gomb???
elõre is köszi
azt szeretném kérdezni mivel a tham ban én nem birom konfigurálni a billentyûzetemet hogy melyik aza revert gomb???
elõre is köszi
Szasztok!
Tudom, hogy nem kéne ilyet kérdeznem de valaki tudja a BmR mód letöltési linkjét??????
kéne mert eltörtem a kezem és nem tudok rendesen játszani:(:(
Gördeszkáztam:D
Tudom, hogy nem kéne ilyet kérdeznem de valaki tudja a BmR mód letöltési linkjét??????
kéne mert eltörtem a kezem és nem tudok rendesen játszani:(:(
Gördeszkáztam:D
Imi999, sírba viszel.
Elõször kezdted olyan kérdéssel, hogy írjam le hogy kell repülni, mikor ott van a leírásban teljesen érthetõen (többször is módosítottam, hogy érthetõ legyen).
Aztán most hogy honnan lehet letölteni a THUG 2-t. Ebben segítettem is, torrentrõl vagy sms-warezról (bár errõl már nem biztos, mert nagyon régi játék) le tudod szedni, ha egy cseppet is tudod használni az internetet, már rég töltenéd a játékot (csak kis idõt kellene rászánnod, torrentrõl nagyon sok mindent le lehet szedni).
De ez, hogy nagyon kell me megtetszett... ez durva.
De a legjobb amit most láttam, hogy a játékosokhoz, adatokhoz beírtad, hogy aki szereti a játékot vagy kérdése van vegyen fel msn-re. Aminek én nagyon örülnék, ha nem engem vennének fel állandóan msn-re hülye kérdések miatt, de 10-ed annyit sem tudsz a játékról mint én (kétlem, hogy a leírásomat elolvastad-e egyáltalán) ;D
Persze ha ilyen segítõkész vagy, akkor remélem hamar leelõzöl, mert én már nagyon ritkán foglalkozok a játékkal.
Elõször kezdted olyan kérdéssel, hogy írjam le hogy kell repülni, mikor ott van a leírásban teljesen érthetõen (többször is módosítottam, hogy érthetõ legyen).
Aztán most hogy honnan lehet letölteni a THUG 2-t. Ebben segítettem is, torrentrõl vagy sms-warezról (bár errõl már nem biztos, mert nagyon régi játék) le tudod szedni, ha egy cseppet is tudod használni az internetet, már rég töltenéd a játékot (csak kis idõt kellene rászánnod, torrentrõl nagyon sok mindent le lehet szedni).
De ez, hogy nagyon kell me megtetszett... ez durva.
De a legjobb amit most láttam, hogy a játékosokhoz, adatokhoz beírtad, hogy aki szereti a játékot vagy kérdése van vegyen fel msn-re. Aminek én nagyon örülnék, ha nem engem vennének fel állandóan msn-re hülye kérdések miatt, de 10-ed annyit sem tudsz a játékról mint én (kétlem, hogy a leírásomat elolvastad-e egyáltalán) ;D
Persze ha ilyen segítõkész vagy, akkor remélem hamar leelõzöl, mert én már nagyon ritkán foglalkozok a játékkal.
Császtok!Tud valaki egy linket ahonnan le lehet töltnei a THUG 2 teljes verzióját??Help Me!Nagyon kell me láttam róla vidiket és megtetszett(sehol nem tudtam megvenni)(boltban)
én meg arra kérlek, hogy rakj egy képet legalább a küldetésrõl (már 1000x-re írom le)...
sziasztok! néztem hogy le van-e írva ez a küldi de nem találtam...
a küldit CHOLO adja East Los Angelesbenn...
és valami gatyákat kell leverni... LÉGYSZI ÍRJÁTOK LE HOGY PONTOSAN HOGY KELL MERT NEM TUDOM... Kérlek...
a küldit CHOLO adja East Los Angelesbenn...
és valami gatyákat kell leverni... LÉGYSZI ÍRJÁTOK LE HOGY PONTOSAN HOGY KELL MERT NEM TUDOM... Kérlek...
lécci megint bajba kerültem!!
nem tudom hogy kell a gaps-ot csinálni
ha valaki tudja hollywood-ban hol csináljam kérlek szóljon!!!!
és ha valaki el tudná magyarázni mi az a gaps azt megköszönném
nem tudom hogy kell a gaps-ot csinálni
ha valaki tudja hollywood-ban hol csináljam kérlek szóljon!!!!
és ha valaki el tudná magyarázni mi az a gaps azt megköszönném
szevasztok!
Légyszi segítsetek...
van 1 olyan küldi ahol pár városból össze kell gyûjteni 3-3 graffitit ( tag-eket )és én ezeket összegyûjtöttem. de valami olyat ír hogy csinálnom is kell... ezt a hector adja....
KÉRLEK SEGÍTsetek ( downtowni pálya, amikor be akarok lépni a black windowz-ba )
Légyszi segítsetek...
van 1 olyan küldi ahol pár városból össze kell gyûjteni 3-3 graffitit ( tag-eket )és én ezeket összegyûjtöttem. de valami olyat ír hogy csinálnom is kell... ezt a hector adja....
KÉRLEK SEGÍTsetek ( downtowni pálya, amikor be akarok lépni a black windowz-ba )
hy all!
v.ki végig tudná nekem vinni Master Zen-nél a Tailblock Slide-s feladatot, elmenteni, majd visszaküldeni nekem???
itt van a mentésem:
http://data.hu/get/1226746/THAW_save.rar.html
elõre is köszi
v.ki végig tudná nekem vinni Master Zen-nél a Tailblock Slide-s feladatot, elmenteni, majd visszaküldeni nekem???
itt van a mentésem:
http://data.hu/get/1226746/THAW_save.rar.html
elõre is köszi
Nem raktál fel valamilyen módot, vagy véletlenül a chat módot (ami a focus helyére rakja be a chat-et)? Biztos, hogy jó gombot nyomsz...?
Hogyhogy hiába nyomkodod? Felcsinálod a specialt (csinálsz sok kis trükköt), elkezdesz grindelni, majd 1x megnyomod a focust (kombó KÖZBEN!)
Hogyhogy hiába nyomkodod? Felcsinálod a specialt (csinálsz sok kis trükköt), elkezdesz grindelni, majd 1x megnyomod a focust (kombó KÖZBEN!)
kösz de hiába nyomkodom a focus gombot nem csinál semmit
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
sziasztok van az a küldi amikor a focus stb-t kell megtanulni
ugye azt irja h csusszak végi a dockokon menjen fel a speciel meter
aztán olvastam h focus gombot nyomjam stb az se jó meg ilyen trükk meg olyan ezerszer megprobáltam és nem jo lehet vmi patchet kéne szednem mert az lehet a baja?
ugye azt irja h csusszak végi a dockokon menjen fel a speciel meter
aztán olvastam h focus gombot nyomjam stb az se jó meg ilyen trükk meg olyan ezerszer megprobáltam és nem jo lehet vmi patchet kéne szednem mert az lehet a baja?
MSI 770-G45 & X2 240 & Kingston 2GB & Sapphire HD5750 & Gigabyte Luxo M1004 + Superb 460W & Samsung P2250
Elég sok bajom van, utoljára felsorolom:
-Banner alatt ott egy link, azzal a felszolítással, hogy Olvasd mielõtt kérdezel. ott vannak benne segítségek, ez a 4. kérdésed amire ott van a válasz benne. Tudod, pont ilyen esetekre készítettem, mert senki sem szándékozik 20000x leírni, elmagyarázni ugyan azt.
-Ez is olyan kérdés volt, amivel ha kicsit próbálkoznál, és értelmeznéd a feladatot, rájöhetnél a megoldásra.
-Javasoltam már, hogy ne ezzel a résszel kezdj ha ezek ilyen nagy problémákat okoznak, hanem mondjuk Underground 2-vel. Sokkal kevesebb problémád lesz utána ezt átvinni, ráadásul abban talán jobb is a story meg single része, meg a pályák (persze ez szubjektív).
-A kérésünk, hogy ha kérdezel rakj be egy képet az adott küldetésrõl szintén aktív
-Ezzel a stílussal meg kérlek ne itt égesd magadat, nem tudom hallottál-e mondatokról (mondatkezdés, tagolás, stb.), mondat végére meg elég egyetlen írásjel is.
Ez volt az utolsó, hogy válaszoltam (legalábbis megpróbálok nem válaszolni). Ezek után törléshez folyamodok.
-Banner alatt ott egy link, azzal a felszolítással, hogy Olvasd mielõtt kérdezel. ott vannak benne segítségek, ez a 4. kérdésed amire ott van a válasz benne. Tudod, pont ilyen esetekre készítettem, mert senki sem szándékozik 20000x leírni, elmagyarázni ugyan azt.
-Ez is olyan kérdés volt, amivel ha kicsit próbálkoznál, és értelmeznéd a feladatot, rájöhetnél a megoldásra.
-Javasoltam már, hogy ne ezzel a résszel kezdj ha ezek ilyen nagy problémákat okoznak, hanem mondjuk Underground 2-vel. Sokkal kevesebb problémád lesz utána ezt átvinni, ráadásul abban talán jobb is a story meg single része, meg a pályák (persze ez szubjektív).
-A kérésünk, hogy ha kérdezel rakj be egy képet az adott küldetésrõl szintén aktív
-Ezzel a stílussal meg kérlek ne itt égesd magadat, nem tudom hallottál-e mondatokról (mondatkezdés, tagolás, stb.), mondat végére meg elég egyetlen írásjel is.
Ez volt az utolsó, hogy válaszoltam (legalábbis megpróbálok nem válaszolni). Ezek után törléshez folyamodok.
az bázmeg hogy nézzé be a faqba!!!!
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
mi bajod van??
sziasztok!!!!
amikor bejuttottam a versenypályára Beverly hills-bõl akkor a palika azt írja hogy valami zponzor kell a skateshopban vagy valami ilyesmit!
Aki tud kérem segítsen
amikor bejuttottam a versenypályára Beverly hills-bõl akkor a palika azt írja hogy valami zponzor kell a skateshopban vagy valami ilyesmit!
Aki tud kérem segítsen
Hello!!!
Amikor Andrew Rejnolds-ot kell követni Hollywoodban mit kell csinálni amikor kiírja az 50000es combot mert nekem nem fogadja el még a 200000est se?!
Amikor Andrew Rejnolds-ot kell követni Hollywoodban mit kell csinálni amikor kiírja az 50000es combot mert nekem nem fogadja el még a 200000est se?!
manual + * asszem , de ha picit is próbálgatnád , nem egybõl írnál rájönnél..
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Hello!!
Hogy kell csinálni bmx-el a decade-t ha valaki tudja pls írjon!!!
THX elõre is.
Hogy kell csinálni bmx-el a decade-t ha valaki tudja pls írjon!!!
THX elõre is.
megint elakdtam....:(
annál amelyknél pályát kell építeni és el kell vinni(húzni) a tetõt
annál amelyknél pályát kell építeni és el kell vinni(húzni) a tetõt
Le merném fogadni, hogy 5 percig sem próbálgattad, nem is próbáltál rájönni (és a FAQ -ba továbbra sem néztél bele, bár ez annyira egyértelmû és könnyû, hogy nem lesz benne). Amikor a cölöp fölé érsz, nyomva kell legyen a grind és spinetransfer vagy switch gombnak. Még csak egyszerre sem kell lenyomni... :|
Szerintem jobban jársz, ha egy korábbi résszel, mondjuk az Underground 2-vel kezdesz, ezt a részt nem fogod tudni végig vinni, fõleg ha jönnek a kicsivel nehezebb részek is.
Szerintem jobban jársz, ha egy korábbi résszel, mondjuk az Underground 2-vel kezdesz, ezt a részt nem fogod tudni végig vinni, fõleg ha jönnek a kicsivel nehezebb részek is.
a natas spin a neve!!
azt nem tom.
kiírja milyen gombokkal kell csinálni csak ha odamegyek akkor nem csinál semmit ha megnyomom.
azt nem tom.
kiírja milyen gombokkal kell csinálni csak ha odamegyek akkor nem csinál semmit ha megnyomom.
Komolyan gondolod, hogy ez alapján tud bárki is segíteni? <#idiota>#idiota>
Milyne cölöp, melyik pálya, hogy felugrani? Hogy mit kell csinálni és mit kell nyomni azt írja a feladat, tehát nem igazán értem a problémát.
Milyne cölöp, melyik pálya, hogy felugrani? Hogy mit kell csinálni és mit kell nyomni azt írja a feladat, tehát nem igazán értem a problémát.
hello!!
elakadtam!!!
annál amelyknél a cölöpre kell felugrani.
nem tom hogy kell csinálni vagy mit kell nyomni!!
Aki tud segítsen
elakadtam!!!
annál amelyknél a cölöpre kell felugrani.
nem tom hogy kell csinálni vagy mit kell nyomni!!
Aki tud segítsen
De tudjuk, legalábbis én megcsináltam az összeset, nem volt egyszerû, de nem lehetetlen.
Amúgy üdv újból mindenkinek, jórég jártam erre fele...
Amúgy üdv újból mindenkinek, jórég jártam erre fele...
sorry ugy értetem hogy a feladatokat
ezen fennakadtam én is :)
császtok nem tudja valaki hogy kell meg csinálni a bmx es kikébzéseket ?
A 2 elõzõ üzenetem után megkérdezel megint egy olyat, ami szintén benne van a FAQ-ban. Ezek után ne is kérdezz szerintem többet itt a forumban.
és hogy kell wallflip-ezni???
Az a dühítõ, hogy a kérdéseitekre ott van a válasz a FAQ-ban (graffity Downtownban, revert) ami be van linkelve a banner alatt, meg itt forumban is elég sokszor le lettek írva ezek (van keresõ alul, tehát nem olyan nehéz visszakeresni). Még a kérést sem olvassátok el (Olvasd mielõtt kérdezel!), pedig hamarabb megtalálnátok a választ ha megnéznétek, vagy a keresõbe írnátok (revert, vagy hector graffity pl.). A leírásoknál még egy honlap is van linkelve, ahol videókkal együtt van végigjátszás (angolul, de a videókból sztem még angoltudás nélkül is elég érthetõ).
Ilyen hozzáállással miért várjátok el, hogy bárkinek legyen kedve segíteni, ráadásul 3 kérdõjellel meg felkiáltójellel a mondat végén? Ilyenkor bánom, hogy egyáltalán megpróbálok segíteni.
Ilyen hozzáállással miért várjátok el, hogy bárkinek legyen kedve segíteni, ráadásul 3 kérdõjellel meg felkiáltójellel a mondat végén? Ilyenkor bánom, hogy egyáltalán megpróbálok segíteni.
megvan!
de utány amikor össze kell tenni akkor a revertet meg a manual-t akkor manualra kell érkezni ennyni??
de utány amikor össze kell tenni akkor a revertet meg a manual-t akkor manualra kell érkezni ennyni??
mielõtt elinditod a játékot nézd meg az irányitásnál van egy ilyen elnevezésû gomb!!!
Én is Hectornál vagyok, csinálom a tages feladatokat de itt nem tudom hova kell rajzolni!!! 
az melyk???
mikor éppen leérkezel akkor kell megnyomni a spine gombot ha jólemlékszem
császtok!!
segítsetek lécci mert elakadtam!!
annál a küldinél ahol fel kell menni a negyedcsõre és a revertet kell megcsinálni!!
aki tudja lécci segítsen
segítsetek lécci mert elakadtam!!
annál a küldinél ahol fel kell menni a negyedcsõre és a revertet kell megcsinálni!!
aki tudja lécci segítsen