Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs hogy ilyen láma vagyok, de hogy lehet leszedni? Visszaszámol és rákatt és semmi. Le kell szedni ezt is? upgrade to sendspace Max™???
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Hát de ez cask a video. Ha ott fenn rákatt a THDJ feliratra akkor idejon hogy:Tony Hawks Downhill Jam
Kiadó: Activision, Fejlesztõ: Neversoft
Platform: PC, Típus: Sport, Gördeszka
PC... Biztos hogy lesz PC-re.
Kiadó: Activision, Fejlesztõ: Neversoft
Platform: PC, Típus: Sport, Gördeszka
PC... Biztos hogy lesz PC-re.
Hát az komoly lehetett... nekem amúgy jelenleg az a esti pálya,, ami a játék elején is választható..
Ja megnéztem a videot, nem lett rossz. Azért pár látványos dolgot is csinálhatná a játékba 😛 😄. A videot egyébként mivel szerkesztetted?
<#vigyor>#vigyor>Örülök hogy kedvet adhattam.Amugy ezt a videót törött kézzel hoztam össze😄
Nehéz volt a játék<#idiota>#idiota>
Nehéz volt a játék<#idiota>#idiota>
Vinsanity is back!!
Tony Hawk nextgen techdemó
Platform: PS3, X360, NR Típus: Letöltés
:/
Most megint az van, hogy nem tudjuk mi a helyzet a PC-vel, mert nem ugyan az írja át PC-re mint aki konzola kiadja ^^ Activision -> Aspyr
de majd meglátjuk, remélem lesz
Platform: PS3, X360, NR Típus: Letöltés
:/
Most megint az van, hogy nem tudjuk mi a helyzet a PC-vel, mert nem ugyan az írja át PC-re mint aki konzola kiadja ^^ Activision -> Aspyr
de majd meglátjuk, remélem lesz
Lazulásom
Sziasztok akit érdekel az nézze meg a videómat,nem pontokra mentem de sztem nem lett rossz<#idiota>#idiota>
Sziasztok akit érdekel az nézze meg a videómat,nem pontokra mentem de sztem nem lett rossz<#idiota>#idiota>
Vinsanity is back!!
Bízok benne hogy ez csak egy lelassított ilyen terv hogy így ilyen lesz egy egyszerü slide meg az ugrás. Hát a Downhill Jam névbõl nem abból következtetek hogy egy egyszerü ilyen iskola udvarba fog játszódni, ahol csak 1 ilyen pad lesz meg 1-2 dolog. Úgyhogy reméljük hogy nem fog teljesen eltérni az eddigi tony hawkok pergõsségétõl, és túlzottság miatt élvezetes trükköktõl és látványától.
Jóvanna, nem azt mondom hogy a legnagyobb trükk egy grind legyen, de attól még hogy több trükköket lehet megcsinálni, lehet ralisztikus nem , (bárr 5 másodpercnél nem igazán szoktak egy huzamban grindelni 😞)
nekem tetszik ez az ujj tony (legalábbis eddig)miko jön ki?
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
:S
Remélem hogy csak a mozgás lesz kicsit élethûbb, és nem ez lesz a legnagyobb trükk a játékba :S
Remélem hogy csak a mozgás lesz kicsit élethûbb, és nem ez lesz a legnagyobb trükk a játékba :S
én is rippelt thug2 õt letöltöttwem mert a 3 cd leesett a betonon a kutyám meg futkosott és a cdt magával húztam és hát a cd <#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Csak az a baj hogy nekem mindig ProSkater-t ír ki, és a nevet nem.
ja hogy úgy kérdezted 😄DD ast hittem hogy adni akarsz gamespy reget, ezért nem nagyon értettem ^^
GameSpy-ba ha regelsz, akkor van a játékba egy homie lista, és játék közbe tudsz nekik írni, ilyen telefon villog felül ha kapsz üzenetet, stb.
GameSpy-ba ha regelsz, akkor van a játékba egy homie lista, és játék közbe tudsz nekik írni, ilyen telefon villog felül ha kapsz üzenetet, stb.
Nem muszáj de hasznos.
van nekem regem gamespy-ba, THUG 2-be meg THUG 1-be volt legalábbis. Nem tom itt még lehet nem regeltem. De volt régen Gamespy Arcade -om is, használtam.
rip azt jelenti asszem, hogy a feltelepített játékot betömörítik, és kiveszik belõle a hangokat, videokat, meg az ilyeneket hogy kisebb méretû legyen.
Szinte biztos hogy lehet. De mivel neked van az a hülye rippelt verzió, neked kell kipróbálni ^^
Emberek nagyon fasza ez a rippelt verzió.. Nuku, 0 hang kivéve amikor egy csövön grindelek egyet <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe>