5823
-
#3677 összevágtam 1 videot:P -
#3676 hát ha megállt volna sztem akkor olyan 79-81 között -
#3675 NE szarassatok már beMost tartok 97%-nál és nem akarom hogy megálljon mer akkor fuccs az egésznek!Mégeccer nem tölteném le!Nekem is elég lassan jön mostanában!
-
#3674 nem tom mert én 1. torrentspy-ről akartam és ott mindig 81% körül megállt de 1 másikon torrent oldalon,ott simán lejött -
#3673 minden oldalon ugyan az a torrent van fenn, tök mind1 hogy honnan tölti le ^^
A másik dolog hogy ha van seeder, akkor minél többen töltik azt a torrentet annál gyorsabban tölti a másik is. Csak hogy a seederek is normál emberek, és nincsenek fenn éjjel nappal, úgyhogy van mikor csak a másiktól tudod tölteni azt amit letöltöt, és az még lassú. Szóval ez változó. Régi játék, és csak itt van fenn, örüljetek hogy egyáltalán le lehet szedni, ne türelmetlenkedjetek :) -
#3672 hmmm... az gáz!
Honnan szeded??? torrentspy???
Eleinte nehezen indul be de majd beindul!Most az a baj hogy sokan töltik!
A feltöltő meg kevés! -
LPandN #3671 Csak eddig 2.56 kb-ot töltött le és nem így semmit egy peer sincs és mindig csak csatlakozik. -
#3670 Majd légy türelmes!
Én már 7. napja szedem.És lassan de biztosan lejön.
Sok a letöltő de kevés a feltöltő -
#3669 jaja :D -
LPandN #3668 Most néztem meg a tHO TV3-at, hát nagyon c00l. Tudnak eléggé.
Ja a zeneválasztás is nagyon jó! (2 In Flames szám ) -
#3667 :D -
#3666 jah kicsit gyök a fogalmazás:D -
LPandN #3665 Ez aztán nagyon értelmes mondat volt! :D
Nem akar elkezdődni a thug1 letöltés. :/
-
#3664 nekem megvan style-t próbálgatok ahogy tok nemrég rakták fel , ja én nem tudjátok a snoopy TV 2 miko lesz?:P -
#3663 ez a video viszont kegyetlen, midnegyik tony hawk-ból van video, mindenképp töltsétek le és nézzétek meg
20 perces video :)
tHO TV3 - style&prov video -
#3662 www.muhcrew.de.tt
hughonthug.com
thps-online.net -
#3661 Tudtok mondani olyan honlapot(csapatokét)ahol sok videót lehet leszedni?Természetesen TH-sat!:D -
#3660 Kössz!Régen jól futott a fraps most meg szarakodik:( -
#3659 frapsnál nem tehetsz semmit. Gondolj arra hogy másodpercenként kb. 25-30 képet kell csináljon, elég nehéz feladat. Processzor meg memória kell hogy rendesen tudj videót felvenni. Gamecam-ba annyit tehetsz hogy ott tudod állítani a felvétel minőségét, és vehetsz gyengébb minőségben hogy jobban mennyen. -
#3658 Rosszu válaszoltál!
Azt kérdeztem micsináljak hogy ne szaggason a gém ha veszek fel!!! -
#3657 honnan tudnám leszedni mert googleba sztem csak tört van vagy nem? -
#3656 gamecam,fraps:P -
#3655 Mijen felvevőt használtok???
Mer nekem fraps van de ha elindítom akkor elkezd röcögni(szaggatni:D) a jatek! -
#3654 He nem is úgy értettem hogy nekem van!
Hanem Balumann meg ezeknek. -
#3653 neked MÉG nincs is thug1ed -
#3652 és sztem mindeki abból csináljon videot amiben a legjobb. Csak ne az legyen hogy körbe körbe mentek az uton :D -
#3651 ulead video studio 10 -
LPandN #3650 Hát nem cask azon. -
#3649 Mongyuk THAW THUG2/1(már akinek) meg THPS4 -
#3648 muszály thaw? mert sztem ti nem csak thaw on jáccatok/jácottatok nem? -
#3647 vert...?mert nem nagyin akar össze jönni
de te mivel vágod? -
#3646 bonneles a félcsőben és utána sticker slap -
#3645 de én szeretném :) -
#3644 én is össze vágom ha kell?:P -
#3643 :( ez miért? -
#3642 én szivesen összevágom :D -
#3641 :(felőlem -
#3640 sztem csak thaw legyen :D -
#3639 Hé bármelyik részből lehet csinálni videót vagy csak a THAW-ból??? -
#3638 1-2 perc es kéne nem?max 3 de nem huszály 3 csak ne lépje túl az sem bajj ha 1 perc de sztem igy is lesz 10 perc:)