Tony Hawk\'s American Wasteland

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xy21
Na megcsináltam aggy msn címet és átküldöm a mentést!

xy21
Szerintem te ne nagyon szólj bele !
Kössz

xy21
Na bocsánatot kérek tom hogy köcsög voltam de nincs valami jó hetem.
De mongyuk már 5-jére mondod hogy sok a felkiáltó meg kérdõjelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#szomoru1><#idiota>
Na de amúgy meg nem tök mind1 ki nyitya a topikot???Teljesen mind1
Ha meg annyira akarja az ember a topikot akkor már egybõl megnyitja ha akarja.
Az nem zavar hogy ezt nem te nyitottad (THAW topic)???????
Na mind1 mégeccer bocs

Fido4life
azér kíváncsi leszek, hogy fogja vezetni 😊

Halfer
nincs tárhelyed ahová feltöltsed? ha más nem akkor msn-en, ha van címed.

Balumann
Hehe, system of down az értelmes zene ^^
Nem köcsög voltam, de érdekes az igazság érzeted. "Aki köcsög azzal én is köcsög vok". Nem voltam köcsög, csak mondtam hogy nagyon zavaró a sok kérdõjel. De az már igen hogy megkértem hogy had én nyissam a topicot és te kinyitottad. Nem baj, hülyének is kell valami 😄 Tied lehet.

xy21
Hehe most kezdek hozzá!
De hogy juttasssam vissza???

Halfer
Nah, sikerül a küldetés a mentésemmel?

Fido4life
Kösz..

Halfer
Dead Kennedys - California Über Alles

Fido4life
Apropó, mi is a címe annak a Californiás fõcím zenének ?

mondjuk én alapból PS3ra várom 😊.

Egyébként a videóból is lejön, hogy az csak egy "pínzcsináló" vacak, ami egyáltalán nem ér fel az eredeti TH-ok minõségéhez. Elég ránézni a HUD-ra. Mik azok ott má bazeg? 😄

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Fido4life
Nem volt köcsög, csak megmondta hogy ne írjál ezer kérdõjelet.. Menjél inkább hallgasd az aláírásodat.. <#gonosz1><#pardon1>

xy21
Nekem bejön!Kíváncsi vagyok milyen lessz mer nem néz ki rosszul!
Legalább nem azt a szokásost kapjuk mint eddig!!!
Vajon milyen lessz a játékmenet???Lessz-e benne story???Teljes város vagy csak pályák???Hmm...???

Halfer
nekem a DJ nem jön be... versenydeszkázás?! no comment. P8 viszont nagyon állatul néz ki, sajna h PC-re nem jön. de még ki tudja, talán a PC-sek is kapnak vmi jót!

inkább a project 8, mint a DJ... Az asszem nem is Neversoftos...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

xy21
Aki köcsög velem azzal én is köcsög vagyok!!!
Ezér én nyitottam a topicot!!!

Fido4life
Peace.. <#zavart2>

Balumann
leszarom hogy mit nem szeretsz, csak kegyetlen idegesítõ a sok kérdõjeled ^^ de csak az értelmedet felyezi ki hogy mindig beraksz ezer kérdõjelet.
Ha meg ilyen köcsög vagy hogy megnyitod a topicot mikor kértem hogy had én nyissam meg, akkor meg nyald ki, nem tok mást mondani. Nem égtem be sehol.

xy21
Na megnyitottam a Tony Hawk Downhill Jam topicot!
Ott vannak videók, sorry képek még nincsenek!

xy21
Külheted megcsinálom!!!

Halfer
Halihó! Egy kis segítség kellene egy feladatnál. Már pár hónapja letettem a játékot, nem tudtam továbbmenni, de most elõszedtem és azóta sem megy. Tony Hawk-nak Hurricane-t kell csinálni, de az istenért sem jön össze, mindig Bend Slide sikerül. Amikor sikerül, akkor meg pont nem azon a részen, ahol kell. Valakinek elküldhetném a mentésem és ezt megcsinálná nekem?

xy21
<#gonosz3>Nem szeretem ha lehordanak vagy csak figyelmeztetnek!!!!!!!!(a sok kérdõjel meg felkiáltójel!!!annyit teszek belõlük amennyit akarok)
A másik:
Lekéstél mer én nyitom meg a THDJ topicot mivel van már róla videó!!!
Beégtél SRY

Balumann
Lehetõleg 1 db kérdõjel elég a mondat végére, és ne kavarj mindent össze a tájékozottak között, az új tony hawkokkal kapcsolatban :/

Balumann
Majd ha lesz róla valami video, vagy kép, akkor csinálunk neki topicot. És lehetõleg majd had én csináljam xD
És akkor majd belinkeljük oda amiket tudunk majd róla. EGyenlõre még csak a Tony hawk next genrõl van video, aminek elvileg semmi köze a THDJ-hez.

xy21
Láttatok már róla videót???Mármint a DH-ról???

Atti12
downhill jam lesz PC re

De az csak PS3ra lessz asszem és ami PCre lesz az a Downhill Jam.

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

xy21
Láttátok már mi lessz az új TH???
A neve a Project 8 és szerintem eszméletlen lessz most mutatták be az E3-on!!

Tmacy
hát igen az az osztós néger arc mondja,ott énis minddel megjrátam,de legjobbna az utolsóval (amikro a háztetõrõl az utca másik oldalán lév "kicker"-be kell nollie triple heelflip-ezni..na ott az utca közepén lévõ korlátra érkeztem és za továbbdobott és csak ugy sikerült ^^
de az elején amikor nemvágtam a sponsor challenge-t akkor az sima háztetõrõl az a doboz tetejére asziszem nollie hardflipelés se ment valami könnyen ^^ csak aztán rájöttme hogy van sponsor challenge..^^

Balumann
Késõbb másik pályán van. Van elöször az alappálya, van utána Downtown-ban, és utána úgyemlékszem hogy East LA-n.

De nekem mégm indig azt írja ki hogy nics tobb sponzor challange pedig nincs meg az összes.

www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"

Balumann
én csak akkor jöttem rá hogy mindig van ez a szponzor challenge, mikor már azon a finálén is túlmentem, mikor üldöz a helikopter végig, és menekülni kell 😄
Én így minden után cisnáltam csak meg.
Illetve 3 nap -ig kérdezõsködtem mikor megkaptam a játékot és elkezdtem a story-t, hogy mi a lószart kel laz elején csinálni, mi az a szponzor challenge. Az nekem nem nagyon akart bejönni, hogy mi. Végülazt a táblát egyedül megtaláltam és onnan már tudtam, de aztán azt láttam hogy nicns több, és azt hittem hogy nem lehet többet csinálni :/
De nem, az nem hiszem hogy egy küldetésrõl beszélünk, nekem az volt gond mikor East LA-n egy ilyen háztetõn, átkellett ugrani arról a tetõugratóról azon a házon azt a másik ilyen lapos tetõre Nollie-val. Az volt fõként a gond hogy én bonelessel szoktam ugrani ha lehet, nem mnaulozok éppen elötte, és csak simán ugrással lehet, és nem ugrott át. úgyhogy nekimentem, grottam egy nollie-t, utána leérkeztem manuallal, és azonnal ugrottam még 1-et, és átugrotta. És meglett a gap is meg a másik is. Aztán ugyan abba a feladatba volt, hogy utána a háztetõröl átkellett ugrani oda a megálló tetõre. És oda meg úgy mentem fel, hogy nollie, és utána elkaptam azt a izét, és manuallal odamentem a hapsihoz 😄

Tmacy
azzal a küldetéssel énis megszenvedtem..az volt az utolsó amit sikerült megcsinálnom a 95-bõl ^^
de nekemse ugy sikerült hogy rendesen átugrottam, asziszem ráugrottam a korlátra és arról beleestem a "kicker"-be..az durva feladat ^^
amugy én a végén jöttem rá hoyg vannak iylen szponzor challenge-k és a véégn ennek a kedvéért kezdtemel csinálgatni õket..de ugyse voltam sikeresebb ^^
peace

Fido4life
Ez tök fasza videó szvsz.. Bemutatja a THUG 2 marhaságait.. 😊)nopersze nem az összeset 😛PP)

Fido4life
<#pias>

Balumann
<#fogmosas> 😄

Balumann
mátmint East LA-n.

Balumann
"Change stance � switch gomb, ez annyira nem használatos gomb, ez segítségével kel csinálni a nollie-t és pressure-t."
Pontosabban, tartod a change stance-t, és utána ugrás. Igazából pontosan én se tudom hogy mikor csinálja 😊, de azt tudom hogy azzal a küldetéseel nagyon megszenvedtem, mert én nem jöttem rá mi az a sponsor küldetés (statok növelése), és alap statokkal vittem végig. Illetve balance-zni meg ezeket eléggé tudtam, nem is az volt a probléma, hanem az, hogy nem volt elég nagy az ugrás statom, és nem tudta átugrani. Aztán lecsaltam, nollie után leszálltam, és még egyet ugrottam hogy meglegyen a gap is meg a nollie is. 😉

Fido4life
"Change stance � switch gomb, ez annyira nem használatos gomb, ez segítségével kel csinálni a nollie-t és pressure-t."

Balumann
FAQ-ban ha elolvasod azt az irányítás részt, akkor megtod.

Bubsy
csáó.

bocs az ujfenti kérdezõdködésért, de hogyan tudok nollie-zni?

Tmacy
oh bocs 😄 ^^

Balumann
csak 30 😉

Bubsy
emgvan, köszi!

Tmacy
ezt körülbelül 40 hozzászólással ezelõtt kérdezték,megtennéd hogy megnézed kicsit lentebb? ^^ köszi

Bubsy
Helló!

Segítséget szeretnék kérni, elakadtam a thaw-be.
Los Angeles-ben nem találom az egyik grefitit amit meg kéne csinálnom. Merre van?
Itt egy kép a helyrõl:

Balumann
:/

Fido4life
<#nemtudom> písz..

Tmacy
no comment..^^
peace