Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pálya cím = pálya név
És lehetõleg próbáld meg magadnak megcsinálni, max 1-2 órás próbálkozás után se sikerül valami, akkor kérdezz. Vagy ha már most nem bírod megcsinálni segítség nélkül akkor neked is csak azt tudom ajánlani hogy tölts le mentést és játsz neten, vagy nem tom :/
És lehetõleg próbáld meg magadnak megcsinálni, max 1-2 órás próbálkozás után se sikerül valami, akkor kérdezz. Vagy ha már most nem bírod megcsinálni segítség nélkül akkor neked is csak azt tudom ajánlani hogy tölts le mentést és játsz neten, vagy nem tom :/
Az egész játék arról szól szinte hogy Skate Ranchet építsd, folyamatosan szedd hozzá a cuccokat. Történet miatt lesz egy kis kitérés errõl, de akkor is hosszú ideig az a küldetés. Így elég nehéz emlékezni a részletekre hogy melyik izé után mi jött. Fõleg hogy még lehet néhol váalsztani hogy melyiket csinálod.
Adj pontos pálya címet, és mégjobban megkönnyítenéd a helyzetet ha képet raknál fel.
Másrészt olyan nincs hogy azt mondja nyomd az 5-ös gombot, mert csak a trükk gomb betüjelét írja hogy mit kell nyomni. És olyan hogy 5 nincs, a FAQ-ba bennevan hogy mivel írja a gombokat, és olyankor mit kell nyomni.
Dinófej egyébként hollywoodba van de akkor se tom mi a feladat így.
Adj pontos pálya címet, és mégjobban megkönnyítenéd a helyzetet ha képet raknál fel.
Másrészt olyan nincs hogy azt mondja nyomd az 5-ös gombot, mert csak a trükk gomb betüjelét írja hogy mit kell nyomni. És olyan hogy 5 nincs, a FAQ-ba bennevan hogy mivel írja a gombokat, és olyankor mit kell nyomni.
Dinófej egyébként hollywoodba van de akkor se tom mi a feladat így.
hát ott van mondom amikor a ranchot csinálják a félcsõ má megvan és utána ... má megvan a billiárd golyó a dinó fej a szobor abból a kertbõl... és még ez a tetõ kéne asszem boonenak hívják a csávót aki adj ezt a küldetést
ja meg itt közbe nvidia geforce 6600 hoz milyen driver van mint ez a omega driver??? me itt olvastam lejjebb róla hogy akkor jobb lesz
na felraktam az Omega Driver-t láthetóan jobb lett, de még egy kicsit mindig szaggat😞 a gépem: Celeron 2 ghz 640 Mb RAM ATi RADEON 9800 Mi lehet a gond?
csáó elakadtam ott amikor a ranchre kell összeszedni a dologkat (pl billiárd golyó...) és most má össze szedtem mindent kivéve az egyik háznak a zöld "kupoláját" azt mondja hogy nyomogatni kell az 5-ös gombot meg vmi kötélrõl beszél... na itt a gond össze vissza nyomogatom az 5-öst és nem történik semmi néha feljeb megy az a kék csík, ja és egyszer sikerült egy kicsit megmozdítani a tetõt... de amiközbe az ott jön felém pirosan kiírja nekem hogy hmmmmm mint amiko elszúrok vmit mit kell itt csinálni me má fáj az ujjam a nyomogatástól segítsetek pls!!!
Meg nagyon szaggat a játék pedig levettem a felbontást de nem tom letölteni azt az Omega driver-t.
oké most már megtalátam hogy nem a nyilakkal kell lépkedni a menübe<#vigyor3>#vigyor3>és a belépés az Enter(nem vagyok láma) Csak nem tom mivel lép vissza😞
Nah végre meglett a THAW!
Csak egy baj van:belépek a játék menüjébe és nem lehet lépni úgyértem h nem érzékel semmit a billenytûn😞 mitõl van ez?
Csak egy baj van:belépek a játék menüjébe és nem lehet lépni úgyértem h nem érzékel semmit a billenytûn😞 mitõl van ez?
már én is alig jártam ide 😛
de kár gondolom😄
szerintem balu jöhet házigazdának 😉
de még mindig felteszem a kérdést hol van jetcoke???
de kár gondolom😄
szerintem balu jöhet házigazdának 😉
de még mindig felteszem a kérdést hol van jetcoke???
sk8 4 fun
amugy a thg 1 nek már nincsenk szerverei, lezárták tuti õket!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
Atti 12 már segített mielõtt olvastam volna a FAQ -t ugynais fogalmam sem volt hogy mi az... de már a másik pályában vagyok és Kössz a biztatást!!!
És FAQ-t meg amit írtam voltál képes elolvasni? ^^
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ha ennél a küldetésnél ennyire elakadsz sztem akkor hagyd ezt a játékot. Mert az az egyik legérthetõbben leírt feladat, és legkönnyebb is 😄 . Azért is mondom, mert így naponta 300 kérdést felteszel majd formokba vagy valakinek, az nem lesz snekinek se az örömére. Nehéz játék <#wow3>#wow3>
Inkább vidd át elõtte a THPS 4-et, meg a THUG 1-et és THUG 2-t
Egyébként van egy olyan érzésem, hogy ha ennél a küldetésnél ennyire elakadsz sztem akkor hagyd ezt a játékot. Mert az az egyik legérthetõbben leírt feladat, és legkönnyebb is 😄 . Azért is mondom, mert így naponta 300 kérdést felteszel majd formokba vagy valakinek, az nem lesz snekinek se az örömére. Nehéz játék <#wow3>#wow3>
Inkább vidd át elõtte a THPS 4-et, meg a THUG 1-et és THUG 2-t
na figy
tod vannak iylen ugratók amrie ha felmész akkor ugyan oda érkezel le tehát csak felfele ugrassz. Na és abban a pilanatban mikor leérkezel ugratás után, megnyomod a switch gombot és akkro azt csinálja <#nyes>#nyes>
tod vannak iylen ugratók amrie ha felmész akkor ugyan oda érkezel le tehát csak felfele ugrassz. Na és abban a pilanatban mikor leérkezel ugratás után, megnyomod a switch gombot és akkro azt csinálja <#nyes>#nyes>
Már az agyamra megy az a revert valaki már tényleg segítsen
én 2-3 év thps 2 utána 1-2 hónap thps 3 4-5 hónap thps 4 1-2 hét thug1 1 év thug2
és msot thaw 😄
és msot thaw 😄
ja de aztán visszatértem THUG 2-be, mert az egyértelmü volt számomra ezerszer jobb :/ Hát még a thaw
egy fél év THUG 2-zés után leszedtem a THUG 1-et, és játszottam vele pár hetet, hûdekirály. Jó tényleg érdemes átvinni a küldetését mert nem olyan nehéz, mégis van benne 1-2 érdekes.
Szóval ez nem csak az én sorrendem, hanem átlagba így van: THAW a legjobb, utána THUG 2 (de valaki még mindig THUG 2-zik, hisz neten nagyon sokan vannak), azátn THPS 4 (hangulatában nagyon jó, jó utak vannak benne, de egy hibája van, hogy ha sildeol akkor mindig ugyan olyan sebességgel slideol, vagy manualozik, vagyis felfele ugyan olyan gyorsan slideol fel mint lefele 😄). És aztán THUG 1.
Ha engem kérdezel, a THAW, THGU 2, és THPS 4 is nagyobb élvezetet nyujt így játékban mint a THUG 1, de érdemes letölteni, kipróbálni, és végigvinni a story-ját. De ha csak azért szeded le hogy elkérj valakitõl egy 100%-os mentést (nem tom hogy a másik tony hawkokkal mit csináltál), akkor semmi értelme.
Szóval ez nem csak az én sorrendem, hanem átlagba így van: THAW a legjobb, utána THUG 2 (de valaki még mindig THUG 2-zik, hisz neten nagyon sokan vannak), azátn THPS 4 (hangulatában nagyon jó, jó utak vannak benne, de egy hibája van, hogy ha sildeol akkor mindig ugyan olyan sebességgel slideol, vagy manualozik, vagyis felfele ugyan olyan gyorsan slideol fel mint lefele 😄). És aztán THUG 1.
Ha engem kérdezel, a THAW, THGU 2, és THPS 4 is nagyobb élvezetet nyujt így játékban mint a THUG 1, de érdemes letölteni, kipróbálni, és végigvinni a story-ját. De ha csak azért szeded le hogy elkérj valakitõl egy 100%-os mentést (nem tom hogy a másik tony hawkokkal mit csináltál), akkor semmi értelme.
Most mér beszélted le !? Én magamból indulok ki, mert én élvezettel vittem végig már nemtudom hányszor a THUG-ot.. Elekat ha van rá lehetõséged, tölsd sztem nem vesztesz vele semmit se...
©Erneszt!
HA Revertelni szeretnél akkor nyomd meg a KP9-est(ez van alapbol beállítva) vagy az elején a menübe a keybordingbindingben a Switch(Rotate Right)-ot állítsd be magadnak(ezt akkor kell használni(Revert) ha éppen 1 combobol leérkezel,és utánna manuállozni kell h' tovább tudd a trükköt csinálni)
HA Revertelni szeretnél akkor nyomd meg a KP9-est(ez van alapbol beállítva) vagy az elején a menübe a keybordingbindingben a Switch(Rotate Right)-ot állítsd be magadnak(ezt akkor kell használni(Revert) ha éppen 1 combobol leérkezel,és utánna manuállozni kell h' tovább tudd a trükköt csinálni)
hat ey nemigaz
vagyis nem az en uyenetemre valasyolok hanem Balumann era
Még mindig nem tudom megcsinálni azt a trükköt.😞(kicsit bõvebben is leírnád hogy milyen sorrenben és hogy mit kell megnyomni??
A THUG 1 szvsz a legjobb TH játék, legalábbis storyban, meg hangulatban biztosan.. Ha szereted a THUG 2 és a THAW-hoz pergõs játékmenetet nem fog bejönni, de ha csíped az utcai deszkázás hangulatát, sztem szerezd be..
THUG 1 nem olyan jó játék, de www.highonthug.com -on találsz THUG 1-es videokat.
Nincsenek benne olyan jól megcsinálva a mozgások, elég lassú is a játék, de nem annyira vészes. THAW ezerszer jobb, THUG 2 is jobb nála. A külföldiek azt mondták hogy a THPS 4 szinte a legjobb neten. ^^
THUG 1-et lehet neten játszani, de az a probléma hogy szinte senki nem játszik vele neten 😄
Néha van 1-2 külföldi, de sztem már azok is áttértek a THAW-ra. Magyarok biztos nicnsenek.
Nincsenek benne olyan jól megcsinálva a mozgások, elég lassú is a játék, de nem annyira vészes. THAW ezerszer jobb, THUG 2 is jobb nála. A külföldiek azt mondták hogy a THPS 4 szinte a legjobb neten. ^^
THUG 1-et lehet neten játszani, de az a probléma hogy szinte senki nem játszik vele neten 😄
Néha van 1-2 külföldi, de sztem már azok is áttértek a THAW-ra. Magyarok biztos nicnsenek.
császtok!
A THUG1 az jo játék?(én ugyhallottam ki se jött pc-n:S(lemaradtam)azota már a 2 is kivittem) ezt(THAW) már picit meguntam de online-ba nagyon jó=)
most letölteném az 1-et de csak akkor érdekelne ha lehet vele neten is játszani!?
A THUG1 az jo játék?(én ugyhallottam ki se jött pc-n:S(lemaradtam)azota már a 2 is kivittem) ezt(THAW) már picit meguntam de online-ba nagyon jó=)
most letölteném az 1-et de csak akkor érdekelne ha lehet vele neten is játszani!?