Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Légyszi vgy normálisan írd le hol vagy (város, feladat rész, stb.), vagy rakj be legalább képet...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Alap beállításon játszotok egyébként (irányítás)?
peace^^
alig használsz air tricket, ezért nem tuc sok pontot szerezni. próbálj minél többet air trickezni, és ha videot csinálsz, akkor próbálj meg benne valami olyat csinálni, amit még nem látott senki. Magyarul próbûlj meg stylozni, Ne csak körbe körbe menj 😊<#rolleyes>#rolleyes>
az nem special, nyomni kell az elöre + balra-t egyszerre és közbe grab :/
Az aztán tényleg nem nehéz :S
na azt nemlehet megcsinálni valami miatt..de én az olyan feladatokat amikor kiirja hogy miket cisnálj azoakt addig próbálgattam amig egyszer nem adott japan-t ^^
taktikus vagyok O_O
Egyébként az egész játék arról szól hogy Skate ranch-et felépítsd, visszaszerezni.
Tony Hawk's American Wasteland KeX Clan
Feltételek: msn cím és e-mail cím, THAW PC változat, Internet 😄
Team Titulus
Lehet jelentkezni ezen a címen: [email protected] (e-mail és msn) vagy privát üzenetben
Weblap: majd lesz

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Nem semmi lessz a köv. TH kell majd alá vas úgy látom<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
E-mail & msn: [email protected]
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
természetesen a deszkát a kezedbe kell fogni és úgy odamenni a falhoz. Megnyomni az elõrét, és revert. De azt a revertet nem engeded el, hanem így mikor fut fel a falon (mind1 mikor, akkor mikor fut), megnyomod a hátra + ugrást, és wallflippezik.
Rohadt egyszerû a feladat, leírja hogy felfutsz a falon és utána hátra+ugrás. Amit kihagyott, hogy azt a gombot amivel felfutsz azt a hátra+ugrás megnyomásakor még tartani kell. Próbáld ki mind2 revert gombot.
Tony Hawks' American Wasteland
SG MultiParty
17:00 - 18:00 óráig
Regions: Europe
Server név: SG MultiParty
Kezdõ pálya: Chicago
Játékosok: 8
Jelszó: sgmp
Megjegyzés: Aki jön jön aki nem nem én megyek!<#vigyor2>#vigyor2>