Tony Hawk\'s American Wasteland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem THUG 2-be 51 mill - Skatopia (LA gapline ami félig csalás az 71 mill de még mehettem volna tovább is)
THAW-ba 71 mill East LA-n (chichagon meg 20 mill ha valakit érdekel, de nem úgy hogy azon a szar izén csuszok faltól falig... 😄)
Kedvencem mikor 1 millt se csinál valaki, kezdõ, és akkor hollywood-ba meg chichagon gyakorol, mikor a lehetõ legszarabbak ezek a pont szerzésre :S
THAW-ba 71 mill East LA-n (chichagon meg 20 mill ha valakit érdekel, de nem úgy hogy azon a szar izén csuszok faltól falig... 😄)
Kedvencem mikor 1 millt se csinál valaki, kezdõ, és akkor hollywood-ba meg chichagon gyakorol, mikor a lehetõ legszarabbak ezek a pont szerzésre :S
THAW-ba szerintem jobb utak vannak.
Például nekem a THUG2-be 1.7 millió volt a rekem, a THAW-ba pedig 13 millió.
Enyhe változás...
Például nekem a THUG2-be 1.7 millió volt a rekem, a THAW-ba pedig 13 millió.
Enyhe változás...
www.nickelback.uw.hu \"Megszédültem mint vasorrú bába a mágneses viharban!\"
Neve: OKB Original Killer Boards
Megalaptok: Dave, Simetro
Belépés csak 2 millio combo felett!
Jelentkezés: (msn) [email protected] vagy (msn) [email protected]
Eddig tagok: nszotyi (NBC klán feloszlott!
Burn
Dave
Simetro
Várom jelentkezéseteket!
RAP4EVER The Best Rapper is 50 cent
-.-
csinálj 20 ezer pontot ugy hogy azon a szaron is is mennyél. Mindig ez a feladat ha valamit elloptál és beépítették a skate ranch-be. Magyarul ki kell próbálni ¢¢
csinálj 20 ezer pontot ugy hogy azon a szaron is is mennyél. Mindig ez a feladat ha valamit elloptál és beépítették a skate ranch-be. Magyarul ki kell próbálni ¢¢
Ki kell herélni <#kuss>#kuss>
Hihetetlen nagy élvezet lehet így játszani hogy a legkönnyebb feladatoknál kérdezel. ^^
Az a lényege a játéknak, hogyha elakadsz, vagy nehéz, akkor próbálkozni kell, egyedül kell rájönni. Volt pár küldetés ahol 2 nap után se adtam fel, pedig abszolut reménytelennek tartottam. Mégis megcsináltam, teljesen egyedül a játékot. És így egy élmény, hogy egyedül végigcsináltam a játékot, és nem segítettek.
Az a lényege a játéknak, hogyha elakadsz, vagy nehéz, akkor próbálkozni kell, egyedül kell rájönni. Volt pár küldetés ahol 2 nap után se adtam fel, pedig abszolut reménytelennek tartottam. Mégis megcsináltam, teljesen egyedül a játékot. És így egy élmény, hogy egyedül végigcsináltam a játékot, és nem segítettek.
lerakod a deszkát, odamész a kutya mögé és nyomod az elõrét, és elkapja a farkát, és elvezet ahova kell.
thx...és még egy utols kérdés mára😊A falonfutást hátraszaltóval hogy kell?
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
ugorj rá arra a izé,miaz, szoborra (😛) aztán nyomd azt amit az elõzõ kérdésednél és hozzá a csúszást. ezt csináld 3 másodpercig.
lehet, de inkább rakj képet ha segítséget kérsz mert ezekre a könnyû feladatokra az elején nem nagyon emlékszem :/
És Beverly Hills-ben annál a félmesztelen pasasnál mit kell csinálni?
3-küldije van az egyiket megcsinátam aol a falnak kellet ugrani meg vissza de a másik kettõt nem tom.
Az egyik olyan hogy kis ducokon kell ugrálni meg forogni, a másiknál meg felkell ugratni a ház tetejére.
3-küldije van az egyiket megcsinátam aol a falnak kellet ugrani meg vissza de a másik kettõt nem tom.
Az egyik olyan hogy kis ducokon kell ugrálni meg forogni, a másiknál meg felkell ugratni a ház tetejére.
Mit nem értesz? Feladatba írja, felugrasz, és leérkezel, és ott ahol írja hogy revert, megnyomod a revert gombot. FAQ-ba levan írva melyik arevert gomb.
A játék egyik legegyszerûbb feladata, ami eddig az összes tony hawk játékba az egyik leglényegesebb trükk volt, amivel ilyen ugratós, vagy aciddrop/spin transferes érkezés után lehet folytatni a kombot (és csak egy gombot kell megnyomni leérkezéskor). hihetetlen ... <#gonosz3>#gonosz3><#szomoru1>#szomoru1>
A játék egyik legegyszerûbb feladata, ami eddig az összes tony hawk játékba az egyik leglényegesebb trükk volt, amivel ilyen ugratós, vagy aciddrop/spin transferes érkezés után lehet folytatni a kombot (és csak egy gombot kell megnyomni leérkezéskor). hihetetlen ... <#gonosz3>#gonosz3><#szomoru1>#szomoru1>
ha adsz több infót hogy az utáni küldetés mi (vagy leírod a feladatot) akkor talán tudok segíteni
hy.
az a kérdésem hogy a világító csillagok utáni küldetésben mit kell csinálni?
az a kérdésem hogy a világító csillagok utáni küldetésben mit kell csinálni?
Tök jó, megy a THUG 2 neten.. Bár érdekes módon, ha nagyon becombózok, és van képem a második helyen állnom, mindig a tálcán találom magam.. <#vigyor2>#vigyor2>
melyik verzió van meg? nekem "Tony.Hawks.American.Wasteland.bc" vagyis a button clickers féle. azzal nekem nincsen baj. akkor akad (tölt) amikor pályarészek közti váltás van.