Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már rájöttem!
Ráfogsz jönni ha próbálkozol.
Én is voltam úgy hogy már majdnem feladtam, teljesen reménytelen volt, és aztán mégis sikerült.
Én is voltam úgy hogy már majdnem feladtam, teljesen reménytelen volt, és aztán mégis sikerült.
De sehogy sme bírok rájönni segíts kérlek!
Sõt, van akinek az is élvezet ha nem viszi át a játékot, kér egy mentést, és egész nap Chichagoban slideol azon a szaron oldalt faltól falig 😄😄
...ez is valahogy ide tartozik 😄
...ez is valahogy ide tartozik 😄
Ez olyan mint a csalás. Valaki élvezi, valaki meg inkább meghal állandóan ha nem megy a játék 😄
Mint itt, valaki élvezi ha egyedül átvisz egy játékot segítség nélkül, kód és minden ilyen izé nélkül (fõleg egy ilyen nem nehéz játékot 😊), és van aki inkább megkérdez minden küldetést ha úgylátja az elején hogy nem érti. 😄
Én azért volt 1-2 küldetés amivel órákig is elszarakodtam, sõt volt amivel cask másfél nap után sikerült boldogulnom. De legalább elsõk közt vittem át a játékot 😄
Mint itt, valaki élvezi ha egyedül átvisz egy játékot segítség nélkül, kód és minden ilyen izé nélkül (fõleg egy ilyen nem nehéz játékot 😊), és van aki inkább megkérdez minden küldetést ha úgylátja az elején hogy nem érti. 😄
Én azért volt 1-2 küldetés amivel órákig is elszarakodtam, sõt volt amivel cask másfél nap után sikerült boldogulnom. De legalább elsõk közt vittem át a játékot 😄
Csak simán végig combozol az egészen.
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Kössz!!!És annal mit kell aztán amikor DownTownba a Tony T nek kell csinálod valamit és egy melon egy nosegrab meg egy tailgrabot és utána spint de hogy kell a spinet mert én csinálom de mindíg rosszul valamit
.hogy kell??
.hogy kell??
Ha úgyérzed hogy kb. megvan annyi, bemész a barlangba ami kidob, ugrassz egy nagyot
Nézz körül azon a részen, oldalt van egy barlang, ilyen sorompó is van elõtte ez matt én azthittem elején hogy háttérbe van. De észrelehet venni.
Nézz körül azon a részen, oldalt van egy barlang, ilyen sorompó is van elõtte ez matt én azthittem elején hogy háttérbe van. De észrelehet venni.
Használd a keresõt (oldal alja) is néha...
Ajánlom ezeket a hozzászólásokat:
Ajánlom ezeket a hozzászólásokat:
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Ennél a feladatnál azt már tudom hogy 50.000 ponton felül kell csinálni a trükköt ami nem gond mert manuál és fleatland,csak a többit nem értem hogy mit kell még.de az sem biztos hogy ezt eddig így kell csak tippelek.
http://kepek.rcoffroad.hu/public/Picture_002.JPG
http://kepek.rcoffroad.hu/public/Picture_002.JPG
Sikerült!Kössz!!!
hopp
Oké!Most itt vagyok elakadva,itt hogy kell csúszni aztán hogy kell arra a vacakra ráugorni vagy mit kell azzal a vacakkal csinálni?
http://kepek.rcoffroad.hu/public/Picture_001.JPG
Oké!Most itt vagyok elakadva,itt hogy kell csúszni aztán hogy kell arra a vacakra ráugorni vagy mit kell azzal a vacakkal csinálni?
http://kepek.rcoffroad.hu/public/Picture_001.JPG
Ja. Erneszt, megkérhetünk, hogy csak linkeld a képeket, ne ide tedd be?
Mert van aki lassabb nettel jön, és nemtud idejöni a forumba a képeid miatt. :-)
Mert van aki lassabb nettel jön, és nemtud idejöni a forumba a képeid miatt. :-)
És itt most mit kell csinálnom?
Kössz!!!Itt Hol kell ezt a szart megszprézni?
Én tudom! 😛
Pont alatta állsz!
Az építményoldalán van fenn, oda a drótról jutsz fel.
Pont alatta állsz!
Az építményoldalán van fenn, oda a drótról jutsz fel.
Ez Nem az.
játszani akarok de hogy kell
Na ennél a feladatnál semmire nem jutok a szöveggel.Valaki aki tudja bejelölné hogy a képen hol van az a hely ahol grafitit kell csinálnom?
Légyszi!Elõre is kössz!!!
a kemera nézet gombokkal próbáld
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Hali!Lenne 1 kérdésem. Remélem ti tudtok segíteni! Elakadtam a THAW-ban. Tail whip-et kell nyomnom bringával és nem ír ki gombot h mit nyomjak meg. Ti meg tudtátok csinálni a feladatot?
Ezt nem értem:Oldal
Van olyan hogy Marseille és Atlanta?
Van olyan hogy Marseille és Atlanta?
Megnézed a küldetésekbe (a menüben) akkor írja hogy mlyen ruha kell. Ha itt kell az az alien-es öltözék akkor a legelsõ pályán kell megvenned, ruhaboltba.
Ennélk a feladatnál már tényleg nem tudom hogy mit csináljak!
Ok,de vannak olyan feladatok amik összefüggenek egymással és ha egyiket sem értem akkor meg hiába van ott a szótár mert a régit már nem tudom megnézni,legalábbis szerintem,és csak tippelek hogy vannak olyan feladatok.Egyébként már túl vagyok a feladaton.És figyelj kétszer ojan sok vagy háromszor több idõ míg lefordíttom az egész szöveget a ragozásokkal együtt,mint hogy itt megkérdezem és válaszol rá valaki?Most kinek rossz hogyha itt kérdezem meg.Az annyira nagy baj hogyha fordíttás helyett itt megkérdezem?Mert ha igen nem gond aztomdom kössz szépen és nem kérdek semmit többet,ha ez ojan nagy baj...
Látod pontosan hogy hol melyik ponton kell mit csinálni, ha a szöveget nem érted akkor is látod a trükköket, meg azt is hogy mikor kell. Max 1-2 szót ha nagyon nem értesz akkor meg betudsz írni egy internetes szótárba (a legjobb a startlap.com -on lévõ szótár) 😊
Ezt mondom hogy ahoz a feladathoz nem kell angol tudás... <#alien>#alien> Amúgy én is Némettel kezdtem, de aztán fellebeztem, és 4-es vagyok Angolbol (na jó 3-mas) <#hehe>#hehe>
Hé arra már gondoltál hogy valaki németet tanul??Ahhoz sem kell sok tudás hogy erre rájöjj<#ejnye1>#ejnye1>
Nekem is Downtown-ba csinálta, de valami eszeveszett hülye trükk befejezése utána:
manualoztam, valamit emgnyomtam, és elkezdett pörögni, kicsavarodni stb. a deszkán, és még nem is special trükk volt.. 😛
manualoztam, valamit emgnyomtam, és elkezdett pörögni, kicsavarodni stb. a deszkán, és még nem is special trükk volt.. 😛
Huh, ez aztán nagyon bonyolult feladat... 😄😄 El se próbálod olvasni a feladatot, csak így nekimész megpróbálod 3-4x és ha nem megy már írsz is ide ? ^^
nekem azt csak downtownba csinálja néha, ha storyba vagy single-be játszok rajta, egyébként jó. Bár mostanában nem találkoztam vele szerencsére
Sztem ehez nem kell angol tudás.. 😛PP Amúgy tök megérte letölteni a rippelt változatot, azért néha elvagyok vele, kivéve amikor kék képernyõvel újraindítja a gépet..
Nem kérdezne senki se ennyit ha tudnának angoloul...