Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.hogyan lehet berakni saját zenét me én nem találom
Egyébként a THAW tényleg csak ilyen pötyögésre jó, ha már 1 óránál tovább játszom már azt nézem hogy léphetek ki, akárhogy játszok, akárkivel szinte 😄
Mindeneesetre én nem sûrûn vagyok fel neten, ha fennvok akkor is általába aragornal játszok, vagy valaki haverral. Egyedül így ritkán mek fel, akkor inkább single-be pötyögök, trükköket állítok, stílust alakítok ki ^^
Na mind1 most úgyis az lesz hogy trial meg thadius visszaválaszol, és akkor a forumból megint egy csatatér lesz, de azért megpróbálok majd rendetrakni, csak hát én most mek vissza a suliba, és hazaérek fél 7 onnan ha meglesz tartva az az óra. Úgyhogy majd akkor ^^
Akkor 3 nap mulva találkozunk majd a THAW-on is 😄
😛 mért hiányoltatok? még a thug2-t se játszottam ki😛 és nem is fogom abba hagyni😛 t1et se és th4et se😛PP amúgy látom imádtok veszekedni😊 nem volt téma? 😊 aranyosak vagytok😛 és ha van 3 nap türelmetek, akkor kárpótlásul a játékban is közlök ezt azt veletek😊 az télleg jó lesz😊<#taps>#taps>
trial néhányat kérdeznék, mer engem érdekel:
hol a biciklid? mert mintha mc fórumon ott lennél állandóan, majdnem midnig látlak bejelntkezve írni ugyan nem szoktál , angolul még mindig egy szót se tudsz, najó néhányat xD, de szinte minden képen ott a neved😛.. minden régi és új haverom aztmondja thawon is ott vagy "folyton".. milyen színû a bõröd? mikor voltál utoljára napon? még mindig hintõporozod a kezed mielõtt leülsz th-zni? még mindig cipõben? és még erõlteted a controllert? jah és hány éves vagy? mindig elfelejtem😄 csajoddal mivan? mer sztem nekem nem ér th annyit mint a "drágaságom" lehet te máshogy vagy vele😛
thaduis az okostojás😊)) neki kellett felhozni újra a jó kis témát😊) nem tom mennyi idõ telt el de annyira nem sok XD unalmas a thaw vagy mi? 😊 én is szertek veszekedni😛 balu tudja XD
végezetül, 3 nap,
nem veszem zokon ha támadtok természetes emberállat ösztön, mint ahogy vörösmarty mondaná 😊,
trial neked "nem kötelezõ leállni egy 14 éves sráccal veszekedni😊 de ha olyan okos vagy tessék answer engem meg nem fog érdekelni mer kicsit több dolgom van most mint ezt a fórumot bámulni pl munka mer nem vagyok ám ingyen élõ x'D
kár volt írnom úgy is megmondtam volna játékban meg még talán többet is megmondok😛
haha nah csá
omfg...
Sztem azért inkább normálisan töltsd le eredetibe.
Bal vagy jobb kameragomb. Úgy tudod megnézni hogy melyik a kameragomb hogy a Kint a játékon kívül a Keyboard bindingbe megnézed. A másik küldinél pedig egy olyan Graphicot kell csinálni amiben minden fajta benne van(Szöveg, Tag stb....).
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
és amikor santamonica utáni pályával végeztem és dowtonba vagyok ott az egyik csávo valami grafikrol dumán ez az után van amikor tattot kellet magamra rakni
SEGITSETEK!!!!!!!!!!!!
utána megnyomod amit ír felül gyorsan egymás után
R - slide, vagyis csúszás gomb (bár sztem ezzel már nem mondok újat😄)
Specialokba az a lényeg, hogy egyenletesen kell benyomni a trükk elõtt a 2 gombot
tehát, egymás után kell egyenletesen, de gyorsan benyomni a 2 irányt és a slide gombot, de úgy kell hogy mikor a slide-ot nyomod már az a csúszás legyne, tehát akkor érj oda.
1.szerezz specialt
2.ugrass rá a korlátra
3.gyorsan nyomd egymásután sorba ezeket:balranyíl+lefelenyíl+R
elvileg így sikerülni fog
sok szerencsét
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
az is érdekel hogy kell úgy behozni hogy meg is csinálja?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
ami thug2 höz volt nekem
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
És ne írjatok ide szerver neveket mert mire valaki elolvassa már lehet hogy a szerver nem is él mert meguntátok a játékot.
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
ui.:MINDENKI JÖJJÖN SK8BOARD-OZNI!!!!!!!!!!!!
én azt a részt nem tom megcsinálni Beverly Hills-ben amikor walljump+natas spin.
Ati catalist 6 -os verzió fölötti drivereivel nekem kegyetlenül akad, söt le is fagy. És még van 1-2 driver amit nem nagyon kedvel.
Azt ajánlom hogy Catalyst 5.9 -es drivert szedd le és tedd fel, és az omega driver helyet meg a DNA-t ajánlom, mert nekem az jobban bejött.