Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Potosan le van írva a jobb felsõ sarokban: "Csinálj egy caveman-t a színház tetejérõl, és érkezz a jelölésre."

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

Hypofely
asszem úgy hogy mész ugrasz a levegõbe felveszed a deszkát és úgy érkezel vagy pont fordítva hogy futsz ugrasz és a levegõbe deszkát berakod magad alá és landolsz

Ezt Hogz kell megcsinalni?

Ezaz!!!Sikerült!!!KÖSSZ!!!

Balumann
Mi aaaaaa, 3x olvastam át és mindig elõzõ várost olvastam :S:S:S

Balumann
Õ, itt ha jól emlékszem akkor a lapátokon kell így ilyen slideolni (így ráugrik, és továbbugrik róla. Az összes lapáton megkell.

De én elõzõ város helyett elsõ várost írtam.Amikor építem a Skate Ranch -ot (tudom hogy egész végig azt fogom)

Balumann
Ennél pontosabban le se tudhattad volna írni hol vagy... ("elõzõ városban lapátok")
Légyszi vgy normálisan írd le hol vagy (város, feladat rész, stb.), vagy rakj be legalább képet...

Visszamenõleg az elsõ városban amikor ott vannak a lapátok,ott mit kell csinálnmi vagy mijen trükköt már próbálgattam ezt azt,de semmi.Valaki segítsen légyszi.Alõre is KÖSZI!!!

Balumann
vagy F.A.Q

Hypofely
alul van egy keresõ...

valaki megmondaná hogy a Revert? nem tudom sehogyse

Nekem a Varial kick vagy heelflip nem müxik csak nagyon ritkán.

Az a baj, hogy azt a három billentyût nem tudja kiolvasni, ha egyszerre vannak lenyomva. Én is így jártam a Stalefish-sel, ekkor áttettem az irányokat a nyilakról az AWSD-re, a trükkök meg maradtak a KeyPad-en. Azóta már csak az én ügyességemen múlik (szinte) minden! <#nevetes1>

"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"

Balumann
Egyébként én könnyen végigvittem a story-t ebbe, de érdekes módon, az ilyen mikor trükköket kell csinálni... vagy csak 1 trükköt. Komolyan akármikor ezerszer megcsinálom egyms után, nem rontom le, de amikor feladat volt, mindig csak 3.-jára sikerült valamiért 😄
Alap beállításon játszotok egyébként (irányítás)?

Balumann
akkor próbáld kicserélni a billentyüzetet 😄 <#nemtudom>

Fido4life
Nem tom, nekem a THPS 3-mas idõkben eléggé bejött az a pálya..

Tmacy
tudom hogykell a grab-eket nyomni,a többi mind mûködik..de ez már a thps2-nél si igy van..nemtudom mi baja lehet..
peace^^

Balumann
Még nem láttam, de majd megnézem, de ha LA akkor még gondolkodok rajta ¢¢

Balumann
Jobban megtanulsz játszani látványosan, vagy ha pontra akkor több pontot tudsz szerezni ha olyan pályán játszol ahol alkalmas. Legtöbben sztem azért játszanak LA-n, mert a külföldiek gapline-n nyomultak, és úgy könnyü nagyon sok száz millt csinálni. Ahol viszon jól meglehet tanulni játszani, és nem olyan nehéz sok pontot csinálni (vagyis sok air lehetõség van), az Skatopia, vagy New Orleans. Ha meg style-ozni, látványos dolgkat akarsz csinálni, akkor Barcelona vagy Berlin, vagy Boston!! Ne LA-n játszatok, videozzatok, az nem jó pálya, se pontszerzés szempontból, sem style vagy látványra se!

Atti12
1. videónak elmegy. De viszont mész L.A n körbe körbe és ez nem tul jó :/
alig használsz air tricket, ezért nem tuc sok pontot szerezni. próbálj minél többet air trickezni, és ha videot csinálsz, akkor próbálj meg benne valami olyat csinálni, amit még nem látott senki. Magyarul próbûlj meg stylozni, Ne csak körbe körbe menj 😊<#rolleyes>

Hypofely
a link jó csak rákellett volna klikkelni hogy ide 😄 akkor itt megtaláljátok Hypofely oldalaés ot középen lessz

Balumann
mé? :/
az nem special, nyomni kell az elöre + balra-t egyszerre és közbe grab :/
Az aztán tényleg nem nehéz :S

Tmacy
nekem a Japan-nál van ez (Grab + izé fel meg balra átlós nyilacska)
na azt nemlehet megcsinálni valami miatt..de én az olyan feladatokat amikor kiirja hogy miket cisnálj azoakt addig próbálgattam amig egyszer nem adott japan-t ^^
taktikus vagyok O_O

Balumann
nem jó a link ^^

Hypofely
na thug2 õztem. hát kicsit szar volt na mind1 de csináltam egy vdeot nem nagy szám de aki még nem annyira ismeri a gamet talán kissebb segítség.NA Íme az 1. videóm😊 Thug2_Hypofely

Fido4life
Háát van benne valami.. PC-n még nem jutottam el oda..

Balumann
mi szar?
Hát átlehet állítani az irányítást, ha valamelyik iránygomb szar.

Balumann
😄😄😄 gamepadon tényleg nem lehet könnyü ilyen gyorsan nyomogatni.

Basszameg nemtudom továbbvinni a játékot mert nemtudok csinálni HadrFlip -et,mert szar a kláveszom.Rohatt életbe<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Fido4life
Az nekem PS2-õn sose sikerült..

Balumann
Hát az aztán nagyon bonyolult küldetés. Nyomkodd addig az ugrást amíg fel nem megy a csík. Ujj erõsítõ feladat 😄
Egyébként az egész játék arról szól hogy Skate ranch-et felépítsd, visszaszerezni.

XenonIceX

Tony Hawk's American Wasteland KeX Clan
Feltételek: msn cím és e-mail cím, THAW PC változat, Internet 😄
Team Titulus *Név*
Lehet jelentkezni ezen a címen: [email protected] (e-mail és msn) vagy privát üzenetben
Weblap: majd lesz

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Prince of Máté
most ott tartok h a skate ranchra kell összegyûtögetni a dolgokat már megvolt a dínófej, biliárdgolyó most kell egy ház zöld teteje. Na elkezdem nyomogatni az olliegombot izzadok mint állat^^ feljebb megy a kék csík és elindul de nem tom mit kell csinálini írja le vaki plz

SIKERÜLT!!!Kössz a Segítséget!

xy21
megnéztem a next gen-es TH videót!
Nem semmi lessz a köv. TH kell majd alá vas úgy látom<#wow2><#wow1>

XenonIceX
nem tudd valaki üldeni egy 100% savegame-et nagyon fontos lenne a nete nem találtam
E-mail & msn: [email protected]

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]

Balumann
-transfer gomb-al ha legegõbe vagy akkor acid drop vagy spin transfert csinál, leérkezéskor revertezik vele. Szóval az ugyan az a gomb. 2 revert van, az egyik az a spin transfer-acid drop, bert slide, és revert is egybe, a másik meg revert és switch.
természetesen a deszkát a kezedbe kell fogni és úgy odamenni a falhoz. Megnyomni az elõrét, és revert. De azt a revertet nem engeded el, hanem így mikor fut fel a falon (mind1 mikor, akkor mikor fut), megnyomod a hátra + ugrást, és wallflippezik.

Hypofely
hát futsz a falon mjad egyszeere hátra éss az ugró gomb

Balumann
Nem tom mi a nehéz ebbe a wallflipbe :/ fõleg hogy faq-ba így leírtam
Rohadt egyszerû a feladat, leírja hogy felfutsz a falon és utána hátra+ugrás. Amit kihagyott, hogy azt a gombot amivel felfutsz azt a hátra+ugrás megnyomásakor még tartani kell. Próbáld ki mind2 revert gombot.

Csao!ár megint elakadtam,a Wall Run -nál vagyis a Wall Flipp -nél mdert Wall Run -nál csak egy lépést tesz az ipse.Elõször is deszkával vagy deszka nélkül kell csinálni?Aztán hogyna?Nyomom az elõre gombot es azt a gombot amivel revert kell csinálni?Vagy azzal a gombal amelyikkel Transer -t csinálok?Már csak ez a feladat van.Egyébként Beverli Hils -ben vagyok (de nem vagyok benne biztos hogy így írják).Valaki segítsen,de ha lehet akkor kevésbé bonyolult választ adjatok mert a F.A.Q -n is 2 napot gondolkoztam de csak azért jöttem rá mert megmondták hogy miaz.Elõre is kössz a segítséget!!!

Balumann
szar idõ, szar pálya ^^

Hypofely
holnap éppen a csajommal leszek a faszomat ogy ilyen szar idõbe rakjátok

XenonIceX
Holnap csinálhatunk egyet!

Balumann
Ha itthon lettem volna és nem Chichago lenne a pálya akkor még lehet mentem is volna ^^

De ez ma van? Mert most láttam és már nincs olyan server, és elmúlt 18 óra. 😞

XenonIceX

Tony Hawks' American Wasteland
SG MultiParty
17:00 - 18:00 óráig
Regions: Europe
Server név: SG MultiParty
Kezdõ pálya: Chicago
Játékosok: 8
Jelszó: sgmp
Megjegyzés: Aki jön jön aki nem nem én megyek!<#vigyor2>

Prince of Máté
rájöttem ha a distance clipping-et a Near felé csúsztatom nem szaggat de úgy meg szar😞<#duma><#bohoc>

Prince of Máté
nem tudja senkise hogy miért akadozik nekem a THAW? (csak nagy pályákon)<#nemtudom><#schmoll2>

Balumann
Én most láttam elöször ezt a feltöltõ izét, és végignétem az oldalon és egybõl rájöttem kérdezés nélkül hogy hogy lehet letölteni.